3:34 na tos kai o protos sismos...Lete na fteei h apotomi allagi thermokrasias?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Χιονοκακοκαιρια..
Collapse
X
-
Επειδή βαριέμαι να ποστάρω και άλλη φωτογραφία,δυνέκρινε την πρώτη και την τρίτη που παρέθεσα,και σκέψου ότι έχει περάσει άλλη τόση ώρα ώστε να καταλάβεις τι επίπεδα έχει καλύψει...Δε σας χαλασε καθολου.
Χιονοστρωση βλεπω ακομα και στον δρομο.
[/b]
Originally posted by RafΗ Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.
Comment
-
Αν και θα πρεπε να σβηστει το ποστ αυτο (οι mods οτι τους συμφερει κανουν), ειναι λυπηρο να ακουγωνται τετοιες εκφρασεις ακομα και για αστειο. εχει ξεφυγει η σημερινη νεολαια, μηπως θα πρεπε κι εγω να λεω Die Σαλονικα DIE για το πρασινο που εχετε εκει, ή μηπως να πιασω τους βλαχους καλυτερα ? τελως παντων, το αφηνουμε, χαρειτε τη μερα οσοι εχετε χιονι, και μην ξεχασετε να παιξετε χιονοπολεμο αμα βγειτε εξω, ειναι ο καλυτερος τροπος για ξεσπασμα μεστο χειμωνα. cheers!Die Athina DIE!!![/b]

Comment
-
Ηρέμησε ρε συ,για πλάκα το είπα λόγω της κατάστασης μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης.Δεν έχω τίποτα με την Αθήνα ούτε με τους Αθηναίους.Δεν θα είχα πρόβλημα αν το έλεγες με ευχάριστη διάθεση,'οπως έκανα και εγώ.Αν και θα πρεπε να σβηστει το ποστ αυτο (οι mods οτι τους συμφερει κανουν), ειναι λυπηρο να ακουγωνται τετοιες εκφρασεις ακομα και για αστειο. εχει ξεφυγει η σημερινη νεολαια, μηπως θα πρεπε κι εγω να λεω Die Σαλονικα DIE για το πρασινο που εχετε εκει, ή μηπως να πιασω τους βλαχους καλυτερα ? τελως παντων, το αφηνουμε, χαρειτε τη μερα οσοι εχετε χιονι, και μην ξεχασετε να παιξετε χιονοπολεμο αμα βγειτε εξω, ειναι ο καλυτερος τροπος για ξεσπασμα μεστο χειμωνα. cheers!
[/b]
ΥΓ:Οι mods μας είναι ΚΑΙ Αθηναίοι
Comment
-
ναι το καταλαβα, απλα το βρηκα "καπως" υπερβολικο, πως θα ακουγοταν στους Σαλονικεις εαν ελεγα κι εγω Die Σαλονικεις που χετε καλο καιρο ?????? σιγουρα ορισμενοι θα προσβαλλονταν...@ Shadow: Χαβαλε εκανε ο Laharl, μην αρπαζεσαι κιολας.. Δε νομιζω πως τιθεται θεμα "ξεπεσμου" της νεολαιας.. προς Θεου.. Αν εξακολουθεις να πιστευεις πως για τον x, y λογο θιγεσαι θα πεσουν οι τονοι, αλλα προσωπικα δε βλεπω κατι μεμπτο.
[/b]
Comment
-
Υπεροχες μερες κυριοι. Υπεροχες. Εχω να δω ενα τοσο υπεροχο σαββατοκυριακο αρκετα χρονια.
Μακαρι οι ποιο ζεστες μερες του χρονου, να ηταν σαν αυτο το σαββατοκυριακο.Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
A man wields his sword in order to depart life with a smile.
In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
Ειναι ο Getta Robo.
Comment

Comment