Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονοκακοκαιρια..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

3:34 na tos kai o protos sismos...Lete na fteei h apotomi allagi thermokrasias?

Comment

Δε σας χαλασε καθολου.

Χιονοστρωση βλεπω ακομα και στον δρομο.

[/b]
      Επειδή βαριέμαι να ποστάρω και άλλη φωτογραφία,δυνέκρινε την πρώτη και την τρίτη που παρέθεσα,και σκέψου ότι έχει περάσει άλλη τόση ώρα ώστε να καταλάβεις τι επίπεδα έχει καλύψει...
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Κηφισιας την ωρα που επεστρεφα απο mall, ολα τα αμαξια πηγαιναν με 10 χιλιομετρα και παλι γλιστραγαμε... ειδα 3 ατυχηματα και γλιτωσα 4,5..

Πατησια ευτυχως δεν το εστρωσε στο δρομο μονο στα βορεια γινεται χαμος...

Comment

Ωραια πραματα παιδια!

Σημερα ξημερωσε μια ασπρη μερα για την πρωτευουσα.
          Παντως φαινεται να υπαρχει πιθανη συνεχεια μεσα στις επομενες ωρες με νεο κυμα φαινομενων.
          Το Αιγαιο "ξαναφορτωνει" οπως φαινεται στην δορυφορικη.

Comment

Πρεπει να γινεται χαμος τωρα... ;)

Comment

Πρεπει να γινεται χαμος τωρα... ;)
              [/b]
              αχχ...
              εδώ στην Ξάνθη έχουμε πολύ δυνατό αερά
              καλό χιονοπολέμο παίδες εκεί στην Αθήνα και στις υπολοιπές περιοχές που χιονίσε/χιονίζει
              Eimai grousouzis

Comment

Die Athina DIE!!!

Εδώ στην Σαλόνικα ρε γαμώτο με - βαθμούς προχθές και εχθές δεν έριξε τίποτα μα τίποτα...Θέλω λιγάκι χιόνι να χάσουμε κάνενα μάθημα και να ευχαριστηθεί το ματάκι μας,τα βαρέθηκα τα τσιμέντα και τις λάσπες

Comment

Εμεις στην Βορεια Ελλαδα ημασταν οι χαμενοι της υποθεσης σε αυτη την κακοκαιρια....

Μολις μιλησα με τον ξαδερφο απο Αθηνα, στο κεντρο ριχνει τεραστιες νιφαδες αυτη τη στιγμη...!

Comment

Die Athina DIE!!![/b]
                    Αν και θα πρεπε να σβηστει το ποστ αυτο (οι mods οτι τους συμφερει κανουν), ειναι λυπηρο να ακουγωνται τετοιες εκφρασεις ακομα και για αστειο. εχει ξεφυγει η σημερινη νεολαια, μηπως θα πρεπε κι εγω να λεω Die Σαλονικα DIE για το πρασινο που εχετε εκει, ή μηπως να πιασω τους βλαχους καλυτερα ? τελως παντων, το αφηνουμε, χαρειτε τη μερα οσοι εχετε χιονι, και μην ξεχασετε να παιξετε χιονοπολεμο αμα βγειτε εξω, ειναι ο καλυτερος τροπος για ξεσπασμα μεστο χειμωνα. cheers!

Comment

UPDATE από Ζωγράφου:

Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Αν και θα πρεπε να σβηστει το ποστ αυτο (οι mods οτι τους συμφερει κανουν), ειναι λυπηρο να ακουγωνται τετοιες εκφρασεις ακομα και για αστειο. εχει ξεφυγει η σημερινη νεολαια, μηπως θα πρεπε κι εγω να λεω Die Σαλονικα DIE για το πρασινο που εχετε εκει, ή μηπως να πιασω τους βλαχους καλυτερα ? τελως παντων, το αφηνουμε, χαρειτε τη μερα οσοι εχετε χιονι, και μην ξεχασετε να παιξετε χιονοπολεμο αμα βγειτε εξω, ειναι ο καλυτερος τροπος για ξεσπασμα μεστο χειμωνα. cheers!
                        [/b]
                        Ηρέμησε ρε συ,για πλάκα το είπα λόγω της κατάστασης μεταξύ Αθήνας-Θεσσαλονίκης.Δεν έχω τίποτα με την Αθήνα ούτε με τους Αθηναίους.Δεν θα είχα πρόβλημα αν το έλεγες με ευχάριστη διάθεση,'οπως έκανα και εγώ.

ΥΓ:Οι mods μας είναι ΚΑΙ Αθηναίοι

Comment

@ Shadow: Χαβαλε εκανε ο Laharl, μην αρπαζεσαι κιολας.. Δε νομιζω πως τιθεται θεμα "ξεπεσμου" της νεολαιας.. προς Θεου.. Αν εξακολουθεις να πιστευεις πως για τον x, y λογο θιγεσαι θα πεσουν οι τονοι, αλλα προσωπικα δε βλεπω κατι μεμπτο.

Comment

Έξω από το σπίτι μου (Άνω Γλυφάδα) :

Αθήνα(Έξω από το Ναυτικό Νοσοκομείο)

Αθήνα(κάπου στο Κέντρο)

Συνεχίζει ακάθεκτο το χιόνι .....!

ΥΓ : Οι φωτογραφίες από την Αθήνα είναι το πρωί ενώ αυτές του σπιτιού μου είναι τώρα το μεσημέρι....

Comment

@ Shadow: Χαβαλε εκανε ο Laharl, μην αρπαζεσαι κιολας.. Δε νομιζω πως τιθεται θεμα "ξεπεσμου" της νεολαιας.. προς Θεου.. Αν εξακολουθεις να πιστευεις πως για τον x, y λογο θιγεσαι θα πεσουν οι τονοι, αλλα προσωπικα δε βλεπω κατι μεμπτο.
                              [/b]
                              ναι το καταλαβα, απλα το βρηκα "καπως" υπερβολικο, πως θα ακουγοταν στους Σαλονικεις εαν ελεγα κι εγω Die Σαλονικεις που χετε καλο καιρο ?????? σιγουρα ορισμενοι θα προσβαλλονταν...

Comment

Υπεροχες μερες κυριοι. Υπεροχες. Εχω να δω ενα τοσο υπεροχο σαββατοκυριακο αρκετα χρονια.
                                Μακαρι οι ποιο ζεστες μερες του χρονου, να ηταν σαν αυτο το σαββατοκυριακο.
                                Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                                It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                                A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                                In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                                Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                                Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                                Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Working...
                                X