Announcement

Collapse
No announcement yet.

Χιονοκακοκαιρια..

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Δυστηχως, εδω Καλλιθεα, αρχισε να λιωνει το χιονακι μας.. Ειναι ζητημα λιγων ωρων να λιωσει ολο, εκτος και αν οι Θεοι κανουν κατι γιαυτο..
    Σημερα να ξημερωματα, πηγα Καλλιθεα - Ακροπολη, Ακροπολη - Καλλιθεα με τα ποδια μαζι με τον σκυλο μου. Θα ανεβασω φωτογραφιες μολις βρω τον τροπο, μιας και το κινητο μου τον περνει.
    Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
    It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
    A man wields his sword in order to depart life with a smile.
    In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
    Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
    Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
    Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Λολ έχεις φωτογραφίες από Κουκάκι δλδ?Ανέβαζε!
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ποιο Κουκακι ρε ban..
        Πανω στον Αρειο Παγο ανεβηκα.. Ακομα δεν καταλαβα ωστοσο, πως τον ανεβηκα και πως τον κατεβηκα.. παιζει να ειμουν και νεκρος τωρα.
        Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Πες μου οτι φορεσες και μπουφαν.
          Do a barrel roll!

Comment

Πες μου οτι φορεσες και μπουφαν.
            [/b]
            Like Duke said:
            "Not at this life"
            Ned Stark

Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Ειναι ο Getta Robo.
              Do a barrel roll!

Comment

Θυμάται κάποιος πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε -6,5 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη; Γιατί εγώ τα έχασα στο μέτρημα τα χρόνια...
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Θυμάται κάποιος πότε ήταν η τελευταία φορά που είχαμε -6,5 βαθμούς Κελσίου θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη; Γιατί εγώ τα έχασα στο μέτρημα τα χρόνια...
                  [/b]
                  -6.5 λογικα πρεπει να πηγε πριν 2 χρονια, τον Ιανουαριο του 2006 που ειχαμε παρομοια ψυχρη αλλα ξερη εισβολη καθως και το 2004. Και στις 2 περιπτωσεις ειχε χιονισει αρκετα στην Αθηνα. Η Βορεια Ελλαδα ξεροκρυο.

Παντως το διαστημα...

16-20 Δεκεμβριου 2001.. ειχαμε

Ιστορικη Κακοκαιρια Βορειας Ελλαδα με 40 ποντους σε πολλες παραθαλασσιες πολεις, μεσα και η Θεσσαλονικη.

Θερμοκρασιες ρεκορ για τα Ελληνικα δεδομενα, και τοτε ναι στην Σαλονικα ειχε πεσει οχι -6.5 αλλα
                  -9.8 στις 20/12/2001 συμφωνα με μετρησεις του αεροδρομιου.

Επισης, Σερρες -13, Δραμα -11, Καβαλα -9, Καστορια -23 (!), Πτολεμαιδα -23, Λαρισα -20

Τελος οι 2 χαμηλοτερες θερμοκρασιες που σημειωθηκαν στην Ελλαδα απο το 1960 ειναι οι εξης.
                  Πτολεμαιδια 1963 -27.8
                  Και το ξεχωριστο (οχι δεν ειναι το Νευροκοπι)
                  ΚΑΒΑΛΑ περιοχη Αμυγδαλεωνα (ειναι λεκανοπεδιο στα 125 m μολις) -25 20/12/2001
                  Αυτα ετσι για την ιστορια

Μπραβο στα παιδια απο Αθηνα, τελικα αποδειχθηκε αλλος ενας εντυπωσιακος χιονιας που μπαινει στην λιστα.
                  Εχετε ως τωρα 2002, 2004, 2006 (λιγο) και 2008 ο τελικος χαμος.
                  Τελικα ετσι οπως παει ανα 2 χρονια σας κανει ωραια πραματα. Εμεις απο το 2001 ακομα περιμενουμε..

Comment

Θέλω κι εγώ με τη σειρά μου να εκφράσω τις θερμές μου ευχαριστίες και να μεταφέρω τα συγχαρητήρια της Θεσσαλονίκης, και όλης της βόρειας Ελλάδας, στους Αθηναίους φίλους μας.
                    Αποτελείτε έμπνευση για όλους μας.
                    ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΤΟ ΕΥΨΥΧΟΝ

Comment

• Τελικα μονο ο καιρος λειτουργει αποτελεσματικα σε αυτη τη πολη.
                      Do a barrel roll!

Comment

• Ορίζοντας το αποτελεσματικά σαν "Χριστούγεννα στις 27 Φλεβάρη";
                        Originally posted by Raf
                        Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Τουλαχιστον εστω κι αργα ηρθε, δε μπηκε στο αρχειο.
                          Do a barrel roll!

Comment

• προχτές το βράδυ που βγήκα έξω όχι μόνο έκανε ψοφόκρυο και χιόνιζε αλλά ήμουνα ολομόναχος με τον κολλητό μου σε ολόκληρη την πόλη...πολύ Silent Hill κατάσταση...ένιωθα ώρες ώρες λες και ήμουνα σε χιονοθύελλα.όποτε μπορέσω θα ποστάρω τις φωτό που έβγαλε ο κολλητός μου...

άντε και του χρόνου...
                            Carpe diem

Comment

• Nai kai ego xthes kata tis 12 eimouna monos stin dekelias..Mou thimize katastaseis 15aygoustou pou oloi lipoun ...
                              Pantos kata tis 3 to proi ekso eixei -8*C

Comment

• τζιφος τελικα. μιας μερας χιονι. ε μαλακια, επρεπε να παραμεινει κατω για μια βδομαδα και περισσοτερο να το ευχαριστιθουμε. θα μετακομισω αλλου μου φαινετε, δεν αντεχω το κλιμα εδω

Comment

Working...
                                X