Announcement

Collapse
No announcement yet.

5.50

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ότι θυμασαι heroese βραδυάτικα!!!
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

λυπαμαι αλλα πλεον εχει ξημερωσει και δεν την βρισκω με περιοδικα τετοια ωρα
      ασε... εφαγα κολλημα. μου δανεισε τον πρωτο κυκλο ενας φιλος μου και εχω λιωσει.

εχμμμ.... ναι, βασικα το βλεπω περισσοτερο επειδη γουσταρω καργα την μελαμψη γυναικα. την γκομενα του αιζακ και αργοτερα γκομενα του πετρελι.

edit: μα ποσο νουναρος γυναικαρα? εχω μεινει μαλαγκας. τι ματια, τι κορμι, τι χειλια και τι απο ολα? θεε μου

Comment

Εγώ πάλι μόλις γύρισα από πάρτυ. Μεσοβδόμαδα. Άτιμο πανεπιστήμιο, με έχει πεθάνει. Κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα (4 ώρα αγγλίας, 6 ώρα ελλάδας);;;

EDIT: Σιγά μην δεν ήταν κανένας μέσα...

1 guests, 3 members 0 anonymous members
        Ellesar, Wii_Master_Link, Getta Robo

Χα, έχουμε και έναν επισκέπτη! Κοίτα να δεις τρέλα που έχουν οι άνθρωποι. Αντί να δουν καμιά ταινία σκανδαλώδες περιεχομένου κάθονται και διαβάζουν ποστ σε φόρουμ για το gaming στις 6 τα χαράματα... Μά'ιστα.

Comment

Χα, έχουμε και έναν επισκέπτη! Κοίτα να δεις τρέλα που έχουν οι άνθρωποι. Αντί να δουν καμιά ταινία σκανδαλώδες περιεχομένου κάθονται και διαβάζουν ποστ σε φόρουμ για το gaming στις 6 τα χαράματα... Μά'ιστα.
          [/b]

Αν η ταινια τελιωτσε στις 5,50 τοτε ειναι λογικο στις 6,00 να ειναι στο φορουμ.

Comment

Sorry που δεν ημουν μεσα αλλα εκανα σεξ...
            :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Σε πιστευω επειδη εισαι εσυ κι οχι καποιος αλλος.
              Do a barrel roll!

Comment

σορρυ που δεν ήμουν μέσα αλλά τον είχα γλυκοπάρει...
                Carpe diem

Comment

ροφλ. αχαχαζ<χαχαχ :blink: εχουμε αποκαλυψεις

Comment

ήμουνα στην αγκαλιά του Μορφέα...
                    Carpe diem

Comment

και γω μεχρι να βγει το gears of war 2 σεξ θα κανω...

Comment

ξέρεις αυτά τα πράγματα είναι co-op.μέχρι και τέσσερις μπορούν να παίξουν στην ίδια κρεβατοκάμαρα.μετά αρχίζεις και μπερδεύεις τα μπούτια σου.
                        Carpe diem

Comment

ωραια, να κανουμε ολοι σεξ αλλα πειτε μου ρε παιδια... τι στο καλο σημαινει το σεξ? ολοι για αυτο μιλανε.
                          αρχιζω να πιστευω πως ειναι κατι σαν το χρημα :blink: ισως και να τρωγεται.

edit: α&#33; μαθηματικα ειναι το σεξ? δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα. αφαιρεσε τα ρουχα, προσθεσε τα μπουτια, βγαλε αυτο, βαλε εκεινο... αααααααα&#33; το κεφαλι μου

Comment

αν το γραψεις στ&#39;αγγλικά σημαίνει φύλο (sex).τώρα αν μερικοί από &#39;δω μέσα την έχουν δει μυρηκαστικά...τι να πω
                            Carpe diem

Comment

τυχεροι αυτοι που μπορουν να την δουν κιολας. καποιοι αλλοι εχουν κατι κοιλιες να και δεν την βλεπουν καν

Comment

tora katalabaino giati den pataei kamia kopela edo mesa. san den ntrepeste ligaki
                                altair moy arese i perigrafi poy ekanes me to co-op. i ali8eia einai pos kapos etsi exoun ta pragmata kai sto sex. paixnidi einai alloste kai afto kai 8elei sinergasia kai apo ta dyo atoma.
                                wii master link den einai anagki na kseris ma8imatika gia na kaneis sex. ektos kai ama astievese
                                an kai exeis ena dikio edo pou ta leme

Comment

Working...
                                X