Ότι θυμασαι heroese βραδυάτικα!!!
Announcement
Collapse
No announcement yet.
5.50
Collapse
X
-
λυπαμαι αλλα πλεον εχει ξημερωσει και δεν την βρισκω με περιοδικα τετοια ωρα
ασε... εφαγα κολλημα. μου δανεισε τον πρωτο κυκλο ενας φιλος μου και εχω λιωσει.
εχμμμ.... ναι, βασικα το βλεπω περισσοτερο επειδη γουσταρω καργα την μελαμψη γυναικα. την γκομενα του αιζακ και αργοτερα γκομενα του πετρελι.
edit: μα ποσο νουναρος γυναικαρα? εχω μεινει μαλαγκας. τι ματια, τι κορμι, τι χειλια και τι απο ολα? θεε μου

Comment
-
Εγώ πάλι μόλις γύρισα από πάρτυ. Μεσοβδόμαδα. Άτιμο πανεπιστήμιο, με έχει πεθάνει. Κανένας ξύπνιος τέτοια ώρα (4 ώρα αγγλίας, 6 ώρα ελλάδας);;;
EDIT: Σιγά μην δεν ήταν κανένας μέσα...
1 guests, 3 members 0 anonymous members
Ellesar, Wii_Master_Link, Getta Robo
Χα, έχουμε και έναν επισκέπτη! Κοίτα να δεις τρέλα που έχουν οι άνθρωποι. Αντί να δουν καμιά ταινία σκανδαλώδες περιεχομένου κάθονται και διαβάζουν ποστ σε φόρουμ για το gaming στις 6 τα χαράματα... Μά'ιστα.
Comment
-
Χα, έχουμε και έναν επισκέπτη! Κοίτα να δεις τρέλα που έχουν οι άνθρωποι. Αντί να δουν καμιά ταινία σκανδαλώδες περιεχομένου κάθονται και διαβάζουν ποστ σε φόρουμ για το gaming στις 6 τα χαράματα... Μά'ιστα.
[/b]
Αν η ταινια τελιωτσε στις 5,50 τοτε ειναι λογικο στις 6,00 να ειναι στο φορουμ.
Comment
-
-
ωραια, να κανουμε ολοι σεξ
αλλα πειτε μου ρε παιδια... τι στο καλο σημαινει το σεξ? ολοι για αυτο μιλανε.
αρχιζω να πιστευω πως ειναι κατι σαν το χρημα :blink: ισως και να τρωγεται.
edit: α! μαθηματικα ειναι το σεξ? δεν ειμαι καλος στα μαθηματικα. αφαιρεσε τα ρουχα, προσθεσε τα μπουτια, βγαλε αυτο, βαλε εκεινο... αααααααα! το κεφαλι μου

Comment
-
tora katalabaino giati den pataei kamia kopela edo mesa. san den ntrepeste ligaki
altair moy arese i perigrafi poy ekanes me to co-op. i ali8eia einai pos kapos etsi exoun ta pragmata kai sto sex. paixnidi einai alloste kai afto kai 8elei sinergasia kai apo ta dyo atoma.
wii master link den einai anagki na kseris ma8imatika gia na kaneis sex. ektos kai ama astievese
an kai exeis ena dikio edo pou ta leme
Comment
Comment