Announcement

Collapse
No announcement yet.

5.50

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

τα μαθηματικά έχουν τεράστια σχέση με το σεξ.
    κατ'αρχήν προσθέτουμε 2 τουλάχιστον άτομα μεταξύ τους,εκείνα αφαιρούν τα ρούχα τους και μετά πολλαπλασιάζονται...
    Carpe diem

Comment

ισως τελικα τα μαθηματικα να μην ειναι τοσο βαρετα οπως νομιζα

Comment

Δεν είναι τουλάχιστον 2 υπάρχει και το ουδέτερο στοιχείο του σεξ που είναι το 1 άτομο.lol
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

τι να σου πω ρε παίχτη,δεν το έχω κάνει ποτέ μόνος μου(ναι σίγουρα,πως το θες)
          Carpe diem

Comment

. i ali8eia einai pos kapos etsi exoun ta pragmata kai sto sex. paixnidi einai alloste kai afto kai 8elei sinergasia kai apo ta dyo atoma
            [/b]
            Γι αυτο και γω θα αγορασω το Army Of Two για να κανω καλυτερο σεξ.

Comment

σε ποιους ρε ΦΥΓΕ; σε αυτούς που θα σκοτώνεις,Αφγανούς,Ιρακινούς κτλ;

το ποστ δεν υπονοεί κάτι για τον φίλτατο Λούφυ,αλλά για την νοοτροπία τέτοιων παιχνιδιών.ο καλός αμερικάνος που μαμεί και δέρνει όλους τους άλλους.αυτά προς αποφυγή παρεξηγήσεων.
              Carpe diem

Comment

περα απο τη πλακα αυτο που λες ισχυει και δεν ισχυει, σε campain απιπεδο ολα τα παιχνιδια τα πολεμικα, ειναι πατημενα στη προπαγανδα, σε multiplayer ομως οι καυλιαρηδες οι Ελληνες μαμανε τους Αμερικανους και τους Αγγλους ...

Comment

αυτα που λετε ειναι ασυναρτησιες. ολοι ξερουν πως τα πολεμικα παιχνιδια δειχνουν τους αμερικανους σαν ηρωες, σαν σωτηρες , γιατι αυτο ειναι. απλα ζηλευετε που ποτε δεν θα ειστε σαν τους αμερικανους αμερικα φορ δε γκουιν! ιεααααααααααααα!!!1!!1 κικ ας

Comment

2:30 και παρατηρώ ότι ο Somari είδε ένα video που postαρα και έκανε σχόλια. Παίζει να διαβάζει το blog μου τώρα ο πάρταλος αν δηλαδή πήγε να δει και το επόμενο topic.

Τώρα που το σκέφτομαι Ellesar, σε πολύ λίγες μέρες θα πάρω laptop (http://www.destinpsifiaka.gr ftw) και θα είμαι online και τις καμμένες ώρες, αλλά ΚΑΙ από το κρεβάτι μου. Να είναι καλά το Repeater που πήρα και τώρα το δίκτυο πιάνει από το διπλανό σπίτι 48Mbps με κρυπτογράφηση WPA2-PSK (AES).
                    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

κλεβεις το bandwitch των αλλων? σα δεν ντρεπεσαι το πρωι θα παω να παρω το Wii απο τον φιλο μου για να ξεκινησω ξανα smash bros brawl για αυτο το σαββατοκυριακο. καποιοι θα φανε την σκονη μου B) mIRC δεν βλεπω κανεναν ρε παιδια!

edit: τρεις παρα και εχω βαρεθει. λεω να παιξω καποιο gamecube game στο Wii μου και μετα να την πεσω.
                      πειναω αλλα βαριεμαι να φαω! ασε που τελευταια εχω παρει μερικα κιλα. ενα τσαι αυτη την ωρα μου ακουγεται καλη ιδεα αλλα δεν εχω τσαι.

Comment

Όχι ρε

Έχουμε δύο σπίτια που είναι δίπλα δίπλα και μεσολαβεί μία αυλή, και τα δύο δικα μας είναι. Απλά εγώ και ο αδερφός μου έχουμε βάλει εδώ το pc για να έχουμε την ησυχία μας, και πάντα εδώ είχαμε το Internet. Εννοείται πως εδώ είναι το καλό PC, αυτό που φαίνεται στο signature...

Και αμα ήταν κάποιου άλλου το δίκτυο, πως θα έσπαγα την WPA2 ρε; Και πως θα επέτρεπα στο repeater να συνδεθεί..;
                        My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                        Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Eimai 24 wres ksipnios.. Eimai methismenos.. Kai tha katso na kano askiseis gia na pao stis 11 front..
                          Na do pos tha tin palepso simera to vradi...

Comment

kai nai epitelous tha pao gia ipno!!
                            Kalinixta guyz!!

Comment

lol που γύριζες Παρασκευή βράδυ ρε πάρταλε?!Χεχε!Και εγώ τσικνοπέμπτη το παραγάμησα.Πήγα κατά τις 9 σε ένα μασκέ πάρτυ,γύρισα κατά τις 12 και κάτι ξεντύθηκα και πήγα για ποτάκι σε ένα άλλο μασκέ πάρτυ κατά τις 1 και κάτι.Γύρισα κατά τις 5 και κάτι και ξύπνησα κατά τις 7 και κάτι.8:30 είχα δουλειά μέχρι τις 12:30.Πήγα στη σχολή όταν τελείωσα και κατά τις 6 ήμουν σπίτι όπου και έπεσα να κοιμηθώ για νύχτα(!).Καλή φάση...
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Παιδια αν εχετε κατι να πειτε με καποιον πειτε το, αλλα μη φτανουμε και σε καταστασεις προσωπικου ημερολογιου / ανακοινωσεις του στιλ "παω να κοιμηθω". @ treetop το παραπανω.

Comment

Working...
                                X