Announcement

Collapse
No announcement yet.

5.50

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Γιατί τα γράφεις δυο φορές; Χεχε...

Η φυσική του παιχνιδιού είναι απίστευτη. Το τι τρόπους μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να σκοτώσεις τους εχθρούς είναι στη φαντασία του καθενός. Προσωπικά μου αρέσει το "Τεράστια-χελώνα-στη-μούρη". Κρίμα το ερπετό βέβαια...

Το Warrior Within που λες το βρίσκω διαφορετικό από το πρώτο της σειράς. Επειδή πάω με τη σειρά μόλις το τερματίσω πάω στο Two Thrones.

Ξενυχτάμε λοιπόν παρέα με το χρήστη google.com

Comment

χέστο θα το κάνω έντιτ αργότερα.αυτό με τη χελώνα στη μούρη αν θες κάντο πιο λιανά.το WW έχει με διαφορά το καλύτερο σύστημα μάχης από τα 3.απλά το όλο στυλ του δεν πιστεύω ότι ταιριάζει στη νοοτροπία της σειράς.είναι πολύ σκοτεινό,η μουσική δεν έχει καθόλου ανατολίτικα στοιχεία και γενικά μέχρι και η ubi παραδέχτηκε ότι το έκανε τόσο εμπορικό γιατί το πρώτο δεν πούλησε.γι'αυτό και η επιστροφή στις ρίζες στο τρίτο.αφού πώρωσε τους κάζουαλς είπανε να βγάλουνε έναν επίλογο της προκοπής.όλα αυτά πάντα IMHO.
      Carpe diem

Comment

Ε μπορείς να πετάξεις διάφορα αντικέιμενα (και ζωντανά) που βρίσκεις και εάν το συνδυάσεις με το strength boost γίνεται δυνατότερη η ρίψη...

Όντως ο Πρίγκηπας σε αυτό δεν είναι τόσο συμπαθητικός. Μου άρεσε η σκοτεινή-γκοθ προσέγγιση και η ξεκάρφωτη μέταλ στις μάχες αλλά εν τέλει μάλλον δεν αφήνει καμία ιδιαίτερη εντύπωση όπως το Sands of Time...

Comment

Μόλις τέλειωσα την 3η case στο Appolo Justice και με έχει ποιάσει υπερένταση...

btw 2 members online εγώ και ο καμμένος ο Ren που προφανώς λιώνει το 360

Comment

έκλεισα 24ώρο ξύπνιος.δεν την παλεύω άλλο όμως.όπου να'ναι θα αποκοιμηθώ στο πληκτρολόγιο.καληνύχτα
            Carpe diem

Comment

καλά ρε σεις μόνο εγώ ξενυχτάω;ευτυχώς που δεν ποστάρω κάθε φορά που κάθομαι μέχρι αυτή την ώρα.αλλιώς θα είχα κάνει 10 ποστ στη σειρά πάω να την πέσω...σε κάνα δίωρο.δε νυστάζω ακόμα...πολύ
              Carpe diem

Comment

επισης ξενυχτις χωρις λογο, η ωρα ειναι 6.

Comment

Same Same, Hello ppl xD

Comment

πήγα για καφέ,είδα το Σκοτεινό Ιππότη,περπάτησα κάμποσα χιλιόμετρα μέχρι την περιοχή μου και μετά έφαγα ένα βρώμικο να αναπληρώσω τις πολύτιμες θερμίδες που έχασα.
                    πάω για ύπνο.καλημέρα gamer's odyssey.

υ.γ.δε λέω καληνύχτα γιατί όλοι κοιμάστε και θα το δείτε πρωί λογικά.
                    Carpe diem

Comment

Μιας και τώρα παίζει να 'σαι στο τρίτο όνειρο, όνειρα γλύκα και απονήρευτα
                      5:52 λέει το ρολόι, πέσαν οι servers στο AoC και βρυκολακιάζω στο internet. Βαριέμαι να συνδέσω και το 360....
                      sigpic

Comment

Lolz είμαι και εγώ εδώ.

Είμαι έτοιμος να πέσω σε κατάθλιψη μιας και το PC μου κάνει κάτι τρελά.Κλείνει σε κάτι άκυρες φάσεις και αποφασίζει αυτό πότε θέλει να ξανανοίξει.Επίσης το τροφοδοτικό όταν γίνονται όλα αυτά κάνει κάτι περίεργους θορύβους λες και είναι έτοιμο να ανατιναχτεί το μπαγάσικο.Καλή φάση.Στην αρχή νόμιζα ότι δεν έπαιρνε σωστή τροφοδοσία από το UPS,αλλά τελικά τζίφος.Και το κορυφαίο όλων...Το PC το αγόρασα πριν 5 μέρες... Α λάθος. Το κορυφαίο είναι ότι το πήρα από το eshop για το service του οποίου έχω ακούσει τα χειρότερα από όλους όσους έχουν αγοράσει από εκεί (ναι πρώτα αγόρασα και μετα ρώτησα ). Μάλλον λέω να το πάρω σερί να το πάω στα καπάκια για service μπας και το έχω σύντομα πίσω...
                        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

6:52... Βασικά, τώρα ξύπνησα, και ας είχα πέσει μετά τη μία, και είχα ξενυχτήσει και χθες. Απλά διψούσα, και μάλλον πάω να ξαναπέσω στο κρεβάτι...
                          My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                          Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

κοντευει 5.

Comment

Νωρίς είναι ακόμα αλλά σκέφτομαι να μείνω ξύπνιος για να δω Εθνική Μπάσκετ στις 4,άντε να δούμε αν θα αντέξω B)

Comment

Μαζί σου, ελπίζω να μην κοιμήθηκες.
                                My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                                Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Working...
                                X