Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Entaksei apo tin stigmi pou den eiparxei kai post count.. den nomizo oti tha einai kako ena topic gia xalaro spam to vradaki.. Alla min katantisei san to "poso agnos eisai"...
βασικα θα μπορουσε να φτιαχτει ενα τοπικ για οτιναναι πραγματα οπου θα spamαρει ανελεητα οποιος γουσταρει εκει, και θα καθαριζεται καθε βραδυ απο τους mods για να μην πιανουν χωρο τα posts και υπαρχουν προβληματα...
σήμερα έφτιαξα τη σύνδεσή μου και μπαίνω από το σπίτι πρώτη φορά αλλά το ξεφτίλισα.αύριο δουλεύω και κοιμάμαι όρθιος απλά σκέφτηκα ότι αφού το καίω σήμερα να ποστάρω και μια φορά εδώ σε ώρα που να ταιριάζει με το θέμα.καληνύχτα fellas...
όχι ρε γμτ θα κάνω τρίτο ποστ σερί εδώ;πόσο ΙΜΠΑ είμαι;τι λέει ρε παιδιά που χαθήκατε όλοι;κανείς δεν ξενυχτάει πια;μόλις τελείωσα τη μεταφορά αρχείων από το ένα μου κινητό στο άλλο για να τα περάσω επιτέλους στο πισί μου.πάω για νάνι.
υ.γ.πάντως πέρα από σπαμινγκ θρεντ θα μπορούσε να εξελιχτεί γαμώ αυτό το θέμα.αλλά αφού κανείς σας δεν ξενυχτάει... w/e ;)
υ.γ.2 άμα αφήσω το σκληρό δίσκο μου όλο το βράδυ αναμμένο να τραβάει αρχεία ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
Comment