Announcement

Collapse
No announcement yet.

5.50

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

E afou eiksera oti eixete agonia na deite pote tha kimitho!!

Comment

ναι το τοπικ αυτο καταντησε παραδεισος του spam. προβλεπω να κλειδωνετε συντομα.

Comment

Entaksei apo tin stigmi pou den eiparxei kai post count.. den nomizo oti tha einai kako ena topic gia xalaro spam to vradaki.. Alla min katantisei san to "poso agnos eisai"...

Comment

βασικα θα μπορουσε να φτιαχτει ενα τοπικ για οτιναναι πραγματα οπου θα spamαρει ανελεητα οποιος γουσταρει εκει, και θα καθαριζεται καθε βραδυ απο τους mods για να μην πιανουν χωρο τα posts και υπαρχουν προβληματα...

Comment

Μη συνεχιζετε με περαιτερω σχολια.. το οτι δεν υπαρχει post count δε συνεπαγεται οτι γραφουμε ο,τι μας κατεβει.

Κραταω μονο τα του Shadow για υπαρξη ενος και μονο spam thread.. Αν κριθει κατι τετοιο σκοπιμο θα γινει.

Η παρενθεση αυτη κλεινει εδω.

Comment

Δηλαδή αυτό το post που είναι στις 3:00 είναι spam?

Τελοσπάντων, αρκετά κάηκα με το νέο μου laptop... Λέω να πάω για ύπνο.

Τα λέμε το πρωί fellas...
              My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
              Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

μου τη σπαει αυτη η υπογραφη... :icon_twisted:

Comment

παρε κι αλλο

και πηγαινε εδω αν θες να μαθεις απο που ειναι http://www.myspace.com/fatalbazooka

Comment

Imba Mage Never Dies 0a0xa0xa0ax!!
                    Frost Mage own the game!!!
                    6 lvl se 3 meres me casual playing!! ayta einai

Comment

σήμερα έφτιαξα τη σύνδεσή μου και μπαίνω από το σπίτι πρώτη φορά αλλά το ξεφτίλισα.αύριο δουλεύω και κοιμάμαι όρθιος απλά σκέφτηκα ότι αφού το καίω σήμερα να ποστάρω και μια φορά εδώ σε ώρα που να ταιριάζει με το θέμα.καληνύχτα fellas...
                      Carpe diem

Comment

παει και αυτο το Σαββατο...4:40- εχει μια εφεση στο οντοπικ...

Comment

είμαι στη δουλειά και..μόλις ξύπνησα.τον ψιλοπήρα για κάνα δεκάλεπτο...
                          Κατάντια.
                          Carpe diem

Comment

μόλις γράφτηκα στο Blue White.είναι κανείς άλλος μέσα;Ένιγουέι.Πάω για ύπνο γιατί δεν την παλεύω.Καλή σας νύχτα καλόπαιδα.
                            Carpe diem

Comment

όχι ρε γμτ θα κάνω τρίτο ποστ σερί εδώ;πόσο ΙΜΠΑ είμαι;τι λέει ρε παιδιά που χαθήκατε όλοι;κανείς δεν ξενυχτάει πια;μόλις τελείωσα τη μεταφορά αρχείων από το ένα μου κινητό στο άλλο για να τα περάσω επιτέλους στο πισί μου.πάω για νάνι.

υ.γ.πάντως πέρα από σπαμινγκ θρεντ θα μπορούσε να εξελιχτεί γαμώ αυτό το θέμα.αλλά αφού κανείς σας δεν ξενυχτάει... w/e ;)

υ.γ.2 άμα αφήσω το σκληρό δίσκο μου όλο το βράδυ αναμμένο να τραβάει αρχεία ελπίζω να μην έχω πρόβλημα.
                              Carpe diem

Comment

Παω για υπνο. Και πολυ εκατσα σημερα αλλα εγραφα ενα doc για τη σχολη. Καληνυχτα forum.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X