Announcement

Collapse
No announcement yet.

Επιλυση Μαθηματικων Ασκησεων

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Επιλυση Μαθηματικων Ασκησεων

Ρε παιδια βρησκομαι σε δυσκολη κατασταση, θελω αν ξερετε καποια σελιδα που να εχει λυμενες μαθηματικες ασκησεις, ο καθηγητης μας εδωσε τα 4 θεματα που θα μας βαλει αλλα για να τα λυσω πρεπει να διαβασω αρκετα οποτε θελω να παρω τις λυσεις ετοιμες σε σκονακι και να τις αντιγραψω, ελπιζω να βοηθησετε.

Eπισης αυτα ειναι τα θεματα αν μπορει καποιος να βοηθησει ειαι υποχρεος

Ημαρτον, εχεις ετοιμα τα θεματα και θες και λυσεις
    Do a barrel roll!

Comment

Κάτσε να διαβάσεις ρε ,τα θέματα είναι γελοία.
      Originally posted by Raf
      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

ΤΕΙ Πειραια;
        I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

Οι αριθμητικές μέθοδοι αυτοί είναι πολύ απλές. Υπάρχουν σε όλα τα αντίστοιχα βιβλία.
          https://www.emulator-zone.com
          I am an iteration closer to my desired solution!
          The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
          Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
          Hyperdimension Neptunia

Comment

μη μου λετε οτι ειναι ευκολα δεν εχω ιδεα καν πως λυνονται, πειτε καμια λυση αν τα ξερετε.

NickTG μηχανολογος ειμαι, αν εχεις δει την anime corner την αραζω εκει καμια φορα.

Comment

Χωρις να θελω να σε προσβαλω η να σε μειωσω, μιας και εγω αντιπαθω τα μαθηματικα (αλλα και με αντιπαθουν), αν εισαι μηχανολογος και δεν γνωριζεις μαθηματικα, τοτε υπαρχει φιλε μου προβλημα.. πολυ μεγαλο προβλημα.
              Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
              It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
              A man wields his sword in order to depart life with a smile.
              In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
              Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
              Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
              Ειναι ο Getta Robo.

Comment

αυτα ειναι εφαρμοσμενα, ειναι τελειως αχρηστα, μας το ειπε και ο καθηγητης οτι δεν υπαρχει λογος να τα μαθουμε απλα ειναι μ@λακια το συστημα.

Comment

ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει το σύστημα και όχι εμείς που αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας είναι η γνώση, ανεξαρτήτως πρακτικής χρηστικότητας της...
                  Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

καλά τα λέει ο Λούφυ.το σύστημα φταίει.ούτε ξέρω πόσα άχρηστα πράγματα έμαθα στο σχολείο.κι έτσι όπως είναι το σύστημα και σε θέλει παπαγάλο,τότε τα ήξερα όλα στην εντέλεια.τώρα δε θυμάμαι τίποτα.
                    αν θυμόμασταν όλα όσα μαθαίναμε στην αέναη αυτή απορρόφηση γνώσεων που βιώνουμε πλέον ο εγκέφαλός μας δε θα άντεχε και θα τρελαινόμασταν.οπότε...
                    Carpe diem

Comment

Δεν μίλησα για το σχολείο..για το πανεπιστήμιο μίλησα...
                      Καμία γνώση δεν είναι άχρηστη, το θέμα είναι πως αξιολογείς εσύ ο ίδιος το τι θα την κάνεις...
                      Και κακά τα ψέμματα, αν δεν μπορείς και στο πανεπιστήμιο να σκεφτείς κριτικά τι θα πάρεις από το κάθε μάθημα, όσο βαρετό και άχρειαστο αν νομίζεις πως είναι, δεν θα το κάνεις ποτέ και μια ζωή θα γκρινιάζεις για το σύστημα/εργοδότες/ανώτερους σου..
                      Για να πέσει το σύστημα, μαζί με την molotov χρειάζεται και η γνώση...τόσο γιανα μπορέσεις να την φτιάξεις, όσο και για να ξέρεις γιατί και που θα την ρίξεις...
                      Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Comment

+1000.

Comment

αντι να μας παρκαρουν σε τιποτα μηχανουργεια η ναυπηγεια οπως γινεται εξω μας σε εχουν σε ενα θρανειο και μας γενηζουν το κεφαλι θεωριες, πχ. στο μηχανολογικο εργαστηριο μαζι με ενα αλλο παλικαρι ημασταν το καλυτερο team, τη θεωρια ακομα τη χρωσταω...

Comment

ΓΙΑ ΟΛΑ φταίει το σύστημα και όχι εμείς που αδυνατούμε να αντιληφθούμε πως ένα από τα μεγαλύτερα δώρα που μπορούμε να κάνουμε στους εαυτούς μας είναι η γνώση, ανεξαρτήτως πρακτικής χρηστικότητας της...
                            [/b]
                            me smelling his nails

Δεν μίλησα για το σχολείο..για το πανεπιστήμιο μίλησα...
                            Καμία γνώση δεν είναι άχρηστη, το θέμα είναι πως αξιολογείς εσύ ο ίδιος το τι θα την κάνεις...
                            Και κακά τα ψέμματα, αν δεν μπορείς και στο πανεπιστήμιο να σκεφτείς κριτικά τι θα πάρεις από το κάθε μάθημα, όσο βαρετό και άχρειαστο αν νομίζεις πως είναι, δεν θα το κάνεις ποτέ και μια ζωή θα γκρινιάζεις για το σύστημα/εργοδότες/ανώτερους σου..
                            Για να πέσει το σύστημα, μαζί με την molotov χρειάζεται και η γνώση...τόσο γιανα μπορέσεις να την φτιάξεις, όσο και για να ξέρεις γιατί και που θα την ρίξεις...
                            [/b]

δε διαφωνώ με αυτό που λες.όμως για να περάσεις τα μαθήματα,να πάρεις ένα καλό βαθμό,να σε πάρουν σε μια γαμωδουλειά, πρέπει να διαβάσεις και να μάθεις ένα σωρό άχρηστα πράγματα που καμία σχέση δεν έχουν με το αντικείμενό σου,για να γράψεις καλά και να τελειώσεις τη γαμωσχολή.
                            κι επειδή τυχαίνει αυτή τη στιγμή να είμαι στο γραφείο και να ξέρω τι πάει να πει δουλειά,να ξέρεις ότι εγώ προσωπικά δεν γκρινιάζω ποτέ για τίποτα ότι και να συμβαίνει,γιατί έχω συνηθίσει να βλέπω όλες τις όψεις των πραγμάτων και πάντα προσπαθώ να βρίσκω καλά στοιχεία σε όλους όσους οι υπόλοιποι κράζουν.φαντάσου λοιπόν την απογοήτευσή μου όταν συνειδητοποιώ ότι σε κάποια πράγματα δεν υπάρχει θετική πλευρά όσο και να ψάξω.
                            Carpe diem

Comment

Πράξη χωρίς θεωρία, Πύργος με σαθρά θεμέλια....

@Altair....άποψη μου είναι και αυτό προσπαθώ να πω, πως καμία γνώση δεν είναι άχρηστη...
                              Μπορεί να μη χρησιμεύει στη δουλεία σου, αλλά σκέψου πως ρόλος του πανεπιστημίου είναι και να σου δώσει και μια ευρύτερη γνώση, μια κουλτούρα...
                              Και σίγουρα πίστεψε το μανίκι της απομνημόνευσης το έχω περάσει και εγώ και το περνάω ακόμη, αλλά ότι και να σου μείνει στο τέλος, μόνο θετικό θα είναι....

Comment

Working...
                              X