Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koμματα στις Σχολες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Koμματα στις Σχολες

Νομιζω ελειπε ενα τετοιο θεμα απο δω μιας και οι περισσοτεροι ειμαστε φοιτητες και τα κομματα που ταλανιζουν τις μοιρες των σχολων μας με τη δραση τους αν μη τι αλλο αποτελουν κομματι της καθημερηνοτητας και εστια προβληματισμου.

Εγω βασικα στη σχολη μου ακολουθησα το ρευμα και γραφτηκα στη Δαπ, νομιζω πως το κανα απο τους πρωτους μηνες κ ολας μιας και ειμασταν πατριωτακια με ενα παλικαρι που ειναι αρκετα χωμενος μεσα, αν και μεχρι στιγμης δεν μου χει χρειαστει σε κατι σημαντικο θεωρω πως ειναι καλο να εχεις καλες σχεσεις με την αυτοδυναμια της σχολης, αχρειαστοι να ναι... :icon_twisted:

Εγω βασικα στη σχολη μου ακολουθησα το ρευμα και γραφτηκα στη Δαπ, νομιζω πως το κανα απο τους πρωτους μηνες κ ολας μιας και ειμασταν πατριωτακια με ενα παλικαρι που ειναι αρκετα χωμενος μεσα, αν και μεχρι στιγμης δεν μου χει χρειαστει σε κατι σημαντικο θεωρω πως ειναι καλο να εχεις καλες σχεσεις με την αυτοδυναμια της σχολης, αχρηστοι που'ναι... :icon_twisted:
    [/b]
    Fix'd
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Μα ποσο πιο αχρηστοι μπορει να ειναι στην πιο παραγωγικη ηλικια τους καποιοι ανθρωποι...
      :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Απλά υπενθυμίζω, αχρείαστο να ΄ναι, ότι η συζήτηση πρέπει να παραμένει σε ήρεμους τόνους.
        Don't say we didn't warn ya.
        NDS themes

Comment

Κατ εμέ πιο αποτρόπαια είναι ακριβώς η νοοτροπία που επιδεικνύει ο Original Poster, ειδικά σε μια περίοδο της ζωής μας, την φοιτητική,< που θεωρητικά θα έπρεπε να αντιμετωπίζουμε την πραγματικότητα μακριά από τις κομματικές συντεχνιακές και στην τελική ευεπίφορες ΜΟΝΟ για την πάρτη μας αγκυλώσεις...
          Nintendo must have created a virtual Eternal Darkness game that has engorged reality. The sanity meter right now is maxed out x 10000 so we're experiencing some weird stuff.

Let's just all say the magic words and go back to reality.

THIS CAN'T BE HAPPENING!!!!!

Comment

Eγω θεωρω οτι ειναι ουτοπικο το να αλλαξεις τον ολοκληρο το κοσμο, ετσι προσπαθω να δημιουργησω ενα καλυτερο δικο μου κοσμο εκμεταλευομενος καθε τι στον ειδη υπαρχον...

Comment

Παράσιτα του σήμερα, νεοέλληνες του αύριο, ένας από τους σημαντικότερους λόγους της απαξίωσης των δημόσιων πανεπιστημίων γενικά.
              Νο offence κιόλας, έτσι κι αλλιώς δε λέω κάτι καινούριο.

Comment

τέτοιο θέμα μόνο εσύ θα μπορούσες να ανοίξεις.και πως ήμουνα 99% σίγουρος ότι είσαι ΔΑΠ.

no offense φίλε,άλλωστε εγώ αδιαφορώ για όλα αυτά. btw δεν το λέω με απαξιωτικό τρόπο.
                Carpe diem

Comment

τέτοιο θέμα μόνο εσύ θα μπορούσες να ανοίξεις.και πως ήμουνα 99% σίγουρος ότι είσαι ΔΑΠ.

no offense φίλε,άλλωστε εγώ αδιαφορώ για όλα αυτά. btw δεν το λέω με απαξιωτικό τρόπο.
                  [/b]

Και ομως, ειμαι τελειος καθετος με την δραση κομματων στις σχολες, θεωρω πως στο συνολο τους (δεν τους ξεχωριζω) ολοι κανουν τα παντα για να παρακμαζει η σχολη, ειναι τελειος λαθος αυτο που γινεται, θεωρω οτι ειναι απο τις χειροτερες μορφες κατηχησης μιας και σου λενε ελα εδω και θα χεις αυτα τα ανταλαγματα πχ ή ακομα χειροτερα αναγκαζομαστε να τους χρειαζομαστε για τα προγραμματα μιας και οι γραμματειες εχουν επαναπαυτει στα κομματα και κανουν μισες δουλειες.

Νομιζω πως η παιδεια με τη πολιτικη πρεπει να ειναι διαχωρησμενες και η μια να μην εχει επιροη στην αλλη, ειναι μεγιστη μαλακια να χωριζωνται οι παρεες αναλογα με τις πολιτικες πεποιθησεις, εγω εχω και φιλους απο τους αναρχικους και απο τους υπολοιπους μιας και διατυρω μια καποια αποχη, η ακομα καλυτερα περα απο τα χαρτια δεν ασχολουμε καθολου, ετσι και το image μου ειναι οκ και δικτυωσεις μου που ειναι αναγκαιο κακο.

Comment

Σε ελευθερη μεταφραση:

"Δεν πιστευω στο να υπαρχουν κομματα στις σχολες επειδη κανουν μισες δουλειες, για αυτο κι εγω μπηκα στο χειροτερο απο αυτα για να μην κανουν πλεον καμια δουλεια. Βεβαια το image μου θα δειχνει μια χαρα με την ΔΑΠ γιατι η ΝΔ ειναι ΑΚΟΜΑ κυβερνηση, οποτε δε θα εχω και πολλα προβληματα με τους αναρχικους με τους οποιους κανω παρεα οπως και να εχει. Εγω ομως δεν πιστευω οτι μπορω να αλλαξω τον κοσμο μεσα απο την ΔΑΠ γιατι προσπαθω να φτιαξω τον δικο μου κοσμο με αυτα που εχω. Οποτε πολυ απλα δεν ειμαι εγω στον κοσμο της ΔΑΠ, η ΔΑΠ ειναι στον κοσμο μου&#33;&#33;&#33;"

Man, you really got us this time...

Offence, defence, this time i REALLY don&#39;t give a shit...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

Comment

Oλα τα κομματα εξω απ τις σχολες (και κριμα σε οσους τα υποστηριζουν κιολας).

Comment

Einai anousio na yparxoun oi paratakseis stis sxoles, alla omologo oti merikes fores voithane .. Yparxoun zitimata pou poli apla den tha epilinontan an den ypirxan organomenes omades foititon ... Ypotheto omos oti auto den sinepagete autes oi omades na einai kommatikopoihmenes ... Distixos omos den mporoume na ta exoume ola ..

Comment

Θα αποδεχτώ την ύπαρξη των παρατάξεων στα πανεπιστήμια με το που μου παραθέσει κάποιος ένα λογικό επιχείρημα ως προς το τι σχέση έχουν οι σπουδές με την πολιτική.

Comment

ειμαι εναντιον των κομματων, ποτε δεν μου φανηκαν χρησιμα. και πιστευω στην απολυτη ελευθερια, οτι κι αν σημαινει αυτο για το κοσμο μας, ακομα κι αν φερει τη καταστροφη και το χαος. ο καθενας θα πρεπει να μπορει να εκφραζετε ελευθερα οπωτε κι οπως θελει, δεν θα πρεπει να υπαρχουν συνορα, δεν θα πρεπει να υπαρχουν σημαιες, δεν θα πρεπει να υπαρχουν "αρχηγοι", μην γινεστε ενα με τη μαζα σαν προβατα, μην ακολουθατε, ξεχωριστε. φχαριστω&#33;

Comment

Βασικά διαφωνώ με όλους

Αν δεν υπήρχαν οι παρατάξεις δεν θα υπήρχαν ούτε βιβλιοθήκες, ούτε άσυλο ούτε ελευθερία έκφρασης.

Το άσυλο είναι μία τεράστια κατάκτηση των φοιτητών και όσοι το καταπατούν κάνοντας κουταμάρες και σπάζοντας θα πρέπει να τρώνε ξύλο. Στη σχολή μου έγινε τεράστια προσπάθεια και δεν είχαμε καμία ζημιά μετά το 1998

Όσο για τη ΔΑΠ το μόνο που κάνει είναι να κανονίζει εκδρομές στα μπουζούκια και στα νησιά αδιαφορώντας παντελώς για τα τεράστια προβλήματα της παιδίας.

Οι παρατάξεις είναι απαραίτητες κυρίως για να μαζικοποιηούν την φωνή των φοιτητών και να προουθούν ζητήματα και προβλήματα. Εννοείται πως δεν θα πρέπει να γίνονται μαζικές αφισοκολήσεις και άλλες ακρότητες.

Μπροστά σε αυτό το έκτρωμα το "Νόμο Πλαίσιο" που δεν το ήθελαν ούτε φοιτητές ούτε καθηγητές οι φοιτητές, ασχέτως του ότι δεν κατάφεραν και πάρα πολλά, έδειξαν ότι έχουν δυναμική.

Ναι στις παρατάξεις και στο άσυλο, όχι όμως στις ακρότητες.
                              https://www.emulator-zone.com
                              I am an iteration closer to my desired solution!
                              The World Ends With You

I will wipe out the Belmonts from the face of earth!
                              Castlevania Lords of Shadow

I am Wowser, King of the Woopa Twoopa and ruler of the Shroom Kingdom
                              Hyperdimension Neptunia

Comment

Working...
                              X