Announcement

Collapse
No announcement yet.

Koμματα στις Σχολες

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Mηχανολογος εισαι συναδερφε? για να σου σπασω τα νευρα θα σου πω οτι περασα και τα δυο σχεδια ενω το δευτερο και με 7αρακι :icon_twisted:

Επεισης να πας να παρεις αγγλικα η καθυγητρια ειναι Ο Π Α Τ Ο Σ! σκεφτομαι να της τη πεσω ειναι και πιτσιρικα και εχω και εμμονη με τις καθηγητριες, αν δε βρω την ευκαιρια το πολυ πολυ να κοπω στο μαθημα για να το ξαναδηλωσω :icon_twisted:
    [/b]

A!Eπίσης να αναφέρω την most random ατάκα που άκουσα σήμερα σε συζήτηση σε δρόμο του Παν/μίου:

Κοίτα,αν δεν ψήφιζα ΠΑΣΟΚ,θα ήμουν σίγουρα γραμμένος στην ΔΑΠ.
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

[/b]
      Common Sense
      Always prevails

Do a barrel roll!

Comment

[/b]
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Mηχανολογος εισαι συναδερφε? για να σου σπασω τα νευρα θα σου πω οτι περασα και τα δυο σχεδια ενω το δευτερο και με 7αρακι :icon_twisted:

Επεισης να πας να παρεις αγγλικα η καθυγητρια ειναι Ο Π Α Τ Ο Σ! σκεφτομαι να της τη πεσω ειναι και πιτσιρικα και εχω και εμμονη με τις καθηγητριες, αν δε βρω την ευκαιρια το πολυ πολυ να κοπω στο μαθημα για να το ξαναδηλωσω :icon_twisted:
          [/b]

Ναι μηχανολόγος.
          Σχέδιο 2 ένας φίλος μου το πέρασε με 10!!!!
          Εγώ το παράτησα γιατί δε με βολεύει η ώρα.

Τι αγγλικά; Τεχνική ορολογία ή 1&2;
          I'm back bitches... Version 2.0

Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

Comment

ολα τα πηρε η καβλιαρα!!! εγω ειμαι τεχνικη ορολογια 1, τι ψυφησατε ρε? εγω εριξα Τουναμι3 !!! αυτο ειναι κομμα

Comment

το βλέπω να πηγαίνει για κλείδωμα...

Σομάρι κουφαλίτσα βλέπεις και naughty america productions;ωραίος ρε XD
              Carpe diem

Comment

Κατεβηκα και ψηφισα ΠΑΣΠ γιατι μπορω
                Do a barrel roll!

Comment

βγένουν [/b]
                  :blink:

Comment

<div class='quotetop'>(Ramparter &#064; Apr 9 2008, 01&#58;24 PM) [snapback]17797[/snapback]</div>
                    Κατεβηκα και ψηφισα ΠΑΣΠ γιατι μπορω
                    [/b]

αληθεια προγραμμα ειχατε φετος? μονο μουσικη ακουγα απο τη ΠΑΣΠ...

Comment

Eνω η ΔΑΠ

Comment

Εγώ που πήγα σήμερα στο ΤΕΙ είδα πολύ κόσμο και πολλά διαφημιστικά φυλλάδια.Καθώς έμπαινα στον κεντρικό χώρο του ΤΕΙ αφηρημένος όπως ήμουν(ο νους μου ταξίδευε σε άλλες πολιτείες)με πλησιάζουν κάποιοι φοιτητές εκεί και μου λένε να τους ψηφίσω κτλ.

Ρωτάω εγώ με ένα βλέμμα γεμάτο απορία"ρε παίδες τι είναι η ΔΑΠ?

Έμειναν ολίγον λαμάκες...

Comment

Ωχ ωχ, πειτε μου οτι θα σφαχτουμε για κομματα να παρω το μπαστουνι μου και το κομπολοι να κατεβω στον καφενε&#33; Ο γερος ρε τα σπαγε&#33;

Εdit: Ren has just earned my respect
                          https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Παιδες κρατηστε λιγο χαμηλους τονους με τα οποια πιστευω του καθενος για να συζητησει ωραια η οποια συζητηση μπορει να γινει.

ΦΥΓΕ. λιγο πιο σεμνες εκφρασεις δεν κανουν κακο (στην καθηγητρια σου αναφερομαι ).

Αυτα.

Comment

<div class='quotetop'>(XenoVagrant &#064; Apr 9 2008, 09&#58;55 PM) [snapback]17856[/snapback]</div>
                              ΦΥΓΕ. λιγο πιο σεμνες εκφρασεις δεν κανουν κακο (στην καθηγητρια σου αναφερομαι ).

[/b]
                              ζηλιαρη&#33; B)

Comment

αληθεια προγραμμα ειχατε φετος? μονο μουσικη ακουγα απο τη ΠΑΣΠ...
                                [/b]
                                Δε ξερω τι ειχαν. Αν καιγεσαι να μαθεις μπορω να σε φερω σε επαφη με κανενα χωμενο.

ΥΓ. Παντως το ομολογω της ΔΑΠ το προγραμμα ειναι πολυ μπροστα, τις καλυτερες διακοπες και εξοδους σε μπουζουκια προγραμματιζει.
                                Do a barrel roll!

Comment

Working...
                                X