Συνδεθηκα μολις τωρα και αυτο μου εγραψε κατω. :blink:
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εγινα οι 768 1Mbit?
Collapse
X
-
Κάνονικά έπρεπε να πάνε στα 2mbit αλλά τεσπά.
Δεν υπάρχει νόημα να υπάρχει 1mbit σύνδεση από τη στιγμή που υπάρχει και 2mbit.
Eμένα πάντως δεν πήγε 1mbit ακόμη :blink: .
Όσον αφορά τις ταχύτητες, εάν κατεβάζεις ολόκληρες ταινίες ξέρω γω χρειάζεσαι πολλά mbit.
Εγώ κατεβάζω κανένα τραγούδι, άντε και κανένα ντέμο. Δεν με ενδιαφέρει το κατέβασμα αρχείων με GBs.
Comment
-
Εγώ με την 768 μου που είμαι με ΟΤΕ και δεν έχει αναβαθμιστεί ακόμα, έχω κατεβάσει 3 κύκλους prison break, 2 Rome και τώρα κατεβάζω το Californication.
[/b]My blog:Doppel's Den
Comment
-
Παιδιά μια ερώτηση θέλω να κάνω, όσoι έχουν σύνδεση adsl από Otenet το όνομα χρήστη και το password που δίνει ο παροχέας (otenet στην προκειμένη περίπτωση) είναι το όνομα χρήστη και κωδικός χρήστη που αναφέρονται σε ένα χαρτί μόλις βάζεις τη σύνδεση; Ρωτώ γιατί τα χρειάζομαι αυτά (όνομα χρήστη και password που δίνει ο παροχέας) για ένα router.
Όσον αφορά τη σύνδεση εμένα ακόμα δεν έγινε 1mbit (για όλους ισχύει η αναβάθμιση; ). Εν τούτοις δεν έχω 768kbs αλλά 786kbs! και κατεβάζω με 80kbs.
Από που μάγκες κατεβάζεται τους κύκλους του Prison Break; :blink:
Comment
-
Δευτερο και τριτο τους κατεβασα απο mininova απο torrent.
Κι εμενα 786 μου ελεγε αντι για 768 και φανταζομαι θα ισχυει για ολους η αναβαθμιση.
Οσον αφορα το ονομα χρηστη και password νομιζω οτι οντως αυτα που λες.My blog:Doppel's Den
Comment
-
Doppel, βαλε lannet ρε! με 60 ευρω παιρνεις πληρες εξοπλισμο (wifi router, συσκευη τηλεφωνου και λοιπα) και εχεις full ταχυτητα 24mbit.
τεσσερις μηνες προπληρωμενο internet απεριοριστες αστικες και υπεραστικες κλησεις και μετα θα πληρωνεις 26 ευρα το μηνα. α! πληρωνεις παγιο ΟΤΕ. εγω παντως θα περιεμνω λιγο καιρο μιας και οπως μου ειπαν, εχουν αρχισει να βαζουν δικες τους γραμμες οποτε ουτε παγιο θα πληρωνω.
Comment
-
Doppel, βαλε lannet ρε! με 60 ευρω παιρνεις πληρες εξοπλισμο (wifi router, συσκευη τηλεφωνου και λοιπα) και εχεις full ταχυτητα 24mbit.
τεσσερις μηνες προπληρωμενο internet απεριοριστες αστικες και υπεραστικες κλησεις και μετα θα πληρωνεις 26 ευρα το μηνα. α! πληρωνεις παγιο ΟΤΕ. εγω παντως θα περιεμνω λιγο καιρο μιας και οπως μου ειπαν, εχουν αρχισει να βαζουν δικες τους γραμμες οποτε ουτε παγιο θα πληρωνω.
[/b]
Οπως και να εχει ομω, κι εγω περιμενω.
Παντως κατσε να βαλω rooter θα το ξεσκισω το DSMy blog:Doppel's Den
Comment
Comment