Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τουρισμός

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Εξωτερικό στην Μαδρίτη και στην μόσχα θα ήθελα να πάω κατ'αρχάς.
    Στην Μαδρίτη για το Bernabeu και επειδή έχει πάει ο Burai και ζηλεύω και Μόσχα για να δω την απέραντηα υτή κόκκινη πλατεία και γενικά βλέπω από φωτό ότι την έχουν κάνει πανέμορφη.

Από εκεί και πέρα και τα Παρίσια και τα Λονδίνα δν θα μου κάθονταν άσχημα και οι Πράγες κτλ..κτλ...

Από Ελλάδα εκτός Ηπείρου που την έχω γυρίσει όλη λόγω καταγωγής, έχω πάει σε Σύρο ----ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ----, σκόπελο, Θεσσ/νικη ---κλασσικός αθηναίος κάτοικος, δν θέλω να το πω ---, Ζάκυνθο, Λευκάδα, και σε 2, 3 άλλα αλλά από μνήμη είμαι σαν το χρυσόψαρο όσον αφορά τα μέρη, δν θυμάμαι τπτ <_<

Και σε Πελλοπόνησο και στερεά σε κάμποσα χωριά και πόλεις αλλά μέχρι εκεί, τπτ ιδιαίτερο.
    "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Έχω πάει δύο φορές στους καλούς μας γείτονες Τούρκους, και είναι πολύ γαμάτα.
      Την Κυριακή φεύγουμε εκδρομή για Βόλο με την τάξη μου.

Comment

Εγώ έχω να σχολιάσω κάτι άλλο.τόσα λεφτά που τα βρίσκετε και πάτε;
        [/b]
        Δίνουμε μισθούς 300? και βάζουμε τους εργαζομένους να δουλεύουν δωδεκάωρα.

Πέρα από την πλάκα, όποιος έχει ένα καλό εισόδημα (επαναλαμβάνω, καλό και τίποτα παραπάνω), μαζεύει επί χρόνια, κάνει κράτη όποτε οι καιροί το απαιτούν και προγραμματίζει σωστά τα ταξίδια του, γυρνάει όλο τον κόσμο χαλαρά. Ο μέσος μισθωτός των 900? στην Ελλάδα, βέβαια, δεν έχει αυτήν την δυνατότητα, αλλά αυτό δεν είναι επί του παρόντος.

Shadow, το ξέρω ότι είμαι τυχερός. Λατρεύω πραγματικά τα ταξίδια και ταξίδεψα ήδη από τα πρώτα έτη της ζωής μου στο εξωτερικό.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Πάντως μια είναι η ομορφότερη πόλη του κόσμου,του γαλαξία,και πέρα του milky way.

Νο2 είναι το Πήλιο.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ελα εσυ στη Πυλο και μετα θα μου πεις αν υπαρχει το Πηλιο.
            Do a barrel roll!

Comment

μια γνωστη φραση-πλακα που λεγετε συχνα ειναι παλι οτι θελουν να εχουν μεχρι και δικια τους σημαια και να αναγνωριστουν σαν ανεξαρτητο κρατιδιο, επειδη και καλα οι αντρες εκει ειναι πιο "αντρες" και ντομπροι και σταρατοι απο τους αθηναιους και τους υπολοιπους ελληνες, και γενικα στη κρητη κανει ο καθενας οτι θελει και δεν ισχιουν οι νομοι (γιαυτο ειχαμε φαινομενο Ζωνιανων).
              ηλιθιο αλλα το εχω ακουσει κι αυτο&#33;
              [/b]
              H αναγνώριση της Κρήτης ως αυτόνομο κρατίδιο δεν είναι μόνο μια φράση που λέγεται ως πλάκα αλλά πραγματικό αίτημα μιας μερίδας Κρητικών, το οποίο είχα διαβάσει και σε μια τοποική εφημερίδα κάπου στον Άγιο Νικόλαο. Τα πραγματικά επιχειρήματα βέβαια δεν είναι ότι είναι πιο γαμάτοι από τους υπόλοιπους Έλληνες () αλλά υποθέτω ότι ισχυρίζονται ότι ουσιαστικά έχουν εντελώς διαφορετική νοοτροπία, διαφορετική παράδοση έθιμα και συμπεριφορά από την υπόλοιπη Ελλάδα (και ποιος δεν έχει).
              "All art is at once the surface and symbol. Those who go beneath the surface do so at their peril."

Comment

Φλωρεντία, Μιλάνο, Πίζα
                Βίεννη, Κιτζμπιελ(προφέρεται με ούρλαουμπ)
                Μόναχο, Φρανκφούρτη
                Παρίσι
                Βαρκελώνη
                Κοπεγχάγη
                Όσλο (και όμως, η Νορβηγία ΥΠΑΡΧΕΙ)
                Κωνσταντινούπολη, Άγκυρα, Αντιόχεια
                Τσίπρον
                Σικάγο
                +όλα τα περιφερειακά αυτών μέρη και τα μέρη που περνάς για να φτάσεις σε αυτά( -Για Συρία καλά πάω πατριώτη; -Nαι, όλο ευθεία πάρτο, σε 4000 χιλιόμετρα στο φανάρι δεξιά)
                Κωμοπόλεις και χωριά <10.000 κατοίκων δεν αναφέρουμε γιατί είναι πολλά.

Την Ελλάδα την έχω οργώσει, καλή είναι, αλλά πολυ σκατόφατσα λαός και μπουρδέλο σαν τη Θεσσαλονίκη δε βρήκα.

Comment

Belgium: Brussels, Antwerp
                  [/b]
                  Κάτι κάνετε λάθος.

Από Ελλάδα την έχω κι εγώ οργώσει, εκτός από μερικά νησιά στο Αιγαίο που μένουν ακόμα, ευτυχώς ζούμε σε όμορφη χώρα δεν έχω παράπονο.

Εξωτερικό δεν έχω πάει ποτέ.
                  Αλλά άμα καταφέρω και μαζέψω χρήματα θέλω να επισκεφθώ πρώτα Σκοτία, Ιρλανδία, Ουαλία και μετά Αργεντινή, γενικότερα την Λατινική Αμερική, Βραζιλία, Ουρουγουάη, Περού, Βενεζουέλα κλπ, αλλά από λίγο που το έχω ψάξει είναι πολύ ακριβά τα μεταφορικά ρε γαμώτο. <_<
                  There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                  Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Θα σου προτεινω εγω που να πας αμα βγεις εξωτερικο:

Do a barrel roll!

Comment

ηρεμαααααα... ( fyrom σημαινει δε ξερω για τα δυο πρωτα αλλα τα ROM ειναι republica of Macedonia)

Τα σκοπια επισκευτηκες λοιπον οχι τη Fyrom δεν υπαρχει αυτο.
                      [/b]
                      Αυτή είναι η ονομασία που αποδέχεται και η ελληνική κυβέρνηση. Το πρόβλημα μας είναι το σκέτο Μακεδονία.

Comment

Θα σου προτεινω εγω που να πας αμα βγεις εξωτερικο:

[/b]
                        Αν πάω εκεί που δείχνει το video θα φάω το ownage και θα εκτελεστώ ως ?προδότης της επανάστασης?, όποτε δε λέει.
                        Είπαμε να πάμε, αλλά θέλουμε και να γυρίσουμε μετά.

There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Καλυτερα να γυρισουμε στο θεμα οποτε να πω κι εγω απο που εχω περασει περαν της Ελλαδας και των αφθονων νησιων της .

Γαλλια (Νικαια, Καννες, Λυον, Στρασβουργο)
                          Ιταλια (Μιλανο, Μπολονια, Φλωρεντια)
                          Μονακο
                          Λουξεμβουργο
                          Βελγιο
                          Γερμανια (Στουτγκαρδη, Φρανκφουρτη, Μοναχο)
                          Τουρκια (Κωνσταντινουπολη και σχεδον ολα τα παραλια)

και τελος ΗΠΑ σε αρκετες πολιτειες (New York, New Jersey, Massachussets, Virginia, Maryland, Pennsylvania, Rhode Island, Vermont, Connecticut, Washington).

Επισης συντομα Ιαπωνια και παιζεται και Ταυλανδη (showoff ).

Comment

Γαλλία (Παρίσι)
                            Ελβετία (Λωζάνη - Zυρίχη)
                            Γερμανία (Μόναχο)
                            Αυστρία (Βιέννη,Σαλσμπουργκ,Ινσμπρουκ)
                            Φινλανδία (Τάμπερε - Χερβάντα - Ελσίνκι)

Favs:Όλη η Αυστρία και η Λωζάνη Ελβετίας

Γραβιά
                            Καλαμάτα
                            Νάυπλιο
                            Κρήτη
                            Μυτιλήνη
                            Λήμνος
                            Ζάκυνθος
                            Ρόδος
                            Γύθειο
                            Άρτα
                            Αγιόκαμπος Λαρίσης
                            Πάτρα
                            Καρπενήσι
                            Έυβοια
                            Πάρος

Favs:Μυτιλήνη και Νάυπλιο,έπεται Ζάκυνθος.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Ελα εσυ στη Πυλο και μετα θα μου πεις αν υπαρχει το Πηλιο.
                              [/b]
                              Το ιδιο πραγμα ειναι
                              Ned Stark

A man draws his sword in order to protect the small wound deep in his heart.
                              It was inflicted in the days long past,at the farthest reach of his memories.
                              A man wields his sword in order to depart life with a smile.
                              In the days far ahead,beyond the reach of his memory.
                              Ειναι ανθρωπος, κι ομως δεν εχει αδυναμιες.
                              Εχει υλικη υποσταση, κι ομως δεν υπαρχει.
                              Ειναι ο Getta Robo.

Comment

Χμμμ... τα μερη που εχω παει ειναι αρκετα, ελπιζω να μην ξεχασω κανενα.

Αγγλια
                                Ιταλια
                                Γερμανια
                                Δανια
                                Αυστρια
                                Ελβετια
                                Βελγιο
                                Ισπανια
                                Πορτογαλια
                                Αζορες
                                Σκοπια
                                Βουλγαρια
                                Ρουμανια
                                Κροατια
                                Γαλλια
                                Ολλανδια
                                Τσεχια
                                Ουκρανια
                                Σερβια
                                Σλοβακια
                                Ουγγαρια
                                Τουρκια
                                Αμερικη

(τωρα που το σκευτομαι, σιγουρα ξεχναω κατι...)

Καλυτερο ταξιδι?
                                1. Νεα Υορκη
                                2. Backpacking στην Γερμανια το καλοκαιρι. απειρα φεστιβαλ και κοσμος
                                3. Σερβια. παμφθηνη, με φοβερη διασκεδαση και πανεμορφες γυναικες&#33;

Comment

Working...
                                X