Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το νέο μου αυτοκίνητο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Το νέο μου αυτοκίνητο

Το περίμενα 2 μήνες τώρα και επιτέλους μου ήρθε.. η λίστα αναμονής ήταν τεράστια και έπρεπε να τους πάρω χίλια τηλέφωνα. Ευτυχώς ήταν φίλος ο πωλητής και μου το άφησε 95% φτηνότερο και κατάφερα να το αγοράσω. Απολαύστε το :

Υ.Γ. Το βλέμμα μου είναι το βλέμμα της επιτυχίας!

Το περίμενα 2 μήνες τώρα και επιτέλους μου ήρθε.. η λίστα αναμονής ήταν τεράστια και έπρεπε να τους πάρω χίλια τηλέφωνα.
    [/b]
    Κατι σαν το καπελο του Ας Κετσαμ απο τα Pokemon ενα πραγμα
    My blog:Doppel's Den

Comment

Άντε από &#39;δω ρε καπιτάλα... <_<

Καλά τα γρήγορα αμάξια, αλλά εγώ στην θέση θα έπαιρνα αμάξι με τα μίσα λεφτά και τα άλλα μισά θα τα έσταλνα στα παιδιά στην Αφρική. Πάνω απ&#39; όλα ο άνθρωπος...

Καλορίζικο, πάντως.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Ειναι το dream car μου το R8, ειναι δικο σου αληθεια..? :blink: :blink:

Comment

ντρεπομαι να το σχολιασω... σοβαρα το πηρες?
          ποσο στοιχισε..?
          " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Ειναι το dream car μου το R8, ειναι δικο σου αληθεια..? :blink: :blink:
            [/b]
            Ναι, η φορολογία εξαρτάται από το βάρος και όχι τα κυβικά του αυτοκινήτου οπότε μπορείς να πάρεις πιο δυνατά αμάξια σε καλές τιμές. Εμένα το dream car μου η Gallardo ήταν αλλά έκανε διπλά λεφτά και με το σπίτι τώρα στα τούβλα δεν μου περισσεύουν. Αν περάσεις ποτέ βόλτα από Ολλανδία στείλε ένα mail και θα σε πάω βόλτα.

Comment

εγω θελω να ρωτησω αν μενεις μονος σου εκει, σπουδαζεις/δουλευεις/τι διαολο κανεις και πως το απεκτησες ? εδω ουτε για smart δε μας φτανουν τα λεφτα...

Comment

sorry κιόλας,καταλαβαίνω την κάλα σου που το πήρες κτλ αλλά δεν είναι ψιλοάκυρο τόπικ;αρχίζεις και λουφίζεις.τεσπα.μεγειές,καλορίζικο και καλοτάξιδο.
                Carpe diem

Comment

sorry κιόλας,καταλαβαίνω την κάλα σου που το πήρες κτλ αλλά δεν είναι ψιλοάκυρο τόπικ;αρχίζεις και λουφίζεις.
                  [/b]
                  Ε, ναι, είναι ποζεράδικο, αλλά ας μην του το βγάλουμε ξυνό.

Δεν σε είχα για λεφτά πάντως... <_<

Comment

Ναι, η φορολογία εξαρτάται από το βάρος και όχι τα κυβικά του αυτοκινήτου οπότε μπορείς να πάρεις πιο δυνατά αμάξια σε καλές τιμές. Εμένα το dream car μου η Gallardo ήταν αλλά έκανε διπλά λεφτά και με το σπίτι τώρα στα τούβλα δεν μου περισσεύουν. Αν περάσεις ποτέ βόλτα από Ολλανδία στείλε ένα mail και θα σε πάω βόλτα.
                    [/b]
                    με γειες και καλοριζικο&#33;&#33; Να ειναι παντα γεματο με ομορφες ολλανδεζες σου ευχομαι.. ;)

Απο ολλανδια εχω παει Amsterdam αν ξαναπαω θα ερθω σιγουρα Rotterdam να παμε βολτα..

Για μενα ειναι καλυτερο απο τη Gallardo, Audi rulezz ρε&#33;&#33;

Comment

Για μενα ειναι καλυτερο απο τη Gallardo, Audi rulezz ρε&#33;&#33;
                      [/b]
                      Δες το ρε το Audi fanboy. Τίποτα δεν μπορεί να συγκριθεί με μια Lamborghini&#33;

Comment

εγω θελω να ρωτησω αν μενεις μονος σου εκει, σπουδαζεις/δουλευεις/τι διαολο κανεις και πως το απεκτησες ? εδω ουτε για smart δε μας φτανουν τα λεφτα...
                        [/b]
                        Δυο παρατηρήσεις μόνο.

Πρώτων, το smart είναι ακριβό και gtp, τόσα λεφτά κι ούτε δυο φίλους δε μπορείς να βάλεις μέσα, ούτε μια εκδρομή δε μπορείς να κάνεις, ούτε τίποτα. Είναι για ποζεράδες και για τύπους που το έχουν σα δεύτερο ή ακόμα και τρίτο αμάξι.

Δεύτερον, έχεις και γαμώ τα avatars.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

sorry κιόλας,καταλαβαίνω την κάλα σου που το πήρες κτλ αλλά δεν είναι ψιλοάκυρο τόπικ;αρχίζεις και λουφίζεις.τεσπα.μεγειές,καλορίζικο και καλοτάξιδο.
                          [/b]
                          νομιζω πως θα ηταν χρησιμο το site/forum να εχει και καποιο ειδος δικο του blog ωστε να γραφει εκει περα ο καθενας οτι του ναυλωσει... πως περασε τη μερα του πχ ή τι παιχνιδι πηρε κλπ κλπ. topics σαν κι αυτo θα ταιριαζε πολυ...

Δυο παρατηρήσεις μόνο.

Πρώτων, το smart είναι ακριβό και gtp, τόσα λεφτά κι ούτε δυο φίλους δε μπορείς να βάλεις μέσα, ούτε μια εκδρομή δε μπορείς να κάνεις, ούτε τίποτα. Είναι για ποζεράδες και για τύπους που το έχουν σα δεύτερο ή ακόμα και τρίτο αμάξι.

Δεύτερον, έχεις και γαμώ τα avatars.
                          [/b]
                          το smart το θελω ομως γιατι ειναι μικρο και χωραει παντου να το παρκαρεις μεστην Αθηνα.

οσο για το avatar στο κανω δωρο, οταν το βγαλω και βαλω καινουργιο, μπορεις να το χρησιμοποιησεις.

Comment

Tι λετε ρε παιδια για blogs και ιστοριες..?

μαγκια του του παιδιου που το πηρε και ανοιξε και το τοπικ και εγω το ιδιο θα εκανα μαλλον θα ανοιγα πολλα τοπικς.. Εξαλλου τι ειναι πιο ενδιαφερον απο τα γρηγορα αυτοκινητα..?

Που εισαι DJ να επιβαιβεωσεις αυτα που λεω...

Comment

Kατι πρέπει να κάνεις λάθος.Όταν λες ότι στο άφησε 95% φθηνότερα σημαίνει πως πλήρωσες μόνο το 5% της αξίας του κάτι που ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ να ισχύει.
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                              X