Announcement

Collapse
No announcement yet.

Το νέο μου αυτοκίνητο

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

καλά άμα είναι έτσι πάω πάσο.
    Carpe diem

Comment

αμαξαρα χαλαρα.να το χαιρεσαι φιλε και να το τρεχεις.

και ελεος με μερικους που σας πειραξε.Σιγα την επιδειξη που εκανε και στο κατω κατω αμαν με τη καραμελα οτι τα υλικα αγαθα δε φερνουν την ευτυχια.Εχουν μεριδιο και αυτα και μαλιστα πολυ σημαντικο.Ενταξει πρωτη παει η υγεια,γιατι χωρις αυτη πως θα χαρεις τα λεφτα ετσι;lol

Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θα σας στεναχωρήσω γιατί δυστυχώς δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο. Αρχικά υπέθεσα ότι θα φαινόταν από το 95% έκπτωση (το οποίο πάει να πει ότι το πήρα στο 5% της τιμής) αλλά μάλλον η ομορφιά του φοβερού τύπου (και του αυτοκινήτου ως ένα σημείο) στην φωτογραφία σας ζάλισε λίγο και δεν κοιτάξατε καλά το κειμενάκι από πάνω.. οπότε είπα να το αφήσω να δω που θα πάει η συζήτηση γιατί είχε γίνει ενδιαφέρουσα.

Ως προς τα λεγόμενα μου, το ότι οι φόροι είναι πάνω στο βάρος εδώ ισχύει, όπως επίσης και πως η Gallardo είναι το αγαπημένο μου αυτοκίνητο (με το R8 αμέσως μετά). Έχω βάλει σκοπό να την πάρω (την Gallardo) πριν τα 40 μου οπότε σας υπόσχομαι από τώρα ότι όταν την πάρω θα σας πάω όλους βόλτα στη Βουλιαγμένη για παγωτό

Comment

Ειδα μια Gallardo παρκαρισμενη τη Κυριακη το βραδυ που ημουν στη Καλαματα. Με χαλασε λιγο που ηταν πορτοκαλι αλλα γενικα ειναι τρελο αμαξι.
          Do a barrel roll!

Comment

Sorry αλλα εμενα μου φαινεται τελειως ακυρο ενα τετοιο αμαξι για τα ελληνικα δεδομενα. Οι δρομοι μας ειναι στενοι και απλα... απαισιοι.. Ειναι κριμα να κυκλοφορει κανεις imo τετοιο αμαξι εδω τριγυρω.

Δε ξερω αν φταιει το ταξιδι στην Ιαπωνια, αλλα ερωτευτηκα το Civic Type R εγω (ασχετο but anyways).

P.S.

To παγωτο στη Βουλιαγμενη οντως μετραει και το θελω το κερασμα οπωσδηποτε, ανεξαρτητως Gallardo .

Comment

την επομενη φορα δειξε φωτο πως παιζεις Crysis με τα settings στο full
              My blog:Doppel's Den

Comment

Αυτό φίλε μου μπορώ να το κάνω εύκολα . Ορίστε :

Comment

τέτοια βλέπω και θα γίνω graphics whore.

καθώς μου άνοιγε η σελίδα και βλέποντας την αρχή της εικόνας σκέφτηκα "το μλκ.φωτογραφία από τοπίο έβαλε"

Αλέκο δεν πιστεύω να παρεξηγηθείς με το μλκ.το λέω όπως θα το έλεγα για φίλους μου ;)
                  Carpe diem

Comment

Ειδα μια Gallardo παρκαρισμενη τη Κυριακη το βραδυ που ημουν στη Καλαματα. Με χαλασε λιγο που ηταν πορτοκαλι αλλα γενικα ειναι τρελο αμαξι.
                    [/b]
                    Υπάρχει χρώμα καλύτερο από το πορτοκαλί για τις Lamborghini; Άντε να προτιμάς το κίτρινο (μαζί σου), αλλά όχι και να λες ότι το πορτοκαλί είναι μάπα.
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

Αυτό φίλε μου μπορώ να το κάνω εύκολα . Ορίστε :
                      [/b]
                      Wow! yay. I got owned

Btw πορτοκαλι αυτοκινητο δεν εχει ο Austin Powers Cursed?
                      My blog:Doppel's Den

Comment

Με ολα αυτα τα "προκλητικα" που ποσταρει ο Alexandros εχει γινει στοχος
                        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Αχαχαχαχαχ καλά Scatman είσαι φοβερός. Στείλτο μου σε πιο μεγάλο αν μπορείς να το κρατήσω

Comment

Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια αλλά θα σας στεναχωρήσω γιατί δυστυχώς δεν είναι δικό μου το αυτοκίνητο. Αρχικά υπέθεσα ότι θα φαινόταν από το 95% έκπτωση (το οποίο πάει να πει ότι το πήρα στο 5% της τιμής) αλλά μάλλον η ομορφιά του φοβερού τύπου (και του αυτοκινήτου ως ένα σημείο) στην φωτογραφία σας ζάλισε λίγο και δεν κοιτάξατε καλά το κειμενάκι από πάνω..[/b]
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Υπάρχει χρώμα καλύτερο από το πορτοκαλί για τις Lamborghini; Άντε να προτιμάς το κίτρινο (μαζί σου), αλλά όχι και να λες ότι το πορτοκαλί είναι μάπα.
                              [/b]
                              Μπορει να τους παει αλλα εγω δε θα θελα να ειχα πορτοκαλι αμαξι οτι κι αν ηταν. Πολυ κιτς για να τραβαει τα βλεματα.

Ετσι λεει:
                              Do a barrel roll!

Comment

ωραίο δε λέω αλλά εγώ τις lambo τις έχω συνηθίσει κόκκινες.σε άλλο χρώμα δε μου κάθονται καλά στο μάτι,παρόλο που το μαύρο είναι το αγαπημένο μου χρώμα...
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X