Announcement

Collapse
No announcement yet.

Sexy celebrities

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

επειδη εγραψα χωρις πλακα εσυ καταλαβες οτι θα βγαλω καμια χατζαρα και θα ρθω να σε βρω? lol ! σιγα το πραμα

Comment

όχι ρε καμία σχέση.απλά δεν γουστάρω να την πεφτω σε κοπέλες άλλων ούτε για αστείο.ειδικά όταν δεν με ξέρουν και από κοντά.
      σε πρόσθεσα στο μσν.;)
      Carpe diem

Comment

Omg! Δε ξαναμιλαω lol!
        https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Και Μαρια Λουιζα Βουρου χεχε οποτε ειναι στην εκπομπη στο αλτερ χαζευω λιγο

Και κλασσικη αξια
          ---Regret for the things we did can be tempered by time; it is regret for the things we did not do that is inconsolable. ---

Comment

Δρυμουσης ρε για παντα, best τηλεπαρουσιαστης ever.
            Do a barrel roll!

Comment

Xωρις πλακα, αφου δεν την εχω εγω κανενας απο τη παρεα δεν θα την εχει (δεν ενοω του φορα τη δικια μας τελοςπαντων), ημουν πολυ καψουρης μαζι της, ασε βεβαια που η γκομενα εχει υψηλα στανταρ, την ειχα απο κοντα απο οταν ηταν 14 και το μονο που καταφερα ηταν να μαθω τα βιτσια της, νομιζω οτι εκανα λαθος χειρησμους, αλλα θα ξαναεπιστρεψω καποια στιγμη... α ναι τωρα ειναι 16 αλλα φενεται για 20+
              [/b]
              Βιτσια? Της αρεσει να βγαζει πολλα χερια απο τους τοιχους;

Κοπελα που μοιαζει με την Robin και ειναι 16... την περναω δλδ 1-2 χρονια μονο... χμ.... που ειπαμε μενεις Luffy; (ασχετο αλλα εγω τον λεω Λάφυ, μου ακουγεται πιο ωραιο)

Θα χρησιμοποιησω την ατακα που αναπτυξαμε με τον irvine για τις τουριστριες "I was eating my koukouroukou and I remembered you..."
              My blog:Doppel's Den

Comment

Βιτσια? Της αρεσει να βγαζει πολλα χερια απο τους τοιχους;

Κοπελα που μοιαζει με την Robin και ειναι 16... την περναω δλδ 1-2 χρονια μονο... χμ.... που ειπαμε μενεις Luffy; (ασχετο αλλα εγω τον λεω Λάφυ, μου ακουγεται πιο ωραιο)

Θα χρησιμοποιησω την ατακα που αναπτυξαμε με τον irvine για τις τουριστριες "I was eating my koukouroukou and I remembered you..."
                [/b]
                Ρούφι λέγεται αλλά το Λάφυ (Laughy) είναι όντως πιο αστείο Κι εγώ έτσι θα τον λέω από εδώ και πέρα (τον του forum όχι τον θεό του άνιμε!)

Comment

βασικα Λουφη λεγεται, απλα οι Ιαπωνες εχουν ενα γραμμα για το "Λ" και το "Ρ" οποτε ειναι κατι το ενδιαεμεσο δε βγαινει ακρη, απλα σε καποιες λεξεις ακουγετε σαν Ρ και σε αλλε Λ, το τρελο που ειχε γινει ηταν στο death note , ο δολοφωνος λεγοταν "ΚΙΡΑ" το οποιο ειχε προερθει απο το ΚΙΛΛΕΡ -> ΚΙΛΛΑ->ΚΙΡΑ!!!

Comment

Ευχαριστω CLoudStrife, εφτιαξες τη μερα μου
                    " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

pos antexei... ?

Comment

Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Ζηλευεις
                          My blog:Doppel's Den

Comment

[/b]
                            Δε σου εχουν πει να μη ποσταρεις την εικονα σου ή αλλα προσωπικα στοιχεια στο internet?
                            Do a barrel roll!

Comment

βασικα Λουφη λεγεται, απλα οι Ιαπωνες εχουν ενα γραμμα για το "Λ" και το "Ρ" οποτε ειναι κατι το ενδιαεμεσο δε βγαινει ακρη, απλα σε καποιες λεξεις ακουγετε σαν Ρ και σε αλλε Λ, το τρελο που ειχε γινει ηταν στο death note , ο δολοφωνος λεγοταν "ΚΙΡΑ" το οποιο ειχε προερθει απο το ΚΙΛΛΕΡ -> ΚΙΛΛΑ->ΚΙΡΑ!!!
                              [/b]
                              Ρούφη προφέρεται. Νομίζω πως ο λαός που δημιούργησε το όνομα ξέρει να το προφέρει καλύτερα από εμάς . Όσο για τον Κίρα, κι αυτού το όνομα έτσι προφέρεται. Το ότι μπορεί να προέρχεται η λέξη από αγγλική ρίζα δεν σημαίνει ότι πρέπει να το προφέρουμε έτσι. Όπως δεν προφέρεις το β vee-tah στα αγγλικά αλλά beta, έτσι κι αυτά κρατούν την προφορά αυτού που τα δημιούργησε. Όσο για το Λ, δεν είναι ότι έχουν ένα γράμμα για τους δύο αυτούς ήχους. Απλά δεν υπάρχει ο ήχος Λ στην Ιαπωνική γλώσσα.

Υ.Γ. Συγγνώμη για το off-topic αλλά το thread ΓΤΠ ήταν ούτως η άλλως

Comment

Ο αλεξανδρος εχει δικιο οι ιαπωνες δεν εχουν Λ στο αλφαβητο . Κατι αντιστοιχο με το La li lu le lo του mgs2 που ειναι ra ri ru re ro και αντιστοιχει στις δυνατες καταληξεις του R ( hiragana -katakana κλπ ) . Οσο για το kira οι ιαπωνες εχουν υοθετησει πολλες αγγλικες λεξεις ετσι ωστε να ταιριαζουν στην γλωσσα τους και τις χρησιμοποιουν στην καθημερινοτητα ... πχ kira -killer , nooto - note , deto -date , busutei -bus station κλπ...

Comment

Working...
                                X