Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ρε παλιοθεέ...
για πλάκα το έγραψα.έχω λιώσει λέμε...
πέρα από την πλάκα πάντως να ένα χρήσιμο θέμα.
θα εντιτάρω αργότερα το ποστ μου για να γράψω τίπτις πιο σοβαρό γιατί έχω δουλίτσα τώρα.
E μιας και ειναι και η περιοδος ζευγαρωματος νομιζω οτι παει γαντι το θεματακι, αντα να δειξουμε στα αλλα φορα τι καυλ***ηδες εχει το gamers odyssey!!!
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I." "ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..." Greek Gaming Videos Greek Final Fantasy Forum
Εγώ πάλι προτιμώ από κάτω. Είναι πιο ξεκούραστα και έχει καλύτερη θέα. Όταν είσαι από πάνω, τα φυσκούνια παίρνουν ένα παράξενο σχήμα και δεν μου αρέσει.
το οποίο είναι η δυσκολία εύρεσης συντρόφου.και αυτό λειτουργεί αμφίδρομα.αλλά επειδή δεν είμαι γυναίκα θα μιλήσω μόνο για τη δική μας πλευρά.
καταρχάς να ξεκαθαρίσω πως αθτό είναι ένα κοινωνικό φαινόμενο της εποχής μας.δεν είναι κάτι μεμονωμένο που αφορά μόνο εμένα ή μόνο εσάς.αλλά θα εκφέρω άποψη αργότερα.θέλω λίγο να δω την δική σας οπτική γωνία.
Λοιπόν, άκου σύντομα και περιληπτικά την ιστορία μου, και βγάλε μόνος σου συμπεράσματα: Η πρώην μου με άφησε κυριολεκτικά χωρίς λόγο. Όμως, υπάρχει κάτι για το οποίο χαίρομαι: Όταν πλέον δεν ήθελε να είναι μαζί μου (κι ας μην ξέρω το λόγο), απλά μου το είπε. Και αυτό το λέω γιατί, βλέπω πολλές κοπέλες που είναι με 2 ή 3 άντρες ταυτόχρονα. Γι' αυτό, εστώ κι αυτή τη συμπεριφορά την εκτιμώ στην πρώην μου.
Α, και όταν λέω πολλές, το εννοώ. Έχω ΠΟΛΛΕΣ γυναίκες φίλες, και έχουν το κακό ελάτωμμα να μου τα λένε όλα... Αφού κάποτε μου έλεγε ένας φίλος μου: "Ρε Παναγιώτη, το ζήτημα δεν είναι ότι κάθε απόγευμα σε βλέπω μόνο σου με τρεις γκόμενες! Το ζήτημα είναι ότι κάθε απόγευμα είναι διαφορετικές!!!"
Μάλλον θα επανέλθω (άμα μου τη δώσει) πάνω σε αυτό το ανεξάντλητο θέμα... Απλά τώρα λέω να πάω για ύπνο, γιατί ξύπνησα νωρίς και νυστάζω σήμερα...
EDIT: Και επιτέλους, πρέπει να αποβληθεί αυτή η νοοτροπία ότι "οι γυναίκες είναι τρυφερά όντα, θέλουν αγάπη και αλλές τέτοιες #$%%^$#." Οι γυναίκες θέλουν το σεξ (όχι μόνο αυτό) πολύ περισσότερο από τους άντρες. Ο λόγος, απλός: δε μπορούν να ικανοποιηθούν τόσο γρήγορα ή εύκολα όσο οι άντρες. Αλλά και από την άλλη, αυτές μπορούν να κάνουν συνέχεια σεξ, ενώ εμείς, χρειαζόμαστε και κάνα διάλειμμα (δείξε έλεος!)!!! Και άμα θέλετε κι άλλες αποδείξεις, μπορείτε απλά να αγοράσετε το Cosmopolitan, δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχει ειδικό θέμα για το σεξ (μα δεν τα έχουν εξαντλήσει όλα πλέον;). Βασικά, βλακεία είπα. Μπορείτε να τα δείτε τσάμπα μου φαίνεται, στο site του περιοδικού, και άμα πάτε, ρίξτε και καμιά ματιά στο σχεδόν επικό, θρυλικό forum τους.
Rofl ρε παιδιά, είμαστε σοβαροί με τα θέματα που ανοίγουμε; Κοιτάξτε λίγο το τι συζητάτε, που το συζητάτε και με ποιους, σκεφτείτε λίγο παραπάνω αυτά τα τρία πράγματα και μετά θα καταλάβετε γιατί υπάρχει αυτό το "κοινωνικό φαινόμενο".
Oχι βρε συ Evans το βρισκω καλο το θεμα μπορεις να το πεις κοινωνικο φαινομενο την δυσκολια ευρεσης συντροφου εγω πχ εχω να κανω ''σοβαρη σχεση '' εδω και 2 χρονια χωρις να μετρανε τα φασωματα κλπ απλα δεν ειναι οπως ειπε και ο φιλος Αltair μεμονομενο μονο στους αντρες αλλα και τα 2 φυλλα αντιμετωπιζουν το ιδιο προβλημα
Κάντε ότι έκανα εγώ, βρείτε f*ck-buddy και θα βρείτε την υγειά σας. Ούτε ραντεβού, ούτε γκρίνιες, ούτε μηνύματα και τηλέφωνα όλη την ώρα (εκτός από όταν κανονίζουμε συνάντηση), ούτε ζήλιες επειδή φλέρταρες με μια άλλη ή φασώθηκες με μια τρίτη. Ειδικά σε εξεταστική περίοδο (την οποία περνάω τώρα) είναι ότι καλύτερο! Βγάζεις από μέσα σου το άγχος πριν να πας να δώσεις.
για να εχεις καποια απλα για f*uckbuddy θα πρεπει να πεσεις στη περιπτωση αγαμητης, λυσσαρας και μονης που σε γουσταρει μονο για σεξ, και αυτο θα κρατησει τουλαχιστον μεχρι να βρει καποιον καλυτερο σου και να κανει σχεση ή να σε αντικαταστησει. δυσκολα να βρεθει τετοια εδω που να θελει ΜΟΝΟ σεξ και τιποτα παραπανω γιατι οι ελληνιδες ειναι πισω λιγακι σε αυτα και θελουν την πιτα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο. κι ακομα δυσκολοτερα να ειναι και μονη, με τοσα λιγουρια που κυκλοφορανε πλεον παντου, εκτος αν ειναι κανα μπαζο που δε βλεπετε, αλλα κι αυτα βολευονται πλεον...
Γιατι να ειναι αγαμητη και λυσαρα, γιατι να μην ειναι μια κοπελα που σκεφτετε οπως ενας αντρας πχ? δεν θελω σχεση μονο σεξ και μου αρεσει να φλερταρω.
Τωρα οσον αφορα το θεμα της νοοτροπιας, ειναι καθαρα μαλακια των αντρων, βαζω και μενα μεσα (αν και τελευτεα αλλαξα και ειδα την υγεια μου) του οτι πιστευουμε πως οι γυναικες ειναι αυτο που δειχνουν και λενε, λοιπον καμια σχεση ουτε ρομαντικες ειναι ουτε τιποτα απλα ισως καλιεργουν αυτο το τυπο για να μη τις λενε πουτ*νες, η επειδη ειναι και τρελες κατα τη γνωμη μου γουσταρουν να ακουνε μ*λακιες και ρομαντσα "θα μαστε μαζι για παντα, εισαι μοναδιοκη" και αλλα χαζα, ακομη και αν ξερουν πως ειναι ψεμα, βασικα τις φτιαχνει.
Τωρα το θεμα ειναι πως αντιμετωπιζονται οι τρελες οι γυναικες, για μενα αλλες με τα λογια και αλλες με το και καλα φιλικο χαδι, πχ μια παντρεμενη (ναι ναι κατι παιζει με μια παντρεμενη) δεν μπορεις να πας και να της πεις τι? θα τη πιασεις θα της κανεις το μασαζακι της θα επεκταθεις θα κοψεις κινηση, δεν αντιδρα? γουσταρει? κλπ αλλες παλι θελουν λογια αλλα καθε μια τα δικα της.
Με εμενα επισης γινεται το αλλο τρελο, παντα νταραβεριζομαι με κοπελες που εχουν ειδη σχεση, το σκεφτομουν χτες και ηταν τρελο, δε μπορω να το εξηγησω αλλα τι να κανεις, μια σχεση δε μπορει να ειναι παντα σχεση.
Τελος για τον φιλο ALtair κοιτα βρες μια κοπελα αρχικα που να ειναι προσεγγισιμη, μη κυνηγας λαθος γυναικες σα και μενα το μαλα*α που εφαγα τα χρονια μου κυνηγωντας δυο πολυυυυυυυ ομως καλες γκομενες που στο τελος δε μαμησα κι ολας, χεστες βρες μια προσεγγισιμη και χωσου μπαμ μπαμ, να ξερεις αν εισαι και πολυ ευγενικος παθητικος θα σε πει και μαλακα οποτε μη μασας, χωσιμο.
Comment