Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αll about food

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Πες μας το μυστικο σου ρε μεγαλε...[/b]
    I dunno. Πάω να φάω μια πιατέλα ντολμαδάκια με αμπελόφυλλο, με πολύ γιαούρτι. Ζήλια!!!! Έτσι ρε, ντολμαδOWNED!
    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Εφαγα τεσσερα hamburger στα goody's πριν λιγο επειρεασμενος απο το topic. Νομιζω μπορουσα να αντεξω αλλο ενα Τωρα πινω coca lola
      My blog:Doppel's Den

Comment

Ego den ksero..
        Pitsa sto aneto troo 2 oikogeniakes..
        Oxi poli aneto..alla ta kataferno pantos
        Souvlakia 3 kai an exo kefia kai 4o..
        Pantos to periergo einai oti vradi den mporo na fao tipota eno proi otidipote kai na mou valeis to troo..

Comment

Όταν λες πρωί; Τα βουτάς και στο γάλα ας πούμε; Ρε τι καθόμαστε και κάνουμε και τα λέμε κιόλας, στην Αφρική πεινάνε!!!!!!!!&#3 3;
          My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
          Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

Entaksei..
            Den to voutao..Alla pagomeno souvlaki x3 me ligo tsai h gala ta spaei!!

Comment

στο γαλα βουταω το κουρασαν !!! και ειναι γαμω!

Comment

τελευταια τρωω παρα πολυ (ερωτευμενος ειμαι βλεπετε και μας χωριζει αρκετος δρομος) και εχω παρει αρκετα κιλα. το ρεκορ μου στις πιτσες ειναι τρεισημισι οικογενειακες πιτσες και μετα το σκατο επεφτε βροχη. ακομα ποναει ο κωλος μου αλλα το ευχαριστηθηκα που να παρει. τελευταια οπως ειπα τρωω υπερβολικα παρα πολυ.

στο περιπετερο που ειμαι ολη μερα δεν σταματαω να τρωω στιγμη και τσακιζω ενας θεος ξερει ποσα πατατακια, κρουασαν, παγωτα, γκοφρετες και λοιπα και λοιπα. μετα απο το περιπετερο παω καθε βραδυ στο daffy&#39;s και παιρνω μια τοστια (γυρο διπλη πιτα και ψηνεται σαν τοστ) απο ολα + κετσαπ μουσταρδα και αλλες φορες παιρνω δυο. φευγωντας απο το daffy&#39;s ακριβως διπλα ειναι ενας που πουλαει διαφορες μπουγατσες και γενικα αυτα τα οποια βρισκει κανεις το πρωι. παιρνω και απο εκει ενα πεϊνιρλι και ενα πολυ ωραιο, με ζαμπον κασερι και καποιο ειδος σαλτσας (μιαμ, μιαμ) για την οποια πεθαινω&#33; παω σπιτι και ολα αυτα τα τρωω πριν πεσω για υπνο βλεποντας dead zone :blink: η κατασταση ειναι τραγικη πλεον... εχω γινει σαν φαλαινα <_<

Comment

<div class='quotetop'>(Doppelganger &#064; May 24 2008, 05&#58;10 PM) [snapback]24658[/snapback]</div>
                  Οποιος φαει μια τεραστιο toblerone μονος του τον ανακυρησω mod.
                  [/b]

thank you my child...but really,it&#39;s nothing.

wii mustah:έλεος ρε συ.
                  Carpe diem

Comment

Από γεύματα πάντως, από τα καλύτερα που θυμάμαι ήταν στο σπίτι του Xeno. Η μανούλα του, η χρυσοχέρα μας τάιζε γαρίδες σαγανάκι, ψαρόσουπα, τυρόπιτα με σπιτικό φύλλο, γλυκόξινη σαλάτα με μήλο (που έμαθα να τη φτιάχνω κι εγώ κι έχει μεγάλη επιτυχία), σολωμό σε ψωμί με τυρί φιλαδέλφεια, κάτι επικά παξιμάδια ζυμωμένα με ελαιόλαδο...ωραίες εποχές.
                    Και φυσικά το σπίτι ήταν πάντα εφοδιασμένο με πάμπολλα είδη τσαγιού για μας τους μη καφεπότες
                    Now Playing:

Vampire: The Masquerade Bloodlines

Comment

Tsk Tsk Tsk και εμάς μας εδωσε ΜΟΝΟ μιλφειγ ζαμπονοτυροπιτάκια σολωμό προσούτο σουντζούκια και σοκολατάκια λεωνάιντας.

ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ...
                      Originally posted by Raf
                      Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Tsk Tsk Tsk και εμάς μας εδωσε ΜΟΝΟ μιλφειγ ζαμπονοτυροπιτάκια σολωμό προσούτο σουντζούκια και σοκολατάκια λεωνάιντας.

ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ...
                        [/b]
                        Εμένα με είδαν αδυνατούλα και με λυπήθηκαν
                        Now Playing:

Comment

τσαι δεν πινουμε μονο οταν ειμαστε αρρωστοι
                          ?

Comment

τσαι δεν πινουμε μονο οταν ειμαστε αρρωστοι
                            ?
                            [/b]
                            Oχι..

Εγω πινω 1 λιτρο τη μερα τουλαχιστον πρασινο τσαι και 2 μερικες φορες, εκτος του οτι μου αρεσει επιταχυνει το μεταβολισμο και σου δινει και ενεργεια.. ;) ;)

Comment

τσαι δεν πινουμε μονο οταν ειμαστε αρρωστοι?
                              [/b]
                              Nope. Εγώ τουλάχιστον σιχαίνομαι το καφέ και πίνω μόνο τσάι-σε μεγάλες ποσότητες, ειδικά το χειμώνα.
                              Πάντα ζεστό, πάντα χωρίς ζάχαρη κι αποφεύγουμε το τσάι σε φακελάκια όσο μπορούμε.
                              Now Playing:

Comment

Kαταρχας, τα καλα ρεκορ σαβουρωματος γινονται στο σουβλακι...

Επειτα, οποιος δεν εχει φαει σουβλακι απτο Ηρακλειο Κρητης απλα δε ξερει τι παει να πει σουβλακι :

Συνηθως ειναι λιγο μεγαλυτερα απο αυτο της εικονας.

Το ρεκορ μου ειναι 2,5 κι εννοειται οποτε τρωω σουβλακι θελω 2, τελος.

Το σουβλακι ειναι σαν το ΝΟΥΝΟΥ. Εχει μεγαλωσει γενιες κ γενιες.

Κι επειδη μπορει να νομιζει κανεις οτι επαινω το σουβλακι του τοπου μου, δειτε γιατι στην Κρητη εχουμε αλλη επαφη με αυτο το..θεικο γευμα :
                                http://www.news247.gr/a/4&#33;48720
                                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

Authenticity sir, authenticity. "

Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)

Comment

Working...
                                X