Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Laharl
    replied
    Originally posted by Doppelganger View Post
    Χτες ακουσα γυρω στις 17, αλλα δεν παιρνω κι ορκο, επειδη κι εκεινη που μου το ειπε δεν ηταν σιγουρη.

Τελικα 26 απο εναν αλλο καθηγητη που λεει σιγουρα.
    Αν βγουν 26 θα είμαι για άλλη μία φορά άτυχος...

Έλεος την μέρα που φεύγω για Λονδίνο βρήκανε?

Πάντως εγώ το βλέπω 20-22(και ελπίζω κιόλας)

ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΑΙΔΕΣ!!!

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Τα μηχανογραφικα θα γινουν πιο νωρις. Αν θυμαμαι καλα μεσα Ιουλιου. Και ναι οι βασεις βγουν τελη Αυγουστου.

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Πάντως για αποτελέσματα μηχανογραφικών (δλδ που περάσατε), θα περιμένετε μέχρι τέλος Αυγούστου, συνήθως μέσα στην τελευταία εβδομάδα βγαίνουν.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Χτες ακουσα γυρω στις 17, αλλα δεν παιρνω κι ορκο, επειδη κι εκεινη που μου το ειπε δεν ηταν σιγουρη.

Τελικα 26 απο εναν αλλο καθηγητη που λεει σιγουρα.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    di inside ;)

Είναι ένα φίλος μου εκεί!

Πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα?

Leave a comment:

• yomanation
    replied
    Καλή επιτυχία σε όλους παιδιά.

Ελπίζω να δω κάποιους από εσάς στη σχολή μου (www.di.uoa.gr), αν και εγώ ξεμπερδεύω σιγά σιγά.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    97 σήμερα Οικονομία λόγω ενός μικρού λάθους.

Καλα τελειώσαν οι εξετάσεις, άντε να δώ τώρα τι έχω βγάλει. Μέχρι τότε έχουμε parties και παραλίες.

Have Fun Bros!

Leave a comment:

• Link123
    replied
    Να κανω και γω τον απολογισμο μου ?

Νταξει, Προγραμματισμο, Μαθηματικα Γενικης και ΑΟΔΕ υπολογιζω οπωσδηποτε 19, ειναι γραμμενα ολα αλλα μαλλον ολο και καπου θα στραβωσει το πραμα, και θα χασω απο καμια λεπτομερεια/παρατηρηση.

Φυσικη λιγο το εχεσα .. ενα 14 με το ζορι. Ποτε δεν μπορεσα να μπω στο νοημα αυτου του μαθηματος

Μαθηματικα, εκανα σχεδον τα παντα.. Εκτος απο Θεμα 4ο το δ και το γ που το αφησα στην μεση. Ελπιζω τα υπολοιπα να ειναι γραμμενα καλα, παντως καποιες δικαιολογησεις λειπουνε.

Εκθεση ο θεος βοηθος.

Γενικα παντως, δυσκολουτσικα ηταν τα θεματα αν τα δουμε σφαιρικα.. Μονο μαθ. γενικης μου φανηκαν γελοια.

Φυσικα και μαθηματικα κατ τα 4α θεματα ηταν αρκετα ζορικα σε σχεση με παλαιοτερα θεματα. Αλλα ακομα και ο προγραμματισμος χθες ειχε μερικα πολυ πο*στικα σημεια..

Αντε να δουμε! Ευχομαι καλη επιτυχια σε ολους αν και απο τι βλεπω σκισατε οι περισσοτεροι, Doppel τι να πω respect

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    Ωραίος ρε αρρώστiα Dopel! Άντε σου εύχομαι και στο Princeton.

Αύριο πρέπει να γράψω 19-20 για να περάσω Πληροφορική Αθήνα ή Διοίκηση Επιχειρήσεων. Let the god be with me.

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Εγώ πάντως το πούρο το είχα ανάψει την ημέρα που βγήκαν οι βάσεις. Επίσης τώρα συνειδητοποιώ πως έχουν περάσει 3 χρόνια από τότε που τελείωσα (συγκεκριμένα σαν σήμερα έδινα μαθ.κατ. άσχημη εμπειρία αλλά τουλάχιστον δεν μου κόστισε) και μου φαίνεται σαν χθες. Το σλόγκαν που είχαμε βγάλει μετά από λίγο καιρό ήταν "Από την στιγμή που βγήκα από το Α.Ο.Δ.Ε η ζωή μου μπήκε στο fast forward" είναι ακόμα επίκαιρο για μένα.

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Έχει και πούρο το πρόγραμμα....?
    Έστω Caprice....πρέπει να ολοκληρωθεί το "σκηνικό"....

Καλά αποτελέσαματα παίδες

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    100σταρι χημεια με ενα δυσκολο πολλαπλης επιλογης και ενα δυσκολο τελευταιο ερωτημα.

Εχω φαει του σκασμου και θα αγορασωκατα τις 5 ενα προφοτερολ για 4 ατομα για μενα και τους δυο φιλους μου που ξαναδιναμε. Το βραδυ, μετα το boston legal, εχει εξοδο για whiskey, denny crane style.

Καλη επιτυχια σε ολους σας και οσους εχουν ακομα ΑΟΘ.

Leave a comment:

• ChrisTop
    replied
    19 και πάνω σήμερα. Χεχεχε!
    Και βάλανε δυσκολότερα απο οτι συνήθως. Μιεχεχεχε!

Leave a comment:

• straier
    replied
    12 μαθήματα σερί σε 15 μέρες στη δευτέρα λυκείου. Πάτε κόντρα;:phil:

Leave a comment:

• Xeno
    replied
    Υποθετω πως μονο 1 μαθημα εμεινε για τους περισσοτερους... Αντε καλα ψεμπερδεματα, τα δυσκολα φυγαν υποθετω..
    Ωραιο πραγμα το συστημα με τα 6 μαθηματα, τελειωνεις πριν προλαβεις να κουραστεις απ' το ολο κλιμα .

Leave a comment:

Working...
X