Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να αποφύγετε είναι το άγχος και η αίσθηση πως κάθε ώρα που δε διαβάζεις είναι χαμένη.Ο χρόνος είναι πραγματικά άπειρος.
Διότι κάθε υποψήφιος έχει 10 μήνες καιρό να βγάλει μια χ ποσότητα ύλης,που εν τέλει δεν είναι μεγάλη.Τη διδάσκεται 2-3 φορές,την κάνει επανάληψη επίσης.
Συνιστώ δημιουργικό διάβασμα.Όταν νιώθεις πιεσμένος βγες μια βόλτα.Μην κλείνεσαι σπίτι γιατί ίσως θα διαβάσεις,κάτσε σπίτι διάβασε και βγες έξω.
Πραγματικά το ορεξάτο διάβασμα είναι 5-10 φορές πιο αποδοτικό.
Τελευταία συμβουλή είναι να μην αφήνει ο υποψήφιος πολλά για την επανάληψη,γιατί το μόνο που θα τα καταφέρει είναι να τα πασαλήψει.Καλό διάβασμα και βαθύ μεσ'τη χρονιά και γυάλισμα στο τέλος.
Ειδικότερα στα μαθηματικά και τη φυσική,γνώμη μου είναι να αποφεύγει ο υποψήφιος την τακτική του φροντιστηρίου ότι λύσεις και ότι αρπάξει ο κώλος σου.Καλές οι ασκήσεις,προτιμώ όμως προσεκτικό διάβασμα της θεωρίας και λύση σχετικά λίγων και δυνατών ασκήσεων.Αν λύνεις 100 ασκήσεις τη μέρα δε σου μένει τίποτα.Ενώ αν λύσεις προσεκτικά 10 θα πάρεις πολλά παραπάνω πράγματα.
Στα δικά μου τώρα,μέσα Απριλίου είχα ένα ατύχημα(ας πούμε) και έμεινα στο νοσοκομείο 7 μέρες.Από τη μέρα εκείνη και μετά δεν ξαναδιάβασα παρά μόνο τα βράδια πριν την εξέταση του κάθε μαθήματος.Επανάληψη μηδέν δηλαδή.Παρόλ'αυτά ίσχυσε αυτό που είπα και πιο πριν.Ότι δηλαδή η βαθιά γνώση δε χάνεται.Μπαίνει στη μνήμη ROM.Έβγαλα λοιπόν 17.767 μόρια στο τρίτο πεδίο και 17.534 στο δεύτερο και επέλεξα ως πρώτη επιλογή αυτό που ήθελα από μικρό παιδί,το Φυσικό Θεσ/νίκης.
Αυτές είναι οι προσωπικές μου συμβουλές.Σίγουρα κάθε χαρακτήρας είναι διαφορετικός και αποδίδει διαφορετικά.Προσπάθησα να δώσω συμβουλές που πιστεύω πως θα βοηθήσουν κάθε είδους άτομο.
Διαφωνω στο σημειο για τα μαθηματικα. Καλη και η θεωρια, απαιτει πολυ προσοχη, αλλα αν δεν λυσεις πολλες πολλες ασκησεις δεν εισαι καλυμενος 100%. Το ζητουμενο απο τη λυση πολλων ασκησεων δεν ειναι να τις θυμασε, αυτο ειναι αδυνατο, αλλα να μαθεις να σκεφτεσε, να μαθεις να εξεταζεις ολες τις πιθανες λυσεις, τους περιορισμους κτλ, γενικα να μπεις πληρως στο νοημα της μαθηματικης σκεψης.
Ξερω την κοπελια που θα μπει πρωτη στο τμημα σου dark_legend, ειναι απο το χωριο μου Θα την καταλαβεις απο την πρωτη φορα στο αμφιθεατρο πιστευω
Άντε ρε, μιλήστε!!! Βασικά, η Αγγλική Φιλολογία Αθήνας ανέβηκε από τα 18926 στα 19519 φέτος. Αλλά αυτό δε με αφορά, εγώ είχα 19677! B) B) B) B) B)
Άντε ρε, μιλήστε!!! Βασικά, η Αγγλική Φιλολογία Αθήνας ανέβηκε από τα 18926 στα 19519 φέτος. Αλλά αυτό δε με αφορά, εγώ είχα 19677! B) B) B) B) B)
Άρα ναι, μπήκα στη σχολή πρώτης επιλογής μου.
[/b]
Συγχαρητήρια. Καλή αρχή σου εύχομαι και κοίτα μην χαλαρώσεις τώρα που μπήκες στη σχολή !!
WTF τι βάση είναι αυτή που έχει η Αγγλική Φιλολογία :S ??? Συγχαρητήρια όπως και να έχει (ΟΜG και τι βαθμό έβγαλες.. αυτό το φορουμ έχει 4 γιατρούς και πόσα άλλα άτομα που έγραψαν από 18Κ και πάνω... και μετά σου λένε ότι οι gamerz είναι κοιμισμένοι... TAKE THAT!).
Comment