Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πανελληνιες: H επομενη μερα...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Τσοκέι, τσοκέι. Βασικά ο βαθμός αυτός δημιουργείται μαζί με το ειδικό μάθημα των Αγγλικών, το οποίο υπολογίζεται x2 γι' αυτή τη σχολή. Αν, για παράδειγμα, γράψεις 15 στα Αγγλικά, έχεις 3000 μόρια που προστίθενται στο Γενικό Βαθμό Πρόσβασης. Με άλλα λόγια, έχω γενικό βαθμό πρόσβασης 16117 και με ένα 17,8 στα Αγγλικά έφτασα το 19667, και αυτός είναι ο βαθμός μου μόνο όσον αφορά την Αγγλική Φιλολογία.

Άσε που φέτος έδωσα δεύτερη φορά, απλά ΕΠΡΕΠΕ να μπω.

Doppelganger καλό κουράγιο, go get 'em. Τους έχεις.
    My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
    Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Συγχαρητήρια σε όλους όσους πέρασαν και Doppel, μην το βάλεις κάτω. 1 χρόνος παραπάνω δεν είναι τίποτα. Στο λέω εγώ που ξέρω ;) Θα έχεις και πολύ ελεύθερο χρόνο να λιώνεις σε ό,τι κάνεις κέφι.
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

• Μπραβο κι απο μενα σε ολους..
        Ωραιος ο ΦοΜ, θα κανει παρεα στο NiCk στην αγγλικη φιλολοφια.
        Doppel μην κοιτας πισω, δεν εχει νοημα αν εκανες καλως ή οχι. Το θεμα ειναι να ξεκινησεις αυτη τη χρονια γεματος αποφασιστικοτητα και να τη διατηρησεις φυσικα ως το τελος.

Σομαρι εσεις ειστε σε ανοιχτη κοντρα με τους ΣΕΜΦιτες; Ουυυ μιζεροι .
        Εμενα η σχολη μου παλι καλα κρατηθηκε και φετος οποτε δεν εχω παραπονο.

Σφαγη στις πρωτες σχολες του ΕΜΠ, ενω μεγαλη ανοδο ειχαν και Ιατρικη/Νομικη καθως και πτωση σε ολες τις πληροφορικες και σχεδον ολες τις οικονομικες κατα τ αλλα...

Comment

• Σομαρι εσεις ειστε σε ανοιχτη κοντρα με τους ΣΕΜΦιτες; Ουυυ μιζεροι .

[/b]

Δεν είμαστε μίζεροι εμείς,αυτοί δεν είναι φυσικοί.

Βασικά εμείς έχουμε μια μικρήηηηηη προκατάλειψη εναντίον των ΣΕΜΦιτών εξαιτίας ενός συγκεκριμένου από εκει μέσα,Κωνσταντίνος Νάκης,google it και θα καταλάβεις.
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Μπράβο σε όλου σας

Άντε να πέρνουμε σειρά και εμείς οι νεότεροι

Comment

• egw perasa fysika ilektrologos metsobio.auto elipe 19250 eixa bgalei.na pane na mamithoune an den pernaga.............
              objection!

FAIL!

ilektrologos perasa tei patras

Comment

• Ε είπα και εγώ, κι άλλος με 19k+ μόρια . Greek nerds θα έπρεπε να λεγόμασταν, όχι gamers odyssey.

Comment

• Ilektrologia Tei Kozanis kai meta peiraia

P.S. Ax ayti oi triteknoi pou mas trone tis theseis

Comment

• auto me tis metagrafes den exw katalabei pws ginontai.afou kathe xrono tetoies sxoles poso mallon athina,peiraia,patra,gemizoun oles oi theseis.pws yparxei meta xoros gia metagrafes?tha mou peite 2o eksamino alla wtf?kserw prosopika mono egw 3a atoma pou tha paroun metagrafi sto sygekrimeno tmima.:S

Comment

• Δεν πρεπει να υπαρχει προβλεψη για οσους παιρνουν μεταγραφες. Στην ουσια πρεπει να αποτελουν "βαρος" για τον ηδη υπαρχοντα προυπολογισμο απο αποψης θεσεων κτλ.

Comment

• Μου φαίνεται είναι υπόθεση ?ανταλλαγής? σε αυτήν την περίπτωση. Δηλαδή, μπορείς να αλλάξεις θέση με κάποιον φοιτητή που θέλει να πάει σε αντίστοιχο τμήμα σε άλλη τοποθεσία. Μάλλον, δεν είμαι και σίγουρος...
                        My Blog: FoM's Between a Rock and a Hard Place
                        Follow me on http://www.twitter.com/FoM_PV

Comment

• Μπα οι μεταγραφες πανε εξτρα αλλωστε μη νομιζετε οτι οι θεσεις που δινονται καθε χρονο ειναι για να γεμιζουν ακριβως. Σε εμας ειναι πολυ περισσοτερες. Θυμαμαι στο πρωτο ετος στις πρωτες διαλεξεις οσοι πηγαιναν αργα καθονταν ορθιοι σε καποιες αιθουσες. Στα αμφιθεατρα ηταν καπως πιο ανετα. Η κατασταση χειροτερευει σε μαθηματα που τα χρωσταν αρκετοι παλιοι φοιτητες.
                          Do a barrel roll!

Comment

• Μου φαίνεται είναι υπόθεση ?ανταλλαγής? σε αυτήν την περίπτωση. Δηλαδή, μπορείς να αλλάξεις θέση με κάποιον φοιτητή που θέλει να πάει σε αντίστοιχο τμήμα σε άλλη τοποθεσία. Μάλλον, δεν είμαι και σίγουρος...
                            [/b]

Αυτό ίσχυε παλιά,έχει καταργηθεί όμως εδώ και 15 χρόνια.
                            Originally posted by Raf
                            Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Φυσικό Θεσσαλονίκης..Άντε να τσιμπήσω και κανένα λαπτοπάκι και όλα κομπλέ.

Comment

• Ρε γαμώτο σας όλοι φυσικοί και γιατροί (γιατρίνες high quality) μου γίνεστε...μέλι βγάζει?Κανά λογίστα να βγάζουμε μαζί τις πωλήσεις του Wii δεν υπάρχει? Μόνος θα την βγάλω πάλι στην Πατρούπολις?

Να υποθέσω ότι όλοι παίζατε rpg?

Comment

Working...
                                X