Announcement

Collapse
No announcement yet.

O Καλυτερος Κακος!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

SPOILERS------------------------------->

Nai kai o Superman ksanashkwthike, phge ton Doomsday sto telos tou xronou, ton afise ekei gia na pethanei, hrthe o Brainiac, phre ton Doomsday apo to telos tou xronou gia na tou parei to swma, o Doomsday apevale ton Brainiac kai ksanaphre ton elegxo, o Superman ton ksananikhse, o Luthor ton eleftherwse apo ekei pou htan kleismenos, o Doomsday apofasise pws xanei giati einai xazos, ginetai eksypnos, erxetai o Superman kai tou leei epeidh twra exeis nionio kai den eizai zwo tha se nikaw gia panta aka The End..... ti na pw....

Pantws den tha ekana kako ton Doomsday, einai san na les pws enas tyfwnas h ena tsunami einai kaka.
    Sta comic ton perigrafoun ws orgh ths fyshs mias kai den exei myalo...
    [/b]
    Tον Σουπερμαν τον ξανασηκωσαν, δε σηκωθηκε απο μονος του (ενας περιεργος πηγε το πτωμα του στο καστρο κλπ κλπ) κατα τα αλλα ναι ετσι οπως τα λες ειναι, και γω ξενερωσα που τον καταντησαν ετσι, αλλα στην original μαχη επεσε πολυ σαπακι...
    https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

Comment

Να σε διορθώσω λίιιιιγο

Φεγγαράστρο του Λίμπο!!Δωσ'μου τη δύναμη!Την ισχύ!!Τη φοβέρα...ΤΟΥ ΜΟΝΣΤΑΡ ;)
      [/b]
      Ρε 'συ,μάλλον ήταν άλλη μετάφραση γιατί θυμάμαι ότι είχα ακούσει 2 εκδοχές,αυτήν που λες εσύ,μάλλον ήταν η 1η και αυτή που λέω εγώ ήταν αυτή που είχα ακούσει και τις πιο πολλές φορές και προσπαθούσα να θυμηθώ τη έλεγε στην άλλη.Για το ΄"Σεληναστέρα του Λίμπο" βάζω το χέρι μου στη φωτιά,όπως και για το δώσε μου "τη ρώμη" μου έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μου σαν λέξεις από μικρό παιδί

και για τους πιο "ψαγμένους"

[/b]
      Earth's most powerful soldiers! Overlord ftw! Ειχα σκοπό να τον βάλω κι εγώ (όποτε με το καλό postάρω τους δικούς μου "κακούς"),αλλά με πρόλαβες
      Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Απλά πράγματα

Darth Vader - "It is pointless to resist...my son..."
        Davy Jones - One hundred years before the mast...Will ye serve?
        Hannibal Lecter - Is that you, Clarisse?
        Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

με απογοήτευσες Τίτε.
          ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο KAIN;;;;
          Carpe diem

Comment

Ρε 'συ,μάλλον ήταν άλλη μετάφραση γιατί θυμάμαι ότι είχα ακούσει 2 εκδοχές,αυτήν που λες εσύ,μάλλον ήταν η 1η και αυτή που λέω εγώ ήταν αυτή που είχα ακούσει και τις πιο πολλές φορές και προσπαθούσα να θυμηθώ τη έλεγε στην άλλη.Για το ΄"Σεληναστέρα του Λίμπο" βάζω το χέρι μου στη φωτιά,όπως και για το δώσε μου "τη ρώμη" μου έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη μου σαν λέξεις από μικρό παιδί[/b]
            Έχεις απόλυτο δίκιο.
            Την έκφραση που ανέφερα,την έλεγε ο Μονσταρ στη μεταγλώττιση του βίντεο(τρεις κασσέτες όπως το Thundercats)ενώ στην τηλεόραση-ΑΝΤ1 συγκεκριμένα-ήταν διαφορετική.Άλλο που εγώ προτιμούσα τις κασσέτες
            «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

Kasetes for the win.
              "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
              But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
              Kindred, this blade and I.
              "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
              Greek Gaming Videos
              Greek Final Fantasy Forum

Comment

Μονο σε κασετες εχω δει Silverhawks, το "σεληναστερα"(καλα τη παλευουν τα ατομα;) πρωτη φορα το ακουω.
                Do a barrel roll!

Comment

Destro από G.I. JOE

Cobra Commander

Devastator

Unicron

Tex Hex

Night Emperor(Pinocchio and the Emperor of the Night για όσους το θυμούνται)
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

[/b]
                    Pwpw! Foveros kakos!!!! an den htan toso ksenerwto to senario aftos tha ta espage ola!!!

Epishs den katalavainw giati oxi?:

kai

You Disquasting little insect!!
                    "

Greek Gaming Videos

Comment

Δεν έβαλα τον Kain επειδή δεν αναφέρθηκα σε βιντεοπαιχνίδια. Επίσης ο Kain ΔΕΝ είναι κακός με την έννοια του "κακού", αλλά αυτό είναι κουβέντα για άλλο θέμα. Αφού βλέπω το θέμα να αποκτά επικές νοσταλγικές διαστάσεις καλτ, θα βάλω μακράν τον αγαπημένο μου κακό από καρτούν. Ο τύπος απλά ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕ...

NEMESIS

Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

NEMESIS = SIEMENS = WTF!?!??!?

Sorry gia to off topic
                        "

Greek Gaming Videos

Comment

Burai καλος ο Devastator αλλα προτιμουσα τον Bruticus απ'τους Combaticons.

Do a barrel roll!

Comment

Τον Megatron είπα να τον πει κανένας άλλος.Απλά ανέφερα τον Unicron μιας και αυτός,όπως αποδείχθηκε ήταν ο μέγιστος κακός-μεταμόρφωσε και τον Megatron σε Galbatron.Καλύτερη η σκηνή της ταινίας όπου ο Galbatron τσάκισε τον ξένερωτο Starscream(τον έλεγαν Σκάι στις πρώτες κασσέτες στα ελληνικά)

Να αναφέρω και μια φλασιά που μου ήρθε
                            Ο Ποσειδώνας από το Τρίτων,που αν δεν κάνω λάθος,ήταν ένα τεράστιο άγαλμα.Στο τέλος ο Τρίτων το κάρφωσε κάτω από το σαγόνι με το ορειχάλκινο μαχαίρι του.Φωτογραφία δεν βρήκα δυστυχώς...

Δε διαφωνώ,αλλά ο Devastator τα ξεκίνησε όλα (από όσο θυμάμαι δλδ,χώρια που κάθε παιδί στο δημοτικό ήθελε από έναν)

Comment

Epishs den katalavainw giati oxi?:
                              [/b]
                              εφοσον μπορει να μπει αυτος...

τοτε ο Μegatron δεν εχει λογο να υπαρχει.

επισης μην ξεχναμε κι αυτον...

γενικα με Transformers και ηρωες της Marvel εχω χασει το λογαριασμο, γιαυτο δεν εβαλα κανεναν τους.

Comment

Δακρυσε το ματι μου...

Ηταν το αγαπημενο μου παιχνιδι, αλλα ο αρχιβλακας το σπασα γιατι δε καταφερα να τα συνδεσω σωστα, και απο τοτε μου μεινε ψυχολογικο...

Comment

Working...
                                X