Announcement

Collapse
No announcement yet.

O Καλυτερος Κακος!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Sigoura thymaste thn gata tou Chesire apo thn alikh sth xwra twn thavmatwn:

H seira comic Grimm Fairytales omws exei allh apopsh

"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
    But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
    Kindred, this blade and I.
    "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
    Greek Gaming Videos
    Greek Final Fantasy Forum

Comment

LOL Shadow πόσταρα πριν κάνεις το post και το αναφέρω αυτό που λες, είχες πάρει τη δεύτερη έκδοση με τη μαύρη καρότσα, η πρώτη ήταν ίδια με τη σειρά.
      Και ναι η καρότσα ήταν πλαστική.

EDIT
      Και ιδού και η δεύτερη έκδοση που προφανώς είχες (την είχα πάρει κι εγώ γιατί η πρώτη είχε γίνει σμπαράλια αλλά ξενέρωσα πολύ με τη καρότσα).

[/b]
      indeed αυτη ακριβως ειχα. και για να πω την αληθεια μου αρεσε περισσοτερη μαυρη παρα γκριζα.

Comment

Ειστε ολοι καθαρματα και σας συχαινομαι, η μανα μου δε με αφηνε ποτε να χαλαω πολλα λεφτα σε παιχνιδια μου ψωνηζε ολο ρουχα, δεν ειχα παρει καν τα ρομποτ των Power Rangers, μετα ομως οταν επεσε το χαρτζηλικι ξεδοσα σε videogames μεχρι σημερα που χαλαω εκατονταδες ευρω για να χω τη τελευταια λεξη σε τεχνολογια και videogames λετε να ναι ψυχολογικο απο τοτε?

Comment

same here...
          μέχρι το δημοτικό μου πέρνανε ότι ήθελα και μετά κάνα πλεηστέησον και ρούχα μόνο.τι @@ιες είπα για το xbox τότε,ότι και καλά κάνει 150 ευρώ και βάλανε από 25 ευρώ ο κάθε φίλος μου και μου το πήρανε...ηλίθια χρόνια.
          Carpe diem

Comment

Kαλές του Optimus αλλά εγώ αυτήν την έκδοση είχα που τα έσπαγε όλα
            Powermaster Edition

«Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

κι εγώ αυτήν έχω.πλάκα πλάκα μήπως να κάτσω να ξεθάψω τα παιχνίδια μου;
              χμμμ
              Carpe diem

Comment

Kαλές του Optimus αλλά εγώ αυτήν την έκδοση είχα που τα έσπαγε όλα
                Powermaster Edition

[/b]
                ναι αλλα σ'αυτη ο Optimus ειναι πλαστικος. επισης το πισω μερος δε καταλαβαινω οταν ανοιγει τι γινεται, μοιαζει με τραπεζακι ετοιμο να κατσει να φαει, LOL. :blink: B)

Comment

Τσου ρε Λάκη

Zarkon

Zedd και Rita(ελεεινοί both αλλά δε βαριέσαι)

T-Ray

Είναι από τους Tigersharks,αππό την ίδια εταιρεία που δημιούργησε τους Thundercats και Silverhawks.Δεν τα πήγε καλά γενικά.Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει μία κασέτα.
                  http://en.wikipedia.org/wiki/Tigersharks
                  «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

Comment

μιας και είναι πρόσφατο το νέο και αν είδα καλά δεν τον έχει βάλει κανείς

DIABLO
                    Carpe diem

Comment

Προσκυνώ....δν τον έβαλα εγώ μιας και ήθελα να βάλω έναν μονο και ο Prince που Postαρα έχει και φωνή boss, ο diablo δν μιλάει και καθόλου
                      "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

Comment

Αρκετοί που ήθελα να βάλω υπάρχουν ήδη γι'αυτό δε θα μπω στον κόπο να τους ξαναπροσθέσω (Darth Vader,Sephiroth,Arthas κτλ.).Επίσης ήθελα να βάλω ακόμα τους The Overmind (Starcraft) και Albert Wesker (Resident Evil Series) ,αλλά ήταν πολλές οι εικόνες και δε με άφηνε. Λοιπόν,ξεκινάω... :

Jack Torrance -----> The Shining (Δε είναι ακριβώς "κακός" ,αλλά του ταιριάζει ο ρόλος)

Priscilla -----> Claymore

No comment (Αχ,Τζολινάρα μου...)

Mysterio -----> Spiderman

Jon Irenicus -----> Baldur's Gate II: Shadows of Amn

Ganondorf -----> Zelda Series

Neltharion aka Deathwing -----> Warcraft Series

Baron Friedrich Von Glower -----> Gabriel Knight II: The Beast Within

Kωνσταντίνος Μητσοτάκ... AAAAARGHHHHH... Η καρδιά μου............................................... .................................................. ............

R.I.P.
                        Μου αρέσει να τρώω μικρά παιδάκια.

Comment

Apo ton AVGN:

Top 10 Baddest bad guys:
                          http://youtube.com/watch?v=IPUmAd50o5k
                          "Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
                          But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
                          Kindred, this blade and I.
                          "

"ΔΕΝ είναι θέμα Νιντέντο πλέον..."
                          Greek Gaming Videos
                          Greek Final Fantasy Forum

Comment

No comment (Αχ,Τζολινάρα μου...)[/b]

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΧΑΧΑΧΑΧ!!!&# 33;!!!!!!!! ΕΧΩ ΨΟΦΗΣΕΙ!!!!!!
                            Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

Comment

Lord of the rings-->Το δαχτυλίδι

Comment

Set Abominae

Damien

Comment

Working...
                                X