Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sigoura thymaste thn gata tou Chesire apo thn alikh sth xwra twn thavmatwn:
H seira comic Grimm Fairytales omws exei allh apopsh
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
LOL Shadow πόσταρα πριν κάνεις το post και το αναφέρω αυτό που λες, είχες πάρει τη δεύτερη έκδοση με τη μαύρη καρότσα, η πρώτη ήταν ίδια με τη σειρά.
Και ναι η καρότσα ήταν πλαστική.
EDIT
Και ιδού και η δεύτερη έκδοση που προφανώς είχες (την είχα πάρει κι εγώ γιατί η πρώτη είχε γίνει σμπαράλια αλλά ξενέρωσα πολύ με τη καρότσα).
[/b]
indeed αυτη ακριβως ειχα. και για να πω την αληθεια μου αρεσε περισσοτερη μαυρη παρα γκριζα.
Ειστε ολοι καθαρματα και σας συχαινομαι, η μανα μου δε με αφηνε ποτε να χαλαω πολλα λεφτα σε παιχνιδια μου ψωνηζε ολο ρουχα, δεν ειχα παρει καν τα ρομποτ των Power Rangers, μετα ομως οταν επεσε το χαρτζηλικι ξεδοσα σε videogames μεχρι σημερα που χαλαω εκατονταδες ευρω για να χω τη τελευταια λεξη σε τεχνολογια και videogames λετε να ναι ψυχολογικο απο τοτε?
same here...
μέχρι το δημοτικό μου πέρνανε ότι ήθελα και μετά κάνα πλεηστέησον και ρούχα μόνο.τι @@ιες είπα για το xbox τότε,ότι και καλά κάνει 150 ευρώ και βάλανε από 25 ευρώ ο κάθε φίλος μου και μου το πήρανε...ηλίθια χρόνια.
Kαλές του Optimus αλλά εγώ αυτήν την έκδοση είχα που τα έσπαγε όλα Powermaster Edition
[/b]
ναι αλλα σ'αυτη ο Optimus ειναι πλαστικος. επισης το πισω μερος δε καταλαβαινω οταν ανοιγει τι γινεται, μοιαζει με τραπεζακι ετοιμο να κατσει να φαει, LOL. :blink: B)
Είναι από τους Tigersharks,αππό την ίδια εταιρεία που δημιούργησε τους Thundercats και Silverhawks.Δεν τα πήγε καλά γενικά.Ελλάδα είχε κυκλοφορήσει μία κασέτα. http://en.wikipedia.org/wiki/Tigersharks
Προσκυνώ....δν τον έβαλα εγώ μιας και ήθελα να βάλω έναν μονο και ο Prince που Postαρα έχει και φωνή boss, ο diablo δν μιλάει και καθόλου
"...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."
Αρκετοί που ήθελα να βάλω υπάρχουν ήδη γι'αυτό δε θα μπω στον κόπο να τους ξαναπροσθέσω (Darth Vader,Sephiroth,Arthas κτλ.).Επίσης ήθελα να βάλω ακόμα τους The Overmind (Starcraft) και Albert Wesker (Resident Evil Series) ,αλλά ήταν πολλές οι εικόνες και δε με άφηνε. Λοιπόν,ξεκινάω... :
Jack Torrance -----> The Shining (Δε είναι ακριβώς "κακός" ,αλλά του ταιριάζει ο ρόλος)
Priscilla -----> Claymore
No comment (Αχ,Τζολινάρα μου...)
Mysterio -----> Spiderman
Jon Irenicus -----> Baldur's Gate II: Shadows of Amn
Ganondorf -----> Zelda Series
Neltharion aka Deathwing -----> Warcraft Series
Baron Friedrich Von Glower -----> Gabriel Knight II: The Beast Within
Kωνσταντίνος Μητσοτάκ... AAAAARGHHHHH... Η καρδιά μου............................................... .................................................. ............
"Time fades even legend and the origin of Soul Reaver has been lost long ago.
But its purpose remains; to feed on the souls of any creature it strikes.
Kindred, this blade and I."
Comment