Welcome to Gamers Odyssey forums where we talk about gaming, mostly in Greek language. If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sub έχεις δίκιο για τον Skeletor αλλά εγώ προτιμώ τον Hordak
Ο Skeletor έχει σημαδέψει τα παιδικά μας χρόνια αλλά ας το πούμε πλέον,συναγωνίζεται τον Δρακουμέλ όσον αφορά το πόσο loser ήταν (στο νέο MotU πάντως που είχε βγει το 2002 ο Σκέλετορ τα έσπαγε!!)
και φυσικά
και για τους πιο "ψαγμένους"
Να μην ξεχάσω από comics τον πιο loser κακό ever(ο Coyote της Γαλλίας )
Μιλαμε για τον τυπα που σκοτωσε τον Σουπερμαν! Ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο; Και ενω φαινεται πως πεθαναν και οι δυο, αυτο ειναι μια μεγαλη απατη καθως ο Doomsday εζησε και γελουσε σα μανιακος οταν τον εκτοξευσαν με εναν αστεροειδη στο διαστημα! Ο τυπας ειναι IMBA! [/b]
SPOILERS------------------------------->
Nai kai o Superman ksanashkwthike, phge ton Doomsday sto telos tou xronou, ton afise ekei gia na pethanei, hrthe o Brainiac, phre ton Doomsday apo to telos tou xronou gia na tou parei to swma, o Doomsday apevale ton Brainiac kai ksanaphre ton elegxo, o Superman ton ksananikhse, o Luthor ton eleftherwse apo ekei pou htan kleismenos, o Doomsday apofasise pws xanei giati einai xazos, ginetai eksypnos, erxetai o Superman kai tou leei epeidh twra exeis nionio kai den eizai zwo tha se nikaw gia panta aka The End..... ti na pw....
Pantws den tha ekana kako ton Doomsday, einai san na les pws enas tyfwnas h ena tsunami einai kaka.
Sta comic ton perigrafoun ws orgh ths fyshs mias kai den exei myalo...
Eχετε ηδη ποσταρει οτι μου ερχεται στο μυαλο εκτος απο αυτον.
Μιλαμε για τον τυπα που σκοτωσε τον Σουπερμαν! Ποσοι μπορουν να το κανουν αυτο; Και ενω φαινεται πως πεθαναν και οι δυο, αυτο ειναι μια μεγαλη απατη καθως ο Doomsday εζησε και γελουσε σα μανιακος οταν τον εκτοξευσαν με εναν αστεροειδη στο διαστημα! Ο τυπας ειναι IMBA!
Eπισης και ο Onslaught που εσφαξε το μισο marvel universe
κατα τα αλλα λογω coolness factor θα βαλω Doctor Doom και Omega Red
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τον Sephiroth θα έβαζα (ξέρω ότι είναι cliche άλλα κάποιος λόγος θα υπάρχει!) αλλά έχει μπει ήδη στην λίστα. Αντ'αυτού λοιπόν είπα να βάλω έναν κακό που σχεδόν με έκανε να τον χειροκροτήσω όσο τον πολεμούσα και αφού τον νίκησα.
Leave a comment: