Announcement

Collapse
No announcement yet.

Summer Meetin(s)'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Αν το πακέτο έχει και Ε3 σε ξύλινη τηλεόραση και χωρίς τηλέκοντρόλ, ακολουθούμενη από ρετιρέ είμαι μέσα με τα 1000
    Originally posted by Raf
    Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

για αυτη τη κυριακη λετε
      ?

Comment

.. επισης αν δεν καταφερετε κατι για αυτην την Κυριακη να κανονιστει εναλλακτικα για να μην παραπονιουνται και οι Mall fans, ομαδικη εξορμηση για την πρεμιερα του νεου Batman (Πεμπτη 17 του μηνα).

Πωπω, μα που τις βρισκω τετοιες ιδεες .

Comment

Πρεμιερα του Batman στο Mall ακουγεται fail. Κυριακη παντως κατι μπορουμε να κανουμε, δε παμε προς φαληρο ή πειραια για κανενα καφε που βολευουν και οι συγκοινωνιες;
          Do a barrel roll!

Comment

Γιατι ειναι fail;
            Εγω δεν εχω προβλημα αλλα δε βλεπω και καποιο νοημα στη λογικη σου.
            Τι θα μου πεις, οτι θα γινεται χαμος; Ε και;
            Σ/κ ειναι σιγουρα καλυτερα βεβαια για οποιον προτιμα...
            Τωρα γιατι να τρεχεις σε κανεναν Πειραια κτλ it's beyond me...
            Mη μου πειτε και για κανα καγκουρομικρολιμανο στο τελος (no offense στους ντοπιους ).

Comment

Ειναι fail γιατι θα ειναι γεματο αλλα κι ακομη κι αν βρουμε εισητηρια σινεμα με γεματη αιθουσα δε πολυ μετραει εχει τη καθε καφροπαρεα να μη βαζει γλωσσα μεσα (στη περιπτωση μας βεβαια οι καφροι μαλλον θα μαστε εμεις).

Για ταινια ειναι ισως καλυτερα να παμε στα ster (οχι επειδη ειναι διπλα μου )

Πειραιας μπορει να ναι wrong, πειτε εσεις μερος.
              Do a barrel roll!

Comment

Μα αν παμε οργανωμενα κλεινουμε εισητιρια απο πριν, duh.
                Τεσπα εγω θα λειπω οποτε το αφηνω πανω σας.
                Το γενικο πλανο λεει cinema για batman το ερχομενο ΠΣΚ. Κατα προτιμηση καποιο cinema κοντα σε μετρο/ηλεκτρικο και να ναι multiplex.

Παροτι mall basher, για κατι τετοιο ακουγεται πολυ καλα... Ψηθειτε και παρτε πρωτοβουλιες.

Comment

Παντως οτι και αν ειναι εγω ειμαι μεσα, καντε το αυτη τη κυριακη, το γοργον και χαρην εχει, οχι παντως mall ποιος τρεχει εκει κατω? εγω εμενω στο BLE δε βολευουν οι συγγυνωνιες αλλα εχει απλετο χωρο και καλο freduccino

Comment

για batman έχω κλείσει να πάω με κάτι φίλους φανατικούς στην πρεμιέρα οπότε...φέηλ.σιγά μην πάω με σας τους κάφρους να λέτε ότι να'ναι.αν θέλετε βέβαια πάμε μια μέρα μετά την πρεμιέρα που θα το έχω ήδη δει οπότε είμαι μέσα.
                    Carpe diem

Comment

Ψηθήτε και για Θεσ/νίκη ρε κανά meeting για παραλίες και έτσι!
                      Nintendo I.D.: paixtis
                      3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

Τελικα αυτο το σαββατοκυριακο δεν μπορω να ερθω. Αν κανονισετε συναντηση εν τελει καλα να περασετε
                        My blog:Doppel's Den

Comment

Μία είναι η ημερομηνία που βολεύει όλους και είναι στις 24 Ιουλίου. Τότε έρχεται ο evans Αθήνα, τότε πρέπει να κανονιστεί το meeting, τότε πρέπει να πάμε να δούμε ομαδικώς καμιά respectful κουλτουρέ ταινία σε κανά γαμάτο κινηματογράφο.

Μετά τη βγάζουμε σπίτι Xenov που υπάρχει αφθονία από chocolates και σοκολατάκια με γεύση καρύδα.

Comment

Eγω για Σινεμα και σε σπιτι ξενου παιδιου δεν ερχομαι, αρχικα μια ταινια τη βλεπεις και μονος σου τι τη θες τη παρεα, καλο ειναι να παμε σε καμια μεγαλη καφετερεια και Σαββατο, η Κυριακη ειναι δυσκολη μερα, εγω τουλαχιστον δουλευω απο τα χαραματα τη Δευτερα.

Comment

Μετά τη βγάζουμε σπίτι Xenov που υπάρχει αφθονία από chocolates και σοκολατάκια με γεύση καρύδα.
                              [/b]

Ποιος στο πε αυτο; Dont believe the hype.
                              Τελικα αυτο το σ/κ μαλλον θα μαι εδω, παρολαυτα δε νομιζω να ευκαιρω πριν την Κυριακη γιατι θα μας φανε οι υποχρεωσεις (κοσμοπολιτικα events κτλ). Αν κανεις ψηνεται για καμια βουτια εχει καλως, αλλιως ο,τι προκυψει και οποτε προκυψει - βρειτε τα .

Comment

κανονίστε ότι θέλετε.τελικά δεν πάω πρεμιέρα για dark knight.άμα είναι να πάμε μαζί κανονιστείτε.burai ακούς;
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X