Αν το πακέτο έχει και Ε3 σε ξύλινη τηλεόραση και χωρίς τηλέκοντρόλ, ακολουθούμενη από ρετιρέ είμαι μέσα με τα 1000
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Summer Meetin(s)'
Collapse
X
-
Πρεμιερα του Batman στο Mall ακουγεται fail. Κυριακη παντως κατι μπορουμε να κανουμε, δε παμε προς φαληρο ή πειραια για κανενα καφε που βολευουν και οι συγκοινωνιες;
Comment
-
Γιατι ειναι fail;
Εγω δεν εχω προβλημα αλλα δε βλεπω και καποιο νοημα στη λογικη σου.
Τι θα μου πεις, οτι θα γινεται χαμος; Ε και;
Σ/κ ειναι σιγουρα καλυτερα βεβαια για οποιον προτιμα...
Τωρα γιατι να τρεχεις σε κανεναν Πειραια κτλ it's beyond me...
Mη μου πειτε και για κανα καγκουρομικρολιμανο στο τελος (no offense στους ντοπιους ).
Comment
-
Ειναι fail γιατι θα ειναι γεματο αλλα κι ακομη κι αν βρουμε εισητηρια σινεμα με γεματη αιθουσα δε πολυ μετραει εχει τη καθε καφροπαρεα να μη βαζει γλωσσα μεσα (στη περιπτωση μας βεβαια οι καφροι μαλλον θα μαστε εμεις).
Για ταινια ειναι ισως καλυτερα να παμε στα ster (οχι επειδη ειναι διπλα μου )
Πειραιας μπορει να ναι wrong, πειτε εσεις μερος.
Comment
-
Μα αν παμε οργανωμενα κλεινουμε εισητιρια απο πριν, duh.
Τεσπα εγω θα λειπω οποτε το αφηνω πανω σας.
Το γενικο πλανο λεει cinema για batman το ερχομενο ΠΣΚ. Κατα προτιμηση καποιο cinema κοντα σε μετρο/ηλεκτρικο και να ναι multiplex.
Παροτι mall basher, για κατι τετοιο ακουγεται πολυ καλα... Ψηθειτε και παρτε πρωτοβουλιες.
Comment
-
Τελικα αυτο το σαββατοκυριακο δεν μπορω να ερθω. Αν κανονισετε συναντηση εν τελει καλα να περασετεMy blog:Doppel's Den
Comment
-
Μία είναι η ημερομηνία που βολεύει όλους και είναι στις 24 Ιουλίου. Τότε έρχεται ο evans Αθήνα, τότε πρέπει να κανονιστεί το meeting, τότε πρέπει να πάμε να δούμε ομαδικώς καμιά respectful κουλτουρέ ταινία σε κανά γαμάτο κινηματογράφο.
Μετά τη βγάζουμε σπίτι Xenov που υπάρχει αφθονία από chocolates και σοκολατάκια με γεύση καρύδα.
Comment
-
Μετά τη βγάζουμε σπίτι Xenov που υπάρχει αφθονία από chocolates και σοκολατάκια με γεύση καρύδα.
[/b]
Ποιος στο πε αυτο; Dont believe the hype.
Τελικα αυτο το σ/κ μαλλον θα μαι εδω, παρολαυτα δε νομιζω να ευκαιρω πριν την Κυριακη γιατι θα μας φανε οι υποχρεωσεις (κοσμοπολιτικα events κτλ). Αν κανεις ψηνεται για καμια βουτια εχει καλως, αλλιως ο,τι προκυψει και οποτε προκυψει - βρειτε τα .
Comment
Comment