Announcement

Collapse
No announcement yet.

Summer Meetin(s)'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ποιος στο πε αυτο; Dont believe the hype.[/b]
    Εγώ δε θα ξεχάσω εκείνα τα κορυφαία σοκολατάκια που έφαγα σπίτι σου. Δεν μπορώ να έρθω χωρίς άπειρες δόσεις και ποικιλίες από σοκολατάκια. Sorry, no σοκολατάκια, no meeting. Και έξω να πάμε εγώ θέλω κέρασμα σοκολατάκια από εσένα τα οποία να προέρχονται από το σπίτι σου.-

Comment

Τα φαγε ολα ο Ραμπιδης και γι αυτο δε θελει να ρθει και στην παραλια :/.

Comment

βλεπω να περναει στο ετσι η Κυριακη

Comment

Για τηνιακο τι λετε; Ιδανικο μερος για meeting.
          Do a barrel roll!

Comment

ότι κανονίσετε στείλτε πμ.πάντως εγώ καλού κακού θα κανονίσω να μην μείνω ξεκρέμαστος γιατί δεν το βλέπω να γίνεται ως συνήθως

ρε κανονίστε λέμε.εγώ μέσα είμαι.και δεν κανονίζω εννοείται,πλάκα έκανα
            Carpe diem

Comment

Ποσοι ψηνεστε για Καλαματα το επομενο σαββατοκυριακο;
              Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

πλάκα πλάκα θα πάω ένα ΠΣΚ Καλαμάτα σε μια φίλη μου,αλλά δε νομίζω να πάω το επόμενο.ψήσου ρε Σπάρντα κι έλα Αθήνα
                Carpe diem

Comment

Θα ειμαι Πυλο το επομενο ΠΣΚ, Azrael ελα προς τα κατω εχουμε μαματες παραλιες. Αλλα μαλλον μας δουλευεις για Καλαματα.
                  Do a barrel roll!

Comment

Ναι ρε συ πλακα εκανα .Απο Λαρισα ειμαι εγω και ελεγα κανα meeting Αθηνα.Καναμε ενα γερο Σαλονικα,τωρα ενα Αθηνα να ρθουνε κι αλλοι.
                    Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Την επόμενη Κυριακή να γίνει meeting στην Αθήνα εν όψει του Rock 'em All. B)
                      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

ok σε ποιο μερος?

Comment

Λογικα θα λειπω την αλλη Κυριακη, παντως και γι αυτη δυσκολο το βλεπω λογω μιας εργασιας που πρεπει να παραδοσω.
                          Do a barrel roll!

Comment

λοιπόν θα πάρω πρωτοβουλία.την κυριακή αυτή κέντρο Αθήνας,Θησείο,Πλάκα ότι γουστάρετε.take it or leave it.
                            επόμενη πιθανή συνάντηση στις 17 του μήνα για Σκοτεινό Ιππότη.

ακούω συμμετοχές.Ραμπίδη αν μπορέσεις προσπάθησε να έρθεις.

πάρτε πρωτοβουλίες αλλιώς δε θα βρεθούμε ποτέ.

επίσης προτείνω αν θέλετε να βρεθούμε για την Ε3 να πάμε κάπου να την παρακολουθήσουμε όλοι μαζί.ναι ρε!και τις 3 μέρες.
                            Carpe diem

Comment

Eλάτε Ασπροβάλτα (όσοι είναι βόρειοι), τι Αθήνα και μαλακίες λέτε.

Θα ειμαι Πυλο το επομενο ΠΣΚ, Azrael ελα προς τα κατω εχουμε μαματες παραλιες. Αλλα μαλλον μας δουλευεις για Καλαματα.
                              [/b]
                              Εκεί δεν είναι η Σφακτηρία όπου οι Σπαρτιάτες ξευτιλίστηκαν;

edit
                              bb τα έγραψε ξέχασε να κάνει log out
                              Nintendo I.D.: paixtis
                              3ds friend code: 2664-2347-7128

Comment

άμα τα έγραφες εσύ αυτά Θάνο θα νόμιζα πως πρόκειται για διχασμένη προσωπικότητα.
                                Carpe diem

Comment

Working...
                                X