Announcement

Collapse
No announcement yet.

Summer Meetin(s)'

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Χαχαχαχαχαχαχα μα πόσο epic.
    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

αυτό που μ'αρέσει με μας είναι ότι όλο κανονίζουμε,όλοι μέσα είμαστε και τελικά ποτέ κανένας δε μπορεί.τι να πω...
      Carpe diem

Comment

Παμε για ενα καφε εξαρχια σημερα το μεσημερακι, γυρω στις 12 με 1;

edit
        Εκεί δεν είναι η Σφακτηρία όπου οι Σπαρτιάτες ξευτιλίστηκαν;
        [/b]
        Ναι εκει ειναι η Σφακτηρια αλλα τα περι Σπαρτιατων πρωτη φορα τα ακουω. Εκει παντως ξεφτυλιστηκε και ο Αιγυπτιο-Τουρκικος στολος οταν τους μαμησανε ομαδικως Γαλλοι-Αγγλοι-Ρωσσοι (Ναυμαχια του Ναυαρινου).
        Do a barrel roll!

Comment

λοιπον μεσα ειμαι αλλα για Θησειο ρε συ, μη παμε εκει περα αισχος ειναι.

Ναι 12-1 το ειδα...λολ αν θελετε απογευματακι οκ.

Comment

ego proteino Batman sto xalaro.osoi voleyonte as erthun me metro sto Mall i dto Odeon Kosmopolis stin Kifisias.

Comment

εγώ τώρα το είδα.και αν και ψήνομαι τρελά Ραμπίδη,σήμερα δυστυχώς δεν μπορώ.έρχεται ένα φιλαράκι από Πάτρα κι έχουμε κανονίσει.πάντως μέσα στη βδομάδα εκτός από δευτέρα πρωί είμαι μέσα.
              Carpe diem

Comment

ego proteino Batman sto xalaro.osoi voleyonte as erthun me metro sto Mall i dto Odeon Kosmopolis stin Kifisias.
                [/b]

Μεσααααααααα

Comment

καλα κανατε βλακεια που δεν ηρθατε, μαζευτηκαμε καμια δεκαρια ατομα, των οποιων η κουβεντα ελεγχοτανε αυστηρα απο τον Χενο το μοντερετορα.

Comment

Παίδες βρίσκομαι Αθήνα λόγω οικογενειακών υποχρεώσεων και θα είμαι εδώ μέχρι την Κυριακή 27 Ιουλίου. Ψήνεται κανείς για meeting για καμιά ταινία/καφέ/φαί το Σάββατο;

Comment

εγώ μέσα είμαι.ρεμάλια ψηθείτε.
                      ελάτε να γίνουμε πολλοί
                      έλα να βλέπω συμμετοχές B)
                      Carpe diem

Comment

Δε ξέρω πόσοι είναι Αθήνα αυτή τη περίοδο, εγώ πάντως εδώ είμαι και αν το κανονίσουμε είμαι μέσα.
                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Παιδιά, είμαι μέσα, έχω ψηθεί άγρια, πάμε.

Comment

ok μεσα.

Comment

Τέλεια, ως τώρα είμαστε οι :

Αλέξανδρος
                              Altair
                              Loggo
                              Imrahil
                              ΦΥΓΕ 114

Όποιοι άλλοι θέλουν ας κάνουν post και θα τους προσθέσω στην λίστα. Όσο για σινεμά, βλέπω τα πάντα εκτός του Batman γιατί το χω τάξει στην κοπέλα μου (και οι περισσότεροι το έχετε δει ήδη νομίζω)

Comment

βαριεμαι το σινεμα, παμε να πιουμε κανα καφε και μετα φαγητο.

Comment

Working...
                                X