Announcement

Collapse
No announcement yet.

Πολλά Νεύρα Σήμερα :Ρ

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Μπορείς να κρατήσεις ένα καλό ωράριο, ένα ιδιαίτερο για 2-3 μαθήματα που σε καίνε, 2 με 3 ώρες διάβασμα την ημέρα και λίγο περισσότερο τα σαββατοκύριακα, και να περάσεις κάπου αξιοπρεπώς χωρίς να χρειαστεί να γίνεις ένας απο τους πάρα πολλούς γιατρούς ή δικηγόρους.
    Βέβαια αν είσαι βλάκας σίγουρα θα θες 7 ώρες την ημέρα πάνω απο τα βιβλία.

    Comment


    • #17
      Ναι οκ απλα μερικοι θεωρουν οτι διαβαζουν 10ωρα κλπ, εκει ειναι η δικη μου ενσταση και το ανεφερεα επειδη ειδα οτι ο Sith το χε σε bold..
      [/b]
      To 10ωρο απλά δεν βγαίνει γιατί η μέρα έχει 24 ώρες

      παιδια κακα τα ψεμματα στην εποχη μας αν δεν πηγαινεις φροντιστηριο και δεν λιωνεις στο διαβασμα δεν περνας πουθενα.σας το λεω απο προσωπικη εμπειρια.
      [/b]
      Είσαι σωστός μόνο ως προς το πρώτο μέρος. Κανένα λιώσιμο δεν είναι απαραίτητο όμως για να περάσεις. Αν έχεις αυτοπειθαρχία και βάλεις ένα πρόγραμμα στον εαυτό σου δηλαδή με ένα ποιοτικό διάβασμα 2 ώρες τη μέρα +φροντιστήρια και λίγη τύχη στο τέλος μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά από άποψη βαθμολογίας.

      Comment


      • #18
        Ego prosopika me ena mina diavasma perasa..
        Den stoxeva psila opote eimai eyxaristimenos...
        Tora gia ta 10ora pou lete..exo mia fili pou persi diavaze mexri tis 3hs to proi..
        diladi 8-2 sxoleio 3-7 frontistirio 8 me 3 diavasma..
        To koritsi apla den ypirxe.. Ekane kako ston eayto tis mono kai mono epeidei ithela na kanei kati pou tis arese... kai ekseteias tou paidagogikou sistimatos kiriolektika skotonotan...
        Alla entaksei min ksefeygoume apo to thema

        Comment


        • #19
          Tora gia ta 10ora pou lete..exo mia fili pou persi diavaze mexri tis 3hs to proi..
          diladi 8-2 sxoleio 3-7 frontistirio 8 me 3 diavasma..
          To koritsi apla den ypirxe.. Ekane kako ston eayto tis mono kai mono epeidei ithela na kanei kati pou tis arese... kai ekseteias tou paidagogikou sistimatos kiriolektika skotonotan...[/b]
          αυτο εννοω λιωσιμο...Παντως οσο αφορα το θεμα των ωρων διαβασματος αυτο διαφερει απο προσωπο σε προσωπο.Μπορει καποιος να τα ενστερνιζεται ευκολα τα μαθηματα στην ταξη και να χρειαζεται 2-3 ωρες στο σπιτι.Οταν ομως εχεις προβλημα με ενα μαθημα τοτε χρειαζεται πιο πολυ ωρα διαβασματος.Ως προς τα φροντιστηρια αυτο ειναι κοινα αποδεχτο πως χρειαζονται.

          Comment


          • #20
            Αυτό για τα φροντιστήρια πραγματικά....
            Για παράδειγμα 4ο θέμα Μαθηματικά Κατεύθ άντε να το λύσεις χωρίς να έχεις κάνει ασκήσεις αντίστοιχου ή υψηλότερου επιπέδουν, που στο σχολείο απλά δν κάνουν ποτέ, ή τουλάχιστον δν κάνουν πολλές.
            Ή Γεωμετρία -2α λυκείου δίναμε σωστά? - που πραγματικά μπορεί να γίνει πολύ πιο δύσκολη απ'τα μαθηματικά και εκεί πρεπει να έχεις πολυ φαντασία για να σχεδιάσεις και να λύσεις το πρόβλημα.

            Πλάκα πλάκα...στα κανάλια τι θα έλεγες αν σε ρώταγαν πως έβγαλες 20?
            Υπάρχουν άλλα 2 παραδείγματα....

            1ο} Μαθητής που βγαίνει από την εξέταση : "Εύκολα σχετικά, αν ήταν κάποιος προετοιμασμένος τα έλυνε" ρε παιδάκι μου ΚΑΝΕΝΑ και ΠΟΤΕ να μην είναι δύσκολο......

            2ο} Γείτονας οικογενείας μετά από φονικό : "Δεν ξέραμε τπτ...αγαπημένη οικογενεία....δεν δίναν ποτέδικαιώματα...μπλα μπλα μπλα....." ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ!
            Αυτό το δικαιολογώ προσωπικά γτ που να μπλέκεις με αστυνομία κτλ και που ξέρεις αυτός που ήταν ο δολοφόνος τι ορέξεις θα έχει για σένα μετά....
            "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

            Comment


            • #21
              Αυτό για τα φροντιστήρια πραγματικά....
              Για παράδειγμα 4ο θέμα Μαθηματικά Κατεύθ άντε να το λύσεις χωρίς να έχεις κάνει ασκήσεις αντίστοιχου ή υψηλότερου επιπέδουν, που στο σχολείο απλά δεν κάνουν ποτέ, ή τουλάχιστον δν κάνουν πολλές.[/b]
              Δε νομίζω πως αυτό ισχύει απαραίτητα. Εξαρτάται πραγματικά από τον καθηγητή τι δουλειά θέλει να κάνει. Στο σχολείο (δημόσιο) μας δίνανε ασκήσεις πολλές φορές πιο δύσκολες από αυτές του φροντιστηρίου. Είναι θέμα τύχης βέβαια αλλά σίγουρα δε συμβαίνει πάντα.

              ΥΓ. King Lu-bu χωρίς παρεξήγηση αλλά το άβαταρ σου με εκνευρίζει αφάνταστα!
              Μου φαίνεται πως άμα δω καμιά νεαρή γιαπωνέζα με καρέ μαλλί θα φάει μπουνιά με το που γυρίσει το κεφάλι της.
              Originally posted by Squall Leonhart
              I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
              Originally posted by 丹野
              Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
              Originally posted by Ryu_gr
              υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

              Comment


              • #22
                Ρε παιδια να σας πω τωρα που ξαναδινω.

                Για να περασεις ειναι και τι δουλεια κανεις στο φροντηστηριο. Παω τωρα μαθηματικα σε εναν απο τους καλυτερους που λενε στα Τρικαλα και βλεπω τι μας βαζει κτλ, πως τα λυνω και δεν ξερω ρε παιδια. Πλεον αισθανομαι πιο σιγουρος, νομιζω πως μπορω να λυσω πολλα διαφορετικα θεματα, τα αφιομιωνω καλυτερα.
                Ειναι και ο καθηγητης τι βαζει για να διαβαζεις. Και φυσικα εξαρταται και αν θα το κανεις κι εσυ ετσι.

                Αρα. Σωστο προγραμμα(προγραμματισμος) και οχι υπερβολες. Αν ο καθηγητης σε κατευθυνει σωστα κι εσυ κανεις οτι σου λεει τοτε νομιζω εισαι μια χαρα. Αν οχι, ή τον ακολουθεις και τρως τα μουτρα σου (εγω περυσι) ή προσπαθεις και μονος σου περα απο αυτα που σου βαζει.
                Δεν ειναι τυχαιο που τα περισσοτερα παιδια που ξερω που εβγαλαν 19000-19500 κι εξω εβγαιναν και απ'ολα. Απλα με μετρο, προγραμμα στο διαβαζμα και πηγαιναν σε μεγαλα ονοματα φροντηστηρια.


                Εμενα το avatar με την γιαπωνεζουλα μου αρεσει


                My blog:Doppel's Den

                Comment


                • #23
                  Κάτι άλλο που ξέχασα να αναφέρω πριν:
                  Θεωρώ πως τα φροντιστήρια έχουν πάνω από όλα ψυχολογικό ρόλο. Προφανώς βοηθάνε να προετοιμαστείς καλύτερα (ή στην περίπτωση που ξαναδίνεις είναι ο καλύτερος τρόπος για να μείνεις σε επαφή) αλλά δεν είναι τόσο απαραίτητα όσο νομίζουμε. Μπορείς κάλλιστα να προετοιμαστείς και μόνος σου μέσα από το σχολείο (αν φυσικά το επιτρέπουν οι συνθήκες-καθηγητές) με τον κατάλληλο προγραμματισμό. Απλά όταν όλοι οι άλλοι πηγαίνουν φροντιστήριο μπορεί να αισθάνεσαι μειονεκτικά, ότι δε θα έχεις τα ίδια εφόδια με τους άλλους...
                  Originally posted by Squall Leonhart
                  I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                  Originally posted by 丹野
                  Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                  Originally posted by Ryu_gr
                  υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

                  Comment


                  • #24
                    Βασικά όλα θεϊκά ήταν αλλά είχα inside info οπότε.

                    Προσωπικά πάντως διάβαζα σίγουρα ένα 3ωρο τα παλιό απέξω-μπλιαχ,μπλιαχ,μπλιαχ(όποτε είχαμε ειδικά κάτι θρησκευτικά-τα έδωσα πανελλαδικές στη Β λυκείου-και κάτι άλλες π@π@ριές βριόμουν τη ζωή μου-μόνη εξαίρεση βιολογία και ιστορία)και σίγουρα άλλο ένα 2ωρο ασκήσεις μαθηματικών,φυσικής κτλΤο θέμα είναι πως τα δεύτερα μου άρεσαν και τα έλυνα με ακουστικά δίπλα στο στερεοφωνικό και να παίζει από Metallica μέχρι ραδιοφωνικές εκπομπές ερασιτεχνικές...Ωραίες μέρες...Αλλά δεν επέστρεφα παρ'όλ'αυτά στο Λύκειο ούτε με σφαίρες.

                    EDIT:
                    Eίχα την τύχη να έχω άψογη καθηγήτρια στα μαθηματικά κατεύθυνσης στο σχολείο(για να προλάβω τους πονηρούς ήταν κοντά στη συνταξιοδότηση )και καλώς ή κακώς το τμήμα ήταν 12 άτομα του 18 και πάνω οπότε προχωρούσε και γρήγορα η ύλη και πέρναγαν πολλές ασκήσεις...Δυστυχώς στο τμήμα του φροντιστηρίου δεν ίσχυε το ίδιο,όσο χαζό κι αν φαίνεται.

                    On topic.

                    Αυτό με το handsfree τα έσπασε.
                    «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                    Comment


                    • #25
                      Eίχα την τύχη να έχω άψογη καθηγήτρια στα μαθηματικά κατεύθυνσης στο σχολείο(για να προλάβω τους πονηρούς ήταν κοντά στη συνταξιοδότηση [/b]
                      Η γρια κοτα εχει το ζουμι????


                      οσο για το αvatar στο προσεχες μελλον θα διοργανωσω ενα δημοψηφισμα το οποιο θα κρινει το μελλον του.

                      Comment


                      • #26
                        Δε νομίζω πως αυτό ισχύει απαραίτητα. Εξαρτάται πραγματικά από τον καθηγητή τι δουλειά θέλει να κάνει. Στο σχολείο (δημόσιο) μας δίνανε ασκήσεις πολλές φορές πιο δύσκολες από αυτές του φροντιστηρίου. Είναι θέμα τύχης βέβαια αλλά σίγουρα δε συμβαίνει πάντα.[/b]
                        Pragmati ayto isxiei ego fetos sto fronitstirio eixa kati paidia apo ton oropo kai o kathigitis tous ekana teleio mathima..Tous ta eksigouse ola kai genika endiaferotan..


                        Αν οχι, ή τον ακολουθεις και τρως τα μουτρα σου (εγω περυσι) [/b]
                        Me too ...

                        στα Τρικαλα[/b]
                        Ela re exo polla filarakia sta trikala
                        Isos ksereis kanenan..

                        Comment


                        • #27
                          τελικα μου φαινεται πως δεν ειμαι ο μονος που δεν περασα...

                          Comment


                          • #28
                            ένα ποιοτικό διάβασμα 2 ώρες τη μέρα +φροντιστήρια και λίγη τύχη στο τέλος μπορείς να φτάσεις πολύ ψηλά από άποψη βαθμολογίας.
                            [/b]
                            Ακριβώς, ποιοτικό. Να ξέρουμε γιατί το διαβάζουμε αυτό, γιατί κάνουμε αυτή την πράξη. Υπάρχει η συνήθεια να μαθαίνουμε μηχανικά (σχολείο και φροντιστήριο) χωρίς να γνωρίζουμε τη χρησιμότητα αυτών που μαθαίνουμε. Ξέρουμε να σχεδιάζουμε 100 συναρτήσεις, να λύνουμε ολοκληρώματα κτλ αλλά δεν ξέρουμε γιατί τα κάνουμε.
                            The illusion of free will is an illusion.

                            Comment


                            • #29
                              ολοκληρώματα;εξισώσεις;ΟΥΓΚ!!!
                              Carpe diem

                              Comment


                              • #30
                                Βέβαια αν είσαι βλάκας σίγουρα θα θες 7 ώρες την ημέρα πάνω απο τα βιβλία.[/b]
                                Μία διόρθωση: Αυτό συμβαίνει αν είσαι λίγο δύσκολος στην αποστήθιση και γενικά στην μάθηση, αλλά με τίποτα δεν θεωρώ βλάκα όποιον διαβάζει πολύ!

                                Comment

                                Working...
                                X