Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Σταματάνε από την 1η Δεκεμβρίου τα δρομολόγια του ΟΑΣΘ - ΚΤΕΛ!




    Σβήνουν τις μηχανές ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ στο νομό Θεσσαλονίκης! Ετσι, 1.000.000 πολίτες βρίσκονται...

    στον αέρα, αφού είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Μάλιστα, ήδη από σήμερα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μειώνει σημαντικά τον αριθμό των δρομολογίων του, λόγω έλλειψης καυσίμων!

    Αναφορικά με τον ΟΑΣΘ, τα ταμεία του Οργανισμού έχουν αδειάσει, αφού το κράτος χρωστάει στον ΟΑΣΘ δεκάδες εκατομμύρια ευρώ.«Εχουμε ενημερώσει εγγράφως όλους τους φορείς ότι από την 1η Δεκεμβρίου σταματάμε την εκτέλεση όλων των δρομολογίων», αναφέρει στον Αγγελιοφόρο ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, Χρήστος Στεφανίδης. Το πρόβλημα δεν προέκυψε ξαφνικά, από τη μια στιγμή στην άλλη, καθώς ο Οργανισμός δυσκολεύεται να καλύψει τις ταμειακές ανάγκες του από το περασμένο καλοκαίρι.
    «Σήμερα το κράτος μας χρωστά, βεβαιωμένα με αποφάσεις της διαιτησίας, 35,5, εκατ. ευρώ. Οι αποφάσεις είναι υποχρεωτικά εκτελεστέες, και μάλιστα τα 5,5 εκατ. ευρώ έπρεπε να μας καταβληθούν μέσα στον Οκτώβριο», αναφέρει ο κ. Στεφανίδης. Προσθέτει ότι το κράτος χρωστά ακόμα 45 εκατ. ευρώ, από το οριστικό κλείσιμο των ετών 2010 και 2011. «Δηλαδή, συνολικά το Δημόσιο μας χρωστά περίπου 80 εκατ. ευρώ. Πόσο να αντέξουμε;», αναφέρει ο κ. Στεφανίδης.

    Σβήνουν τις μηχανές ΟΑΣΘ και ΚΤΕΛ στο νομό Θεσσαλονίκης! Ετσι, 1.000.000 πολίτες βρίσκονται... στον αέρα, αφού είναι κάτι παραπάνω από ορατό το ενδεχόμενο να μείνουν χωρίς μέσα μαζικής μεταφοράς, με όλα όσα αυτό συνεπάγεται. Μάλιστα, ήδη από σήμερα το ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης μειώνει σημαντικά τον


    κατάντια, κράτος-μπανανία
    Star Citizen videos Star Citizen gallery

    Comment


    • Και σε μνημονιο και σε πτωχευση...
      Do a barrel roll!

      Comment


      • lol


        EΣΑ-SS-ανθρωπιστές
        Star Citizen videos Star Citizen gallery

        Comment


        • Η αιθαλομιχλη που εχει σχηματιστει απο τα τζακια και τις ξυλοσομπες επανω απο το λεκανοπεδιο Αττικης αποδεικνυεται ευεργετικη, οχι γιατι ειναι καλυτερη απο τον ...
          καθαρο και φρεσκο αερα, αλλα γιατι στην παρουσα φαση προσφερει ενα πεπλο προστασιας απο τους αεροψεκασμους.

          Οι ιοι και τα βακτηρια που περιεχονται μεσα στα ψεκασματα καταστρεφονται μολις ερθουν σε επαφη με την αιθαλη που εχει δημιουργηθει απο τον ανθρακα της καυσης των ξυλων. Στην αρχαια Ελλαδα, οταν η Αθηνα ειχε προσβληθει απο λοιμο ο Ιπποκρατης διεταξε να αναψουν οι Αθηναιοι φωτιες σε ολη την πολη και να καινε ξυλα προσθετοντας στην φωτια αρωματικα φυτα (φασκομηλο, θυμαρι, δεντρολιβανο, κτλ). Με αυτο τον τροπο απολυμαινεται ο αερας που ειναι ο βασικος φορεας μικροβιων και ιωσεων.

          Αντι να κοιταξουν τις τσιμινιερες του Ασπροπυργου και της Ελευσινας που δουλευουν ολο το 24ωρο χωρις φιλτρα προστασιας, τους επιασε ο πονος για τα τζακια και τις σομπες. Απο εκει μπορει να συμπερανει ευκολα ο καθε ενας τι κοροϊδια δεχεται ο ελληνικος λαος. Τοσα χρονια δεν τους ενοχλουσαν τα χημικα αερια απο τα εργοστασια, τους πειραξε ο καπνος απο τα καιομενα ξυλα, λες και ειναι πιο καρκινογονος ο καπνος του ξυλου απο την αμμωνια, το αλουμινιο, το θειο και τα αλλα βαρεα μεταλλα. μαλλον τους ενοχλει που δεν πιανουν τοπο πλεον τα ψεκασματα, διοτι τα φιλτραρει η αιθαλομιχλη και οι ιοι πλεον δεν επιδρουν στον ανθρωπο στον βαθμο που θα ηθελαν.

          Καταντησαμε σε κοροϊδια, χειροτερα και απο τους αμερικανους και γερμανους πολιτες που τους λενε οι κυβερνησεις τους οτι θα βαλουν μεγαλα προστιμα στους κτηνοτροφους επειδη τα ζωα τους εκπεμπουν ριπους μεθανιου και επιβαρυνεται η ατμοσφαιρα (!!!), ενω παραδιπλα απο τους σταβλους εχουν οι πολυεθνικες του ροκφελερ και ροτσιλθ τα εργοστασια που μολυνουν τα ποταμια και τον αερα ελευθερα με τα τρις-χειροτερα χημικα στοιχεια.

          Σε λιγο καιρο θα σας πουμε τι θα την κανετε την πρασινη αναπτυξη ...!

          Η αιθαλομιχλη που εχει σχηματιστει απο τα τζακια και τις ξυλοσομπες επανω απο το λεκανοπεδιο Αττικης αποδεικνυεται ευεργετικη, οχι γιατι ε...
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

          Comment


          • Comment


            • καθόλου περίεργο



              Ολλανδοί Αστυνομικοί συνέλαβαν Έλληνες Φοιτητές που έσκισαν πανό που ξεφτύλιζε την Ελλάδα (VIDEO)

              Star Citizen videos Star Citizen gallery

              Comment


              • Ναι ετσι ακριβως εγινε, εδω ουτε να συνταξουν ενα αρθρο δεν ξερουν αυτοι.

                Comment


                • Τι να πεις ρε πούστη μου... Τους φταίμε σε όλα πλέον...
                  Originally posted by Raf
                  Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                  Comment


                  • Καλό ξήλωμα για την πληρωμή του προστίμου (για φυλάκιση δεν το κόβω, θα ήταν υπερβολή).
                    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                    Comment


                    • Δείτε τι πρότεινε άνεργος πτυχιούχος για μια θέση εργασίας
                      Απεγνωσμένος από τη δυσκολία να βρει εργασία λοιπόν ένας Ιταλός απόφοιτος Πολιτικών Επιστημών αποφάσισε να πουλήσει το πτυχίο του στο διαδίκτυο με αντάλλαγμα μια θέση εργασίας.

                      Μπορεί να χρειάστηκαν χρόνια, κόπος, χρήματα για να αποκτηθεί ένα πολυπόθητο πτυχίο Ανώτατου Ιδρύματος όμως αυτό δε σημαίνει ότι ο απόφοιτος έχει εξασφαλισμένη εργασία.

                      Πόσοι άνθρωποι έχουν αναγκαστεί να εγκαταλείψουν τον τομέα σπουδών τους για να απασχοληθούν σε θέσεις που δεν έχουν καμία σχέση με όσα κόπιασαν να αποκομίσουν, με αποτέλεσμα το «χαρτί» να παραμένει κορνιζαρισμένο για να χαίρεται η μαμά και ο μπαμπάς.

                      «Όταν ήμασταν μικροί μας μάθατε να ακολουθήσουμε το όνειρό μας και τώρα σας το πουλάμε. Για να σας υπενθυμίσουμε ότι το σήμερα θα είναι ίδιο με το αύριο και ότι τα παραμύθια που ακούγαμε μικροί ήταν πιο ενδιαφέροντα από αυτά που ακούμε σήμερα», γράφει ο Ιταλός πτυχιούχος.

                      Με μπόλικη δόση ειρωνείας μάλιστα λέει πως «η περγαμηνή έχει λεπτεπίλεπτους διακόσμους και μπορεί να έχει πολλές χρήσεις. Οι διαστάσεις της επιτρέπουν στη δημιουργία τριών χάρτινων αεροπλάνων, είναι ιδανική για να ανάψετε φωτιά τους χειμερινούς μήνες ή για να κάνετε αέρα σε συγγενείς και φίλους τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού. Επίσης μπορεί να γίνει, μόνο από τους πιο έμπειρους, ένα κιάλι πολύ ισχυρό για να δείτε τα αστέρια τα βράδια όταν εμείς θα είμαστε σερβιτόροι ή μπορεί να γίνει χωνάκι για να βάλετε κάστανα ενώ κάνετε βόλτα στα μαγαζιά όπου εργαζόμαστε ως πωλητές».

                      Συνεχίζοντας το κείμενο που συνοδεύει το «άχρηστο» πτυχίο του προς πώληση γράφει «έχει κατασκευαστεί από ανθεκτικό υλικό και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν μαγικό χαλί που πετάει για να ονειρευτείτε μια καλύτερη ζωή, τη ζωή που φανταζόμασταν κι εμείς όταν πήραμε το πτυχίο. Η εξωτερική πλευρά μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης και σαν τραπεζομάντιλο στα fast-food ή ακόμα τα παιδιά σας μπορούν να το αξιοποιήσουν για να ζωγραφίσουν».

                      Ο άγνωστος πτυχιούχος κλείνει το κείμενο του καταπέλτη με τη φράση «όλα αυτά σας τα χαρίζω με αντάλλαγμα μια θέση εργασίας».
                      http://www.neopolis.gr/el/katigories..._ergasias.html
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment




                      • Σκέφτηκα να σας το στείλω που σπουδάζετε ορισμένοι σαν αιώνιοι φοιτητές.
                        sigpic

                        Comment



                        • Well done, έγκυρη και ΕΓΚΑΙΡΗ δημοσιογραφία

                          Ποιοι φεύγουν
                          - Οι φοιτητές που κατά το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2011-2012 (Ιούλιος 2012) θα έχουν συμπληρώσει 2ν+1 έτη σπουδών (όπου ν=4 έτη και 2ν= 8 έτη) θα διατηρούν τη φοιτητική ιδιότητά τους έως και το τέλος του ακαδημαϊκού έτους 2013-2014.
                          Όχι ότι δεν ισχύει, αλλά ισχύει εδώ και 3 χρόνια...

                          Με μια αναζήτηση στο γούγλη είδα ότι κυκλοφόρησε πολύ σημερα, από τα γνωστα μπλογκοειδησεογραφικά, απορώ γιατί
                          Originally posted by Raf
                          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                          Comment


                          • "Εγώ θα δικάσω εάν πάθει κάτι το παιδί μου"

                            «Δεν έγινε συμπλοκή. Αυτά που λένε οι αστυνομικοί είναι ψέματα. Τον πήγαν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια.»

                            Αυτές τις εμπειρίες μοιράστηκε με τον πατέρα του ο Δημήτρης Μπουρζούκος, συλληφθείς για τη ληστεία στο Βελβεντό Κοζάνης, κατά την ολιγόλεπτη συνάντηση που είχαν στον 12ο όροφο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής.

                            Ο πατέρας του 24χρονου, μιλώντας στη zougla.gr, περιγράφει καρέ καρέ τα όσα έζησε ο γιος του στα χέρια των ανδρών της Ασφάλειας Κοζάνης μετά τη σύλληψή του.

                            Οργισμένος για τα βασανιστήρια που φέρεται να υπέστη ο γιος του, ο κ. Γιάννης Μπουρζούκος εξηγεί ότι ο Δημήτρης -αλλά και οι υπόλοιποι συλληφθέντες- κακοποιήθηκαν βάναυσα, με αποτέλεσμα να υποστούν βαριές κακώσεις σε όλο τους το σώμα.

                            «Μιλάμε για βασανιστήρια, όχι για ανάκριση»

                            Όπως λέει, τα χτυπήματα που δέχτηκαν σε καμιά περίπτωση δεν εξυπηρετούσαν την ανάκριση, αλλά αποσκοπούσαν καθαρά στον βασανισμό των κατηγορουμένων.

                            «Τον μετέφεραν στην Ασφάλεια, τον έκλεισαν σε ένα δωμάτιο, του έδεσαν τα χέρια πίσω με χειροπέδες, τον έβαλαν να γονατίσει φορώντας κουκούλα στο κεφάλι και τον χτυπούσαν επί ώρες. Όχι για ανάκριση, αλλά για βασανιστήρια. Τον ρωτούσαν μόνο: "Πώς σε λένε; Από πού είσαι;". Αυτός δεν μίλαγε, δεν τους έλεγε τίποτα, και τον γρονθοκοπούσαν στο κεφάλι επί ώρες. Κανονικό βασανιστήριο. Δεν έχει σχέση με την ανάκριση. Ο αστυνομικός που τον χτύπαγε, αυτός ο μάγκας, δεν τον ρώταγε τίποτα. Του έλεγε: "Ήρθατε εσείς οι μάγκες από την Αθήνα στους επαρχιώτες τους αστυνομικούς να κάνετε ληστεία; Τώρα θα σου δείξω!"» περιγράφει ο κ. Μπουρζούκος σοκαρισμένος, καταγγέλλοντας παράλληλα ότι ο γιος του έκτοτε εμφανίζει έντονες ζαλάδες και κεφαλαλγία.

                            H συνέντευξη-ντοκουμέντο του πατέρα Γιάννη Μπουρζούκου:

                            «Θα τους δικάσω εγώ»

                            Όσον αφορά δε τους άλλους τρεις συλληφθέντες, ο κ. Μπουρζούκος αναφέρει ότι βρίσκονται στην ίδια κατάσταση με τον γιο του, ενώ επισημαίνει ότι, σε συνομιλία που είχε με την μητέρα ενός εκ των υπόλοιπων κατηγορουμένων, εκείνη του αποκάλυψε ότι ο γιος της κατά την κακοποίησή του υπέστη εξάρθρωση ώμου.

                            «Ακόμα και τώρα, που πήγαμε να τον δούμε, το ένα του χέρι ήταν δεμένο με χειροπέδες. Μιλάμε για ένα παιδί 24 χρονών. Ζαλίζεται εδώ και τρεις ημέρες και δεν τον πάνε στο νοσοκομείο. Ποιος έδωσε το δικαίωμα σε αστυνομικούς να δικάζουν και να συμπεριφέρονται έτσι; Αν πάθει κάτι το παιδί μου, θα μάθω ποιος το έκανε και θα είναι λίγες οι μέρες του. Υπόθεση Κορκονέα δεν θα επιτρέψω. Θα τον δικάσω, θα τον εκτελέσω μόνος μου» τονίζει εξοργισμένος.

                            Σημειώνει, τέλος, ότι στη συζήτηση που είχε με τον γιο του, εκείνος προσπάθησε να τον καθησυχάσει λέγοντάς του: «Mη στεναχωριέστε. Νομίζουν ότι κάτι μου έκαναν. Δεν μου έκαναν τίποτα. Αυτό που έχω μέσα μου δεν μπορούν να το πειράξουν».

                            Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η επεξεργασία με Ρhotoshop στην περίπτωση του Δ. Πολίτη (σ.σ.: στην τρίτη από αριστερά φωτογραφία) έγινε διότι, καθώς ο νεαρός αρνούνταν να σηκώσει το κεφάλι του, αστυνομικός το κράτησε όρθιο προκειμένου να γίνει η λήψη της φωτογραφίας και ακολούθως το χέρι του αφαιρέθηκε. Παράλληλα, η αστυνομία ισχυρίζεται πως κατά τη διάρκεια της σύλληψης ένας εκ των κατηγορουμένων έβγαλε αιφνιδιαστικά πιστόλι Beretta.

                            «Είναι βαριά κακοποιημένος»

                            Από την πλευρά της, η συνήγορος του Δημήτρη Μπουρζούκου κ. Άννα Παπαρρούσου δήλωσε στη zougla.gr πως κατά τη συνάντηση που είχε με τον εντολέα της διαπίστωσε ότι είναι βαριά κακοποιημένος.

                            «Έχω υποβάλλει αίτημα να μεταφερθεί σε νοσοκομείο. Πρέπει να υποβληθεί άμεσα σε εξετάσεις. Μου είπαν ότι θα καλέσουν γιατρό για να τον εξετάσει και να κρίνει αν πρέπει να διακομισθεί. Τι να κρίνει; Είναι βαριά χτυπημένος και πρέπει να τεθεί άμεσα υπό ιατρική παρακολούθηση» τόνισε η κ. Παπαρούσου.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • Εχω χασει το μετρημα με την αστυνομιαρα μας...
                              Originally posted by Raf
                              Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

                              Comment


                              • Εμένα πάντως μου κάνει τρομερή εντύπωση το ότι ο πατέρας παιδιού το οποίο συνελήφθη για ένοπλη ληστεία βρίσκει το θάρρος (θράσος) και απευθύνεται στην ελληνική κοινωνία...
                                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                                Comment

                                Working...
                                X