Δεν μπορείτε λοιπόν να κατηγορείτε τους Δ.Υ. ως τεμπέληδες,Έτυχε να είναι σε πόστο που ευνοούνται.Αν ήσασταν στη θέση τους,το ίδιο θα κάνατε.Παραδεχτείτε το να τελειώνει εδώ αυτή ανούσια ιστορία.
Μπορώ να καταλάβω γιατί κατηγορείται το δημόσιο. Ο τρόπος που λειτουργεί αντιπροσωπεύει πολλά απ' αυτά κακά που έφεραν τη χώρα μέχρι εδώ (πελατειακές σχέσεις, ανοχή,αναξιοκρατία).
[quote]Για να μιλάμε λίγο πιο συγκεκριμένα, εγώ θα έλεγα σε πρώτη φάση να αλλάξει το αντιπαραγωγικό και αντικοινωνικό νεοελληνικό μοντέλο οριζόντιας αναδιανομής[/quote]
Για καν' το λίγο πιο λιανά εδώ στους θνητούς...
Αν εγώ εργάζομαι σε συνθήκες σύγχρονης δουλείας, με λεηλατημένα εργασιακά δικαιώματα, αναγκαζόμενος να χτυπάω τρελά ωράρια και να παίρνω μισθούς πείνας, τότε, δε κοιτάζω ούτε ποιες είναι οι αιτίες για τις οποίες συμβαίνει αυτό, ούτε και τι μπορώ να κάνω για να μην είμαι, ούτε εγώ, ούτε και ο διπλανός μου δούλος.
Πρέπει όλοι να είναι δούλοι.
1η Μάη 2013.
Πρέπει όλοι να είναι δούλοι.
1η Μάη 2013.
Εχθές, ασυναίσθητα και όχι λόγω ημέρας, έκανα μια νύξη για ασφαλισμούς κ.τ.λ στη δουλειά μου. Αλλά υπάρχουν φορές που νιώθω δούλος. Ωραία τα ιδεαλιστικά αλλά δε μπορείς να κάνεις και πολλά πράγματα μερικές φορές, έτσι;
Comment