Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • ε ναι ρε γμτ.εντάξει ρε φίλε,γουστάρεις να βλάπτεις τον εαυτό σου κάντο,δικό σου πρόβλημα.όμως έτσι βλάπτεις και τους γύρω σου που δε σου φταίνε σε τίποτα.μαλιστα είχα διαβάσει πιο παλία σε εφημερίδα πως κάθε χρόνο πεθαίνουν 350.000 παιδιά παγκοσμίως από το παθητικό κάπνισμα σε ηλικίες 5-10 χρονών.
    Carpe diem

    Comment


    • ΒigBoss, στο θέμα της χριστιανικής θρησκείας, παρότι τα λες απλοικά, έχεις απόλυτο δίκιο...
      Δυστυχώς πολλοί παρερμηνεύουν τον λόγο του Θεού, όπως διατυπώθηκε στην Καινή Διαθήκη κυρίως με τον λόγο των ανθρώπων για το λόγο του Θεού..
      Δηλαδή δύο διαφορετικά πράγματα, τα οποία δυστυχώς γίνονται καραμέλα για τους πολέμιους του Χριστιανισμού..
      Δεν θα επιμείνω στο θέμα, γιατί πάω να διαβάσω το Holy Blood Holy Grail που κάτι λέει για έναν γάμο...χαχα!
      Και κάτι τελευταίο...μιλήσατε για ένα ρουσφέτι και μια νοσοκόμα ούφο..
      Δεν είδα κανέναν όμως να αναρωτιέται αν αυτή η γυναίκα έχει έναν άντρα ανάπηρο, ή είναι χήρα, ή ταν χρειάζεται αυτόν τον μισθό για να αναθρέψει το παιδί της..
      Δυστυχώς, στο πλαίσιο μιας νομιμοφανούς λογικής, χάσαμε την ανθρωπιά μας..
      [/b]
      Ή τον ίδιο της τον εαυτό δεν είναι ήταν εκεί το θέμα αλλά συμφωνώ μαζί σου περί κοινωνικής μεριμνάς για όλα τα ατόμα που έχουν ανάγκη.

      Comment


      • Sto kalimera ellada o Papadakis katekrine ta videogames kai pali epeidi kati paidia petousan petres sto spiti mias hlikiomenhs kai meta apo entono lektiko diapliktismo mazi tous apeviwse apo kardiaki prosvoli.

        Edit:Altair eisai ligo upervolikos.8eleis xronia ek8esi ston kapno ap'to tsigaro gia na emfaniseis kapoio sumptoma poso mallon na pe8aneis!
        Nintendo I.D.: paixtis
        3ds friend code: 2664-2347-7128

        Comment


        • Sto kalimera ellada o Papadakis katekrine ta videogames kai pali epeidi kati paidia petousan petres sto spiti mias hlikiomenhs kai meta apo entono lektiko diapliktismo mazi tous apeviwse apo kardiaki prosvoli.
          [/b]
          Πλακα κανεις ετσι..?

          Comment


          • Edit:Altair eisai ligo upervolikos.8eleis xronia ek8esi ston kapno ap'to tsigaro gia na emfaniseis kapoio sumptoma poso mallon na pe8aneis![/b]
            Ένας μη καπνιστής όταν είναι δίπλα σε ένα καπνιστή και αναπνέει και αυτός καπνό είναι σαν να τον ρουφάει τρεις φορές παραπάνω. Άσε που βρωμάς και ολόκληρος καπνίλα.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Kamia plaka.Xrisimopoihse to gnwsto melodramatiko tou ufos legontas oti ta paixnidia exoun ginei polu viaia kai 8eorise logiko oti afta odhgoun ta paidia sthn paravatikotita kai tn via.Milhse polu sosta omos gia anef8inous goneis.

              Edit:BigBOSS an eisai dipla se enan kapnisti sigoura oxi.An omos eisai kapou eksw(kafeteria,club)opou oi perissoteroi kapnizoun logiko einai na polaplasiazetai h epikundinothta.
              Nintendo I.D.: paixtis
              3ds friend code: 2664-2347-7128

              Comment


              • Kamia plaka.Xrisimopoihse to gnwsto melodramatiko tou ufos legontas oti ta paixnidia exoun ginei polu viaia kai 8eorise logiko oti afta odhgoun ta paidia sthn paravatikotita kai tn via.Milhse polu sosta omos gia anef8inous goneis.
                [/b]
                το διαβασα γρηγορα και καταλαβα οτι ο παπαδακης απεβιωσε απο ανακοπη επειδη λογομαχουσε με τα παιδια που πεταγαν πετρες στο σπιτι της ηλικιωμενης...

                Comment


                • lol eidate ti pa8enete otan dn diavazete sosta ena post??? Meta dn mas katalavainete... ;)
                  Nintendo I.D.: paixtis
                  3ds friend code: 2664-2347-7128

                  Comment


                  • Επίσης, όταν λες "σοσιαλισμό", επειδή χωρούν πραγματικά πολλές ερμηνείες κι ο καθένας πλέον χρησιμοποιεί τον όρο όπως του κατέβει, τι ακριβώς εννοείς; Ελεύθερη αγορά με πολύ μεγάλους περιορισμούς; Κρατικοποίηση κι έντονη κοινωνική πρόνοια;
                    [/b]
                    Όχι.

                    Κανονικά αυτό σηκώνει πολύ ανάλυση, αλλά εν συντομία:

                    Κοινωνικοποίηση (όχι κρατικοποίηση) των μέσων παραγωγής, οργάνωση της παραγωγής σε αποκεντρωμένες, δημοκρατικά ελεγχόμενες παραγωγικές μονάδες, φεντεραλιστική δομή και άμεση δημοκρατία στο πολιτικό πεδίο.

                    Το εντυπωσιακότερο είναι πως οι κατήγοροι του Στάλιν, που κατηγορούν όσους θεωρούν ότι η πολιτική εκείνων των χρόνων ήταν τουλάχιστον γενικά σωστή, οι ίδιοι τελικά επικεντρώνονται σε ένα πρόσωπο και ρίχνουν όλα τα βάρη σε αυτό. Αυτό δηλώνει αδυναμία τελικά να κατανοήσουν την κοινωνική πραγματικότητα και αναγκάζονται να ρίξουν όλα τα άσχημα σε ένα πρόσωπο. Αυτή η θεώρηση δεν οδηγεί παρά σε λάθος συμπεράσματα. Με την αυτή λογική θα πρέεπι να πούμε ότι, αφού ο στρατός το Κολοκοτρώνη ρήμαξε 30.000 Τούρκους στην Τριπολιτσά, η ελληνική επανάσταση ήταν καταδικασμένη και ο ίδιος ο Κολοκοτρώνης ένα τέρας.

                    Απλά σωτ αυτά που λες εσύ "παλιά" εγώ τα θεωρώ πολύ "σύγχρονα" διότι η πολιτική του KKE δεν είναι φερέφωνο της Σ.Ε.

                    Η πολιτικές οι οποίες εφαρμόστηκαν μεταπολεμικά σε έχουν κολλήσει πώς η πολιτική εφαρμογή που έχει ως πρόταση το KKE είναι η ΣΤΑΛΙΝΙΣΤΙΚΗ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ του Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ πολέμου.

                    Τι να πω σε έχω για έξυπνο παλουκάρι δείξε μια αναφορά που έχει το κόμμα και αναφέρει την Σ.Ε ως παράδειγμα προς εφαρμογή πέρα από τα καλά αποτελέσματα της διακυβέρνησης του ΛΕΝΙΝ και την εφαρμογή του Μαρξισμού-Ενγκελισμού......

                    Περιμένω.....Δεν μπορείς να δεχτείς απλά με τον Στάλιν εκείνη την περίοδο αποδεδειγμένα και με ιστορικά ντοκουμέντα και από την ΔΥΣΗ που παρακολουθούσαν σαν ανταποκριτές στις λεγόμενες "κόκκινες δίκες" κατα δικαίωναν το σύστημα και την εφαρμογή του. Period

                    Δεν είπα ότι όλα ήταν σωστά ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΕΜΟΣ ,ΣΩΤ, ΠΟ-ΛΕ-ΜΟΣ πόσο στενόμυαλος μπορεί να είσαι που δεν μπορείς να δεχτείς το πλήγμα που είχε αφήσει ο ΠΟΛΕΜΟΣ στον κόσμο τότε.
                    [/b]
                    Κάνεις και πάλι το ίδιο λάθος, όπως όλοι στο KKE, δεν αναφέρομαι μόνο στις απάνθρωπες κινήσεις επί Δεύτερου Παγκόσμιου πόλεμου, ούτε αποκλειστικά στην εξωτερική πολιτική της ΕΣΣΔ, αλλά γενικά στις πολιτικές του Στάλιν, οι οποίες επαναλαμβάνω ότι σε ένα βαθμό ήταν απόρροια λανθασμένων πολιτικών του Λένιν. Η διάφορα του Λένιν με τον Στάλιν ήταν μεγάλη βέβαια, ο Στάλιν ήταν εγωκεντρικός, διψασμένος για εξουσία, φύση αυταρχικός, με όλα τα χαρακτηριστικά ενός καλού δικτάτορα, (και δικτατορία από δικτατορία δε διαφέρει ό,τι ιδεολογία κι αν υπάρχει από πίσω, αριστερή ή δεξιά) δεν έπρεπε ποτέ να πάρει την εξουσία στα χέρια του, κάτι που δεν ισχύει για τον Λένιν, ο οποίος έκανε λάθη στις πολιτικές του στη προσπάθεια του για πραγματικά κάτι καλύτερο, αλλά καλώς ή κακώς έκανε κι αυτός λάθη.

                    Μάλιστα ο ίδιος ο Λένιν είχε προειδοποιήσει για την απειλή Στάλιν λίγο πριν τον θάνατό του, τονίζοντας ότι η ιδιοσυγκρασία και ο χαρακτήρας του Στάλιν είναι επικίνδυνα για τον μέλλον της ΕΣΣΔ κι οποίος κι αν ήταν ο διάδοχος του, αυτός δεν έπρεπε ποτέ να είναι ο Στάλιν. Η ιστορία έδειξε ότι τελικά δεν είχε άδικο.

                    Και στη τελική ρε Άγγελε που θες να τα ρίξω αν όχι σε ένα πρόσωπο;
                    Δικτατορία ήταν, και όπως σε κάθε δικτατορία έτσι κι εδώ την εύθηνη την έχει πρώτα απ? όλα ο δικτάτορας, για την υπαιτιότητα του Στάλιν δε πρόκειται να το διαπραγματευτώ, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, μη πιάσουμε το θέμα του πόσοι τελικά έμειναν ζωντανοί από την κεντρική επιτροπή του Μπολσεβίκικου κόμματος το 1917 στη μετά Λένιν εποχή, Rykov, Nogin, Bubnov, Lomov, Berzin, Milyutiv, Krestinsky, Sokonlikov, Smilga, Joffe, Kiselev, όλοι πεθάνανε όλως τυχαίως, με αποκορύφωμα τους θανάτους των Μπουχάριν. Ζινόβιεφ, Τρότσκι, Καμένεφ, άλλοι στραγγαλίστηκαν, άλλοι εκτελέστηκαν κι άλλοι πέθαναν στη φυλακή.
                    There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                    Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                    Comment


                    • Πω ρε γαμωτο τη μαχη εχασα να παρει, απο αριστερα δεξια σε χριστιανους vs αθεων,και κατι λιγα για καπνιστες διαβασα.

                      Λοιπον ενα ενα, σε αυτον που ειπε οτι θα κοπανουσα αριστερους και σαχλαμαρες, καλα δε πατε καλα ετσι, επειδη εχουμε διαφορετικες αποψεις στο πως μπορει να λαειτουργησει κατι αυτο σημαινει τι? οτι ο αλλος ειναι εχθρος μου? δεν σας εχω πει οτι εχω και φιλαρακια απο Συριζα και ειχα συνεργαστει στη σχολη με ενα παιδι, καλα γαμω τα μυαλα ηταν και ηταν αναρχικος κλπ κλπ γενικα βλεπω ενα φανατισμο μαλακισμενο θα τον χαραχτηριζα δηλαδη δεν μπορουν σε μια παρεα να συνηρπαξουν ανθρωποι με καθε φιλοσσοφια η κουλτουρα η θρησκεια? πρεπει να πεφτει ξυλο?

                      Τωρα στα του Χριστιανισμου, πολλοι πιστευουν αλλοι οχι, εγω ειμαι απο αυτους που δεχωνται το Χριστιανισμο αφου ομως εφαγα αρκετα χρονια μελετωντας ολες τις θρησκειες σχεδον ακομα και λιγο σατανισμο, αλλα και αθεους συγγραφεις, εγω προσωπικα κατεληξα στο οτι ναι πιστευω πως ο Χριστος ηταν Θεος και δεχομαι αυτα που ειπε κλπ, αλλος παλι μπορει με καθε δικαιωμα να τα αποριψει αλλα γιατι τασσεται εναντιων των Χριστιανων δε το χω καταλαβει, ενα καλο παραδειγμα ειναι το κομματι των μεταλλαδων που ειναι στοκοι (σημειση οτι και γω μεταλ ακουω και αλλα βεβαια) "δεν μας αρεσει αυτα που λεει ο Χριστος γι αυτο τραγουδαμε εναντιον του τον βριζουμε κλπ" και εγω λεω Αμα εισαι μαγκας ρε καραγκιοζη κατσε φτιαξε μια δικη σου θεωρια και ακολουθησε την και μη σε νοιαζει τι λεει ο Χριστος, ο Κρισνα ο Βουδας κλπ...

                      Το καπνισμα...τωρα... το καπνισμα...ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡ*ΕΛΟ "yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

                      Comment


                      • <div class='quotetop'>(ΦΥΓΕ 114 &#064; May 19 2008, 03&#58;01 PM) [snapback]23631[/snapback]</div>
                        Το καπνισμα...τωρα... το καπνισμα...ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡ*ΕΛΟ "yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa&#33;&#33;&#33;
                        [/b]

                        Achievement Unlocked
                        Carpe diem

                        Comment


                        • Το καπνισμα...τωρα... το καπνισμα...ΤΟ ΚΟΨΑ ΤΟ ΜΠΟΥΡ*ΕΛΟ "yeaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa&#33;&#33;&#33;
                          [/b]
                          Του πότε είσαι ρε ΦΥΓΕ που κάπνιζες κιόλας; Κάτι μου βρωμάει εδώ πέρα


                          Comment


                          • ενα καλο παραδειγμα ειναι το κομματι των μεταλλαδων που ειναι στοκοι (σημειση οτι και γω μεταλ ακουω και αλλα βεβαια) "δεν μας αρεσει αυτα που λεει ο Χριστος γι αυτο τραγουδαμε εναντιον του τον βριζουμε κλπ" και εγω λεω Αμα εισαι μαγκας ρε καραγκιοζη κατσε φτιαξε μια δικη σου θεωρια και ακολουθησε την και μη σε νοιαζει τι λεει ο Χριστος, ο Κρισνα ο Βουδας κλπ...
                            [/b]
                            Lol. Ειδες τι κανει ο ανθρωπος προκειμενου να ασχοληθουν οι αλλοι μαζι του και να πουλησει; Σιγα μη τα πιστευουν κιολας, απλα επειδη απορεις και ασχολεισαι εσυ, καποιος αλλος αγοραζει το cd τους.

                            Οσο για το καπνισμα... No offence οι τυποι ειναι ανιωθοι. Εχει τυχει να βρισκομαι σε ντουμανιασμενο δωματιο με την μπλουζα πανω απο τη μυτη και να παρεξηγιουνται κιολας. Ουστ ρε μαυροπνευμονα&#33; Καλα να παθετε τωρα
                            https://en.wikipedia.org/wiki/Outcast_(game)

                            H μονη αποδειξη οτι το Βελγιο υπαρχει...

                            Comment


                            • Και στη τελική ρε Άγγελε που θες να τα ρίξω αν όχι σε ένα πρόσωπο;
                              Δικτατορία ήταν, και όπως σε κάθε δικτατορία έτσι κι εδώ την εύθηνη την έχει πρώτα απ’ όλα ο δικτάτορας, για την υπαιτιότητα του Στάλιν δε πρόκειται να το διαπραγματευτώ, τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους, μη πιάσουμε το θέμα του πόσοι τελικά έμειναν ζωντανοί από την κεντρική επιτροπή του Μπολσεβίκικου κόμματος το 1917 στη μετά ΛΕΝΙΝ εποχή, Rykov, Nogin, Bubnov, Lomov, Berzin, Milyutiv, Krestinsky, Sokonlikov, Smilga, Joffe, Kiselev, όλοι πεθάνανε όλως τυχαίως, με αποκορύφωμα τους θανάτους των Μπουχάριν. Ζινόβιεφ, Τρότσκι, Καμένεφ, άλλοι στραγγαλίστηκαν, άλλοι εκτελέστηκαν κι άλλοι πέθαναν στη φυλακή.
                              [/b]
                              fixed.

                              Διαφωνούμε πουθενά σε αυτό δεν νομίζω....Όπως είπες και εσύ όταν ο κόσμος αναδιοργανώνονταν από τον B Παγκόσμιο ο Στάλιν είχε να αντιμετωπίσει πέρα από τα εσωτερικά προβλήματα της ισοπέδωσης της Σ.Ε, πείνα, αρρώστιες, ηθικό ανύπαρκτο, μεγάλες απώλειες σε ανθρώπινο δυναμικό λογικό ήταν να γίνουν λάθη σε μία κατάσταση που αντιμετώπιζε η Σ.Ε μετά τον πόλεμο αντίθετα με σένα σύντροφε προσπαθώ να κατανοήσω γιατί έπραξε έτσι ο Στάλιν και μετά να κατακρίνω, το αν συγκέντρωσε πολλές εξουσίες από την Κ.Ε του κόμματος ο Στάλιν ήταν στην γενική κατάσταση του κόμματος που δεν μπορούσε να τον αντιμετωπίσει μιας και ο λαός και ο στρατός τον είχαν σαν σωτήρα μετά τον πόλεμο.

                              Κατάλαβε το ρεύμα της εποχής και μετά κρίνε.......ΚΑΙ επαναλαμβάνω αυτά που επακολούθησαν δεν είναι σε καμία περίπτωση επακόλουθα τής σοσιαλιστικής επανάστασης(αρά και γραμμή του ΚΚΕ κατά τα λεγόμενα σου) ΑΛΛΑ οι τεράστιες καταστροφές που προκάλεσε ο B ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ.

                              ΕΣΥ σύντροφε πως θα αντιδρούσες εκείνη την εποχή με τις υπάρχουσες συνθήκες με το σοσιαλιστικό κινημά καταρακωμμένο μετά από την πιο μεγάλη καταστροφή που γνώρισε ο κόσμος για να καταπολεμήσεις τις όποιες οπορτουνιστικές στάσεις οποιουδήποτε Στάλιν.....

                              Νιώσε σύντροφε,νιώσε.....

                              Comment


                              • Αυτή είναι η μόνη δικαιολογία από πλευράς ΚΚΕ, την έχω ακούσει τόσες φορές που έχω βαρεθεί και μου φέρνει και γέλια μετά από ένα σημείο, ένα βαθμό υπάρχει αλήθεια το δέχομαι, αλλά είναι τραγικό λάθος να αποδοθούν όλα εκεί. Σου ξανάλεω πχ, η πολιτική ?Σοσιαλισμός σε ένα Κράτος? δεν ήταν απόρροια του Β? παγκόσμιου πόλεμου, σταλινικός φασισμός τόσων δεκαετιών δεν ήταν απόρροια Β? παγκόσμιου πόλεμου.

                                Thanks αλλά Β. Κορέα δε γίνομαι, ή μήπως και η πολιτική στη Β. Κορέα είναι αναγκαστική λόγο του Β΄ Παγκόσμιου πόλεμου που κρατάει μέχρι σήμερα;
                                Μάλιστα η Αλέκα είχε περάσει μια βόλτα από Β. Κορέα πριν μερικά χρόνια αν δεν απατώμαι.
                                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                                Comment

                                Working...
                                X