Announcement

Collapse
No announcement yet.

Σχολιασμός επικαιρότητας-ανταλλαγή απόψεων

Collapse
This is a sticky topic.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Originally posted by TheCursed View Post
    Φοβάμαι πως παραληρείς.

Από αυτά που υποστηρίζεις για τον γερμανικό λαό πολύ απλά δεν ισχύει τίποτα, επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα όντας πολύ τακτικός επισκέπτης της χώρας, έχοντας συναναστραφεί με πάμπολλους Γερμανούς κι έχοντας και σόι εκεί.
    Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...

'Nuff said.

υ.γ.αν και ο ΒΒ είναι κάπως υπερβολικός σε τέτοια θέματα,εδώ είμαι μαζί του.
    Carpe diem

Comment

• Originally posted by Altair View Post
      Αν δεν παινέψουμε το σπίτι μας...

'Nuff said..
      GTFO troll.
      "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

Comment

• Originally posted by Chaoscrow View Post
        Originally posted by TheCursed View Post
        LOL, που το βρήκες αυτό; :xp:

Έχω τρελή περιέργεια για το ποιος κάθισε να το φτιάξει.
        Είναι από το Mapping Stereotype Project, έχουν φτιάξει διάφορους χάρτες από τη σκοπιά άλλων χωρών, και όχι μόνο. Ρίξτε μια ματιά, έχει πολύ χαβαλέ. Βέβαια ο ελληνικός χάρτης παραμένει ο καλύτερος, πάρτε τον και σε μεγαλύτερη ανάλυση

PK World - Τα πάντα για Disney comics!

Comment

• Και είναι και πολύ "political correct". Οι απόψεις σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ χειρότερες...
          Originally posted by Raf
          Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

• Originally posted by Somari View Post
            Και είναι και πολύ "political correct". Οι απόψεις σε ορισμένες περιπτώσεις είναι πολύ χειρότερες...
            Εντάξει, χαίρω πολύ, σε κάποια θέματα οι απόψεις είναι χειρότερες αλλά σε κάποια άλλα είναι καλύτερες, δεν έχει να λέει.

EDIT: "...Και ξανά προς την δόξα τραβά..."

Comment

• Όμως αν εκλέγαμε ένα άλλο κόμμα(Όχι πια Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και τους ζητούσαμε να φύγουμε από την Ε.Ε., σίγουρα αυτό θα πονέσει τον κάθε Ναζιστή. Ακόμη στέκω την λογική να τους πάρουμε όλους μαζί μας στον Τάρταρο.
              sigpic

Comment

• Originally posted by Somari
                Όχι μωρέ, τιποτα, με το λιγότερο να είναι το στερεότυπο --> χίπικο λουκ = μιάσματα της κόλασης, σας παρακαλώ μην με σκοτώσετε.
                Originally posted by TheCursed
                Να προσθέσω το έτερο ελάχιστο: Επίκληση σε προ δεκαετιών διατυπωμένες και (συνεπώς) απαρχαιωμένες πολιτικοκοινωνικές θέσεις γραφικού Έλληνα ποιητή, νεκρού εδώ και πολλά χρόνια. Α! Και τον αντιγερμανισμό...

Δηλαδή 'ντάξει...
                Από 50 δευτερόλεπτα βίντεο βγάλατε όλα αυτά τα συμπεράσματα; Εντάξει δεν είναι και πολύ καλό να κρίνει τόσο επιφανειακά αλλά δε μπορώ να πω πως μου φάνηκε τόσο τραγικό. Τι να πω, ίσως είμαι πιο χοντρόπετσος.
                Τον γραφικό Έλληνα ποιητή και τον αντιγερμανισμό πού τους είδες;
                Originally posted by Squall Leonhart
                I used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chest
                Originally posted by 丹野
                Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...
                Originally posted by Ryu_gr
                υπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.

Comment

• Originally posted by Tanno View Post
                  Όμως αν εκλέγαμε ένα άλλο κόμμα(Όχι πια Ν.Δ. και ΠΑ.ΣΟ.Κ.) και τους ζητούσαμε να φύγουμε από την Ε.Ε.,
                  Ελλάς, 2014

Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by straier View Post
                    Τον γραφικό Έλληνα ποιητή και τον αντιγερμανισμό πού τους είδες;
                    Στο απόσπασμα από το Κουτί της Πανδώρας το οποίο μοιράστηκε ο Phantom Duck, ο Νανόπουλος κάνει αναφορά στον Ελύτη. Ο αντιγερμανισμός υπάρχει στο link του BigBOSS.

Σε περίπτωση που δεν τα πρόσεξες τα δυο αυτά, σε καλώ να τα κοιτάξεις. Λέει και πολλά άλλα... συζητήσιμα πράγματα, τέλος πάντων.

Comment

• Μιλάμε για τον Νανόπουλο, τον ορισμό του επαναστάτη του γλυκού νερού, τον άνθρωπο που έφερε η ΔΑΠάρα στη σχολή και μόνο αυτοί τον παρακολούθησαν (εξ'ου και ο φόβος των φρικιών)
                      Originally posted by Raf

Comment

• Originally posted by TheCursed View Post
                        Φοβάμαι πως παραληρείς.
                        Από αυτά που υποστηρίζεις για τον γερμανικό λαό πολύ απλά δεν ισχύει τίποτα, επέτρεψέ μου να ξέρω καλύτερα όντας πολύ τακτικός επισκέπτης της χώρας, έχοντας συναναστραφεί με πάμπολλους Γερμανούς κι έχοντας και σόι εκεί.

και μενα επετρέψε μου να σου πω πως αυτα που υποστηρίζω μου τα είπαν Έλληνες φοιτητές ή Έλληνες εργαζόμενοι στην Γερμανία, ότι δηλαδή οι Γερμανοί σαν λαός είναι άκρως κομπλεξικός και ρατσιστικός, και όχι μόνο με μας αλλά με καθε τι μη γερμανικό. Αλλα cursed δεν περιμενα να πεις και συ κατι άλλο που σε λιγο θα υποστηρίξεις πως οι Γερμανοι μας συμπαθούνε πιο πολύ απο τους Ιταλούς. Θυμάμε ειχες βάλει και την γερμανική σημαία ως άβαταρ.

Πέρα απο αυτά η ζωή είναι χάλια εκει και δεν το υποστηρίζω εγώ αυτό αλλά άτομα που έχουν πάει ως τουρίστες εκεί ή άτομα που έχουν ζήσει χρονια εκεί. Μια γνωστή μου που πήγε εξη μερες εκει μου έλεγε πως καθημερινά έβλεπε εκατοντάδες αλκοολικούς στους δρομους με ενα μπουκάλι στο χέρι οι οποίοι ξερνούσαν στην μέση του δρόμου, το ίδιο καναν και αυτοι που επέστρεφαν απο μπυραρίες κτλ. Ένας φίλος μου που έζησε 20 χρονια εκει και ήρθε Ελλάδα για να σπουδάσει γιατί δεν άντεχε άλλο εκεί με ειπε πως έτσι εκτωνόνται απο την πιεση της καθημερινότητας καθώς εκεί οι άνθρωποι κατά πρώτο λογο γεννiούνται για να αποτελέσουν τα ρομποτάκια της οικονομίας.

Αυτό με τον χάρτη υπάρχει πχ και για τους Τούρκους.

Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• H ζωή εκεί είναι χάλια = είναι αλκοόλες που ξερνάνε στη μέση του δρόμου;

Φίλε, μόλις έστειλες την Φινλανδία πιο κάτω από την Κένυα.
                          Originally posted by Raf

Comment

• Στην Φινλανδία οι άνθρωποι αυτοκτονούνε, πέρα λόγω της καθημερινής πίεσης, και εξαιτίας του σκατόκαιρου.
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

Comment

• Αχ, τα στερεότυπααααααααααααααααααααααααα γαμώτο....

Όχι.
                              Originally posted by Raf

Comment

• Ο ένας υπερασπίζεται τη μία άποψη, ο άλλος την άλλη, σχεδόν φονταμενταλιστικά (θα μου επιτρέψει ο cursed να χρησιμοποιήσω το συνήθη βερμπαλισμό μου). Αμφότεροι αμετακίνητοι.
                                Όσο για μένα, θα πείτε, κρατάω την άποψη για τον εαυτό μου καθώς παίζεται παιχνίδι πολύ μεγαλύτερο από το εγκεφαλικό βεληνεκές ενός τυπικού εικοσάρη (εγώ) με μέτριες προς κακές γνώσεις από πολιτική επιστήμη και ιστορία, λαογραφία και όπου αλλού τραβάει η συζήτηση, με σκατένια επιχειρήματα δυστυχώς.
                                Όπως συνηθίζω να λέω σε παρόμοιες συζητήσεις, η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Comment

Working...
                                X