Announcement

Collapse
No announcement yet.

Τι ψηφίσατε στις φοιτητικές εκλογές?

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • #16
    Originally posted by Strawhat Nikos View Post
    Γιατι να χρειαζετε διαλογος και επηχειρηματα σε κατι τοσο πολυ απλο, ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΕΙ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ??? Θα με βοηθησουν να γινω καλυτερος μηχανολογος? Θα με κανουν να καταλαβω ολοκληρωματα η θα μου βρουν τις καλυτερες επιλογες δουλειας αναλογα τις γνωσεις μου?
    Βασικά εδώ είσαι λάθος. Οι κομμουνιστές έχουν σχέση με την σχολή σου, γιατί αν επικρατήσει το καθεστώς που αυτοί επιθυμούν, τότε (κατά την άποψή τους) η σχολή σου θα λειτουργεί καλύτερα, εσύ θα γίνεις καλύτερος επιστήμονας και θα προσφέρεις περισσότερα με την δουλειά σου στην κοινωνία. Κάτσε και μίλα τους (όχι μόνο στους κομμουνιστές, LOL , στους των παρατάξεων γενικότερα αναφέρομαι) και θα στα εξηγήσουν αυτοί καλύτερα.

    Διαφωνώ κι εγώ με αυτό που λέει ο Titus, όπως είπα, αλλά σε άλλο επίπεδο.

    EDIT: Και με το "δεν υπάρχει κανένας λόγος να αναμιγνύεται η πολιτική με την εκπαίδευση", έτσι, ξερά δοσμένο, διαφωνώ επίσης, αλλά νομίζω ότι ο Alexandros εννοούσε πάνω - κάτω ότι η πολιτική πρέπει να παεύει να ισχωρεί στην εκπαίδευση όταν αρχίζει να την βλάπτει. Το θέμα είναι το πότε συμβαίνει αυτό κι εκεί βρίσκεται και η διαφωνία.
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

    Comment


    • #17
      τωρα θα μετραμε τι υπαρχει στη θεωρια η στη πραξη... ?

      Comment


      • #18
        Originally posted by Strawhat Nikos
        τωρα θα μετραμε τι υπαρχει στη θεωρια η στη πραξη... ?
        Μην ξεχνάς ότι κάποιους τους βολεύει να νομίζεις ότι κάποια πράγματα είναι ανεφάρμοστα και ότι άλλα δεν αλλάζουν, όμως. Και στο λέω αυτό, γιατί εκείνοι σίγουρα δεν το ξεχνάνε.

        Το ποια είναι αυτά, είναι στο χέρι σου να το κρίνεις. Εσύ θα ξεχωρίσεις τι είναι πραγματικά αδύνατο να λειτουργήσει και τι όχι.

        EDIT: Πολύ ιδεολόγος ακούγομαι, πρέπει να το σταματήσω αυτό, LOL.
        "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

        Comment


        • #19
          To άκυρο, το λευκό και η αποχή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα. Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα το θέμα, από την στιγμή που άκυρο και λευκό μετράνε το ίδιο (δηλαδή πουθενά) δεν έχει και νόημα να πας να ψηφίσεις. Η μόνη διαφορά είναι ότι από την προσέλευση στις εκλογές καθορίζεται και ο αριθμός των ατόμων που πρέπει να έχει μία γσ για να υπάρχει απαρτία.

          Σχετικά με τις παρατάξεις τώρα... Με αφορμή την κουβέντα που έγινε πιο πάνω, προσωπικά δεν βλέπω πουθενά νόημα στο να υπάρχουν κόμματα μέσα στις σχολές. Να υπάρχουν για να εξυπηρετούν τα κόμματα μέσα στα πανεπιστήμια; Τα πάρτυ, οι εκδρομές, οι γκόμενες, οι τσαμπουκάδες και τα "επαναστατηλίκια" είναι μόνο η βιτρίνα. Έχει σκεφτεί ποτέ κανείς τι γίνεται πίσω από αυτά; Αν σας ενοχλεί τόσο μόνο η βιτρίνα φανταστείτε για τα υπόλοιπα...
          Στην γάγραινα, η μόνη λύση είναι ο ακρωτηριασμός...

          Comment


          • #20
            Ψηφισα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ γιατι ειναι σταθερα πρωτη και καλυτερη. Και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ, κανουν τα καλυτερα παρτι, απειρα δημιουργικα 3ημερα σε Μυκονο και Αραχωβα, μου βρηκαν γκομενα, μου εκαναν κονε για να περασω ο,τι μαθημα δωσω και επειδη κολλησα 9139439438385 αφισες σε ολη την Αθηνα μου υποσχεθηκαν πως αυριο θα ειμαι κι εγω βουλευτης, γιατι φυσικα καποτε θα ανταμειφθουν οι κοποι μιας ζωης.
            Believe.

            Comment


            • #21
              Originally posted by Xeno View Post
              Ψηφισα ΔΑΠ-ΝΔΦΚ γιατι ειναι σταθερα πρωτη και καλυτερη. Και α και ου και ΔΑΠ ΝΔΦΚ, κανουν τα καλυτερα παρτι, απειρα δημιουργικα 3ημερα σε Μυκονο και Αραχωβα, μου βρηκαν γκομενα, μου εκαναν κονε για να περασω ο,τι μαθημα δωσω και επειδη κολλησα 9139439438385 αφισες σε ολη την Αθηνα μου υποσχεθηκαν πως αυριο θα ειμαι κι εγω βουλευτης, γιατι φυσικα καποτε θα ανταμειφθουν οι κοποι μιας ζωης.
              Believe.
              Κλασσικό θύμα εσύ.:whip:
              Carpe diem

              Comment


              • #22
                Originally posted by TheCursed View Post
                Και βέβαια, δε μου αρέσει καθόλου το παράδειγμα της Γαλλίας, η οποία, μαζί με την Ελλάδα και ίσως την Ιταλία, έχει την χειρότερη πολιτική σκηνή της Ευρώπης των 15.
                Από ποια άποψη; Προσώπων, πολιτικών επιλογών, σκανδάλων; Πως το εννοείς;
                Δε συμφωνώ ιδιαιτέρα, η Γαλλική πολιτική σκηνή περνάει κρίση, ακριβώς όπως κάνει σύσσωμη η πολιτική σκηνή σε παγκόσμιο επίπεδο.

                Η αλήθεια είναι ότι αυτές οι συζητήσεις είναι κομματάκι εύφλεκτες, αλλά, θέλω να πιστεύω, ακόμα περισσότερο εποικοδομητικές για το σύνολο των συνομιλητών και του forum γενικότερα. Προσωπικά συμφωνώ σε σημεία, τόσο με τον Τίτο, όσο και με τον Cursed. Με τον Cursed συμφωνώ στο γεγονός της διαφθοράς και της γενικότερης «αποσύνθεσης» που για χρονιά μαστίζουν το πανεπιστημιακό πολιτικό σύστημα, γεγονός που στη βάση του, ούτε ο Τίτος αρνείται αν κατάλαβα καλά. Ασπάζομαι την απέχθεια του για το συγκεκριμένο μοντέλο, όπως και την αντίθεση του σε αυτό. Από την άλλη, συμφωνώ απόλυτα με τον Τίτο στο ότι η πολιτική σε καμιά περίπτωση δε μπορεί, και δε πρέπει, να είναι αποσπασμένη από την εκπαίδευση, και κυρίως από το πανεπιστημιακό κομμάτι αυτής. Σέβομαι όλες τις απόψεις, μου προξενεί όμως μεγάλη εντύπωση η τρομερή ευκολία με την οποία υποστηρίζουν αρκετοί το αντίθετο.

                Έτσι όπως είναι τα πράγματα σήμερα, το όποιο «πανεπιστημιακό πολιτικό κίνημα», στη βάση του, μονό ως τέτοιο δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Πλήρης απουσία ιδεολογικού και πολιτικού υποβάθρου και αστεία κριτήρια επιλογής της όποιας παράταξης. Από γκόμενες, Τερλέγκα, παρτάκια και εκδρομές, μέχρι προσωπικά συμφέροντα που ξεφεύγουν σε βαθμό αηδίας. Άγριο κυνήγι του μέσου φοιτητή από την μεριά των παρατάξεων, είτε επικαλούμενοι τα παραπάνω «στιβαρά» κριτήρια (εφόσον πρόκειται για τους έχοντες), είτε στη καλύτερη ένα ρηχό προσηλυτιστικό μοντέλο για τους μη έχοντες (το οποίο τουλάχιστον μπορεί θεωρηθεί σχετικό με το αντικείμενο). Χιλιάδες μέλη, που ουδεμία σχέση έχουν, ή γνωρίζουν τι πρεσβεύει ιδεολογικά η παράταξη που είναι γραμμένοι. Χυδαία συνθήματα και ξύλο, μα παντελής έλλειψη πραγματικού πολιτικού περιεχομένου

                Οι σχολές μετατρέπονται σε ένα χώρο ανταγωνισμού πολεμικής διάθεσης, για χάρη μιας κομματικής αφίσας ή ενός τραπεζιού. Έχουμε κατά κάποιο τρόπο να κάνουμε με μια μετατροπή του πανεπιστημιακού πολιτικού κινήματος, σε μια imitation έκδοση του οπαδικού "κινήματος", ακόμα πιο καθυστερημένη ίσως. Ο μέσος ΔΑΠιτης με τον μέσο ΠΑΣΠιτη (ή ό,τι θέλει ο καθένας), θα φωνάξουν συνθήματα και θα παίξουν ξύλο, ακριβώς στην ιδία λογική που θα το κάνει ένας ηλίθιος βάζελος, με έναν άλλο τόσο ηλίθιο γαύρο. Θα σκίσει μια αφίσα, με την ίδια λογική που ένας οπαδός θα «πατήσει» από πάνω ένα αντίπαλο γκράφιτι. Θα κοκορευτεί για το ντου στα γραφεία, όπως ένας οπαδός για το αντίστοιχο ντου στον σύνδεσμο. Η παράταξη ισούται με τον ομάδα, από το ιδεολογικό και το πολιτικό, η αντιπαράθεση πηγαίνει στη καλύτερη, σε ένα αόριστο κομματικό. Συζήτηση, διάλογος και πολιτική αντιπαράθεση απουσιάζουν σχεδόν ολοκληρωτικά.

                Όπως και τα περισσότερα δεινά της σημερινής εποχής, προσωπικά αποδίδω (και) την κατάντια του πανεπιστημιακού πολιτικού κινήματος, πρώτα σε κοινωνικούς παράγοντες και μετά σε οτιδήποτε άλλο, όλα τα υπόλοιπα είναι απόρροιες αυτού. Όταν έχουμε να κάνουμε με μια κοινωνία, η οποία σήμερα, περισσότερο από ποτέ άλλοτε, επιδιώκει την εξάπλωση, έως και την αναγωγή σε life style, μιας απολιτίκ στάσης, τι παραπάνω μπορείς να περιμένεις; Αποτέλεσμα, είναι κάθε νεότερη γενιά να απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από ιδεολογικές – πολιτικές ανησυχίες. Από εκεί και πέρα, τα πρόσωπα και οι τακτικές του πολιτικού κινήματος στις σχολές, θα είναι αντίστοιχα των διαμορφωμένων απαιτήσεων και συνθηκών. Με άλλα λόγια, δεν είναι αυτά η πηγή του προβλήματος, αυτά είναι απλές απόρροιες. Τίποτα δεν είναι τυχαίο, πρόσφατα μάλιστα είχα μια παρόμοια συζήτηση με άνθρωπο που τελείωσε το πανεπιστήμιο τη δεκαετία του 80, και μου περιέγραφε ποσό διαφορετικά ήταν τα πράγματα τότε, παρά τα όποια προβλήματα.

                Η απολιτίκ αυτή στάση, επηρεάζει όχι μονό την «πολιτική» τάση που επικρατεί στις σχολές, αλλά και το ίδιο το πολιτικό σύστημα, καθώς έρχεται σε αντίθεση με την απαίτηση αυτού, για συμμετοχή στην εκλογική διαδικασία. Τα αποτελέσματα τα βλέπουμε, σε μια αντιπροσωπευτική δημοκρατία που έτσι κι αλλιώς περνάει κρίση. Ο Παπανδρέου (ο Γιωργάκης) ήταν ο πρώτος που το μυρίστικε εδώ. Το ποιον βέβαια εξυπηρετεί, μα κυρίως τι συνεπάγεται ένα σύνολο πολιτικά αδιάφορων πολιτών δεν θέλει και πολύ σκέψη, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα.

                Λύση στο πρόβλημα πάντως, δε μπορεί να αποτελεί η αποκοπή της εκπαίδευσης από τη πολιτική, αυτό για μένα είναι αδιαπραγμάτευτο, όσο απόλυτο κι αν ακούγεται. Η αποκοπή της εκπαίδευσης από τις κομματικές παρατάξεις ναι, από τη πολιτική, σε καμιά απολύτως περίπτωση. Αυτό που κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει, είναι, αφενός, η επαναπολιτικοποίηση της νεολαίας, αφετέρου, το πέρασμα από την κομματικού τύπου αντιπαράθεση, στην καθαρά πολιτική – ιδεολογική. Μιας και μιλάμε ακόμα για εκπαίδευση, μια πρόταση θα μπορούσε να είναι το τέλος του σημερινού κομματικά οργανωμένου «πολιτικού» πανεπιστημιακού μοντέλου, οπού οι κομματικές παρατάξεις κάνουν κουμάντο, και η αντικατάσταση αυτού με χώρους ιδεολογικής κατεύθυνσης. Πχ Ελευθεριακή Πτέρυγα, Μαρξιστική Πτέρυγα, Φιλελεύθερη Πτέρυγα κλπ.

                Χωρίς ιδεολογικό υπόβαθρο, δεν υπάρχει πολιτική πρόταση – άποψη, χωρίς πολιτική πρόταση – άποψη, δεν μπορεί να υπάρξει διάλογος, συζήτηση, αντιπαράθεση. Χωρίς εξάρτηση από κομματικές παρατάξεις, χωρίς εκλογές, όλα τα αστέρια τύπου, Τερλέγκας και Μύκονος θα φύγουν από το πολιτικό - ιδεολογικό κομμάτι. Δε θα υπάρχει συμφέρον κάποια πτέρυγα να κυνηγά τους φοιτητές (τουλάχιστον με τον τρόπο και στον βαθμό που γίνεται σήμερα, γιατί ποτέ δε ξέρεις). Η συζήτηση και ο διάλογος θα μεταφερθούν περισσότερο προς το πολιτικό και το ιδεολογικό και θα συμμετέχουν μονό όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται. Εύστοχα θα ρωτούσε κάποιος, ότι «και ποιος εγγυάται ότι οι κομματικές παρατάξεις δε θα προσπαθήσουν να έχουν πάρε δώσε»; Πιθανότατα θα προσπαθήσουν, αλλά στο χέρι των φοιτητών και των πανεπιστημίων είναι να περιοριστεί, έως και να μη γίνει τίποτα. Ακόμα κι αν γίνει όμως, το σημερινό χάλι δύσκολα θα υπάρχει.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                Comment


                • #23
                  Originally posted by Loggo View Post
                  Από ποια άποψη; Προσώπων, πολιτικών επιλογών, σκανδάλων; Πως το εννοείς;
                  Δε συμφωνώ ιδιαιτέρα, η Γαλλική πολιτική σκηνή περνάει κρίση, ακριβώς όπως κάνει σύσσωμη η πολιτική σκηνή σε παγκόσμιο επίπεδο.


                  Η κρίση που αναφέρεις είναι σε παγκόσμιο επίπεδο, άρα αφορά άπαντες. Η Γαλλία περνάει, όμως, εδώ και πολλά χρόνια (δε μπορώ να προσδιορίσω το πότε ξεκίνησε) την δική της κρίση, με αρκετή κοινωνική αστάθεια, συνεχείς εξεγέρσεις από μετανάστες και φοιτητές που διαφωνούν με την κυβέρνηση, πανίσχυρα συνδικάτα αλλά και πανίσχυρα μέσα αντιμετώπισης αυτών και άλλα σχετικά, τα οποία τώρα που το σκέφτομαι δεν έχει νόημα να γράφω ένα - ένα, γιατί όλα τους ξεκινούν και καταλήγουν στο ίδιο πράγμα: Απουσία μετριοπάθειας και συναίνεσης στην πολιτική σκηνή της χώρας.

                  Μιλάμε για μια χώρα χωρίς κεντρώες δυνάμεις, της οποίας δε η αριστερά και η δεξιά είναι από τις πιο σκληροπυρηνικές και μαζικές της Ευρώπης, με αποτέλεσμα συνεχείς και σφοδρές συγκρούσεις σε κάθε επίπεδο (συχνά συγκρούσεις χωρίς νόημα και διεκδικήσεις από αμφότερους, αλλά με χαρακτήρα μάχης μεταξύ αντίπαλων στρατοπέδων) που οδηγούν φυσικά σε απουσία σταθερότητας και συχνά και αποπροσανατολισμό από τα πραγματικά προβλήματα, τις πραγματικές διαφωνίες, την ουσία της πολιτικής.

                  Πέραν αυτού, υπάρχει και το άλλο πρόβλημα: Ιδεολογικοί χώροι με κοντινές απόψεις αρνούνται πεισματικά να συμπορευτούν, ακόμα κι όταν οι διεκδικήσεις είναι κοινές, απλά και μόνο για να μπορεί να λέει ο καθένας χώρος ότι ο ίδιος και μόνο είναι ο "true" εκπρόσωπος της τάδε ιδεολογίας και στο βωμό αυτού, συχνά εφευρίσκουν διαφωνίες, αστείες και προκλητικές.

                  Κακά τα ψέματα, αυτά συμβαίνουν παντού σε έναν βαθμό, αλλά πουθενά (στην Ευρώπη τουλάχιστον) όσο στην Γαλλία. Δεύτερη έρχεται η Ελλάδα, γι' αυτό και έγραψα ό,τι έγραψα.

                  Από εκεί και πέρα, Loggo, προσυπογράφω όλα όσα έγραψες, respect τεράστιο από την τέταρτη παράγραφο και κάτω. Πραγματικά κι εγώ θα προτιμούσα με τα χίλια τις πτέρυγες που λες, οι οποίες ναι μεν μπορεί να μην λειτουργούσαν και πάλι σωστά, αλλά σίγουρα δεν θα λειτουργούσαν τόσο άσχημα όσο οι παρατάξεις. Ένας βασικός λόγος τον οποίον πολλοί συχνά παραβλέπουν είναι τα ατομικά προβλήματα του καθενός φοιτητή. Εγώ μπορεί την τάδε μέρα να θέλω να παραμείνει το εργαστήριο ανοιχτό δυο ώρες παραπάνω, γιατί υπάρχει έκτακτη ανάγκη να κάνω μια εργασία, ας πούμε. Αν ήμουν σε δυτικοευρωπαϊκό ή βορειοαμερικάνικο πανεπιστήμιο, απλά θα πήγαιναν σε έναν υπεύθυνο (που πάντα υπάρχει για τέτοια θέματα) ως TheCursed και θα του το ζητούσα. Στο ελληνικό πανεπιστήμιο αυτό δεν γίνεται, οι εκλεγμένοι και μόνο αυτοί είναι αρμόδιοι για να ζητήσουν κάτι τέτοιο.

                  Κι έστω ότι εγώ κινώ γη και ουρανό εγκαίρως, τους πιάνω, τους εξηγώ το πρόβλημά μου και έστω ότι αυτοί έχουν αρκετά χρόνο για να υποβάλλουν την χαρτούρα η οποία είναι απαραίτητη για να υποβληθεί επισήμως το αίτημα. Για ποιον λόγο να με βοηθήσουν, αν έχουν την εντύπωση ότι ψήφισα άλλον / άλλους, ή δεν ψήφισα καθόλου; Εντάξει, αυτά είναι προβλήματα του πολιτικού συστήματος που διελέξαμε (δημοκρατία), αλλά, κακά τα ψέματα, μέσα σε μια σχολή όλοι γνωρίζονται μεταξύ τους και όλοι ξέρουν που κινείσαι, τι κάνεις και τι λες, πράγμα που δεν συμβαίνει στην έξω πολιτική σκηνή όπου, όσα εκατομμύρια κι αν δαπανήσουν τα κόμματα, ποτέ δεν θα ξέρουν τα πάντα για όλους. Γι' αυτό (και για άλλους λόγους φυσικά, αλλά είπαμε, δεν το ξύνουμε το θέμα ) και οι πτέρυγες, όπως τις προτείνει ο Loggo, είναι μια λύση την οποία εγώ προτιμώ με τα χίλια.

                  Τέλος, δεν ξέρω αν έδωσα τέτοια εντύπωση, πάντως δεν πιστεύω σε παιδεία ανεξάρτητη πολιτικής (το έγραψα και σε ένα EDIT σε προηγούμενο post, άλλωστε). Για την ακρίβεια, θεωρώ πως κάτι τέτοιο από ένα σημείο και μετά (δηλαδή σε κάποια συγκεκριμένα γνωστικά πεδία και τελικά σε όλα, όταν αυτά εμβαθύνουν ή αρχίζουν οι αναφορές στο πρακτικό κομμάτι τους, κατά περίπτωση) είναι και ανέφικτο. Γι' αυτό πρέπει να υπάρχει πολιτική συνείδηση και καλλιέργεια αυτής μέσα στο πανεπιστήμιο και μάλιστα πρέπει να είναι σφαιρική (να λέγονται όλες οι απόψεις - και ο καθένας κρίνει για τον εαυτό του), αλλά να μην οδηγούμαστε σε πόλωση και ρουσφέτια.
                  "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                  Comment


                  • #24
                    Originally posted by sub_zero View Post
                    To άκυρο, το λευκό και η αποχή είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα.
                    Tα λευκά δεν πάνε υπέρ του νικητή :phil:

                    Comment


                    • #25
                      Nομίζω πως απλά δεν τα μετράνε απλά. Ααα και αυτό που έλεγα, στην σχολή μου το λευκό κανονικά κέρδιζε έδρα, αλλά...

                      Comment


                      • #26
                        εγω θα φτιαξω κομμα dragonball μαλλον του χρονου θα μπω στο κοπο, γιατι ολο το λεω και ολο το παραταω, και θα εχ τις εξης δεσμευσεις...

                        Σας υποσχομαστε να σας μαθουμε το Καιο κεν, να γινετε σουπερ σαγια και να σωσουμε το πλανητη απο τη φρηζερ... αυτα ειναι!

                        Comment


                        • #27
                          Ειναι ο Φρηζα, οχι η Φριζερ.
                          Do a barrel roll!

                          Comment


                          • #28
                            Spam:Εγώ θέλω καινούριο dragonball.Μια συνέχεια βρε αδερφέ!Δεν μου φτάνει το παλιό kai!

                            Δεν πήγα να ψηφίσω στις εκλογές ούτε εγώ.Δεν θα πάω ούτε στις ευροεκλογές και πιθανότατα ούτε και στις εθνικές.Με αφήνει παγερά αδιάφορο έτσι όπως καταντήσαμε!
                            Nintendo I.D.: paixtis
                            3ds friend code: 2664-2347-7128

                            Comment


                            • #29
                              Στις φοιτητικές ούτε εγώ πήγα μιας και είναι λίιιιγο μακρυά....Χαλκίδα :Ρ Δεν δίνω 10€ για να πάω να ψηφίσω για το ΤΕΙ που απλά κάνουν εκδρομές κτλ....

                              Αλλά στις βουλευτικές εννοείται ότι πήγα και θα πηγαίνω...είναι το πιο βασικό όπλο που έχει ο κάθε ένας πολίτης...

                              Paixtis αν δν σου αρέσει η κατάσταση όπως λες να πας να ρίξεις σε ένα μικρό κόμα, σε ένα άκυρο σε κάποιο που δν το ξέρει ούτε ο ιδρυτής του αλλά μην το αφήνεις έτσι....
                              "...You can have all the faith you want in spirits, and the afterlife, and heaven and hell, but when it comes to this world, don't be an idiot. Cause you can tell me you put your faith in God to put you through the day, but when it comes time to cross the road, i know you look both ways..."

                              Comment


                              • #30


                                Μεχρι στιγμης εχουμε
                                pliroforiki:pasp gia 1
                                det:pasp gia 16
                                stat:dap gia 9
                                Πηραμε τη πληροφορικη για μια ψηφο, να γιατι κατεβηκα και ψηφισα, ειμαι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ!!! :w0000t:

                                ΥΓ: Ακομη δε το πιστευω, οσο χρονια ειμαι στην ασοεε, η πληροφορικη ειναι μπλε, μεχρι και αυτοδυναμια ειχανε. Ειναι φοβερο αυτο που συμβαινει, ζουμε μεγαλες στιγμες.
                                Do a barrel roll!

                                Comment

                                Working...
                                X