21) Παλαιά Δημοκρατία (Α. Δασκαλόπουλος)
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009
Collapse
X
-
Τα λόγια είναι περιττά, το σύνθημα είναι ένα!
Πάντως εγώ θα ψηφίσω Λεβέντη!
Τόσα χρόνια έλεγα θα το κάνω αλλά πάντα κάτι αλλο ψήφιζα (νομίζοντας οτι θα αλλάξω κάτι αλλά τελικά @@) ήρθε η στιγμη να κρατήσω την υπόσχεση μου στο τρισμέγιστο Βασίλη!!
Ουστ στο διάολο τώρα αρκουδέηδες!!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
Το λέει η υποψήφια της Ν.Δ η Ζειμπέκ Αισέλ:
«Είμαι Τουρκάλα και είναι τιμή για μένα. Και αν το τι αισθάνεται ο καθένας, είναι δική του υπόθεση και είναι λίγα αυτά που εμείς μπορούμε να πούμε, το να αποδέχεται το κυβερνών κόμμα, που κατά πάσα πιθανότητα θα είναι «αξιωματική αντιπολίτευση» ένα άτομο, που πρεσβεύει τέτοιου είδους απόψεις, στους κόλπους του, είναι... κάτι που μας αφορά όλους: ««Θα πρέπεινα επιλυθούν επιτέλους τα προβλήματα που θέτει συνεχώς η Ελλάδα για την τουρκική ταυτότητά μας. Το συγκεκριμένο πρόβλημα, πέρα από τους μειονοτικούς βουλευτές ,πρέπει να το συζητήσουν μεταξύ τους η Ελλάδα και η Τουρκία. Το Μειονοτικό είναι θέμα ελληνοτουρκικό. Η ταυτότητά μας είναι τουρκική και τα μεγάλα μας προβλήματα θα πρέπει να συζητηθούν και να επιλυθούν σε επίπεδο διμερών σχέσεων».
Δυστυχως φιλε Tannosuke μας κοροιδεϋουν ολους. Μετα απ'αυτο δε μπορω να τους εμπιστευτω ποτε ξανα.
Comment
-
Επειδη ηθελα να παω να ψηφισω αλλα δε θα παω, μπορει καποιος που κανονικα δε θα πηγαινε να παει να ψηφισει για μενα;
Comment
-
Originally posted by Jedah View PostLOL; Μπέρδεψες τα μπλέ μου φαίνεται. Δεν είναι η SEGA....There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Comment