lol σύριζα μόνο
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009
Collapse
X
-
Χμ αν τα λεγε καποιος σοβαρα ολα αυτα θα χαμε σοβαρο προβλημα.
Παλι καλα που δεν αρχισα κι εγω να λεω διαφορα γραφικα πραγματα, γιατι κι εμενα με εμπνεει αυτη η φαρσοκωμωδια και ο απιστευτος φανατισμος του κοσμου.
Προσωπικα γελαω με οσους βγαινουν στους δρομους και πανε σε ομιλιες για να κουνανε σημαιες, να φορανε μπλουζες και δεν ξερω κι εγω τι.
Εξισου γραφικοι παντως ειναι και αυτοι που ειτε βρεξει, ειτε χιονισει το ιδιο κομμα θα ψηφιζουν απο την 1η μεχρι την τελευταια μερα της ζωης τους.
Τελος με απογοητευει η αγνοια που επικρατει και για να μην κανω γενικευσεις εχω δει απιστευτα πραγματα εδω μεσα για παραδειγμα. Ειναι κριμα να μην παρακολουθει κανεις την επικαιροτητα και να κλεινεται στο μικροκοσμο του - κατι το οποιο πιστευω πως χαρακτηριζει μια μεριδα των gamers (και ναι ισχυει και σε αλλα groups αυτο, αλλα οκ απλα ειπα να αναφερω κατι πιο απτο).
Comment
-
Μα πώς να μη πανηγυρίζει ο κόσμος, πώς να μη βλέπεις την ελπίδα στα μάτια τους; Έφυγα από το σπίτι μου επί ακραίου καπιταλισμού (πολύ μου αρέσει αυτός ο αδόκιμος όρος) και γύρισα με σοσιαλισμό. Άλλος άνθρωπος λέμε.
Το επικό ήταν χθες στο κέντρο όταν γύρναγα με τον Ραμπίδη. Παντού να πανηγυρίζουν οι εκστασιασμένοι πασόκοι με σημαίες, κορναρίσματα κλπ και να γελάμε εμείς. Κι όμως να! Κάπου μέσα στο πλήθος, περπάταγε ένας με μια σημαία ΣΥΡΙΖΑ. Λυθήκαμε απλά.There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Originally posted by Titus View PostΟ Πράσινος Ήλιος ανέτειλε, κουφάλα!
Ελπίζω να πεθάνει νωρίς ο Παπανδρέου(όπως έγινε με τον Ανδρέα Παπανδρέου[ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ]) και το ίδιο και μερικά Πασοκογερόντια για να ησυχάσουμε εμείς οι μεσήλικες(25+) από αυτήν την 20σαετή Κόλαση...sigpic
Comment
-
Originally posted by paixtis View PostΔεν ισχύουν αυτές οι ταμπέλες πλέον.Όποιος και να βγει αποκλείεται να ξεφύγει από τον καπιταλισμό όσο σοσιαλιστής και να είναι...There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.
Comment
-
Ε νομίζω είναι προφανές ότι κανένα post μου σ’ αυτό το thread δεν είναι στα σοβαρά. Το διευκρινίζω πάντως, γιατί χθες ο καημένος ο Bart απόρησε και με ρώταγε αν είμαι ΝΔ!
Κι όμως να! Κάπου μέσα στο πλήθος, περπάταγε ένας με μια σημαία ΣΥΡΙΖΑ.Originally posted by Squall LeonhartI used to be a SeeD like you, then I took an icicle in the chestOriginally posted by 丹野Ο sub_zero είναι αυτός ο ψηλός με τα γυαλιά, ενώ ο Παίχτης είναι ο κούκλος αθλητικός τυπάς. Ο LMS δεν ξέρω ποιος είναι, αλλά who cares...Originally posted by Ryu_grυπάρχουν τα games που τα "γεμίζουν" με επαναλαμβανόμενα tasks για να δείξουν απλώς ότι έχεις πράγματα να κάνεις (και όταν πας να ασχοληθείς απλά βαριέσαι) και υπάρχει και το Mario Galaxy.
Comment
-
XXX νομιζω δε χρειαζεται καν διευκρινιση για το αν εκανα πλακα ή οχι. Αν και εκεινη τι στιγμη που βρεθηκα αναμεσα σε τοσα αυτοκινητα με σημαιες να κορναρουν δε μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια, απ'τη μια μου φαινοταν αστειο απ'την αλλη δε κρυβω οτι ενιωθα μια ικανοποιηση κυριως γιατι θεωρω οτι αξιζε στη ΝΔ το στραπατσο που εφαγε.
Κριμα που ψηφισες συμφεροντολογικα ανεξαρτητα απο το που την εριξες τη ψηφο, μακαρι οπως λες στις επομενες εκλογες να κρινεις με βαση το εργο και αλλα κριτηρια. Προσωπικα δε ψηφισα αλλα ειλικρινα αν το εκανα θα ψηφιζα πασοκ απλα και μονο ελπιζοντας σε κατι καλυτερο, εστω ενα σουλουπωμα σε γενικα θεματα οπως λεει κι ο Loggo. Δε περιμενω σε προσωπικο επιπεδο τιποτα απο κανεναν, εχω μαθει να στηριζομαι μονο στους δικους μου ανθρωπους και στον εαυτο μου. Να μου λειπει αν ειναι να γλειψω καποιον με τη προοπτικη να μπω σε μια δουλιτσα, να παιρνω τρεις και εξηντα και να νιωθω οτι τους εχω υποχρεωση. Επιτελους πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτοι μας καλλιεργουν αυτη την ανασφαλεια για το μελλον ωστε να τους εχουμε αναγκη.
Αν και οι εκλογες περασαν θα πω απλα, δεν υπαρχουν σωστες και λαθος επιλογες, υπαρχουν σωστα και λαθος κριτηρια, ψηφιστε οποιον θελετε αλλα καντε το για το σωστο λογο.
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostΝταξει τωρα, μη σε ξενερωνει το 34% των ψηφοφορων, σημασια εχει οτι το μεγαλυτερο μερος του κοσμου καταλαβε.Deus Misereatur...
Gloria filiorum patres i.e.m.e
Viva los Vatos Locos
---------------------
UNITED WE STAND DIVIDED WE FALL...
Comment
-
Originally posted by Ramparter View PostXXX νομιζω δε χρειαζεται καν διευκρινιση για το αν εκανα πλακα ή οχι. Αν και εκεινη τι στιγμη που βρεθηκα αναμεσα σε τοσα αυτοκινητα με σημαιες να κορναρουν δε μπορουσα να κρατηθω απο τα γελια, απ'τη μια μου φαινοταν αστειο απ'την αλλη δε κρυβω οτι ενιωθα μια ικανοποιηση κυριως γιατι θεωρω οτι αξιζε στη ΝΔ το στραπατσο που εφαγε.
Κριμα που ψηφισες συμφεροντολογικα ανεξαρτητα απο το που την εριξες τη ψηφο, μακαρι οπως λες στις επομενες εκλογες να κρινεις με βαση το εργο και αλλα κριτηρια. Προσωπικα δε ψηφισα αλλα ειλικρινα αν το εκανα θα ψηφιζα πασοκ απλα και μονο ελπιζοντας σε κατι καλυτερο, εστω ενα σουλουπωμα σε γενικα θεματα οπως λεει κι ο Loggo. Δε περιμενω σε προσωπικο επιπεδο τιποτα απο κανεναν, εχω μαθει να στηριζομαι μονο στους δικους μου ανθρωπους και στον εαυτο μου. Να μου λειπει αν ειναι να γλειψω καποιον με τη προοπτικη να μπω σε μια δουλιτσα, να παιρνω τρεις και εξηντα και να νιωθω οτι τους εχω υποχρεωση. Επιτελους πρεπει να καταλαβουμε οτι αυτοι μας καλλιεργουν αυτη την ανασφαλεια για το μελλον ωστε να τους εχουμε αναγκη.
Αν και οι εκλογες περασαν θα πω απλα, δεν υπαρχουν σωστες και λαθος επιλογες, υπαρχουν σωστα και λαθος κριτηρια, ψηφιστε οποιον θελετ ε αλλα καντε το για το σωστο λογο.Last edited by i Have no Equal; 08-02-2019, 08:40 PM.
Comment
-
Originally posted by I have no equal View PostΚαι εγω πιστευω οτι το αξιζε το στραπατσο η Νεα Δημοκρατια γιατι πραγματικα απογοητευσε πολυ κοσμο, ο Καραμανλης ομως τον λυπηθηκα λιγο πιστευω δεν του αξιζε τετοια ηττα καθως εκανε και καλα πραγματα που δεν αναγνωριστηκαν ποτε..sigpic
Comment
-
Οχι ρε πρόεδρε γμτ! δεν τα καταφέραμε πάλι να πούμε στην βουλή.
Τι να πει κανείς! Αλητεία, αλητεία, ΑΛΗΤΕΙΑ!!! Να πανε στο διάολο όλοι τους! Μουργα!Καθιζίματα!I attack sharks
when i smell them bleed
I dont go swimming
water just wants to be around me.
Comment
-
ΠΑΣΟΚ ψηφισα,κυριως γι αυτο που λενε ολοι.Για την ελπιδα οτι ισως γινει κατι καλυτερο.Δεν περιμενα τετοια διαφορα παντως.Πριν λιγο ειδα τη δηλωση του Καραμανλη και μου φανηκε πολυ αξιοπρεπης ο ανθρωπος και φαινοταν ποσο στεναχωρημενος ηταν.Φυσικα εκανε και σωστες κινησεις(συμφωνια με Πουτιν πχ)αλλα εκανε πολλα λαθη η ΝΔ και της αξιζε.
Παντως χτες που βγηκαμε για μπυρες περνοντας απο μια πλατεια κοντα σε ενα κεντρο της ΝΔ ειχαν φωτογραφιες του Καραμανλη στα δεντρα.Βλεπω μια ξανθια milf με μια σημαια του ΠΑΣΟΚ να αρχιζει να βαραει την φωτογραφια και να βριζει.Ποσο μα ποσο για τον μπουτσο η φιλοσοφια του ελληνα,αυτο που του αξιζει θα παιρνει.Τραβα μωρη παρε κανα τσιμπουκι και μη ξαναβγεις δημοσια αν δεν λυσεις το θεμα με την μαλακια που σε δερνει.Ground_Zero:
Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).
Comment
-
Ο παλαιοκομματισμος που μας δερνει δεν περιγραφεται. Αυτο θα πρεπει να αλλαξει δυστυχως απο πανω προς τα κατω, κοινως απο την εξουσια προς τον λαο, και αυτο ειναι κομματακι δυσκολο. Ομως ολοι πλεον γνωριζουν πως αν τα σκατωσουν οπως η ΝΔ, τοτε θα εχουν την ιδια , αν οχι ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ, τυχη με αυτη...
Παω ξανα για God of War!...:tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:
Comment
Comment