Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009
Collapse
X
-
Originally posted by TannosukeΤι είδες μόλις τώρα ???
Νικάει η ΝΔ ?
Δεν νομίζω να την ψήφισαν για πλάκα, γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση εκεί... Μάλλον σκέφτονται ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στην παλιά κυβέρνηση όπως πριν την νίκη ΝΔ...
...
Leave a comment:
-
Ξεκίνησε που ξεκίνησε σουρεαλιστικά το θέμα, στις τελευταίες 2 σελίδες έχει απογίνει
:phil:
:w0000t:
Και θα ήθελα να παραθέσω εδώ μια από τις πιο καλτ δηλώσεις του Καρατζαφέρη.
"Να ανοίξουμε ένα στρατόπεδο δίπλα σε κάθε πανεπιστήμιο και ΤΕΙ, ώστε τα παιδιά να συνεχίζουν χωρίς πρόβλημα τις σπουδές τους"
Απλά σουρεάλ...
Leave a comment:
-
:dots:Originally posted by TannosukeΤι είδες μόλις τώρα ???
Νικάει η ΝΔ ?
Δεν νομίζω να την ψήφισαν για πλάκα, γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση εκεί... Μάλλον σκέφτονται ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στην παλιά κυβέρνηση όπως πριν την νίκη ΝΔ...
(ο xeno κι ο raphael αναφερονταν στο poll του topic)
Leave a comment:
-
.. και τι δε θα δινα για μια συνοψη της καταστασης στην Ελλαδα πριν και μετα τη ΝΔ.
Leave a comment:
-
Τι είδες μόλις τώρα ???Originally posted by Xeno View PostΣτο poll παντως η ΝΔ προηγειται (τωρα το ειδα). Ε ρε γλεντια.. Δε θα ανοιξω και κουβεντα αλλα σιγουρα μου φαινεται ανησυχητικο, οχι επειδη ειναι η ΝΔ, αλλα επειδη μιλαμε για τη ΝΔ των τελευταιων ετων...
Νικάει η ΝΔ ?
Δεν νομίζω να την ψήφισαν για πλάκα, γιατί είναι κρίσιμη η κατάσταση εκεί... Μάλλον σκέφτονται ότι δεν θέλουν να γυρίσουν στην παλιά κυβέρνηση όπως πριν την νίκη ΝΔ...Originally posted by Raphael View PostΓια πλάκα πρέπει να τη ψήφισαν, δε παίζει αλλιώς..!
Leave a comment:
-
Στο poll παντως η ΝΔ προηγειται (τωρα το ειδα). Ε ρε γλεντια.. Δε θα ανοιξω και κουβεντα αλλα σιγουρα μου φαινεται ανησυχητικο, οχι επειδη ειναι η ΝΔ, αλλα επειδη μιλαμε για τη ΝΔ των τελευταιων ετων...
Leave a comment:
-
συγκινηθηκαΔεν ξέρω για σας, αλλά εγώ έχω απογοητευτεί γενικά με την Ελλάδα, τόσο που θέλω να παντρευτώ Γιαπωνέζα και να μείνω Ιαπωνία !
Leave a comment:
-
Προτού αποφασίσετε να ξανακάνετε πολιτική συζήτηση, φροντίστε όλοι σας να διαβάσετε την πολιτική ιστορία που επέφερε την δημιουργία του Νεοελληνικού κράτους. Κάπου εκεί θα σας δωθούν τεράστιες απαντήσεις σε ότι αφορά την πολιτική ζωή στο δικό μας κράτος. Θα καταλάβετε τι εκφράζουν οι διάφορες "ιδεολογικές" αντιλήψεις ...
Leave a comment:
-
Εισαι τυχερος που τα θυμασαι αμυδρα, εγω τα χα ζησει πολυ εντονα, θυμαμαι παλευαμε με τα βρεγμενα σπιρτα να αναψουμε κανα κερι το βραδυ, το πρωι με το γαϊδουρι απο κατι κατσικοδρομους πηγαιναμε σχολειο. Ασφαλτος δε ξεραμε τι ηταν τοτε, νομιζαμε οτι ειναι αυτος που δε κανει λαθη. Μαυρα χρονια, να μη ξαναρθουνε.
Leave a comment:
-
Ε ναι ρε παιδιά... Όμως η αλήθεια να λέγεται...!
Τριφύλλι αποκαλώ το ΠΑΣΟΚ, επειδή έχουν ίδιο χρώμα με του Βάζελου...
Η Γέφυρα Ριο ολοκληρώθηκε ΜΕΤΑ τις εκλογές ως που νίκησε η ΝΔ... Ακόμα τα θυμάμαι αμυδρά αυτά, ως και το ατύχημα που έγινε με το ηλεκτρικό καλώδιο ΔΕΗ εκεί...
Ελπίζω τουλάχιστον να διορθώσουν όλα αυτά τα άσχημα αλλιώς μας βλέπω να πάμε σε άλλη χώρα 5000+ άτομα...
Leave a comment:
-
Προσωπικά εμένα δεν με νοιάζει το πως θα τακτοποιήσουν τα άσχημα... Με νοιάζει το ότι έκανε πολλά και τεράστια καλά έργα που βοηθάνε την Ελλάδα στην σωστή κυκλοφορία της, κάτι που δεν έκανε το Τριφύλλι ΠΟΤΕ πριν χρόνια και μας είχε στο σκοτάδι...
Ρε φίλε είναι σαν να χτυπάς κάποιον με βαριά και μετά να του δίνεις τσιρότα.
Leave a comment:
Leave a comment: