Announcement

Collapse
No announcement yet.

Εκλογες 4η Οκτωβριου 2009

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Hipster Luffy
    replied
    δεν ειναι θεμα πατριωτισμου οι ανασφαλειεσ, αλλα των εκπρωσωπων τους.

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ωπ λουφυ εχεις πατριωτικες ανασφαλειες; Βρηκαμε το αδυνατο σημειο σου δηλαδη :d

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    περα απο την ειρωνεια ειναι καπως τρομακτικοι εκει μεσα... δηλαδη οκ, δε θα θελα ποτε να δω τον Καρατζαφερη πανω απο 10% νομιζω το σχημα της βουλης με 10% ακροδεξια ειναι οσο πατριωτικη χρειαζετε μη το μαμησουμε κι ολας...

Leave a comment:

• Sith Lord Bahamut
    replied
    Ειρωνεια? :Ρ

Leave a comment:

• Hipster Luffy
    replied
    Ρε παιδια σκεφτεστε το οτι τα κειμενα μου μεσα απο το τροπο που αποδιδωντε δειχνουν τη τατυτοτητα και το υφος του συγγραφεα τους? αυτο που πολοι προσπαθουν για χρονια εμενα βγαινει αβιαστα, ξεχειλίζει θα ελεγα.

funny story στον εξπλορερ μου εχω ενσωματωμενο λεξικο και τα κοκκινιζει απεθυειας...

straier σε παρακαλω μην ανοιξουμε μακεδονικο,οταν ακουω ανθελλληνικα τρελενομαι και γενικα θα πεσει flamming και θα χαλασει το κλιμα.

και οπως λεει και το νεο μου αβαταρ, Ειστε Τρελές!

Καταγγελω το ΝΕΟΣ-ΦΟΡΟΥΜ ! μου εβγαλε το αβαταρ,ναι το ιδιο εβαλα και εκει, και δε δημοσιευσε το σχολιο μου με το ψινακη... καλα τι διαολο χουντα εχουν εκει περα?...

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    ΡΕ ΟΙΚΟΛΟΓΡΙΕΣ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!!!! ΟΙ-ΚΟ-ΛΟ-ΓΡΙ-ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣ!!!!!!!!!!!!! !

ΣΕΞ ΟΝ ΔΕ BITCH!!!!!!!

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Ψηφισε παλι ανταρσια, απο τα κομματα της βουλης κι απο αποχη σιγουρα ειναι καλυτερο.

Leave a comment:

• Doppelganger
    replied
    Δεν ξερω τι να ψηφισω. Δεν εχω ιδεα απο πολιτικη. Ισως ψηφισω παλι Ανταρσια οπως και στις ευρωεκλογες.

Leave a comment:

• straier
    replied
    Δεν το' χα πάρει πρέφα για τις εκλογές. Νόμιζα ότι όλα ήταν σενάρια, δεν ήξερα πως έγινε επίσημο. Ντάξει τι να πω και μένα άκυρη κίνηση μου φαίνεται από πλευράς Καραμανλή, μετά από τόσες καταστροφές...
    Τώρα το τι θα γίνει δεν ξέρω τι να πω. Για λίγο ήμουν και γω στο τρενάκι των οικολόγων αλλά κάποια πράγματα δε μπορώ να τα δεχτώ. Από τη μία τους πατριδοκάπηλους από την άλλη τους ανθέλληνες.
    Παρεμπιπτόντως το Αλφαβητάρι στο οποίο αναφέρθηκες Λούφη είναι ελληνική έκδοση (η αυθεντική τουλάχιστον). Φυσικά είχε άλλη χρήση από αυτή που θέλουν να του κάνουν οι Σκοπιανοί και αντανακλά την πολιτική εικόνα της εποχής (μοίρασμα της βαλκανικής πίτας). Προσωπικά αυτά που λέει ακριβώς ο Τρεμό δεν τα βρίσκω τόσο παράλογα και οι μεταφράσεις των λεγομένων του είναι που φορτώνουν το θέμα. Δυστυχώς όμως δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι. Ουράνιο τόξο και άλλα τέτοια καλά δεν καταπίνονται εύκολα.
    Έντιτ. Ξέχασα να αναφερθώ στην ορθογραφία του Λούφη. Κάποια σημεία του κειμένου σου παραμένουν μυστήριο για μένα.

Leave a comment:

• _Lloyd
    replied
    Το εκπληκτικό είναι αν λάβουμε σοβαρά υπόψη μας το poll εδώ so far, πάλι Νέα Δημοκρατία θα βγει. Lol.

Και τώρα ένα ανεκδοτάκι:

- Πόσοι ψηφοφόροι χρειάζονται για ν'αλλάξουν μια λάμπα;
    - Κανείς, οι ψηφοφόροι δεν μπορούν ν'αλλάξουν τίποτα.

Υ.Γ: Ένα καλαμπούρι έκανα, για να γελάσουμε.

Leave a comment:

• Titus
    replied
    Originally posted by Ramparter View Post
    Παιδια η ερωτηση ειναι τι θα ψηφησετε στις εκλογες οχι ποιος σας εχει κανει τον καλυτερο ερωτα τα τελευταια χρονια.
    Δηλαδή εσένα δε σου αρέσει το καλό σεξ? ;):phil:

Και βέβαια... :whip::whip::whip:

Leave a comment:

• sub_zero
    replied
    Ήμουν 100% σίγουρος ότι ο Luffy θα άνοιγε το συγκεκριμένο topic. Luffy περιττό να σου πω πόσο τυχερός είσαι που δεν σου ρίχνω μπαν, οι εκλογές έχουν ανακοινωθεί εδώ και 2 μέρες και εσύ μέχρι τώρα σαχλαμάριζες στο τόπικ με τα αυτοκίνητα. Σε γλίτωσε το γεγονός ότι παρέμεινες σταθερός στις "ορθογραφικές σου αξίες". Εσείς που γκρινιάζετε πάρτε το χαμπάρι, Luffy με ορθογραφία και στίξη είναι σαν να λέμε Γεωργίου με δόντια...

Οποτε ενα πρωτο θεμα ειναι το γιατι η Ν.Δ. παει να χασει τις εκλογες του 2009
    Ή θα χάσει τώρα ή θα συντριβεί μετά. Οι μεν να σώσουν το τομάρι τους οι δε να προσπαθούν να εκβιάσουν καταστάσεις, αυτό που μένει είναι ότι τελικά τα σπασμένα θα τα πληρώσουμε εμείς που σε μία περίοδο κρίσης πάμε για εκλογές. Βέβαια το ενδεχόμενο να βγει αυτοδυναμία είναι μικρό οπότε ή θα πάμε σε συνεργασίες για τις οποίες προς το παρόν κάνουν τους κινέζους στις τηλεοράσεις ή θα μπούμε σε μία διαδικασία συνεχόμενων εκλογών που δεν ξέρουμε που μπορεί να μας βγάλει.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Εμενα αυτο που μ αρεσε ειναι ΠΟΣΟ ετσουξε τους υπουργους της ΝΔ,οι εκλογες.Χασανε χοντρους μισθους 6 μηνων τουλαχιστον,γι αυτο λυσσαξαν ολοι να μην γινουν τωρα εκλογες.Ααχχαχααχαχααχχαχαχχααααα

Leave a comment:

• Ramparter
    replied
    Μ'αρεσει που ηδη υπαρχουν 2 ψηφοι για νεα δημοκρατια. Παιδια η ερωτηση ειναι τι θα ψηφησετε στις εκλογες οχι ποιος σας εχει κανει τον καλυτερο ερωτα τα τελευταια χρονια.

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    ramparter..αυτα στους νεους που πσαρωνουν εμεις δε μασαμε.Σε ξερουμε καλα..Νintedoskylo.

Πασοκ δεν ησουν εσυ;

Εγω αν πσοφησω θα ειναι καποιο μικρο κομμα.Πασοκ δλδ.Οχι,μαλλον κυνηγους,ή καποιο αλλο που μου κατεβει εκεινη την ωρα.Μικρο παντα.Το θεμα ειναι να μπουν 5 κομματα στη βουλη και να μην υπαρχει αυτοδυναμια.

Leave a comment:

Working...
X