Announcement
Collapse
No announcement yet.
GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!
Collapse
X
-
Δεν ειναι δύσκολο ! απλά ρωτάτε τους περαστικούς και θα σας πουν που είναι ! Ολόκληρη Θεσσαλονίκη ξέρει το μαγαζί !
-
Den yparxei logos giafto, ektos an yparxoun atoma pou den kseroun pou einai to coffix, opote thlefwnaki kai erxomaste na sas paroume...
Leave a comment:
-
Ραντεβού όλοι Θεσσαλονίκη κάτω από την καμάρα με καρτελάκια gamers-odyssey!!
Leave a comment:
-
Βρε μέχρι και Pac-Man remix από Aphex Twin θα παίξω! Και μην αγχώνεστε, το ξαναλέω, από ΟΛΑ έχει ο μπαξές!!! χαχαχαχα
Leave a comment:
-
Εγώ σαν κλασσικός ninty fan ζητάω mario,zelda και donkeykong themes.Από εκεί και πέρα πιστεύω ότι metalgear είναι must για ένα τέτοιο event αλλά και castlevania θα μου άρεσαν πολύ.Συμφωνώ για tetris.
Leave a comment:
-
Με τέτοια συμμετοχή από εδώ μάλλον θα αναγκαστώ να έρθω. Θα καλύψω και φωτογραφικά το φόρουμ μας (τροφή για Photoshop). Δε θα παίξω SF IV γιατί δε γουστάρω, αλλά θα πίνω μπύρες και θα φωτογραφίζω. Ελπίζω να σκάσει μύτη και το GameGirl, κανονίσαμε διάφορα μέσω πμ και θέλω να την έχω από κοντά.
Εγώ απαιτώ μουσικές από Xenogears για να ανάψουν τα αίματα. Μετά πέτα και κανένα Scars of Time και πάρε μου την ψυχή. Επίσης αρχή, μέση ή τέλος θέλω Tetris Theme. Αν δεν υπάρξουν κάποια από αυτά (ή όλα) θα έρθω εγώ προσωπικά να παραπονεθώ.
Leave a comment:
-
Πωπω βλέπω μεγάλο ενδιαφέρον!Link123 ήμουν και εγώ στο event με τα anime!Πού καθόσουν ακριβώς?Ήσουν ντυμένος τίποτα?Sephiroid έχω να σου προτείνω ένα site που ενδέχεται να έχουμε κι άλλες πολλές συμμετοχές.Δες τα pm σου και αν θες κάνεις εγγραφή ή μου λες εμένα να κάνω το σχετικό θέμα εκεί.
Leave a comment:
-
Κατα 99% θα ειμαι κι εγω με τον Irvine παρων. Θα τηλεφωνησω στον DJ οταν ανεβω και θα κανονισουμε.:phil:
Leave a comment:
-
Και να μπορούν να εγκατασταθούν όλοι οι χαρακτήρες ως και ο Akuma... Τις προάλλες που πήγαμε στο GameDojo με τον G_Ζ υπήρχαν μόνο οι βασικοί χαρακτήρες μέσα...Originally posted by Ground_zero View PostVasika koitakste na kanete install to paixnidi na mhn trwme wra sta fortwmata kai na eisai sigouros pws kaneis den paizei Seth mono kai mono epeidh tha vgainei teleftaios...
Επίσης παιδιά να με ευχαριστείτε, γιατί εγώ ο ίδιος πρότεινα τον Sephiroid το site αυτό εδώ καθώς και μερικά άλλα...
Όσο πιο πολλοί τόσο πιο ενδιαφέρον θα γίνει το πάρτυ, όσο και ο διαγωνισμός !
Όποτε τα λέμε από κοντά για μία γιγάντιαια συνάντηση που δεν έχει ειπωθεί ποτέ ! Τόσο για ένα ποτάκι, όσο και για να φαγωθούμε !
Leave a comment:
-
Θα παίξω Zelda? Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? LOL Από ολα θα έχει ο μπαξές, μην ανησυχείτε!
Leave a comment:
-
Λοιπον στην κυρια συναντηση, στο Cofix θα δωσουμε το παρον κατα 90 % εγω και ο Dooplissakos. Παιδια ελατε, ειναι μια καλη ευκαιρια, επιτελους να τα πουμε και απο κοντα.
Στο μαγαζι βρεθηκα πρωτη φορα εχθες, σε μια συναντηση anime. Ηταν ωραια, παρολαυτα η ποιοτητα ηχου ηταν μετρια προς κακη, ισως και λογω της φασαριας, γινοταν ενας χαμος, ειδικα στην αρχη. Παντως ο προτζεκτορας που ειχαν ηταν μια χαρα, και τα βιντεακια που δειχναν.
Sephiroid θελουμε οπωσδηποτε κατι απο Zelda Soundtrack.. Ειναι must νομιζω
Cya around.
Leave a comment:
-
Vasika koitakste na kanete install to paixnidi na mhn trwme wra sta fortwmata kai na eisai sigouros pws kaneis den paizei Seth mono kai mono epeidh tha vgainei teleftaios...
Leave a comment:
-
Εντάξει ρε παιδία... μην βαράτε... Θα δούμε και στο event... Εάν ο λαός ζητάει Seth, Seth θα έχει... LOL! Σας χαλάω χατήρι?
Leave a comment:
Leave a comment: