Announcement
Collapse
No announcement yet.
GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!
Collapse
X
-
Vasika to sxoliasame edw kai kairo sto idio to site tou Animeplanet alla whatevah
-
Xαχα.. περιμενα να δω ποιος θα το σχολιασει πρωτος.
Δεν εχει νοημα να πω και τιποτα, απλα δειτε αν εχει γινει οπουδηποτε ban o Seth πριν το γραψετε τουλαχιστον. Η απαντηση ειναι πως οχι, κανενας δεν ειναι banned πουθενα.
Leave a comment:
-
Lol tha akouseis polla gia Seth edw, kalytera na ekanes ban Ryu kai Sagat
Leave a comment:
-
Καλησπέρα. Ονομάζομαι Γιώργος Σακαλής και θα ήθελα να σας ενημερώσω για το "Gaming Soundscapes" event που διοργανώνω σε συνεργασία με το byteme.gr, καθώς και με την συμμετοχή των Animeplanet.gr, Critics.gr και Game20.gr . Το εν λόγω event πρόκειται για μία βραδιά αφιερωμένη στην μουσική των videogames που όλοι μας αγαπήσαμε και είναι το πρώτο στο είδος του στην Βόρειο Ελλάδα.
Η βραδιά θα ξεκινήσει στις 19:00 με ένα τουρνουά Street Fighter IV σαν "πρόλογο", και στις 21:00, θα ξεκινήσουμε ένα μουσικό ταξίδι, σε dance, rock, καθως και πολλούς άλλους ενδιαφέροντες ρυθμους, που θα μας πάει μέχρι και 30 χρόνια πίσω, εως και τα πιο σύγχρονα μουσικά κομμάτια από τον τομέα του gaming (και φυσικά, κομμάτια από επαγγελματίες μουσικούς και DJ, εμπνευσμένα από τον χώρο που όλοι μας λατρεύουμε). Επίσης θα υπάρχουν video projections με εικόνες και βίντεο από αξέχαστα παιχνίδια!
Θα χαρώ πολύ να σας δω όλους, την Πέμπτη 1η Οκτωβρίου στο Cofix (Λωρη Μαργαρίτη 11, Θεσσαλονίκη, 2310 250-011), όπου θα λάβει χώρο το event!
Είναι μία πρώτη προσπάθεια ώστε πλέον να διοργανώνονται στην Ελλάδα τέτοια event και να ανδειχτεί και στην πατρίδα μας επιτέλους το gaming ως το πιο σύγχρονο και πλέον αποδεκτό μέσο ψυχαγωγίας! Και φυσικά να ξέρετε πως εφόσον έχει επιτυχία αυτό το event θα ακολουθήσουν και άλλες πολλές εκπλήξεις!
Υ.Γ (ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ): Το τουρνουά θα έχει ζεύγη τα οποία θα αποφασιστούν κατόπιν κληρώσεως, και στην συνέχεια θα προχωρήσει μέσω elimination (σε περίπτωση που δεν θα βγαίνει ζυγός αριθμός, θα έχουμε εύκαιρο κάποιον, ώστε να βγουν σωστά τα ζευγη).
Θα υπάρξουν βραβεία για τις 3 πρώτες θέσεις. Η κονσόλα θα είναι το PS3 και αντί για οθόνη θα υπάρχει προτζέκτορας (ίσως να γίνει και σε τηλεόραση... θα δούμε σύντομα).
Banned χαρακτήρας θα είναι ο Seth, καθώς είναι overpowered.
Για να δηλώσετε συμμετοχή στο τουρνουά Street Fighter IV, στείλτε ένα Mail με το ονοματεπώνυμό σας, και το κινητό σας στην παρακάτω διεύθυνση: ge.sakalis@gmail.com
Leave a comment:
-
Ι'm in too παίδες!Άντε με την ευκαιρία αυτή να βρεθούμε και εμείς.Έχει περάσει πολύς καιρός από το Χατζαρόπουλος meeting και έχουμε σκουριάσει οι Θεσσαλονικείς.Άντε ψηθείτε!
Leave a comment:
-
Ναί, το PC Master τελικά αποφάσισε να μην συμμετάσχει στο event (αν και αρχικά, θέλαν να συμμετείχουν. Προφανώς κάτι άλλαξε και μόλις πρίν από λίγες ώρες έλαβα Mail από τον Κο Δεριζιώτη για την μη συμμετοχή του περιοδικού στο event), οπότε και φυσικά θα αφαιρεθει κάθε αναφορά και το λογότυπο του περιοδικού (τόσο στο πόστερ, όσο και στο site) προς αποφυγή παρεξηγήσεων!
Απλά να τονισω ότι σε καμμία περίπτωση δεν θα έπραττα ποτέ αυθαίρετα, και ιδίως στην διοργάνωση ενός τέτοιου event!
Τώρα όσον αφορά το ίδιο το event, η διοργάνωση προχωρά ακάθεκτη, και everything goes according to plan!
Leave a comment:
-
Εγω θα ρωτησω κατι: στους χορηγους φαινεται οτι το PCMaster σπονσοραρει το event. Το περιοδικο το γνωριζει αυτο το πραγμα;
Δεν ειναι ηλιθια η ερωτηση μου, διοτι τυχαινει να γνωριζω κανα δυο ανθρωπους μεσα απο το περιοδικο, οι οποιοι μαλλον εκπλησονται απο το θεμα...
Check it out please, οχι τιποτα αλλο, αλλα να μην γινει καμια χοντραδα και τρεχετε σαν μαγαζι και εσυ σαν ανθρωπος...
Leave a comment:
-
Καλώς σας βρήκα παιδιά, ευχαριστώ για το καλωσόρισμα! Ιδού και η αφίσσα!
EDIT: (Η αφίσσα θα αλλάξει, καθώς τελικά το PC Master, δεν θα είναι χορηγός επικοινωνίας. Εννοείται πως θα αναρτήσω την επόμενη version της αφίσσας ;))
Leave a comment:
-
Egw tha erthw DJ to exw hdh pei eksalou.
Kalws ton Sephiroid kai apo edw
Leave a comment:
-
Και εμεις θα χαρουμε να σε εχουμε στην παρεα του φορουμ φιλαρακι, και να μπαινεις να τα λεμε.
Επισης οποιος ειναι να ερθει να μου στειλει πμ ή να μου πει στο msn, ολοι οι τσογλανοι εδωμεσα παρακαλητο θελετε!!!!!! ΑΛΗΤΕΣ!!!!!!
Leave a comment:
-
Την καλησπέρα μου σε όλους!
Παιδιά, το event το διοργάνωσα 1 Οκτωβρίου, για να αποφύγουμε εξεταστικές! Φυσικά εννοείται ότι είστε όλοι καλοδεχούμενοι και ευπρόσδεκτοι! Το συγκεκριμένο event είναι το δεύτερο στο είδος του που γίνεται στην Ελλάδα, το πρώτο στην Θεσσαλονίκη κι αν όλα πάνε καλά, έχουμε κόσμο και ανταπόκριση, όχι μόνο θα υπάρχει συνέχεια αλλά να περιμένετε και άλλες εκπλήξεις!
Θα χαρώ να ακούσω την άποψη σας!
Leave a comment:
-
Ε πήγα ήδη μια φορά και βγήκα με παρέα Laharl και Evans( thnks και δημόσια) Η επόμενη λογικά θα πέσει κάποια στιγμή μέσα στον Οκτώβρη Θεού και € θελόντων.
Leave a comment:
-
Προσωπικα δε με ενδιαφερει το event, αλλα θα ανεβαινα αν μου ταζε κανεις αλκοολ μεχρι τελικης πτωσεως ή κατι λιγο πιο ενδιαφερον τελοσπαντων (χατζαροπουλειο gathering).
Burai σκεψου το καλα, υπαρχουν αρκετοι που θελουν να κανουν μια βολτα προς τα βορεια στο προσεχες διαστημα.
Αν παρει κανεις πρωτοβουλια εχει καλως
.
Leave a comment:
-
Εσύ ανέβα μία φορά και κανονίζεται και δεύτερο τέτοιο σκηνικό, σπίτι μου αυτή τη φορά
. Έβαλες και τέλεια φωτογραφία στην υπογραφή σου!
Γενικά όποιος το ψήνει να ανεβει ας το πει. Το cofix σα χώρος δε μου αρέσει ιδιαίτερα (είχα πάει και μία φορά με xeno και kiku τώρα που το σκέφτομαι), αλλά με καλή παρέα όλα παλεύονται. Ίσως να μπορώ να προσφέρω φιλοξενία, αν και δεν υπόσχομαι τίποτα.
Η δωρεάν φιλοξενία πάντως έχει και τα κακά της, όπως ύπνος σε ράντσα χωρίς κουβέρτες κτλ. Όποιος θέλει την deluxe edition ας στείλει πμ να το συζητήσουμε.
Leave a comment:
-
Ακούγεται πολύ καλό αλλα πέφτει Σ/Κ εκλογών οπότε και θα λείπω. Βέβαια μιας και έχω στο πίσω μέρος του μυαλού άνοδο στη Σαλόνικα( μια φορά δεν είναι ποτέ αρκετή) πριν το στρατό θα ήταν καλό να το συνδυαζα. Δεν πειράζει δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα
Leave a comment:
Leave a comment: