Announcement
Collapse
No announcement yet.
GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!
Collapse
X
-
Eγώ μπορώ, αλλά να μη βρεθούμε και από τις 5. Όπως είπα και παραπάνω 6-7 είναι καλά. Έτσι κι αλλιώς το event είναι στις 9.
-
8elw na proteinw kati.An ginetai na vre8oume kapoia atoma an oxi oloi merikes wres pio prin na pame gia kafe kai etsi.To lew auto giati 8elei nar8ei kai o BigBOSS alla den 8a katsei polles wres(to polu mexri to telos tou tournoua tou sf4) logw stratou kai 8a h8ele na dei atoma apto forum ligo perissotero.An ginetai vevaia kai opoioi mporoun.
Leave a comment:
-
Re Tanno exeis poly plaka wres wres, tha sou steilw PM
Tha eimai kai egw nwris theou thelontos ekei gia na ta poume apo konta prin arxisei h gourdoumpa
Leave a comment:
-
Εσύ είσαι που δεν είσαι καθόλου καλά ενημερωμένος... Έχω πάει στο μαγαζί πολλές φορές και ξέρω τι παίζει...Originally posted by Evans View PostΚάποια πράγματα είναι ασυμβίβαστα, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος για την κατάσταση.
Όπως και να έχει, εγώ με paixtis και dj θα είμαστε τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα νωριτερα στο μαγαζί. Προτείνω να έρθουν και οι υπόλοιποι νωρίτερα. Με τον DJ θα φροντίσουμε πάντως να "φυλάξουμε" κάποιες θέσεις για τα παιδιά του gamers-odyssey.
edit:
@ azrael: δεν ξέρεις το υπόβαθρο της κατάστασης, τι πετάγεσαι
; Ουστ!
Αν θέλεις άστο πάνω μου που θα το συννενοηθώ με τον υπεύθυνο, που γνωριζόμαστε από τα cosplay πάρτυ...
Leave a comment:
-
Κάποια πράγματα είναι ασυμβίβαστα, μάλλον δεν είσαι καλά ενημερωμένος για την κατάσταση.Κρατήστε τραπέζι γιατί μάλλον θα έρθω με FiOth και Vuzzi(αν μπορέσει κι εκείνος !).
Όπως και να έχει, εγώ με paixtis και dj θα είμαστε τουλάχιστον μία με μιάμιση ώρα νωριτερα στο μαγαζί. Προτείνω να έρθουν και οι υπόλοιποι νωρίτερα. Με τον DJ θα φροντίσουμε πάντως να "φυλάξουμε" κάποιες θέσεις για τα παιδιά του gamers-odyssey.
edit:
@ azrael: δεν ξέρεις το υπόβαθρο της κατάστασης, τι πετάγεσαι
; Ουστ!
Leave a comment:
-
Κρατήστε τραπέζι γιατί μάλλον θα έρθω με FiOth και Vuzzi(αν μπορέσει κι εκείνος !).Originally posted by Evans View PostΦροντίστε να 'ρθειτε σχετικά νωρίς παιδιά γιατί ο χώρος είναι μία τρύπα. Εγώ θα είμαι με dj και paixtis από τις 6-7 λογικά.
Για τραπέζι κρατήστε το πάνω, αλλιώς αν θέλετε θα κανονίσω να κλείσουν τραπέζι για μας...
Leave a comment:
-
Originally posted by Evans View PostΜε τον dj solid τα είπαμε όλα, μου πρότεινε κάποια πράγματα, του πρότεινα και εγώ και τον βρήκα σύμφωνη σε όλα.
Leave a comment:
-
Εμένα θα με αναγνωρίσετε εύκολα, θα κρατάω μία φωτογραφική μηχανή
. Με τον dj solid τα είπαμε όλα, μου πρότεινε κάποια πράγματα, του πρότεινα και εγώ και τον βρήκα σύμφωνη σε όλα.
Θα είμαστε όλοι εκεί
.
Φροντίστε να 'ρθειτε σχετικά νωρίς παιδιά γιατί ο χώρος είναι μία τρύπα. Εγώ θα είμαι με dj και paixtis από τις 6-7 λογικά.
Leave a comment:
-
Ούτε που το είχα προσέξει το thread αυτό. Thanks για την πληροφορία Evans! Θα περάσω για το κυρίως μέρος του event.
Leave a comment:
-
Eμένα δεν θα με αναγνωρίσετε γιατί θα κρατάω μία πίττα ΚΑΛΑΜΑΚΙ...Originally posted by Azrael View PostΕμενα θα με αναγνωρισετε,θα κραταω ενα τριανταφυλλο και ενα πιτογυρο με απ'ολα.Γρηγορα να με βρειτε ομως γιατι μετα θα κραταω μονο το τριανταφυλλο.Εκει στις καμαρες.
Leave a comment:
-
Παιδιά, το Cofix, είναι απέναντι από το Residents (όχι, δεν έχει zombies... Χμμμ.. από την άλλη, τώρα που το ξανασκέφτομαι...). Και να μην ξέρουν το Cofix, το Residents, θα το ξέρουν οι περαστικοί!
Λώρη Μαργαρίτη 11 είναι η διεύθυνση του Cofix, και τηλ: 2310 250 011!
Leave a comment:
-
Εμενα θα με αναγνωρισετε,θα κραταω ενα τριανταφυλλο και ενα πιτογυρο με απ'ολα.Γρηγορα να με βρειτε ομως γιατι μετα θα κραταω μονο το τριανταφυλλο.Εκει στις καμαρες.
Leave a comment:
Leave a comment: