Announcement

Collapse
No announcement yet.

GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ground_zero
    replied
    Oxi re o Azrael na pernaei eksw na kapnizei, kai malista timwria sto ena podi kai forwntas to mytero kapelo!!

Leave a comment:

• Sephiroid
    replied
    Καπνίζετε ελεύθερα, μην ανησυχείτε!

Leave a comment:

• Azrael
    replied
    Διαβασα παραπανω πως ο χωρος ειναι μικρος,επλιζω να ειναι καπνιστων γιατι θα μπαφιασουμε αλλιως

Leave a comment:

• Sephiroid
    replied
    Originally posted by Laharl View Post
    Ωπ ωπ εξελίξεις βλέπω εδώ!!!

Λοιπόν εγώ θα είμαι εκεί,θα βρεθούμε και θα τα πούμε με όλους σας ρεμάλια,δεν γλιτώνεται.Θα είμαι το παιδί που θα βρίσκεται δίπλα στον Evans και θα τον περνάει ένα κεφάλι

Ο Doppel είπε σοφή κουβέντα με τις μπύρες.

Θα έρθω να κάνω παραγγελία Disgaea Theme οπότε να είσαι ψιλιασμένος Shephiroid
    Dammit, Disgaea δεν έχω, αλλά κάπως θα τα βολέψουμε... ;)

Leave a comment:

• paixtis
    replied
    Τελικά δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί ο BigBOSS λόγω στρατού.Δεν του δώσαν αύριο έξοδο και του δώσαν σήμερα!Ότι να'ναι!Τεσπά.Ας βρεθούμε από 5-6 λοιπόν.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    WX WX prepei na kseskonisw to Save file na dw ti paizei

Leave a comment:

• Loggo
    replied
    Originally posted by Sephiroid View Post
    Θα παίξω Zelda? Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος? LOL Από ολα θα έχει ο μπαξές, μην ανησυχείτε!
    Μάστορα, βαλε Yoshis Story και είσαι έπος.

Leave a comment:

• Deus
    replied
    Εγώ πέμπτη σχολάω στις 6.30 από την δουλειά,θα σκάσω μύτη κατά πάσα πιθανότητα.

Άντε θα περάσουμε μια χαρά.

Leave a comment:

• 丹野
    replied
    Originally posted by Laharl View Post
    +1... Εμένα μ'αρέσει πολύ η Flonne... Κρίμα που δεν έχω το Disgaea 1 να το παίξω...

Πάντως θα κανονίσω να μπουν κάποια καλά theme songs μέσα...

Leave a comment:

• Laharl
    replied
    Ωπ ωπ εξελίξεις βλέπω εδώ!!!

Λοιπόν εγώ θα είμαι εκεί,θα βρεθούμε και θα τα πούμε με όλους σας ρεμάλια,δεν γλιτώνεται.Θα είμαι το παιδί που θα βρίσκεται δίπλα στον Evans και θα τον περνάει ένα κεφάλι

Ο Doppel είπε σοφή κουβέντα με τις μπύρες.

Leave a comment:

• Narcissus
    replied
    Άλλο εννοώ, whatever.

Τα λέμε εκεί μία και καλή.

Υπάρχει ακόμη ο... ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα;;; :-)

Leave a comment:

• Evans
    replied
    Εγώ θα είμαι διαθέσιμος (πώς τα λέω έτσι) από τις 5 και μετά, οπότε θα μιλήσουμε ground.

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Whatever, sas snomparw kai paw apeftheias gia SF4 san einai....

Leave a comment:

• McSolid
    replied
    Δεν μπορουμε να σου πουμε γιατι δε θα εχεις το λαπτοπ μαζι σου εκεινη την ημερα γιατι ο Azrael μας πληρωσε για να μην τον καρφωσουμε...lol

Leave a comment:

• Ground_zero
    replied
    Guys osoi thelete to thlefwno mou steilte P.M egw mallon tha eimai Thessalonikh apo to prwi (kata tis 11 ypothetw).
    Ean kanonisete kati parte ena thlefwnaki na mou peite giati den tha exw to laptop mazi mou ekeinh thn hmera.

Leave a comment:

Working...
X