Announcement
Collapse
No announcement yet.
GAMING SOUNDSCAPES: ΕΝΑ EVENT GAMING ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣ/ΝΙΚΗ!
Collapse
X
-
Oxi re o Azrael na pernaei eksw na kapnizei, kai malista timwria sto ena podi kai forwntas to mytero kapelo!!
-
Διαβασα παραπανω πως ο χωρος ειναι μικρος,επλιζω να ειναι καπνιστων γιατι θα μπαφιασουμε αλλιως
Leave a comment:
-
Dammit, Disgaea δεν έχω, αλλά κάπως θα τα βολέψουμε... ;)Originally posted by Laharl View PostΩπ ωπ εξελίξεις βλέπω εδώ!!!
Λοιπόν εγώ θα είμαι εκεί,θα βρεθούμε και θα τα πούμε με όλους σας ρεμάλια,δεν γλιτώνεται.Θα είμαι το παιδί που θα βρίσκεται δίπλα στον Evans και θα τον περνάει ένα κεφάλι
Ο Doppel είπε σοφή κουβέντα με τις μπύρες
.
Θα έρθω να κάνω παραγγελία Disgaea Theme οπότε να είσαι ψιλιασμένος Shephiroid
Leave a comment:
-
Τελικά δεν θα μπορέσει να παρεβρεθεί ο BigBOSS λόγω στρατού.Δεν του δώσαν αύριο έξοδο και του δώσαν σήμερα!Ότι να'ναι!Τεσπά.Ας βρεθούμε από 5-6 λοιπόν.
Leave a comment:
-
WX WX prepei na kseskonisw to Save file na dw ti paizeiΘα έρθω να κάνω παραγγελία Disgaea Theme οπότε να είσαι ψιλιασμένος Shephiroid
Leave a comment:
-
Εγώ πέμπτη σχολάω στις 6.30 από την δουλειά,θα σκάσω μύτη κατά πάσα πιθανότητα.
Άντε θα περάσουμε μια χαρά.
Leave a comment:
-
Ωπ ωπ εξελίξεις βλέπω εδώ!!!
Λοιπόν εγώ θα είμαι εκεί,θα βρεθούμε και θα τα πούμε με όλους σας ρεμάλια,δεν γλιτώνεται.Θα είμαι το παιδί που θα βρίσκεται δίπλα στον Evans και θα τον περνάει ένα κεφάλι
Ο Doppel είπε σοφή κουβέντα με τις μπύρες
.
Θα έρθω να κάνω παραγγελία Disgaea Theme οπότε να είσαι ψιλιασμένος Shephiroid
Leave a comment:
-
Άλλο εννοώ, whatever.
Τα λέμε εκεί μία και καλή.
Υπάρχει ακόμη ο... ηλεκτρισμός στην ατμόσφαιρα;;; :-)
Leave a comment:
-
Εγώ θα είμαι διαθέσιμος (πώς τα λέω έτσι) από τις 5 και μετά, οπότε θα μιλήσουμε ground.
Leave a comment:
-
Whatever, sas snomparw kai paw apeftheias gia SF4 san einai....
Leave a comment:
-
Δεν μπορουμε να σου πουμε γιατι δε θα εχεις το λαπτοπ μαζι σου εκεινη την ημερα γιατι ο Azrael μας πληρωσε για να μην τον καρφωσουμε...lol
Leave a comment:
-
Guys osoi thelete to thlefwno mou steilte P.M egw mallon tha eimai Thessalonikh apo to prwi (kata tis 11 ypothetw).
Ean kanonisete kati parte ena thlefwnaki na mou peite giati den tha exw to laptop mazi mou ekeinh thn hmera.
Leave a comment:

Leave a comment: