Announcement

Collapse
No announcement yet.

Omegle Logz

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Ρε γαμώτο εσείς πέσατε με κάτι αχόρταγους και γκομενάρες και εγώ έπεσα με ένα φιλοσοφημένο Αμερικάνο (πολύ άνετα αγγλικά και σίγουρα όχι Άγγλος απο τις λέξεις που χρησιμοποιούσε), και μιλάγαμε μισή ώρα πάνω στην μουσική. Μέχρι που μου είπε και κάτι φιλοσοφίες και κάτι καλές ατάκες ("rap sucks cant spell crap without rap", λολ).

Δεν με χάλασε, άλλα ήθελα να πέσω σε καμια Jessica Alba!

Comment

Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
      Ναι ρε στανταρ αυτη ηταν

κυκλοφορω και εγω ως γκομενα στο omegle
      παρτε και φοτο μου

http://img195.imageshack.us/img195/7150/96346839.jpg

Tι κωλαρα εχεις ρε Snake.*

*(Τοσα χρονια παιζω mgs,αυτο δε περιμενα να το πω ποτε...)
      Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Originally posted by Azrael View Post
        Tι κωλαρα εχεις ρε Snake.

Do a barrel roll!

Comment

Πωπω σε ζαλίζει αυτό το gif ρε. 1 λεπτό το κοιτούσα και ψόφησα.

Comment

Καλα ρε μλκ κοιτουσες ενα λεπτο αντρικο(και μαλιστα πολυ αντρικο)κωλο;Απαντησε μου λιγο σε αυτο.Θελω να ακουσω ενα καλο λογο.:xp:

Ραμπ θα επρεπε να σε βρισω αλλα ειναι τοσο επικο.

Παντως χωρις πλακα αυτα ειναι επικινδυνα,δεν ειχα πειστει ιδιαιτερα αλλα τα δυο κεφαλια καναν κοντρα ποιο θα επικρατησει.Καλυτερα που βγηκε γιατι αν ηταν κανενας που ψαρευε πικς στο νετ ή απλα να σε ρεζιλεψει στο τελος θα ετρωγα τρελο ownage μετα.Οποιος θελει βρισκει τετοιες εικονες και αυτη ηταν μουναρα,σιγα μην εψαχνε σοβαρα στα chats.

edit-παντως μια στις εκατο να ηταν real,πραγματικα ειμαι πολυ γκαντεμης.
            Ground_Zero:

Kathomoun san hsyxo provato kai etrwga to sano mou edw kai posa xronia kai ksafnika emfanizontai atoma kai lene pws opoios trwei xortari tha souvlizetai apo edw kai pera epeidh to swsto einai na trws grasidi giati den ponaei sta matia otan to koitas (ontas prasino).

Comment

Οχι ρε μολις μπηκε παλι και θελει την pic.Γαμω τι να κανω.Ενας φιλος μου ειπε "στειλε ρε δε γραφει και το ονομα σου πανω"

Ρε μολις τις πηρε βγηκε οffline.Αν με δειτε σε καμια διαφημιση,βαλτε μια φωνη.Δε γινεται αυτο.
              Ground_Zero:

Comment

LOL με τι καίγεστε ρε σεις.
                9 στους 10 που μπαίνει εκεί μέσα θα είναι από το 4chan.
                There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

Comment

Αν με δειτε σε καμια διαφημιση πειτε.Εγω θα ειμαι.:xp:

Δε πειραζει μωρε και κανας gay να ηταν και αυτοι ψυχη εχουν,ας τις χαρει,γι αυτο ειμαι σε αυτη τη ζωη εγω,να χαριζω χαρα...σε αγνωστους...
                  Ground_Zero:

Comment

Eτοιμη ρε ηταν να ανοιξει καμερα,μου εστειλε και αλλη πικ.Ουτε εγω πιστευα στην αρχη και μακαρι να ηταν ψεμμα γιατι χασαμε πολυ καλο κορμι πατριωτη.Πικ ηθελε απο ...ξερεις... και πηγα να την βγαλω και το κωλοmsn με εβγαλε away,θα το ειδα και ξενερωσε λογικα χαλβαδιαζε και με αλλους,εμενα θα περιμενε.Δε πειραζει ρε το PS3 να ναι καλα και απο γκομενες ουυυυυ καμια.

Δε παίζει μία τόσο εμφανίσιμη κοπέλα να κυκλοφορεί στο Omegle και να ψάχνει cybersex. Απλά κάποιοι μπορεί να είναι και ομοφυλόφιλοι, να πιάνουν 2-3 φώτο του ίδιου κοριτσιού που κυκλοφορούν στο νετ και να ψαρεύουν.

ΥΓ: Ο Solid με κάλυψε.

Comment

Δεν εχει καμια σημασια αυτο.Το θεμα ειναι η φαση,ολα στο μυαλο ειναι.
                      Ground_Zero:

Comment

Α και εχθές όταν είπα οτι χώρισα και είπες τι fail forum που είμαστε.
                        Απ'ότι ψαρεύω εδώ γύρω το μισό forum δεν έχει δει καν αιδοίο, οπότε καλά είμαστε. ;)

Comment

LOL οντως ποσο fail.

Δε το εννοουσα ετσι οπως το πηρες εσυ.Μονο fail δεν ειναι το φορουμ.Αλλα δε πειραζει εσεις οι ποιητες εχετε αλλο τροπο σκεψης.
                          Ground_Zero:

Comment

Έτσι...

Comment

Originally posted by Raphael View Post
                              Απ'ότι ψαρεύω εδώ γύρω το μισό forum δεν έχει δει καν αιδοίο, οπότε καλά είμαστε. ;)
                              Κατσε τι θες να πεις τωρα, οτι στη πραγματικοτητα δεν ειναι οπως στις εικονες;
                              Do a barrel roll!

Comment

I Loled
                                Originally posted by Raf
                                Η Νίντι λίγο το πάει αλλιώς, ε, έχουμε τον Ραμπ εκεί να ψιλοτρολάρει.

Comment

Working...
                                X