Originally posted by _Lloyd
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Εκλαψα κι εγω στον Τιτανικο
Collapse
X
-
Ντροπη σας που αμαυρωνεται το τοπικ με τοσα off.
Λιγη συνειδηση κι ευαισθησια για τους αλλους δεν εχετε.
αστα διαλα, συγκινηθηκα παλι
Leave a comment:
-
Guest repliedΡε το Super Mario Sunshine για μένα είναι το καλύτερο 3D Mario.
Είχε ένα ολόκληρο νησί να εξερευνήσεις σε αντίθεση με Castle του Μ64 και το observatory του Galaxy
Είχε ένα στοιχειώδες σενάριο σε αντίθεση με τα άλλα δύο που δεν είχαν τίποτα
Τροπικά περιβάλοντα και ωραίους κόσμους όπως όλα τα Mario Games
Νομιζω δεν είχε να ζηλέψει τίποτα απο τα αλλα Mario της σειράς
Leave a comment:
-
Οντως κριμα που πεθανε αλλα φανταζομαι οι περισσοτεροι fans δε θα θελανε να χε γεννηθει καν.
Ωραια ιστορια εχει(για Mario) να ταν και καλυτερο game θα το παιζα.
Leave a comment:
-
Guest replied
Leave a comment:
-
Katharizeis to patwma??!?!?!?!?!?!??Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
Esy oti kai na kaneis exeis xathei pleon... den swzesai me tpt...
Edit: Ama den valw kai egw apo ta paixnidia mou tha skasw kai sorry gia to off topic
Leave a comment:
-
To Super Mario Sunshine;Εγω είχα κλαψει οταν πεθανε η Flood στο Sunshine
Leave a comment:
-
Σε αυτη τη σκηνη αναφερομαι...Originally posted by Ground_zero View PostWhat the? Egw proswpika thymamai pws o sygekrimenos termatismos htan poly gematos me ourania toksa, kounelakia, giortes kai louloudakia, htan to mono pragma pou me eixe ksenerwsei sto Ocarina of Time...
http://www.youtube.com/watch?v=ge8zd1ZR-hc#t=8m53s
(στο 8.54" - μαλακια που γινονται τα links video αυτοματα, παω να τ'αφερεσω μου φαινεται)
w/e ειναι και πως το χε ζησει το παιχνιδι ο καθενας, μου χε παρει και αρκετους μηνες προσωπικα...
Leave a comment:
-
Guest repliedΡε ξεκολάτε λίγο θα με κάνετε να φάω τις τρίχες απο τις μασχάλες μου με αυτά που διαβάζω!χααχαχα
Leave a comment:
-
Γαμώτο, εγώ το είδα δει ή πέμπτη ή έκτη δημοτικού σε κινηματόγραφο και θυμάμαι ότι είχα συγκινηθεί πολύ, ίσως να δάκρυσα και λίγο. Ζητώ συγγνώμη από το ανδρικό φύλο. Έκτοτε, φοράω 4 μέρες τουλάχιστον κάθε εσώρουχο, πλένομαι μόνο σε αργίες και ειδικές περιστάσεις και καθαρίζω το πάτωμα με τα ρούχα μου πριν τα φορέσω. Αποσμητικό δεν ξέρω τι σημαίνει. Ελπίζω κάποια μέρα να καταφέρω να ξεπληρώσω την ατιμία μου αυτή. Ελπίζω κάποια μέρα, να είμαι άξιος να κοιτάξω τον Tannosuke στα μάτια.
Leave a comment:
-
Originally posted by Ground_zero View PostWhat the? Egw proswpika thymamai pws o sygekrimenos termatismos htan poly gematos me ourania toksa, kounelakia, giortes kai louloudakia, htan to mono pragma pou me eixe ksenerwsei sto Ocarina of Time...
E αυτο λεει τι δε καταλαβες;Ο Ραμπ ειναι ευαισθητος και ρομαντικος.Αν πας στο δωματιο του θα το δεις με γεματο κουνελακια και γατακια.Αχου τον.
Leave a comment:
-
What the? Egw proswpika thymamai pws o sygekrimenos termatismos htan poly gematos me ourania toksa, kounelakia, giortes kai louloudakia, htan to mono pragma pou me eixe ksenerwsei sto Ocarina of Time...Τα credits του Ocarina of Time, οταν αφησε ο Link το σπαθι στο ναο του χρονου και χτυπαγαν καμπανες, αυτο μαλιστα, εκει βουρκωσα (αληθεια, 13 χρονων ημουν).
Leave a comment:
-
Guest repliedΕγω είχα κλαψει οταν πεθανε η Flood στο Sunshine(μικρος ημουν
).Αλλα και στον τιτανικο οπως ειπα και πιο πανω!Ενταξει ρε παιδια αφου λενε δεν εκλαψαν τι τους πριζετε?Στο Ocarina Of Time?Χμ εγω πηγα λιγο στο Wind Waker επειδη ξενερωσα που τελειωσε ετσι
Ασχετο:Εψαχνα κατι για τον τιτανικο στο Google και ειδα τους Leonardo και την Kathy!Γερασαν λιγο
Εχουν κοψει πολυ στο προσωπο απο τοτε
Leave a comment:
Leave a comment: