Είπα να ανοίξω και εδώ το θέμα που είχα ανοίξει στο gamepro forum.
Λοιπον.Εδώ θα γράφουμε άκυρα/γελοία/αστεία περιστατικά που συνέβησαν σε εμάς του ίδιους ή ακούσαμε από κάποιον άλλο.
Ξεκινάω με 2 περιστατικά που συνέβησαν στην δουλειά μου.(Δουλεύω σε ένα μαγαζί που πουλάει οικιακά και κουζινικά είδη)
1)Έρχεται πελάτισσα.
Εγώ:Γεια σας.
Πελάτισσα:Γεια σας,ήρθα να διαμαρτυρηθώ γιατί μου πουλήσατε κάποιο προιόν το οποίο είναι ελαττωματικό.
Εγώ:Πέιτε μου,άμα είναι να σας το αλλάξουμε/
Πελάτισσα:Αγόρασα από εσάς μια ψησταριά και είπα να την χρησιμοποιήσω αλλά είναι άχρηστη,δεν μαγειρεύει.
Εγώ:Για πείτε μου τι ακριβώς κάνατε για να μπορέσω να σας βοηθήσω.
Πελάτισσα:Έβαλα κάρβουνα,τα άναψα και μετά έβαλα από πάνω την σχάρα.Έπειτα πάνω στην σχάρα έβαλα ένα τ η γ ά ν ι γιατί ήθελα να τηγανίσω πατάτες αλλά δεν τηγανίζει με τίποτα!!!Η ψησταριά είναι για πέταμα!
Εγώ:
:kill:
Μετά άντε να της εξηγήσεις ότι η ψησταριά είναι για να ψήνουμε και όχι για να τηγανίζουμε...
2)Άλλο περιστατικό.
Έρχεται άλλη πελάτισσα...
Πελάτισσα:Γεια σας.Θα ήθελα ένα μαχαίρι.
(της δείχνω τα μαχαίρια)
Εγώ: για τι χρήση το θέλετε;
Πελάτισσα:Για κόψιμο κρέατος.
Εγώ:Ορίστε,αυτό είναι για το ψητό.
Πελάτισσα:Αν δεν είναι ψητό πειράζει;
Εγώ:Όχι.Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Πελάτισσα:Να σφάξω γουρούνι.
Καλά μιλάμε έπαθα την πλάκα της ζωής μου...
Αυτά για την ώρα,περιμένω και τις δικές σας ιστορίες!
Λοιπον.Εδώ θα γράφουμε άκυρα/γελοία/αστεία περιστατικά που συνέβησαν σε εμάς του ίδιους ή ακούσαμε από κάποιον άλλο.
Ξεκινάω με 2 περιστατικά που συνέβησαν στην δουλειά μου.(Δουλεύω σε ένα μαγαζί που πουλάει οικιακά και κουζινικά είδη)
1)Έρχεται πελάτισσα.
Πελάτισσα:Γεια σας,ήρθα να διαμαρτυρηθώ γιατί μου πουλήσατε κάποιο προιόν το οποίο είναι ελαττωματικό.
Εγώ:Πέιτε μου,άμα είναι να σας το αλλάξουμε/
Πελάτισσα:Αγόρασα από εσάς μια ψησταριά και είπα να την χρησιμοποιήσω αλλά είναι άχρηστη,δεν μαγειρεύει.
Εγώ:Για πείτε μου τι ακριβώς κάνατε για να μπορέσω να σας βοηθήσω.
Πελάτισσα:Έβαλα κάρβουνα,τα άναψα και μετά έβαλα από πάνω την σχάρα.Έπειτα πάνω στην σχάρα έβαλα ένα τ η γ ά ν ι γιατί ήθελα να τηγανίσω πατάτες αλλά δεν τηγανίζει με τίποτα!!!Η ψησταριά είναι για πέταμα!
Εγώ:

Μετά άντε να της εξηγήσεις ότι η ψησταριά είναι για να ψήνουμε και όχι για να τηγανίζουμε...
2)Άλλο περιστατικό.
Έρχεται άλλη πελάτισσα...
Πελάτισσα:Γεια σας.Θα ήθελα ένα μαχαίρι.
(της δείχνω τα μαχαίρια)
Εγώ: για τι χρήση το θέλετε;
Πελάτισσα:Για κόψιμο κρέατος.
Εγώ:Ορίστε,αυτό είναι για το ψητό.
Πελάτισσα:Αν δεν είναι ψητό πειράζει;
Εγώ:Όχι.Τι ακριβώς θέλετε να κάνετε;
Πελάτισσα:Να σφάξω γουρούνι.
Καλά μιλάμε έπαθα την πλάκα της ζωής μου...
Αυτά για την ώρα,περιμένω και τις δικές σας ιστορίες!
Comment