Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Loggo View Post
    Δυστυχώς αυτό που λέει ο Scatman είναι μεγάλη αλήθεια, θέλει Fabregas κατευθείαν.
    Τώρα, εντάξει, ελπίζω να κάνεις πλάκα! Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως ο Fabregas μπορεί να αντικαταστήσει τον Xavi. ο Cesc είναι τρεις και τέσσερις κλάσεις κάτω από τον (κατά τη γνώμη μου) καλύτερο παίκτη, αυτή την στιγμή, στον κόσμο.

    Κατά τα άλλα, θα ήθελα να ρωτήσω τον λόγο για τον οποίο η τελευταία ομάδα η οποία μπορεί να παραπονιέται για την διαιτησία είναι η Real (κι όχι ο Ολυμπιακός).
    "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

    Comment


    • Originally posted by Scatman View Post
      Ευχαριστώ. Είναι απ'το The Last Express. Απίστευτο adventure...
      Το ξερω, απο τα λιγα που εχω τελειωσει, εχω πρηξει και τον Loggo να το κοιταξει.
      Do a barrel roll!

      Comment


      • Originally posted by TheCursed View Post
        Τώρα, εντάξει, ελπίζω να κάνεις πλάκα! Δεν είναι δυνατόν να πιστεύει ο οποιοσδήποτε πως ο Fabregas μπορεί να αντικαταστήσει τον Xavi. ο Cesc είναι τρεις και τέσσερις κλάσεις κάτω από τον (κατά τη γνώμη μου) καλύτερο παίκτη, αυτή την στιγμή, στον κόσμο.

        Κατά τα άλλα, θα ήθελα να ρωτήσω τον λόγο για τον οποίο η τελευταία ομάδα η οποία μπορεί να παραπονιέται για την διαιτησία είναι η Real (κι όχι ο Ολυμπιακός).
        Γιατί πολύ απλά η Ρεάλ είναι το πιο χαϊδεμένο παιδί της UEFA. Δεν υπάρχει καμία άλλη ομάδα στην Ευρώπη που να έχει πάρει σφυρίγματα σε ποσότητα και συχνότητα ανάλογη με εκείνη της Ρεάλ. Είτε έπαιζε κόντρα σε top σύλλογο, είτε κόντρα σε ομάδες επιπέδου Ολυμπιακού, τα σφυρίγματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα δε τα έχει πάρει κανείς. Για την αντιμετώπισή της από διαιτησία στο Ισπανικό πρωτάθλημα δε, εκεί έχουν γραφτεί τόμοι για το θέμα.

        Φυσικά, όπως πάντα, η συζήτηση για τη διαιτησία είναι φαύλος κύκλος και, πολύ περισσότερο, με κανέναν τρόπο το βεβαρημένο παρελθόν της Ρεάλ δεν αναιρεί όσα έγιναν σε αυτά τα δυο ματς των ημιτελικών. Αλλά όχι να φωνάζει και η Ρεάλ για τη διαιτησία, δηλαδή είναι να γελάνε και οι πέτρες.

        Τώρα στο άλλο, δεν είναι θέμα Fabregas, δεν υπάρχει κανένα χαφ στον κόσμο, αυτή τη στιγμή, που να μπορεί συγκριθεί με τον Xavi και τον Iniesta. Το θέμα όμως είναι ότι η περίπτωση του Cesc είναι ιδιαίτερη.

        1: Πρώτα απ’ όλα, ακόμα κι αν δεν είναι Xavi, είναι παιχταράς και από τους κορυφαίους σε αυτή τη θέση.

        2: Το παιχνίδι του παρουσιάζει κοινά, πολύ περισσότερα σε σχέση με άλλους παίχτες, με αυτά των Xavi και Iniesta. Ποδοσφαιρικά, κολλάει με το στυλ της Barcelona κάτι που έχει μεγάλη σημασία.

        3: Όντας από τη σχολή της Barca, πέρα από το αμιγώς ποδοσφαιρικό, ξέρει και τη νοοτροπία της ομάδας. Κατ’ εμέ, κάτι τέτοιο είναι πολύ σημαντικό γιατί, αυτό που έχει φτιάξει η Barcelona, δε βασίζεται αποκλειστικά σε συστήματα, ταλέντο και τακτικές, αλλά στο πως έχει καταφέρει να συνδυάσει τα παραπάνω με τον ανθρώπινο παράγοντα.

        Γενικά πάντως, θεωρώ ότι ένας παίχτης σαν τον Fabregas είναι πιθανό πως αν τον βάλεις στο κέντρο της Barca θα γίνει ακόμα καλύτερος. Δεν είναι μονάχα η ατομική αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και πώς το γενικότερο σύνολο τον βοηθά να αναδειχθεί. Ο Xavi είναι όντως ο κορυφαίος παίχτης στον κόσμο σε αυτή τη θέση αλλά, όσο παιχταράς κι αν είναι, θεωρώ ότι αν δεν έπαιζε σε αυτή τη Barcelona δε θα ήταν ο ίδιος.
        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

        Comment


        • Γι' αυτό που λες για την Real οφείλω να ομολογήσω ότι δεν το έχω υπόψιν (ή παίζει μην το θυμάμαι), πραγματικά με πιάνεις αδιάβαστο. Μιλάς για σχετικά πρόσφατα περιστατικά (π.χ. τελευταία δεκαετία) ή πας πιο πίσω;

          Originally posted by Loggo View Post
          Δεν είναι μονάχα η ατομική αξία ενός ποδοσφαιριστή, αλλά και πώς το γενικότερο σύνολο τον βοηθά να αναδειχθεί. Ο Xavi είναι όντως ο κορυφαίος παίχτης στον κόσμο σε αυτή τη θέση αλλά, όσο παιχταράς κι αν είναι, θεωρώ ότι αν δεν έπαιζε σε αυτή τη Barcelona δε θα ήταν ο ίδιος.
          Καλά, αυτά είναι σαφώς σωστά, δε μπορώ να διαφωνήσω. Εγώ η μόνη ένσταση που προβάλω στον όντως έγκυρο συλλογισμό σου, είναι ότι ο Xavi και ο Iniesta στην Barcelona, εάν προσέξεις, δεν έχουν μόνο ρόλο Fabregas, δηλαδή βασικού πασαδόρου της ομάδας, καθότι τον ρόλο αυτόν στην Barcelona, ανά περίπτωση, τον παίζουν κι άλλοι αν χρειαστεί (με πρώτο και καλύτερο τον Busquets, τον οποίο έχουμε δει να κατεβάζει παιχνίδι ατελείωτες φορές). Οι δυο αυτοί παίκτες, όμως, έχουν κάτι που δεν έχει κανένας άλλος, το οποίο είναι ότι είναι στηρίγματα στα πολύ δύσκολα, γιατί δεν χάνουν μπάλα σχεδόν με τίποτα.

          Μπορεί κανένας από τους δυο τους να μην έχει τρίπλα "περνάω όλη την ομάδα" τύπου Messi ή Christiano Ronaldo, αλλά έχουν απίστευτη ικανότητα να κρατάνε τη μπάλα στα πόδια και να τη γυροφέρνουν μέχρι να βρουν μια πραγματικά καλή μπαλιά. Γενικά, δεν ξεφορτώνονται τη μπάλα και δεν την πουλάνε. Αυτό, λοιπόν, είναι ένα προσόν το οποίο, βλέποντας τον Fabregas, πολύ αμφιβάλλω για το αν θα μπορέσει και ποτέ να το αποκτήσει. Ο Cesc (πολύ υπερτιμημένος παίκτης κατά τη γνώμη μου) έχει όντως φοβερή πάσα και σκέφτεται γρήγορα, αλλά υστερεί σαφώς όταν βρίσκεται υπό πίεση, πράγμα που είναι ίσως το βασικό προσόν των δυο μέσων της Barcelona.

          Αυτή ήταν η βασική μου ένσταση στην τοποθέτηση, υπεραναλύουμε τώρα, αλλά δε βαριέσαι; Μακάρι να τον δούμε στην Barcelona να τους αντικαθιστά αποτελεσματικά, πάντως, να πάρει και η Arsenal κάποιον άλλον στην θέση στου, είτε καλύτερο, είτε πιο ταιριστό για την ίδια, γιατί ο Cesc κάνει εδώ και χρόνια πολλές μέτριες εμφανίσεις σε πολλά μεγάλα παιχνίδια και μας πικραίνει.
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

          Comment


          • Τον Sneijder θέλει η Barca... Προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 2011. Αν όχι ο καλύτερος ο πιο decicive στα κρίσιμα ματς τουλάχιστον.

            Comment


            • Αυτο για την Real ισχυει, επαιρνε σφυρηγματα επι galacticos (οπως και η ManU η Liverpool η Μιλαν ο Ajax ) οταν ηταν της "μοδας" αλλα δεν θυμαμαι να ηταν τοσο κραχτα σε τοσο κρισιμες στιγμες .


              Για τον Fabregas που λετε δεν ειναι στανταρ οτι αν περει μεταγραφει θα παει στην Barca , Η μπαρτσα δεν ειναι ομαδα να σκαει 30 και πανω εκατομυρια τοσο ευκολα και υπαρχουν αλλες ομαδες που ενδιαφερονται για αυτον και διατιθενται να δωσουν παραπανω λεφτα.


              Ο Xavi είναι όντως ο κορυφαίος παίχτης στον κόσμο σε αυτή τη θέση αλλά, όσο παιχταράς κι αν είναι, θεωρώ ότι αν δεν έπαιζε σε αυτή τη Barcelona δε θα ήταν ο ίδιος.
              Οποισδηποτε και αν επαιζε μαζι με 10 παιχτες αυτης της μπαρτσα θα ηταν/φαινοταν καλυτερος απο οτι σε μια αλλη ομαδα. Γιατι ο Μεσι θα εβαζε στανταρ 50 γκολ σε 50 ματς σε μια αλλη ομαδα ;

              Και κατι αλλο για τσαβι,ινιεστα (και γενικα για την μπαρτσα) ειναι οτι δεν ειναι οτι φτιαχνουν μονο αλλα αν χαθει η μπαλα μαρκαρουν,πρεσαρουν πολυ καλα.
              Αλλωστε η κατοχη της μπαλας της μπαρτσελονα δεν ειναι μονο λογο του passing game της αλλα και στο οτι δεν μπορουν οι αντιπαλοι της να κρατησουν την μπαλα για πολυ ωρα.

              Comment


              • Originally posted by ChrisTop View Post
                Τον Sneijder θέλει η Barca... Προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 2011. Αν όχι ο καλύτερος ο πιο decicive στα κρίσιμα ματς τουλάχιστον.
                Κι έχει κάτι που λείπει από την ομάδα: Χτυπάει καλά φάουλ.
                "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                Comment


                • Ας πω κι εγώ δυο λόγια για το χτεσινό ματς, σα δηλωμένος Μπάρτσας από την εποχή του Όβερμαρς, του Κλάιφερτ και πιο πριν...

                  Το γκολ κατά τη γνώμη μου έπρεπε να μετρήσει. Εντελώς τεχνικά μπορεί να πει κανείς ότι ο Ρονάλντο έπεσε επίτηδες και κουτρουβάλησε για να βρει τον αμυντικό, ή ότι επηρέαζε τη φάση, ή ότι ήταν ακούσιο, ή ότι ο αμυντικός έκανε θέατρο. Πιστεύω ότι όντως τον χτυπάει αρκετά για να του κόψει τη φόρα τουλάχιστον, αλλά ήταν εντελώς ακούσια ενέργεια. Αν μέτραγε, κανείς δε θα μπορούσε να πει τίποτα στο διαιτητή. Στα του παιχνιδιού ο Κριστιάνου έδειξε πόσο μεγάλος παίχτης δεν είναι - όταν αποσυρθεί θα πάρει Ντάτσουν και θα οργώνει την Πορτογαλική επαρχία με πατάτες και καρπούζια - ο Αντεμπαγιόρ από τη στιγμή που μπήκε δικαιολόγησε πλήρως τον όρο "διατεταγμένη υπηρεσία", ο ντι Μαρία και ο Ντιαρά την πάλεψαν όσο μπορούσαν και ο Ιγκουαϊν βοήθησε. Η Μπαρτσελόνα ήταν καλύτερη αλλά κοντραρίστηκε αρκετά, γιατί η Ρεάλ ήταν υποχρεωμένη να βγει μπροστά και να παίξει. Αν το πρώτο ματς ήταν 1 - 0 θα μπορούσε να το κλέψει με μια αντεπίθεση αλλά το 2 - 0 θέλει τσαγανό. Που δεν το είχε. Μπήκε πάντως προσπαθώντας να δώσει έναν καλό ευατό, και το κατάφερε σε αρκετά σημεία,

                  Στη θεωρία του παιχνιδιού, το γκολ θα έπρεπε να μετρήσει αφ'ενός για να δούμε μπαλάρα και αφ'ετέρου για να κλείσουν τα στόματα του Μουρίνιο και της Ρεάλ. Αμφισβητούμενο γκολ μέσα στο Καμπ Νου δεν έπαιρνε ποτέ εύκολα. Επίσης, το πες - πες για τα σφυρίγματα που παίρνει η Μπάρτσα (σε μεγάλο βαθμό δίκαια) αφήνει κατάλοιπα και πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα αντίβαρο, μια αδικία που θα ξεπεράσει (γιατί ΜΠΟΡΕΙ να ξεπεράσει μια τέτοια στιγμή και μάλιστα εντός έδρας). Σε εντελώς προσωπικό επίπεδο, δε θέλω να βλέπω τη Μπάρτσα να κερδίζει έτσι, με αμφισβήτιση και με ευνοϊκά σφυρίγματα. Πρέπει να κερδίζει με την ανώτερη τεχνική και ποδοσφαιρική κουλτούρα της, με κόντρα διαιτησία σε μεγαλαιώδεις αγώνες που στο τέλος η ομορφιά του παιχνιδιού και η εξυπνάδα της θα θριαμβεύουν. Η παρουσία της και στα δύο παιχνίδια είναι τέτοια που δε νομίζω να αμφισβητεί κανείς το αν έπρεπε να περάσει, αλλά στον τελικό οι περισσότεροι ουδέτεροι θα είναι με τη Μάντσεστερ. Και αυτό νομίζω είναι σοβαρό πλήγμα για την εικόνα της.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • Titus πας στα αλλο ακρο, Οσο εγωιστης και αντιπαθητικος και αν ειναι ο Ροναλντο δεν λες οτι δεν ειναι μεγαλος παικτης. Επεσε επιτηδες και κουτρουβαλησε για να βρει τον αμυντικο ; σιγα μην ηταν και κοκκινη καρτα (τον ξερω καλα τον Μασερανο, Λιβερπουλ ειμαι, απο τους πιο πονηρους και βρωμικους που εχουν περασει απο τους reds) δεν εχει τσαγανο η ρεαλ ; μια χαρα τα ειχε παει στο πρωταθλημα με 10 . Και εγω ειμαι λιβερπουλ αλλα δεν κανω ετσι για την ManU (θα φαει καλα στον τελικο παλι )

                    Οσο για τον καρατεκα Αντεμπαγιορ καθε χρονο ειναι και χειροτερος απο παιχνιδι σε παιχνιδι τον βλεπω ολο και πιο αργο, δυσκινητο και αμπαλο




                    Τον Sneijder θέλει η Barca... Προσωπικά πιστεύω ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του 2011. Αν όχι ο καλύτερος ο πιο decicive στα κρίσιμα ματς τουλάχιστον.
                    Του 2010 θες να πεις . Ασχετα αμα πηρε ολα τα βραβεια ο Μεσι ( αυτος ηταν φανερα ο καλυτερος του 2010, MVP της Τρεμπλουχου Ιντερ και πρωτος σκορερ και ισως ο καλυτερος της φιναλιστ ολλανδιας στο Μουντιαλ.

                    Comment


                    • Όσο και να μαρέσει ο Fabregas, δε νομίζω ότι είναι έτοιμος για διάδοχος του Xavi. Κι εδώ που τα λέμε...δε βρίσκω κάποιον αυτή τη στιγμή που μπορεί... Χρειάζεται να δουλέψει πολύ στην Μπαρτσελόνα ώστε να αφομοιώσει το στύλ παιχνιδιού της ομάδος με αυτοματισμούς κτλ

                      Εάν θα έπρεπε να συγκρίνω τους δύο, θα έλεγα ότι ο Cesc είναι πολύ πιο εκρηκτικός, γρήγορος.
                      Απ'την άλλη όμως ο Xavi έχει απίστευτα κρατήματα, τεχνική και πάσα που ο άλλος δεν έχει. Φυσικά εάν βάλουμε και την εμπειρία μέσα...
                      Το κοινό τους είναι ότι είνα χαφάρες που κρατάνε μπάλα και κυρίως, πατάνε περιοχή. Δε φοβούνται να τελειώνουν φάσεις (με τον Cesc να είναι μάλλον πιο αποτελεσματικός).

                      Λογικά θα ταίριαζε στην Barca.

                      Οποισδηποτε και αν επαιζε μαζι με 10 παιχτες αυτης της μπαρτσα θα ηταν/φαινοταν καλυτερος απο οτι σε μια αλλη ομαδα. Γιατι ο Μεσι θα εβαζε στανταρ 50 γκολ σε 50 ματς σε μια αλλη ομαδα ;
                      Δεν ισχύει αυτό και τα παραδείγματα είναι πολλά. Έχει αγοράσει κατά το παρελθόν παιχταράδες που όμως δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα (πχ Τουρέ)

                      Ο Xavi είναι σταθερά κορυφαίος πολλά χρόνια τώρα ακόμη και στην προ-Μέσι εποχή.

                      Αυτός που είχε αλματώδη εξέλιξη ήταν ο Ινιέστα. Μιλάμε για έναν παίκτη που στα 23-24 του ήταν ένα βήμα απ'την έξοδο (τον ήθελε μάλιστα και η Ρεάλ) αλλά η επιμονή του και κυρίως η συμμετοχή του σε κορυφαίες διοργανώσεις (Μουντιάλ, Τσάμπιονς) του έδωσαν το κάτι παραπάνω που του έλειπε.

                      Σε αυτό το επίπεδο, ο τσαμπουκάς και αυτοπεποίθηση που παίρνεις απ'τις διακρίσεις παίζουν καθοριστικό ρόλο για την πορεία των παικτών γιατί το ποδόσφαιρο είναι και παιχνίδι ψυχολογίας μαζί με όλα τα άλλα.

                      Για τν Μέσι συμφωνώ. Εξαρτάται απ'την Μπαρτσελόνα. Όμως ισχύει και το αντίθετο.
                      Το θέμα είναι ότι όταν πίσω σου έχει την πολυτέλεια που λέγεται Τσάβι (ρέκορντμαν στις ασίστς)ή Ινιέστα ή Άλβες...τότε όλα είναι πιο εύκολα..
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                      Authenticity sir, authenticity. "

                      Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                      Comment


                      • Cursed, συμφωνώ στη κριτική που κάνεις για τον Fabregas, πολύ σωστά τα λες. Απλά, όπως είπα και πριν, Xavi και Iniesta δεν υπάρχουν, κανένας δε μπορεί να κάνει όσα αυτοί οι δυο μπορούν να βγάλουν στο γήπεδο, γι’ αυτό άλλωστε είναι και οι κορυφαίοι στη θέση τους. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι, όταν έρθει η ώρα, να τους αντικαταστήσεις με κάποιον που προσεγγίζει, στα μετρά του δυνατού, το παιχνίδι τους.

                        Ο Cesc, για μένα, παρά τις αδυναμίες του, αποτελεί μια τέτοια περίπτωση και, για τους λόγους που ανέφερα πριν, θεωρώ ότι είναι μάλλον η ιδανική. Από κει και πέρα, ευελπιστώ ότι στη Barca θα καταφέρει να γίνει ακόμα καλύτερος. Ο Xavi και, ειδικά ο Iniesta, δεν ήταν πάντα στο επίπεδο που είναι σήμερα. Αν δε γίνει αυτό, τότε ελπίζουμε στους επόμενους Xavi - Iniesta από τα σπλάχνα της ομάδας η οποία, έτσι κι αλλιώς, "πλάθει" τους παίχτες βάσει των χαρακτηριστικών που θέλει να δώσει στην πρώτη ομάδα.

                        Πάντως ο Sneijder είναι εξαιρετική περίπτωση και, αυτή τη στιγμή, φαντάζει ίσως η ιδανική.

                        Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                        Οποισδηποτε και αν επαιζε μαζι με 10 παιχτες αυτης της μπαρτσα θα ηταν/φαινοταν καλυτερος απο οτι σε μια αλλη ομαδα. Γιατι ο Μεσι θα εβαζε στανταρ 50 γκολ σε 50 ματς σε μια αλλη ομαδα ;
                        Έτσι είναι, κι αυτό φαίνεται κι από τις εμφανίσεις του με την εθνική Αργεντινής που, ακόμα κι αν είναι καλός, δεν έχει σχέση με τον Messi της Barcelona. Γενικά η Barca είναι η τέλεια ομάδα συνόλου, δεν είναι μόνο η ατομική αξία των παιχτών, είναι ότι το σύνολο τους ανεβάζει όλους.

                        Originally posted by Titus View Post
                        Ας πω κι εγώ δυο λόγια για το χτεσινό ματς, σα δηλωμένος Μπάρτσας από την εποχή του Όβερμαρς, του Κλάιφερτ και πιο πριν...
                        LOL, με Nadal στην άμυνα, μεγάλες στιγμές. Η παιχτούρα μας τότε ήταν ο Luis Enrique, μεγάλη "ψυχή" το παλικάρι σε μια ομάδα που, σε γενικές γραμμές, για τα δεδομένα της Barca σερνότανε.

                        Originally posted by Titus View Post
                        Επίσης, το πες - πες για τα σφυρίγματα που παίρνει η Μπάρτσα (σε μεγάλο βαθμό δίκαια) αφήνει κατάλοιπα και πρέπει κάποια στιγμή να αποκτήσει ένα αντίβαρο, μια αδικία που θα ξεπεράσει (γιατί ΜΠΟΡΕΙ να ξεπεράσει μια τέτοια στιγμή και μάλιστα εντός έδρας). Σε εντελώς προσωπικό επίπεδο, δε θέλω να βλέπω τη Μπάρτσα να κερδίζει έτσι, με αμφισβήτιση και με ευνοϊκά σφυρίγματα. Πρέπει να κερδίζει με την ανώτερη τεχνική και ποδοσφαιρική κουλτούρα της, με κόντρα διαιτησία σε μεγαλαιώδεις αγώνες που στο τέλος η ομορφιά του παιχνιδιού και η εξυπνάδα της θα θριαμβεύουν..
                        Έτσι ακριβώς είναι. Και για να τα λέμε όλα, οι ομάδες είναι δυο. Η σημερινή Barcelona και ο Ajax στα μέσα του 90. Και οι δυο τους, απλά άλλο επίπεδο. Έτσι απλά, με κόντρα διαιτησία και δυο ακυρωμένα γκολ και με δοκάρι, αλλά απλά. Γιατί όταν παίζεις ποδόσφαιρο που είναι (τουλάχιστον μια δεκαετία) μπροστά από την εποχή, πας στο Μπερναμπέου, ψεκάζεις, σκουπίζεις και φεύγεις σα κύριος.

                        There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
                        Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

                        Comment


                        • Ο Cesc ειναι πολυ καλος παικτης αλλα
                          Μιας και ασχολουμε πολυ με Αγγλικο πρωταθλημα και εχω παρακολουθησει φετος πολυ την Αρσεναλ, μπορω να πω οτι το next best thing σε αυτη την θεση ειναι ο Jack Wilshere . Και ειναι μονο 19 το παλικαρι .

                          Comment


                          • Θυμάστε και αυτή τη μούργα; Σφύριξε... επιθετικό φάουλ! Έτσι απλά!

                            The illusion of free will is an illusion.

                            Comment


                            • Originally posted by sOLiD SNAKE View Post
                              Ο Cesc ειναι πολυ καλος παικτης αλλα
                              Μιας και ασχολουμε πολυ με Αγγλικο πρωταθλημα και εχω παρακολουθησει φετος πολυ την Αρσεναλ, μπορω να πω οτι το next best thing σε αυτη την θεση ειναι ο Jack Wilshere . Και ειναι μονο 19 το παλικαρι .
                              Fact.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                              Comment


                              • Kαλα ο Ajax δεν παιζοταν εκεινη την εποχη.Και σημερα βγαζει και πουλαει παιχτες(και τοτε το ιδιο εκανε),αλλα καμια σχεση το επιπεδο του τοτε ajax,με τον σημερινο.

                                Παντως ο Cesc,δεν νομιζω πως σημερα θα μπορουσε να αντικαταστησει τον Xavi.Ο Xavi μπορει σε πολλα πραγματα(στα περισσοτερα κατ'εμε) να ειναι αρκετα χειροτερος απο τον Cesc,αλλα αυτο που εχει ο Xavi,να κανει την σωστη ενεργεια την σωστη στιγμη,σπανια το βρισκεις σε τετοιο βαθμο,σε αλλον ποδοσφαιριστη.

                                Θα συμφωνησω με Loggo στο οτι θα βελτιωθει στην Μπαρτσα,αλλα και παλι δεν νομιζω οτι θα ειναι τοσο καλος(τουλαχιστον αρχικα)οσο οι Xavi ,iniesta.

                                Comment

                                Working...
                                X