Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Τρομερό ξεκίνημα η Αρσεναλ στο Μόναχο, γκολ στο 3' και στην ΝΕΤ έχει Μάλαγα-Πόρτο :xp:.

    Comment


    • Πειτε τιποτα για Ευρωλιγκα ετσι να γινει κουβεντα, τι λες Sub_Zero, 2 νικες στην Αθηνα και φυγατε για Λονδινο;

      Comment


      • Πάτησα reply μόνο και μόνο επειδή είδα να αναφέρεται το όνομα μου και εδώ και κάνα 5λεπτο κοιτάω την οθόνη και δεν ξέρω τι να γράψω. Είναι περίεργη η κατάσταση στον σύλλογο που τελικά δεν ξέρω αν μπορούμε να χαρούμε πλέον νίκες σαν και αυτή αλλά οκ το θέμα ξεφεύγει από τα πλαίσια του φορουμ.
        Μιλώντας για την ευρωλίγκα, αφήνοντας απ'έξω την ομάδα μου, το μόνο σχόλιο που μπορώ να κάνω είναι ότι με εξαίρεση μπαρτσελονα και τσσκα οι υπόλοιποι είναι για τα θηρία. Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ χειρότερη διοργάνωση τα τελευταία χρόνια. Όσο για το break εγώ θα πω απλά χαμηλά τη μπάλα. Εξ' αρχής προσωπικά θεωρούσα πως η πρόκριση μπορεί να έρθει μόνο με θαύμα και αυτό όχι γιατί δεν θα μπορούσαμε να πάρουμε διπλό εκεί μέσα αλλά γιατί το έκοβα απίθανο να κάναμε σύνολο 3 νίκες. Βέβαια αυτό πριν δω τις 2 εμφανίσεις που κάναμε εκεί μέσα. Είναι κάποια παιχνίδια που μπορούν να μεταμορφώσουν κάποιους παίκτες. Το είδαμε πριν 2 χρόνια με τον Καλάθη και το Σάτο, τώρα ελπίζω να το δούμε και στον πάγκο και να γίνει και ο Ανάργυρος προπονητής. Από κοντά και ο Μπράμος πήρε σουτ που καίγανε αλλά και ο Ουκιτς (άσχετα αν γενικά τελευταία κάνει καλά παιχνίδια) με του οποίου τις 7+ (δεν θυμάμαι στις πόσες σταμάτησε) ασσιστς έτριβα τα μάτια μου.
        Για τα 2 που ακολουθούν αρχικά να πω ότι ευτυχώς πρόλαβα και έκλεισα εισιτήρια Έχοντας μεγαλώσει ακούγοντας για ένα παιχνίδι με τη μπάκλερ στη Γλυφάδα νιώθω τυχερός που έζησα κάτι σαν κι αυτό http://www.youtube.com/watch?v=dtWbTZbfkI8 και ελπίζω να επαναληφθεί και τώρα. Θεωρώ κομβικό το 3ο παιχνίδι και ελπίζω να εμφανιστούμε όπως στα 2 πρώτα. Υπάρχει πρόβλημα με τον Γκιστ από ότι διαβάζω και άμα λείπει θα είναι τεράστια απώλεια που δεν ξέρω κατά πόσο θα μπορεί να αναπληρωθεί. Γενικά νομίζω ότι όποιος το πάρει θα είναι στο f4 με 3-1. Αυτό που με κάνει αισιόδοξο είναι ότι με εξαίρεση τους προφανείς δύο, οι υπόλοιποι για διαφορετικούς λόγους ο καθένας δεν σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορούν να μείνουν ανεπηρέαστοι από μία έδρα καμίνι πραγματικό όπως αναμένεται να είναι το οακα.

        Comment


        • Δραματικές ώρες στην ΑΕΚ - Συλλήψεις οπαδών

          Σχεδόν βέβαιος διαγράφεται πλέον ο υποβιβασμός για την ΑΕΚ, ενώ επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ οπαδών της ομάδας και αστυνομικών δυνάμεων στον σταθμό «Ειρήνη», του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου, όπου είχε διακοπεί η κυκλοφορία των συρμών.
          Το ματς που θα έκρινε την παραμονή της στην Super League εναντίον του Πανθρακικού, διεκόπη στο 87ο λεπτό, όταν το σκορ έγινε 0 - 1 (με αυτογκόλ του Μπουγαΐδη).
          Αμέσως μετά, μερίδα οπαδών της, από τους 40.000 που συγκεντρώθηκαν στο ΟΑΚΑ, εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί, ενώ οι παίκτες και οι διαιτητές κατέφυγαν στα αποδυτήρια για να προστατευτούν.
          Οι οπαδοί προξένησαν φθορές στις κερκίδες των επισήμων και κατά την αποχώρησή τους συνεπλάκησαν με τις αστυνομικές δυνάμεις έξω από το γήπεδο. Τα ΜΑΤ έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου- λάμψης για να απομακρύνουν τους οπαδούς της ΑΕΚ, οι οποίοι κατευθύνθηκαν στον σταθμό "Ειρήνη" όπου έγιναν νέες συμπλοκές με τους αστυνομικούς.
          Έχουν γίνει προσαγωγές και συλλήψεις.
          Ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε την οριστική διακοπή, που πέρα από τον μηδενισμό της γηπεδούχου, ανάλογα με το τι θα γράψει ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα, μπορεί να επιφέρει και αφαίρεση βαθμών για την Ενωση, γεγονός που θα οριστικοποιήσει τον υποβιβασμό της στη Β' Εθνική κατηγορία. Σε διαφορετική περίπτωση (και πάντα ανάλογα με το φ.α.) τα πάντα θα κριθούν στην τελευταία αγωνιστική.
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ; ΑΕΚ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ... ΝΑ ΓΟΥΣΤ-ΑΡΗΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!!

            ΚΑΙ 5 ΠΟΥΤΣΕΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΑΡΚΑ! ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΑΕΚ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!
            sigpic

            Comment


            • "Ωωωωωωωωω ωωω πινω μπαφους και παιζω Pro"
              Do a barrel roll!

              Comment


              • [YOUTUBEHD]FQNYIs9ykhU[/YOUTUBEHD]
                Star Citizen videos Star Citizen gallery

                Comment


                • Η κυβέρνηση της ΝΔ ρίχνει την ΑΕΚ!
                  Star Citizen videos Star Citizen gallery

                  Comment


                  • Μηπως να το κανουμε move στο "επειδη το γελιο κανει καλο";

                    Comment


                    • Άστο να μένει εδώ! Αφού αφορά τον αθλητισμό, ας μένει εδώ!

                      Αυτοί εκεί ας κάνουν όσα σενάρια θέλουν που λένε για βοήθεια στον Άρη. Εκεί έμπλεξαν τα κρασιά με τα νερά! Μόνοι τους το έκαναν και μόνοι τους ας πέσουν! Εκεί είναι η θέση τους. Στην Β' Εθνική!
                      sigpic

                      Comment


                      • Έλα αφιερωμένο...


                        Όχι ότι οι άλλοι ήταν καλύτεροι βέβαια και καλά να πάθουν που πέφτουν και ως ένα βαθμό τους ρίχνουν αυτοί που κάποτε λέγανε αδέρφια. Καλή τους β λοιπόν (αν παίξουν κι εκεί).

                        Comment


                        • Ναι, ήταν ομαδάρα φέτος ο Άρης και αν έπεφτε θα αδικούταν...
                          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                          Comment


                          • Πες τα ρε Ράπτο
                            Star Citizen videos Star Citizen gallery

                            Comment


                            • Originally posted by 丹野 View Post
                              ΤΙ ΕΓΙΝΕ, ΧΑΝΟΥΜΑΚΙΑ; ΑΕΚ, Η ΑΔΕΡΦΗ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ... ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ!!! ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! ΓΙΝΕ ΑΡΗΣ ... ΝΑ ΓΟΥΣΤ-ΑΡΗΣ!!! ΕΙΜΑΙ ΤΡΙΣΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ! ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ!!!!

                              ΚΑΙ 5 ΠΟΥΤΣΕΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ, ΤΟΝ ΑΡΚΑ! ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΑΠΟ ΑΕΚ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΔΩΡΟ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΕΙ!

                              Για πες μας τώρα και σε ποια θέση είναι ο Άρης μετά από τις 5 πούτσες.
                              I'm back bitches... Version 2.0

                              Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                              Comment


                              • Εγώ ως ΑΕκτζης το μόνο που έχω να πω, είναι ότι ευτυχώς που το 2004 μας έσωσε το άρθρο 44. Καλύτερα να είχαμε πέσει τότε, παρά αυτό που είδαμε τα τελευταία χρόνια, κατά την διάρκεια των οποίων ασχολούμουν όλο και λιγότερο με την ομάδα, φέτος ειδικά, είδα συνολικά ένα μόνο ημίχρονο τυχαία και αν και ποδόσφαιροφίλος, περισσότερο με έννοιαξε ότι έχασε πρωτάθλημα-κύπελλο στο Βόλεϊ γυναικών παρά ο υποβιβασμός.

                                Το έχω σιχαθεί το ελληνικό ποδόσφαιρο, έχουμε σημαντικότερα προβλήματα να ασχοληθούμε (περάσαν τα 80s-90s-00s που ήταν το μόνο που απασχολούσε τον Ελληνα), δεν μπορώ να ασχολούμαι πλέον με μια σάπια ομάδα σε ένα σάπιο πρωτάθλημα, προτιμώ να ασχοληθώ με κάτι πιο υγιές.

                                Ετσι λοιπόν με 9 χρόνια καθυστέρηση έπεσε η ΑΕΚ και το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πιο σάπιο και άρρωστο από ποτέ. Ας το χαίρονται λοιπόν το πρωτάθλημα τους αυτοί που το έκαναν έτσι.

                                Comment

                                Working...
                                X