Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by Laharl View Post
    Μπράβο στον Ολυμπιακό!

    Χάρηκα για την νίκη του!

    Πολύ ψυχωμένα τα μικρά άκουσα.Έχει χτίσει πολύ καλό κορμό!
    Ξέρω ότι θα φανώ περίεργος και κομπλεξικός, ειδικά εδώ μέσα αλλά με αυτά που βλέπω και διαβάζω έχω αρρωστήσει.
    Ρε μάγκα είσαι Παναθηναϊκός και μετά από την κλοπή της Παρασκευής μπορείς να γράφεις μπράβο στον γαύρο; Μπράβο για ένα τρόπαιο που όπως αποδείχθηκε τελικά το μόνο που τους ένοιαζε στην ευρωλίγκα ήταν να μην το πάρεις εσύ; Γιατί σήμερα σε αντίθεση με τον ημιτελικό η διαιτησία μία χαρά ήταν. Και δώστου από αύριο προπαγάνδα και πιπίλισμα για τον μεγάλο γαύρο που πήρε πανάξια το τρόπαιο. Το ότι αντί να είχε απέναντι του τεοντοσιτς-κριστιτς-"διαφημισμενη ντιβα απο το Nba" έπρεπε να είχε Διαμαντιδη-Μπατιστ-Σαρας είναι ψιλά γράμματα. Αλλά βέβαια ξέχασα, εμείς είμαστε υπεράνω. Πάνε να μας αφανίσουν αλλά εμείς εκεί, υπεράνω. Ακόμα και στις φάπες που πέσαν κι εκεί προπαγάνδα από παντού, πρώτη φορά βλέπω τόση κάψα απο τα μμε να μας ενημερώσουν ότι χτυπήθηκαν γυναικόπαιδα μην τυχόν και χαλάσει η εικόνα των μεγάλων χουλιγκάνων που δολοφονούν και αντί να είναι φυλακή τους βλέπουμε δίπλα δίπλα με την πολιτικη ηγεσία του τόπου. Αλλα ναι είπαμε, εμείς είμαστε υγιείς και υπεράνω. Κοντεύουν να πετυχουν και το στοχο τους να μας αφανίσουν γενικώς και να παίζουν μόνοι τους αλλά δεν βαριέσαι... έτσι κι αλλιώς αυτή είναι η Ελλαδάρα... γαυρος, πασοκαρα και μπαρπα γιωργης ανατολακης βουλευτής.

    Υ.Γ 1: Ο titus και 1-2 αλλοι εδω μέσα εξαιρούνται από όσα έγραψα.
    Υ.Γ 2: Laharl μην το πάρεις προσωπικά.

    Comment


    • Τι σχεση εχει ο γαυρος με την κλοπη της Παρασκευης;
      Η διαιτησια επαιξε κοντρα και τις 2 ελληνικες ομαδες, αυτο δεν το αμφισβητει κανεις.
      Απο εκει και περα σε καθε διοργανωση θα πεσει καποιο σπρωξιμο και το ξερεις καλυτερα αυτο, λες και ο Παναθηναϊκος δεν εχει ευνοηθει ποτε απο τη διαιτησια (ολες οι ομαδες εννοειται πως και εχουν ευνοηθει και εχουν σφαχτει στα διαφορα παιχνιδια).

      Το μπραβο στον Ολυμπιακο παει γιατι μιλαμε για μια ομαδα που την κοροιδευαν ολοι απο την αρχη της περιοδου και κανενας δεν ειχε προσδοκιες, ουτε οι ιδιοι οι παικτες.

      Δεν ξερω τις προθεσεις των διαιτητων σημερα και εδω που τα λεμε δεν ειχαν και λογο να κανουν τιποτα, οταν σχεδον για 35 λεπτα φαινοταν ποιος κανει κουμαντο μεσα στο γηπεδο χωρις καν να ιδρωσει. Οπως και να χει τον Ολυμπιακο σιγουρα δεν τον ευνοησαν, απλα δεν επανελαβαν τα εκτροπα της Παρασκευης.
      Αν θες να τα βαλεις με καποιον οπως και να χει τα βαζεις με τη διαιτησια και με οτιδηποτε αλλο, οχι με μια ομαδα με την οποια δεν επαιξες καν και ακομα και αν το σωστο ηταν να παιξετε τελικο, αυτο δε λεει τιποτα δυστυχως ετσι οπως ηρθαν τα πραγματα.

      Ο καθενας εχει δικαιωμα να χαρει στην τελικη, αν δε θες να φαινεσαι κομπλεξικος οπως λες μπορεις να πεις τη γνωμη σου και απο εκει και περα ας χαιρεται ο καθενας με ο,τι τον ευχαριστει.

      Comment


      • Ο καθενας εχει δικαιωμα να χαρει στην τελικη, αν δε θες να φαινεσαι κομπλεξικος οπως λες μπορεις να πεις τη γνωμη σου και απο εκει και περα ας χαιρεται ο καθενας με ο,τι τον ευχαριστει.
        Δεν λειτουργεί έτσι ακριβώς γιατί αυτά που λέει κάποιος με τον οποίο υποστηρίζεις την ίδια ομάδα και αύριο μπορεί να είστε και στο ίδιο γήπεδο, τα "χρεώνεσαι" κι εσύ. Κομπλεξικό θα μπορούσε να με βγάλει κάποιος για άλλους λόγους, όχι για αυτό που λες. Έτσι και αλλιώς δεν έμεινα σε προσωπική επίθεση, πήρα αφορμή από κάτι που ειπώθηκε και έγραψα 5 πράγματα.


        Στα υπόλοιπα χάνεις το νόημα στα όσα γράφω γιατί πολύ απλά τα βλέπεις τα πράγματα από τελείως διαφορετική σκοπιά (χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είναι κακό). Το τι κάνει ο γαύρος σαν ομάδα δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που λέω είναι ότι η διοργάνωση αλλοιώθηκε από την διαιτησία και όλοι αυτοί οι διθυράμβοι δεν θα υπήρχαν αν το ζευγάρι του τελικού ήταν αυτό που θα έπρεπε. Και σαν να μην φτάνει όλη αυτή η προπαγάνδα των μμε, να δίνει και συγχαρητήρια σε κάποιον άλλο για ένα τρόπαιο που θα έπρεπε να είχε πάρει η ομάδα σου (αν ήταν μάγκες ας το πέρναν από τον διαμαντίδη και τον σάρας) αλλά της το κλέψαν στο γήπεδο. Κοιτώντας την ουσία και όχι ποιος το πήρε και το αν ευνοήθηκε άμεσα ή έμμεσα από την αδικία προς εμάς, δεν βρίσκω λογική σε αυτό το πράγμα.

        Το υπόλοιπο κομμάτι του μηνύματος αναφέρεται γενικά στο αθλητισμό τα τελευταία 10+ χρόνια. Τα έχω ξαναπεί και εδώ μέσα. Η προπαγάνδα που πέφτει και την τρώει ο και καλά υγιής φίλαθλος είναι απίστευτη. Θα σου πω το πολύ απλό που έγινε αυτό το τριήμερο για να καταλάβεις τι λέω. Χωρίς να υποστηρίζω τη βία όπως θα είδες και από τα κανάλια έπεσαν κάτι φάπες στην Τουρκία. Οι φάπες προφανώς πέσαν μεταξύ χουλιγκάνων. Πρώτη φορά είδα μμε να έχουν τέτοια κάψα να αποδείξουν ότι οι γαύροι που κρυβόντουσαν στην αγιά σοφιά ήταν οικογενειάρχες, μόνο και μόνο για να μην φανεί ότι φάγανε πακέτο οι χουλιγκάνοι τους. Τυχαίο παράδειγμα αυτό και θα μου πεις στα αρχίδια σου οι άλλοι που πλακώνονται τι σε ενδιαφέρει. Όταν βλέπεις όμως αυτούς τους χουλιγκάνους υπέρ των οποίων γίνεται όλη αυτή η προπαγάνδα, απο εκεί που ήταν κατηγορούμενοι για φόνο αντί να είναι στη φυλακή αυτοί κάθονται δίπλα δίπλα με υπουργούς, τότε καταλαβαίνεις ότι το πράγμα ξεφεύγει και από τα όρια του αθλητισμού και από τους 100 "μαλακες" που πλακώνονται για τις ομάδες.
        Τέτοιου είδους προπαγάνδα δεν αντέχω να βλέπω να υποστηρίζεται έστω και έμμεσα από τα λεγόμενα Παναθηναϊκών.

        λες και ο Παναθηναϊκος δεν εχει ευνοηθει ποτε απο τη διαιτησια
        Ξεφεύγει από τους λόγους που έκανα το ποστ αλλά θα σου πω πως στην ευρωλίγκα δεν έχει ευνοηθεί ποτέ ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Βέβαια και εκεί η προπαγάνδα έχει κάνει τη δουλειά της, αναφέρομαι στο πρώτο ευρωπαϊκό το '96 και πιστεύω είσαι αρκετά σχετικό ώστε να ξέρεις τι είχε γίνει συνολικά σε εκείνο το παιχνίδι και όχι μόνο στο αντικανονικό κόψιμο.

        Comment


        • Από την Barcelona γιατί χάσατε;
          "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

          Comment


          • σφαγή έκαναν στον παναθηναικό στον ημιτελικό, διαφορετικά θα το σήκωνε.
            Star Citizen videos Star Citizen gallery

            Comment


            • Τον τελικό δεν τον είδα αλλά κοίταγα που και που να δω πως πάει ο γαύρος, έβλεπα ότι πάει χαλαρά η CSK που δικαιολογούσε τα όσα είχα ακούσει για αυτήν και δεν είχε ενδιαφέρων σαν ματς. Πέτυχα στο τέλος την τελευταία φάση και έλεγα wtf τι έγινε. Εχασα τέτοια επική επαναφορά του Ολυμπιακού δηλαδή ; Ο Τεοντοσιτς μεγάλη μαυρόγατα τελικά


              Επική και η τελευταία αγωνιστική στην PL, με δυο γκολ στις καθυστερήσεις το πρωτάθλημα πήγε στην πόλη του Μαντσεστερ

              Comment


              • ΘΡΥΛΑΡΑ ΡΕΕΕΕ!!!!

                Ντάξει, σοβαρά τώρα, πήγαμε να πάθουμε συγκοπή με όσα είδαμε χθες. Μπράβο μωρή ομάδα.:win:
                sigpic

                Comment


                • Originally posted by sub_zero View Post
                  Ξέρω ότι θα φανώ περίεργος και κομπλεξικός, ειδικά εδώ μέσα αλλά με αυτά που βλέπω και διαβάζω έχω αρρωστήσει.
                  Ρε μάγκα είσαι Παναθηναϊκός και μετά από την κλοπή της Παρασκευής μπορείς να γράφεις μπράβο στον γαύρο; Μπράβο για ένα τρόπαιο που όπως αποδείχθηκε τελικά το μόνο που τους ένοιαζε στην ευρωλίγκα ήταν να μην το πάρεις εσύ; Γιατί σήμερα σε αντίθεση με τον ημιτελικό η διαιτησία μία χαρά ήταν. Και δώστου από αύριο προπαγάνδα και πιπίλισμα για τον μεγάλο γαύρο που πήρε πανάξια το τρόπαιο. Το ότι αντί να είχε απέναντι του τεοντοσιτς-κριστιτς-"διαφημισμενη ντιβα απο το Nba" έπρεπε να είχε Διαμαντιδη-Μπατιστ-Σαρας είναι ψιλά γράμματα. Αλλά βέβαια ξέχασα, εμείς είμαστε υπεράνω. Πάνε να μας αφανίσουν αλλά εμείς εκεί, υπεράνω.
                  Ναι ρε φίλε το χάρηκα γιατί δεν είμαι της ιδεολογίας ας γαμάει η Πανάθα στην Ευρώπη και ο γαύρος να πα να πεθάνει.

                  Στην Ευρώπη καλώς ή κακώς υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες μπας και πάνε τον ελληνικό αθλητισμό και λίγο παραέξω.Και λέω μπράβω στον γαύρο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.

                  Τώρα για την σφαγή της Παρασκευής,όλοι την είδαμε και όλοι ξέρουμε ότι η Πανάθα έπρεπε να είναι στον τελικό.Και εγώ όπως ο Ramparter πιστεύω ότι με εμάς αντίπαλους δεν είχαν καμία ελπίδα.Παρόλα αυτά όμως δεν μικραίνει την επιτυχία του Ολυμπιακού η διαιτησία της Παρασκεύης.

                  Επίσης θα χαιρόσουν περισσότερο δηλαδή να το έπερνε η CSKA μετά τα της Παρασκευής?Εγώ προσωπικά όχι πάντως


                  Comment


                  • Συμφωνώ απόλυτα με Laharl.Η Πανάθα άξιζε να είναι στον τελικό αλλά ο Ολυμπιακός έπαιξε έξυπνα χθες και πήρε το τρόπαιο και του αξίζει συγχαρητήρια γι'αυτό.Στην Ευρώπη και γω είμαι με τις ελληνικές ομάδες.Δεν χωράει οπαδισμός στην Ευρώπη σε οποιοδήποτε άθλημα...
                    Nintendo I.D.: paixtis
                    3ds friend code: 2664-2347-7128

                    Comment


                    • Ναι ρε φίλε το χάρηκα γιατί δεν είμαι της ιδεολογίας ας γαμάει η Πανάθα στην Ευρώπη και ο γαύρος να πα να πεθάνει.

                      Στην Ευρώπη καλώς ή κακώς υποστηρίζω όλες τις ελληνικές ομάδες μπας και πάνε τον ελληνικό αθλητισμό και λίγο παραέξω.Και λέω μπράβω στον γαύρο για αυτόν ακριβώς τον λόγο.
                      Ποιος ελληνικός αθλητισμός; Αυτός ο ελληνικός αθλητισμός όταν ο Παναθηναϊκός πήγαινε να κατακτήσει το ουεφα και ζήτησε να αλλάξει ημέρα ένα ματς μόνο που δεν έγινε πόλεμος; Φέτος που και καλά ο γαύρος πήγαινε καλά όριζε το πρόγραμμα του κυπέλλου και του πρωταθλήματος όπως γούσταρε.
                      Ή μήπως ήσουν κι εσύ από αυτούς που μετά τη Ριζούπολη έλεγαν ότι ο γαύρος το πήρε δίκαια με τη μαγκιά του και ότι οι δικοί μας είναι κότες και λούζερς; Αυτοί οι λούζερς όμως πήραν το ευρωπαϊκό και κάναν μάγκα το κάθε πικραμένο και αυτούς που τόσα χρόνια τους σφάζανε και τους απαξιώνανε. Αυτόν τον ελληνικό αθλητισμό να τον χαίρονται.

                      Αν είχε γίνει το σκηνικό από την ανάποδη τώρα θα είχε ξεκινήσει τρίτος παγκόσμιος αλλά είπαμε εμείς είμαστε ανώτεροι και στην ευρώπη υποστηρίζουμε γαύρο. Αυτοί τόσα χρόνια πετάνε λάσπη και προπαγάνδα για τον ευρωπαϊκό στο παρίσι και ψέματα για την θεσσαλονίκη ότι ήταν με την διασπασμένη ευρωλίγκα και εμείς τους λέμε και μπράβο για ένα ευρωπαϊκό που θα έπρεπε να είχαμε πάρει εμείς.
                      Και καλά θα κάνουν ορισμένοι να μην θυμούνται τον Παναθηναϊκό και τον ελληνικό αθλητισμό μόνο όποτε τους συμφέρει. Όταν γράφουν για τον γαύρο ας αφήσουν αυτά τα έχουμε 8 ευρωπαϊκά σαν Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει 6 ευρωπαϊκά όχι η Ελλάδα γενικά, και ο γαύρος 2.

                      Και τώρα που ο γαύρος πήρε ένα τρόπαιο που μας το κλέψαν αρχίζει σιγά σιγά και το παραμυθάκι. Και εντάξει από τις δημοσιογραφάρες αυτού του τόπου τα ξέραμε. Το τραγικό είναι ότι μερικοί "βάζελοι" (ο όρος Παναθηναϊκός δεν τους αξίζει) διαμορφώνουν άποψη από αυτούς και έχουν αρχίσει ήδη ότι φταίει ο μπατιστ που δεν έπαιξε καλά, ότι ο ιβκοβιτς το πήρε με τα μωρά, ότι ο Παναθηναϊκός θέλει ανανέωση, ότι ο Ομπράντοβιτς δεν μπορεί χωρίς φτασμένους παίκτες σε αντίθεση με τον ιβκοβιτς και δώστου και συγχαρητήρια στο γαύρο γιατί εμείς είμαστε ανώτεροι.

                      Επίσης θα χαιρόσουν περισσότερο δηλαδή να το έπερνε η CSKA μετά τα της Παρασκευής?Εγώ προσωπικά όχι πάντως
                      Δεν με ενδιαφέρει ποιος θα το έπαιρνε από τη στιγμή που η διοργάνωση είχε αλλοιωθεί με τα εγκλήματα του ημιτελικού. Όποιος και να το έπαιρνε κλεμμένο από εμάς ήταν και για αυτό δεν το βρίσκω λογικό να το "νομιμοποιούμε" δίνοντας και συγχαρητήρια από πάνω (+ όλους τους άλλους λόγους που σου ανέφερα).
                      Αν το θες λίγο διαφορετικά πάντως, σαν άνθρωπος δεν μπορώ να χαίρομαι για τη νίκη μίας ομάδας που έχει φτάσει μέχρι και να δηλητηριάσει νερά για να περάσει σε ένα final 4.

                      Comment


                      • Εντάξει τι να κάνουμε δεν είμαι Παναθηναϊκός τότε.

                        ΓΑΥΡΟΙ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ!


                        Comment


                        • Sub-zero αν δεν έχετε ξύδι σπίτι να σου στείλω 2-3 λίτρα να υπάρχουν...
                          I'm back bitches... Version 2.0

                          Το νέο forum για το αυτοκίνητο: PetrolHeads

                          Comment


                          • Απ' ότι άκουσα παίχτηκε τρελή μούργα κι αλητεία κατά του ΠΑΟ αλλά απο 'κει και πέρα κούπα στη Ελλάδα like a bauss. Στησίματα και σπρωξίμα πάντα θα υπάρχουν μην κοροϊδευόμαστε. Κρίμα που ο φανατισμός και οι κόντρες κρατάνε κάποιους θολωμένους. Καλή η κόντρα και ανταγωνισμός αλλά το σωστό είναι να βλέπουμε λίγο καθαρά από ένα σημείο και μετά. Αυτό ισχύει και για τους μεν και για τους δε. Δηλαδή όταν παίζει η εθνική τι λέει ένας ψαγμένος / φανατισμένος γαύρος ή βάζελος; Όχι ρε πούστη νικήσαμε αλλά έβαλε τους περισσότερους ο Διαμαντίδης ή ο Βασιλόπουλος γάμησέ τα δεν το χάρηκα!
                            The illusion of free will is an illusion.

                            Comment


                            • Originally posted by NickTG View Post
                              Sub-zero αν δεν έχετε ξύδι σπίτι να σου στείλω 2-3 λίτρα να υπάρχουν...
                              Δεν υπαρχει like να πατησω.

                              Sub αναρωτιεμαι, τα ποστς που γραφεις οταν εισαι σε πορωση εχεις γυρισει ποτε πισω να τα διαβασεις μετα απο καιρο...
                              Do a barrel roll!

                              Comment


                              • Originally posted by Ramparter View Post
                                Δεν υπαρχει like να πατησω.

                                Sub αναρωτιεμαι, τα ποστς που γραφεις οταν εισαι σε πορωση εχεις γυρισει ποτε πισω να τα διαβασεις μετα απο καιρο...
                                Kαταρχήν για να μην δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις, ουδέποτε ασχολήθηκα αγωνιστικα με το παιχνίδι του γαύρου για να μου λέτε ότι χρειάζομαι ξύδι. Έτσι και αλλιώς όσα ευρωπαϊκά της ομάδας μου έχω δει από κοντά, 2 στα 6, τόσα έχουν οι άλλοι συνολικά. Όταν παίρναμε το 2ο ευρωπαϊκό μας εμείς, είχαμε ακόμα δραχμές στις τσέπες και τον σημιτη πρωθυπουργο.
                                Αυτό που έγραψα ήταν ότι έγινε κλοπή στον δικό μας ημιτελικό και ότι άμα μας είχαν αφήσει να περάσουμε θα το είχαμε πάρει εμείς, δεν νομίζω ότι είναι παράλογο αυτό. Δεν είναι τυχαίο ότι όσα είπα τα είπα σε Παναθηναϊκό και όχι σε γαύρο που έγραψε ότι χαίρεται για την νίκη της ομάδας του. Αν πραγματικά κοιτούσα το αγωνιστικό κομμάτι του παιχνιδιού του γαύρου με τον τρόπο που με κατηγορείτε θα έγραφα για τον τεοντοσιτς που έκανε ότι περνούσε από το χέρι του για να τους χαρίσει το ματς, τον καζλαουσκας που κοιμήθηκε στον πάγκο και τον σισκαουσκας που βρήκε ώρα να έχει 0/2 βολές και την κωλοφαρδια τους που γυρισαν από το -19.


                                Όσο για τα άλλα για τα οποία με "κατηγορείς" θα μπορούσα να σου κάνω αναλύσεις επί αναλύσεων αλλά μάλλον δεν έχει και πολύ νόημα... Δεν έχει νόημα γιατί εσύ βλέπεις τα αθλητικά αποκλειστικά ως ένα πεδίο που σου δίνει τη δυνατότητα να troll-αρεις. Δικαίωμα σου να το βλέπεις έτσι αλλά πρέπει να καταλάβεις ότι άσχετα με το πως θες να το αντιμετωπίζεις εσύ ο αθλητισμός είναι πολύ σοβαρότερο σαν θέμα. Μπορεί να μην είναι άμεσα σημαντικό αν θα πάρει το χ τρόπαιο ο ΠΑΟ, ο γαύρος ή οι πόντιοι βέροιας αλλά είναι σημαντικό για μία χώρα να έχει αθλητισμό που να αποπνέει μία στοιχειώδη υγεία. Επίσης είτε σου αρέσει είτε όχι κάποιες ομάδες έχουν δυναμική η οποία ξεφεύγει από τα στενά πλαίσια του αθλητισμού και το να αγνοείς ή να αντιμετωπίζεις και πάλι στα πλαίσια του troll-αρισματος το πως χρησιμοποείται αυτή η δυναμική και εκτός αθλητισμού είναι απλά στρουθοκαμηλισμός. Δεν έγραψα τυχαία για τον βουλευτή ανατολακη, αν δεν καταλαβαίνεις για τι πράγμα μιλάω ψαξε το λίγο και θα καταλάβεις.
                                Από την εποχή κόκκαλη και μετά στον ελληνικό αθλητισμό συντελούνται ο-ρ-γ-ι-α αλλά από τη στιγμή που εσύ έχεις de facto εικόνα στο μυαλό σου ότι οπαδός σημαίνει πωρωμένος που βλέπει παντού θεωρίες συνωμοσίας ε μάλλον δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα να το συζητάμε.

                                Έχω βαρεθεί να γράφω για την ομάδα που κέρδισε το euro το 2004. Αυτοί οι παίκτες που τίμησαν την Ελλάδα επί χρόνια αδυνατούσαν να κερδίσουν τίτλο γιατί υπήρχε η παράγκα που τα έλεγχε όλα. Αυτούς τους παίκτες που στην ελλάδα παίζαν ενάντια σε θεούς και δαίμονες μόλις κάναν μία άσχημη εμφάνιση βγαίναν μερικόι "βάζελοι" και οι αντικειμενικοί δημοσιογράφοι και μας λέγαν ότι αφού δεν μπορείς να νικήσεις την παναχαϊκή δεν δικαιούσαι να μιλάς και ότι ο γαύρος τα έπαιρνε δίκαια.
                                Απάντησε μου λοιπόν αν θεωρείς παράλογο το να μην δέχεται κάποιος να νομιμοποιεί και να αποθεώνει τέτοιες καταστάσεις; Είναι υγιές; Ή σε αφήνει αδιάφορο ότι μία γενιά παιδιών που είναι κοντά στο αθλητισμό έχει μεγαλώσει με πρότυπα πουστιάς και λαμογιάς. Εκεί είχαμε φτάσει σαν χώρα, αυτοί που φέραν ευρωπαϊκό δεν μπορούσαν να πάρουν εγχώριο τίτλο.
                                Αν το παραπάνω έστω σε προβληματίζει σαν γεγονός μπορεί να γίνει κουβέντα σοβαρή και μπορώ να σου αναλύσω τους λόγους για τους οποίους δεν γίνεται εγώ σαν Παναθηναϊκός να δίνω συγχαρητήρια στο γαύρο (ο οποιος σαν σύστημα συνολικά θέλει να μου στερήσει το δικαίωμα να μπορώ υπάρχω σαν ομάδα και κατ' επεκταση να είμαι σε ένα πέταλο της Κυριακές και να τραγουδάω) για ένα τρόπαιο το οποίο μάλιστα θα έπρεπε να είχα κατακτήσει εγώ.

                                Comment

                                Working...
                                X