Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμένα αυτό που μου έμεινε από το σημερινό είναι ότι αυτό το προϊόν μας το προσφέρει η ΕΡΤ, η οποία πρώτη έφερε το Τσάμπιονς Λιγκ στην Ελλάδα, με τις δυνατές συγκινήσεις του, κάνοντας απόσβεση τα χρήματα των Ελλήνων φορολογούμενων, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ HIGH-DEFINITION.:troll::kill:
Και τα 2 ηταν. Αστειοτητες αυτα που λενε οτι ο αλλο επεφτε και ηταν ακουσιο, απλωμενο χερι και η μπαλα να εχει κατευθυνση προς το τερμα = πεναλτυ. Νομιζω υπηρχε και αλλη μια παρομοια με τον πεπε που ομως δεν δοθηκε.
Θα ελεγα για οσους μας τα εχουν πρηξει περι αντι-ποδοσφαιρου ενω οι ιδιοι την βρισκουν να βλεπουν... πολο, αλλα μετα ειδα το παρακατω πρωτοσελιδο.
Ενταξει το παραπανω ειναι λογος μεχρι και οπαδος της πουτα να γινεις
ΠΑντως νομιζω οτι το σημερινο ειναι η αποδειξη αυτου που λεμε οτι καποιες ομαδες εχουν φανελα σε τετοια ματς. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ομαδα που εχασε το πρωταθλημα απο την ντορτμουντ που της εκανε πλακα ο γαυρος, εχει την ποιοτητα για να σταθει ετσι σε μια τετοια εδρα και μετα απο το ξεκινημα που εκανε η ρεαλ.
Αλήθεια για τα 2 πέναλτυ τι πιστεύετε?
Θα ελεγα για οσους μας τα εχουν πρηξει περι αντι-ποδοσφαιρου ενω οι ιδιοι την βρισκουν να βλεπουν... πολο, αλλα μετα ειδα το παρακατω πρωτοσελιδο.
Ενταξει το παραπανω ειναι λογος μεχρι και οπαδος της πουτα να γινεις
ΠΑντως νομιζω οτι το σημερινο ειναι η αποδειξη αυτου που λεμε οτι καποιες ομαδες εχουν φανελα σε τετοια ματς. Δυσκολευομαι να πιστεψω οτι ομαδα που εχασε το πρωταθλημα απο την ντορτμουντ που της εκανε πλακα ο γαυρος, εχει την ποιοτητα για να σταθει ετσι σε μια τετοια εδρα και μετα απο το ξεκινημα που εκανε η ρεαλ.
Comment