Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Bye bye Takis...

    Μα ποσο μπροστα μπορει να ειναι ο προεδρος του Ολυμπιακου, οι κινησεις του ειναι τουλαχιστον σπουδη στην οργανωση μιας ΠΑΕ...

    Οταν θα καταλαβουν οτι η μπαλα παιζεται μεσα στο γηπεδο απο ανθρωπους οι οποιοι ξερουν μπαλα και οχι απο αυτους που χειριζονται το χρημα, εγω θα ειμαι draft στο NBA...
    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

    Comment


    • <div class='quotetop'>(DjSolid &#064; Mar 11 2008, 01&#58;23 PM) [snapback]13912[/snapback]</div>
      Bye bye Takis...

      Μα ποσο μπροστα μπορει να ειναι ο προεδρος του Ολυμπιακου, οι κινησεις του ειναι τουλαχιστον σπουδη στην οργανωση μιας ΠΑΕ...[/b]
      Πολυ μπροστα
      Ελπιζω τουλαχιστον ο sir Τακης να εχει την αξιοπρεπεια να μην ξαναπαει στον Ολυμπιακο.

      Comment


      • Ο sir Takis ειναι λιγος για τον Ολυμπιακο κακα τα ψεματα.
        Το Timing βεβαια που επιλεχθηκε να γινει η απολυση του ειναι επικινδυνο. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω εαν εχωνα 25 εκ euro θα ειχα πολλες απαιτησεις...

        Τεσπα, εαν εχει αξιοπρεπεια επανω του ο sir Takis ας μην ξαναπαει προπονητης στον Ολυμπιακο. Πρωι μπαινει, πρωι βγαινει. Πελατης εγινε κι αυτος.

        ΕΝΤΙΤ: Μωρη αρρωστεια Hideo, τα ιδια ειπαμε
        " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

        Authenticity sir, authenticity. "

        Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



        Comment


        • Είναι λίγος ο Sir Takis για τον Ολυμπιακό, μπροστά στον ?πολύ? Αλέφαντο, ή τον Sollied, τον Μαντζουράκη, τον Bigon, τον Katanec και τον Protasov.
          Έχει περάσει πολλές φορές τους ομίλους με άλλον προπονητή ο Ολυμπιακός, έχει βαρεθεί στο παρελθόν να κάνει διπλά στο Champions League και να ρίχνει τεσσάρες στον αιώνιο αντίπαλο, (αν και για το τελευταίο το συζητάμε).

          Λίγος ξε λίγος ο Λεμονής έχει συνδέσει όλα τα χρόνια της καριέρας του στον γαύρο, το όνομα του με μερικές από τις μεγαλύτερες νίκες στην ιστορία του συλλόγου.

          1-4 τον Παναθηναϊκό του Φιλιππίδη στη Λεωφόρο.
          6-1 την ΑΕΚ στο κύπελλο.
          4-0 τον Παναθηναϊκό του Τζίγγερ στο κύπελλο.
          6-2 τη Leverkusen στους ομίλους του Champions League.
          Το μεγαλύτερο σερί νικών στο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου, ρεκόρ ελληνικού πρωταθλήματος, με 15 ή 16 σερί νίκες, δε θυμάμαι καλά, το 2000/2001.

          Οποίος, ?πολύς? είχε κάνει τα αντίστοιχα και λεγότανε Lemonic ή Lemoninho θα ήταν περισσότερος φαντάζομαι.
          There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
          Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

          Comment


          • Φυσικα κ ειναι λιγος ο sir Takis.

            Στο Ελληνικο πρωταθλημα μανγκας ηταν κι ο Προτασοφ που εκανε πρακτικη κ παραλληλα εβαζε κι αυτος 4αρες. Αν δεν κανω λαθος πηρε κ πρωταθλημα. Δε λεει κατι αυτο.
            Επισης, εντελως τυχαια η πορεια στην Ευρωπη του Ολυμπιακου εχει ονοματεπωνυμο -> 25 εκ. euro
            Ποτε ειχε ο γαυρος Λουα-Λουα κ Γκαλετι τα τελευταια χρονια? Κι επισης απο ποτε ειχε να δει σοβαρο σεντερ φορ περιοχης τυπου Κοβασεβιτς? Η μηπως το Μιχαλακη με τα ξυλο-καλαμια του μπορουσε να προσφερει κατι αντιστοιχο κ δε το ξεραμε τοσα χρονια (κοντρολ με το καλαμι, σουτ με το καλαμι κτλ)?

            Η Ελλαδα δεν εχει προπονητες αυτη ειναι η αληθεια. Κι οποιοσδηποτε ειναι λιγος. Ας μου πει λοιπον καποιος ποια σχολη εβγαλε ο sir Takis κι απο ποιον πηρε μαθηματα.
            Μην τρελαθουμε.
            " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

            Authenticity sir, authenticity. "

            Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



            Comment


            • Καταρχήν δε νομίζω πως αναφέρθηκα μόνο στις εγχώριες επιτυχίες, ο μύθος του μπάτζετ είναι πραγματικά ο αγαπημένος μου, γουστάρω τρομερά να τον ακούω, κι από τα 25 μύρια που λες, τα μισά ξοδεύτηκαν την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, με Belluschi ? Leonardo, όταν η ομάδα είχε ήδη καταφέρει όσα είπα.
              Το μπάτζετ σίγουρα παίζει ρόλο, η θεοποίηση του όμως και το να τα φορτώνουμε όλα εκεί, είναι το μεγαλύτερο παραμύθι στα χρονικά του ποδοσφαίρου ever ΙΜΟ.

              Το υλικό του Ολυμπιακού είναι ασυζητητί πολύ καλύτερο από αυτό των τελευταίων ετών, δε νομίζω όμως πως και ο γαύρος του καλού Djorgevic, Γιαννακόπουλου, Karembeu, Ze Elias, Zetermberg, Γεωργάτου μπλα μπλα, είχε να ζηλέψει και πολλά. Δε ξέρω πια σχολή έβγαλε ο Sir Takis, φαντάζομαι την ίδια με τον μακαρίτη τον Κυράστα που χωρίς μπάτζετ και διπλώματα, έκανε παπάδες στην Ευρώπη με τον Παναθηναϊκό, από την άλλη μπορεί πάντα να πάει να βγάλει την σχολή που έβγαλαν όλοι οι μεγάλοι ξένοι προπονητές που πέρασαν από την Ελλάδα.

              Για το ξεκαθαρίσουμε το θέμα, δεν είπα και δεν πιστεύω ότι ο Λεμονής είναι προπονηταράς. Το να τον χαρακτηρίζει κανείς όμως ?λίγο?, όπως κάνει το σύνολο της κοινής γνώμης αυτή τη στιγμή, προϋποθέτει το ανέβασμα του πήχη ψηλά από τους προκατόχους του. Τα τελευταία 10 χρόνια ο μόνος που είχε τον πήχη ψηλότερα από τον Λεμονή ήταν ο Bajevic, με βάση λοιπόν:

              1ον το που ήταν τα προ Λεμονή χρόνια ο πήχης στην ομάδα από αυτούς που είχαν περάσει από τη θέση του προπονητή.

              2ον Το τι κατάφεραν αυτοί.

              Όχι, ο Λεμονής δεν ήταν καθόλου λίγος για τον γαύρο, αν ήταν ξένος θα τον βαφτίζαμε και πολυτέλεια, ε ρε Sollied που χρειάζεται.
              There are two types of people who will tell you that you cannot change the world:
              Those who are afraid to try, and those who are afraid that you will succeed.

              Comment


              • Αν αγνοησουμε εστω και λιγο τον παραγοντα budget τοτε ειναι σα να αγνοουμε τρανταχτα παραδειγματα επιπεδου Lyon που σεμνα αλλα συστηματικα επενδυει/επενδυε ποσα για να χτισει την ομαδα που ειναι σημερα. Φυσικα υπαρχουν κι αλλες τετοιες ομαδες που διακρινονται στην Ευρωπη κ κυριαρχουν στο πρωταθλημα τους. Το χρημα παιζει κυριαρχο ρολο στο ποδοσφαιρο.

                Επειτα, Lua-Lua, Galleti, Ledesma κ μερικοι αλλοι που κοστισαν αλλα δε "βγηκαν" πιθανα δεν αγγιζουν τα 25 εκ οπως ανεφερα αλλα παλι μενουμε σε 2ψηφιο αριθμο, καθολου αμελητεο/
                Παρεπιπτοντως ο Ολυμπιακος αποκλειστηκε ενω ειχε στο ροστερ του τα 25 εκ.

                Εδω υπαρχει μια παρανοηση. Δεν ειπα σε σχεση με τους προκατοχους του. Μιλαω για το επιπεδο της ιδιας της ομαδας, τις φιλοδοξιες , στοχους. Ενας Λεμονης ειναι ΠΟΛΥ λιγος για τα οραματα που εχουν οι φιλοι του Ολυμπιακου αλλα και η διοικηση. Η Ελληνικη πραγματικοτητα αντιμετωπιζετε ευκολα οπως εχει δειξει κ το παρελθον. Δε δινω αλαθητο στη διοικηση. Αυτη επιλεγει.

                Ελπιζω να εγινα πιο σαφης τωρα.
                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                Authenticity sir, authenticity. "

                Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                Comment


                • Καραγκιοζιλίκια...

                  Ο Λεμονής έπρεπε να μείνει, πολύ απλά.

                  Πρώτον, αναδείχτηκαν μέσα από παιχνίδια της ομάδας 3 - 4 παίχτες από τις ακαδημίες, κάτι πολύ σπάνιο για το Γαύρο (Μενδρινός, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου).

                  Δεύτερον, ΣΟΒΑΡΗ και ουσιαστική παρουσία στην Ευρώπη, χωρίς το κόμπλεξ του "απόρθητου Καραϊσκάκη" και τις τρεις νίκες που χρειαζόμαστε + τη μία ισοπαλία εκτός για να περάσουμε στον επόμενο γύρο. Είτε αρέσει στον πρόεδρα (και όποιον άλλο) είτε όχι, με ΑΥΤΟ τον προπονητή είδαμε το Γαύρο να κοντράρει στα ίσα τη Ρεάλ στο Μπερναμπέου επί 80 λεπτά και μάλιστα να προηγείται, ή να ρίχνουμε δύο τριάρες στη Βέρντερ, ή να γυρίζουμε αποτελέσματα εκτός έδρας, κάτι που μέχρι πέρσι ήταν επιστημονική φαντασία. Η νοοτροπία της ομάδας, χωρίς να εχει απαραίτητα ποιοτικότερο ρόστερ από παλιότερες φουρνιές, ήταν ολοφάνερα διαφορετική -επιτέλους είχε ξεκάθαρο τρόπο παιχνιδιού που περνούσε από πολλούς παίχτες, και συγκεκριμένο προσανατολισμό. Όπως πολύ σωστά είπε ο Λινκ, κάποτε στο κέντρο είχαμε Καρεμπέ (ή Ζέτεμπεργκ) αντί για Στολτίδη, ο Τζόρτζεβιτς έκανε για τρεις, μπορούσαμε να έχουμε μπροστά Αλεξανδρή - Τζιοβάνι, ενώ το Ριβάλντο τον ζήσαμε όλοι. Είδαμε αυτό που θέλαμε να δούμε, ανεξαρτήτως ίσως του αν θα περνούσαμε ή όχι. Μια ομάδα που δεν ήταν λούζερ από χέρι (με εξαίρεση το δεύτερο παιχνίδι με την Τσέλσι).

                  Τρίτον, κατάφερε και πήρε παιχνίδια με μισή (και λιγότερη) εντεκάδα. Θυμάται κανείς ποιούς παίχτες κατέβασε εναντίον της Ξάνθης στον πρώτο γύρο?

                  Τέταρτον, δεν ευθύνεται για τους τραυματισμούς ή για το ότι κάποιοι παίχτες ήταν αναντικατάστατοι στην ευρωπαϊκή εντεκάδα του. Όταν αυτοί βγήκαν εκτός, μόνο σε αλχημείες μπορούσε να καταφύγει, και το αναπόφευκτο αποτέλεσμα ήταν η ομάδα να χάσει το ρυθμό της και οι γκέλες να έρθουν. Η καθίζηση του δεύτερου γύρου δεν οφείλεται αποκλειστικά στο Λεμονή, όπως προσπαθούν να δείξουν. Το μπάτζετ από μόνο του δε σημαίνει και πολλά. Φέτος πάντως μπορούμε να πούμε ότι οι μεγάλοι παίχτες που πήραμε ήταν ΕΚΕΙ και τα βγάλανε τα λεφτά τους.

                  Αλλά έτσι είναι. Ο Σωκράτης γουστάρει να παίρνει το πρωτάθλημα κάθε χρόνο, μα πιο πολύ γουστάρει να είναι αυτός που παίρνει όλη τη δόξα για οτιδήποτε. Ο Λεμονής πήγαινε να φτιάξει κάτι που θα μείνει, αλλά ΟΟΟΟΟΧΙ&#33;&#33;&#33;&#33; Ο Γαύρος κάθε χρόνο πρέπει να χρειάζεται ένα - δυο παιχταράδες και μεγάλο προπονητή, ώστε ο Σωκράτης να δικαιολογεί την παρουσία του. Κανείς δεν έχει την απαίτηση ο Τάκης να μας φέρει το Τσάμπιονς Λιγκ ή να διαχειριστεί την Ολλανδία του &#39;80. Αν κάποια στιγμή ο Γαύρος έφτανε στο επίπεδο του βάζελου πριν κάποια χρόνια, να χτύπαγε δηλαδή τους 8 με ρεαλισμό, τότε ας παίρναμε το Ράικαρντ πχ. Τώρα το ζητούμενο ήταν να στηθεί μια ομάδα με φιλοδοφία, βάθος και προοπτική, κάτι που τα 2 - 3 τελευταία χρόνια ΔΕΝ έγινε σε ΚΑΝΕΝΑ επίπεδο. Με την παρουσία του πάντως, την όχι αλάθητη, έδειξε και σοβαρότητα και αυτοπειθαρχία και όρεξη.

                  Προσωπικά, πιστεύω ότι ο Ολυμπιακός του χρωστάει πολλά.
                  Τι βλέπεις όταν έχεις πράσινα μάτια?

                  Στο Βιλαμπάχο ακόμα τρίβουν...

                  Η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και σε ένα τρελό είναι πως εγώ δεν είμαι τρελός - Σαλβαδόρ Νταλί

                  Comment


                  • Εγω προσωπικα παλι πιστευω οτι ο Λεμονης χρωσταει πολλα στον Ολυμπιακο.




                    ...χαστουκια...

                    Το θεμα ειναι αυτο ακριβως που ειπε ο Τιτος. Ο προεδρος πανω απο ολα. Το image ειναι το παν. ΠΟΥ ΠΑΜΕ ΡΕ ΜΕ ΑΥΤΟΝΑ ΝΑΟΥΜ&#33;&#33;&#33; ΣΤΟΥ ΤΖΑΜΠΙΟΝΖ ΛΙΗΓΚ;;;; Εδω δε θα παρουμε πρωταθλημα γιατι η Ολυμπιακαρα μας ΚΑΝΕΙ ΚΑΚΑ ΜΑΤΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ&#33;&#33;&#33;

                    Οι ομαδες μελετονται και στηνονται. Απλα ο Κοκκαλαρας (βασικα και οι δυο) θελει να κανει καθε χρονο εντυπωση και οχι αποτελεσμα. Εαν ο γαυρος παρει πρωταθλημα με 15 βαθμους διαφορα τοτε φταιει ο προεδρος που εφερε τους παιχταραδες και τον προπονηταρα στο Λιμανι. Εαν οχι, τοτε ο προπονητακος φταιει που υπεδειξε ηλιθιους παικτες και δεν τους αξιοποιησε στον βαθμο που επρεπε.

                    Καποτε οι αλλοι ηταν κοτες και πελατες. Τωρα ολοι τους ειναι απλα ηλιθιοι.

                    Μα ποσο μπροστα...
                    :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                    Comment


                    • Toυς παικτες τους υπεδειξε ο Ivic, Solid. Nεo μοντελο....

                      O Sir Takis ηξερε που ηταν κ ηξερε επισης τη μοιρα του. Το ειχε ξαναπαθει αλλωστε/

                      Οπως ειπα κ πιο πισω, το να διωξεις τωρα το Λεμονη δεν ειναι κι οτι καλυτερο κ θα συμφωνησω οτι ειναι η κλασσικη πολιτικη του Κοκκαλη. Δε θα παρει πρωταθλημα (αποσο ολα δειχνουν) λογω Λεμονη ή το πηραμε επειδη εγω ο προεδρος εδιωξα τον Λεμονη. Τα χει αυτα ο Κοκκαλης. Γνωστα του "χιουγια"

                      Ωστοσο, μου κανει εντυπωση η συμπαθεια (?) στο προσωπο του Λεμονη [ή μηπως αντιπαθεια στον Κοκκαλη?] απο πολλα ατομα , στα διαφορα fora. Προπονητικα δεν ειχε επιδειξει τπτ το ιδιαιτερο κι ομως η μεγαλυτερη μεριδα ειναι με το μερος του κ μιλαει πολυ κολακευτικα. Χμ. Μεγαλη νικη για το Λεμονη σαυτο το σημειο
                      " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                      Authenticity sir, authenticity. "

                      Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                      Comment


                      • Στους τυφλους βασιλιας ειναι ο μονοφθαλμος.

                        Ο Sillied ηρθε στον ολυμπιακο μετα βαϊων και κλαδων, για να φερει την μεγαλη επανασταση στην ομαδα και να κανει τον συγχρονο ολυμπιακο φοβητρο στην ελλαδα και ομαδα για CL των 8. Καταφερε τα ακριβως αντιθετα και μαλιστα με το συμβολαιο του τελειωμενο κανονικοτατα, τρια χρονακια παρακαλω. Αλλα ο Sollied ηταν προπονηταρας απ&#39;εξω ο οποιος δεν καταφερε να καταλαβει την ελληνικη πραγματικοτητα...

                        Απο την αλλη ο Λεμονης ειναι ελληνας. Στην προηγουμενη του ομαδα πριν την δευτερη θητεια του στον γαυρο εκανε παπαδες. Σιγουρα την πρωτη φορα εκανε μαλακιες στον Ολυμπιακο, αλλα εφερε αποτελεσματα. Το ιδιο και την δευτερη φορα. Ελα ομως που δεν μας κανει τελικα...

                        Γνωμη μου ειναι οτι και τον Lippi να φερει ο Κοκκαλης, και παλι δεν θα καταλαβει τι θελει. Και πρωταθληματα σερι να του παρει, παλι δεν θα τον ικανοποιησει γιατι στην Ευρωπη θα κανει τα γνωστα...

                        Αμα ο ανθρωπος εχει κορεστει...
                        :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                        Comment


                        • Διαβάστε τι λέει ο Σάββας στο contra:http://contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague...cos/191017.html
                          Δεν υπάρχει ρε αυτός ο άνθρωπος&#33;&#33;&#33;&#33;

                          Όσο για τον Κόκκαλη τι να πω...Συγχαρητηρια&#33;&#33;&#33; :icon_twisted: Μέχρι την προηγούμενο καλοκαίρι ήθελε και καλά πορείες στην Ευρώπη και φέτος που κατάφερε η ομάδα να περάσει στην επόμενη φάση μετά από μία δεκαετία, διώχνει τον προπονητή&#33;&#33;&#33; Λες και είχαμε καναν άλλον σοβαρό προπονητή εκτός του Μπάγεβιτς&#33;&#33;&#33; Δεν λέω ότι ήταν και κανας super προπονητής ο Τάκης αλλά σε σχέση με τους προηγούμενους... Και τώρα ας γυρίσουμε πίσω στους Ματζουράκηδες(έφυγε από τη Βέροια, λέτε να...ουτε να το σκεφτώ δεν θέλω&#33;) και τους ευρωπαίους προπονηταράδες τύπου Sollied. Αλλά έτσι κάνει πάντα και έτσι θα κάνει πάντα. Θα φέρνει προπονητάκια και θα λέει για τελικούς CL με τους ανύπαρκτους παικτες τύπου Maric, Ανατολάκης κτλ. και αν τυχόν φέρει κανάν καλό να τον διώχνει οπως έδιωξε τους Rivaldo, Castillo, Giovanni, Karembe, για να δείχνει ότι αυτός έχει το πάνω χέρι και ότι είναι η πρώτη μούρη στην ομάδα.

                          Comment


                          • Πέρα βρέχει....
                            Αυτή ηταν η πρώτη μου σκέψη όταν άκουσα για την απόλυση του λεμονή.
                            Τι να πώ πραγματικά&#33; Οντας γαύρος αυτη η χρονιά ποδοσφαιρικά ηταν μια απο τις καλύτερες για μένα. Διπλα εκτος εδρας και μάλιστα με ανατροπές του σκορ (επρεπε να φτάσω 25 χρονών για να το δω αυτό) κοντραρισμα στα ισια τη ρέαλ και πρόκριση στους 16 του CL&#33; Τι αλλό να ζητήσει ένας γαύρος που τόσα χρόνια στην ευρώπη είναι συνηθισμένος να τρώει την μια φόλα πίσω απο την αλλή?
                            Το ελλήνικο πρωτάθλημα το έχω χεσμένο (που θα λέγε και ο solid) τόσα χρόνια αμφισβήτηση, γκρίνια και λοιπές μλκιες για τη διαιτησία με εχουν κουράσει&#33; Και να πω οτι έβλεπα και σοβαρή μπάλα?
                            Τέσπα πίστευα οτι φέτος ο θρύλος έκανε σωστές κινήσεις και έβαζε τις βασεις για το χτίσιμο μια ομάδας που θα στέκεται αξιοπρεπώς στην ευρώπη, προφανώς έκανα λάθος.
                            Οσον αφορά το budget ασφαλώς και παιζει κάποιο ρόλο αλλά οχι τόσο σπουδαιο. Δείτε π.χ την ρέαλ, αποκλειστηκε στους 16 και μάλιστα απο ομάδα που έχει πολύ μικρότερο μπατζετ απο την τσέλσι που απέκλεισε τον θρύλο.
                            I attack sharks
                            when i smell them bleed
                            I dont go swimming
                            water just wants to be around me.

                            Comment


                            • Αυτη η αϊδια με τα budgets των ομαδων μου εχει κατσει στον λαιμο μιλαμε&#33;&#33;&#33;&#33; Ελεος πια&#33;&#33;&#33; Η μπαλα ειναι μπαλα και αμα την ξερεις την ξερεις, ειτε εισαι ο Zidane ειτε εισαι ο Καραπιαλης. Αν ειναι ο Ολυμπιακος και η οποιαδηποτε ομαδα να κανει σαν την Real και να δινει 500 εκατομμυρια ευρω τον χρονο για ποδοσφαιριστες, τοτε να το παρατησουμε το αθλημα και να το μετονομασουμε σε χρηματοσφαιρο&#33;&#33;&#33; Ντροπη πλεον&#33;&#33;&#33;

                              Υπαρχουν τοσο καλοι ελληνες παικτες και ολοι κλεινουν τα ματια, περιμενουν το μανα εκ Ευρωπης και Αμερικης. Τοσα παιδια 17 και 18 χρονων που παιζουν σε ομαδουλες της επαρχειας και της Αθηνας και της Θεσσαλονικης, και αυτο που κανουν οι μεγαλες ομαδες ειναι να σκανε τα λεφτα μονο και μονο για να ντοπαρουν τους φιλαθλους τους&#33; Αισχος&#33; Ποσοι Νινηδες υπαρχουν εκει εξω αραγε; (αληθεια, γιατι δεν παιζει το παιδι πλεον; Τοσο μικρος ειναι για τον ΤΕΣεηρο;) Ποσοι Διμουτσοι; Ποιος τους ξερει;

                              Για μενα σωστη και μεγαλη θα ειναι η ομαδα η οποια θα ψαχνει παντα και συνεχως για παιδια-μπαλαδορους τους οποιους θα αντρωσει και ποδοσφαιρικα και ανθρωπινα. Το ποδοσφαιρο ειναι αθλημα, ο αθλητισμος ειναι γιορτη και παιδεια, και πανω απο ολα ειναι ψυχαγωγια και υγεια.

                              Ο καρκινος του αθλητισμου ειναι οι εταιριες και τα φραγκα. Για αυτο και τους συχαθηκα απο μικρος και δεν προχωρησα στο μπασκετ, γιατι....γαμησε το, τελος παντων ας μην τα βγαλω τα δικα μου παραεξω, ο,τι εγινε εγινε.

                              Να ψαξουν στην Ελλαδα οι ομαδες να βρουν παιχταραδες, ακομα και καμια 20αρια να ειναι ΥΠΑΡΧΟΥΝ&#33; Ξεστραβωθητε&#33;&#33;&#33;&#33;
                              :tanno:Κωστας Χατζαροπουλος:tanno:

                              Comment


                              • Επισης, εντελως τυχαια η πορεια στην Ευρωπη του Ολυμπιακου εχει ονοματεπωνυμο -> 25 εκ. euro[/b]
                                Γιατί σου έχει κολλήσει το μπάτζετ; Ειδικά το καλοκαίρι τα λεφτά που έσκασαν δεν ήταν κάτι το φοβερό. Κοβάσεβιτς ελεύθερος στα 34 και τελικά του βγήκε. Γκαλέττι η καλύτερη μεταγγραφή τους αλλά όχι πολύ ακριβή αν θυμάμαι καλά ήταν 1,2 ή 1,7 μύρια. Ο Λεντέσμα και αυτός δεν πρέπει να κόστισε πολλά. Ο Λούα Λούα απλά δεν πρέπει να υπολογίζεται εδώ. Οι 3 που κάναν την διαφορά σε σχέση με άλλες χρονιές δηλαδή δεν του κόστισαν πολύ.

                                ΚΑτά τα άλλα η όλη φάση με κάνει να γελάω. Ο Σερ Τάκης είχε φύγει την πρώτη φορά γιατί δεν τους ήταν αρκετός για την Ευρώπη. Το φέραν πίσω μετά από λίγα χρόνια για να κάνουν το βήμα στην ευρώπη. Έκανε το βήμα στην Ευρώπη και τελικά τον διώχνουν πριν τελειώσει η χρονιά
                                Πάντως εμένα μου μοιάζει σαν κίνηση πανικού. Σαν να έχουν αποδεχτεί ότι το πρωτάθλημα φέτος θα το πάρουν μόνο στα μουλωχτά όπως και το 2004 που είχε φέρει τον Αλέφαντο.

                                Comment

                                Working...
                                X