Announcement

Collapse
No announcement yet.

Αθλητισμός!

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Χεστε την Ελλαδα, η ματσαρα της ημερας ηταν Ισπανια - Ρωσσια. Και παιξαν και οι 2 πολυ καλα οποτε το δικαιο ειναι να μας ριξουν και οι δυο απο μια πενταρα , να μη ξανασχοληθυμε με ποδοσφαιρο και να κοιταξουμε να κερδισουμε στη Eurovision του χρονου.
    [/b]
    Aπο το keyboard σου και στων Βιγια,Τορες,Παβλιτσενκο το αυτι! :icon_twisted: :icon_twisted:

    Comment


    • Για μενα παντως ευτυχως που εχασε η εθνικη Ελλαδας σημερα.Παρακολουθουσα την εθνικη πολυ πριν απο το 2004 οταν επαιζε ΟΑΚΑ με κατι λετονιες και ημασταν 2000ατομα,και φυσικα πανηγυρισα σαν τρελος την κατακτηση του 2004.Αλλα μετα απο το γιουρο πλακωσαν ολοι οι "νεοελληνες" που εκμεταλευτηκσν την κατασταση προς οφελος τους(χελακηδες,κτλ),η εθνικη εγινε trendy για τον καθε ψευτοcelebrity ελληνα, και το κυριοτερο βοηθησε στην εγκαθιδρυση του μεγαλυτερου λαμογιου που εχει περασει απο τα ελληνικα γηπεδα,του γκαγκατση και των αυλικων του.Επισης οι παικτες απεκτησαν σταρχιδισμο και εκτος ελαχιστων εξαιρεσεων ειδαν την εθνικη σαν μεσο για μεταγραφη,αδιαφορωντας για την φανελα και οι χορηγοι που μυριστηκαν χρημα πλακωσαν σαν τα κορακια.Τι να κανουμε παιδια γυριζει ο καιρος...
      [/b]
      so true...

      Και εγω παλιοτερα γουσταρα περισσοτερο γηπεδο και εθνικη, 2000 ατομα οπως τα λες ρε φιλε, με βασιλη δανηιλ προπονητη και ετσι.. παλιες καλες εποχες χωρις πλακα.. B) μετα εγινε trendy το γηπεδο και πασαρελα..

      Καλα ο χελακης ειναι ο ορισμος του γραφικου τυπου και πολυ σπαστικος το 2004 που ουρλιαζε πολυ forced ηταν.. Τωρα που ειναι το πειρατικο πες του, επεσε σε υφαλο..?

      Εχασα και το στοιχημα παλι...

      Comment


      • Ναι σήμερα παίξαμε χάλια. Αλλά ξέρετε κάτι; ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ! ΚΑθόλου όμως. Ναι είμαστε ανύπαρκτοι. Ανύπαρκτοι ήμασταν και το 2004 ως ένα βαθμό αν και το 2004 καμία σχέση με το σημερινό. Και ποτέ να μην ξαναπάνε σε euro ή μουντιάλ δεν με ενδιαφέρει. Το 2004 κατάφεραν κάτι που πριν μόνο στα όνειρα μας θα βλέπαμε, για να μην πω ούτε και σε αυτά. Δεν με ενδιαφέρει το πως αλλά το κατάφεραν. Αυτό που οι Αγγλοι οι Ισπανοί και οι Πορτογάλλοι ακόμα το παλεύουν και δεν το καταφέρνουν...

        Comment


        • Αν είναι δυνατόν...αμέσως βγήκαν στην επιφάνεια τα εθνικά μας συμπλέγματα?Ρεζίλι και μαλακίες...Ραγιαδισμός, ακόμα και μετά από τόσους αιώνες...[/b]
          Σιγά ρε παιδιά αυτά είναι απλά παιχνίδια και τίποτα άλλο (και γενικά ο αθλητισμός), και δεν έχουν σχέση με τη λεβεντιά της Ελλάδας. Κάνετε λες και οι Τούρκοι έφθασαν έξω από την Λαμία! Εδώ θυμάμαι, μετά την ήτα από την Τουρκία με 1-4, μια χαρακτηριστική συνομιλία στο δελτίο ειδήσεων του MEGA μεταξύ Παύλου Τζίμα και Γεράσιμου Γιακουμάτου, όποιος θυμάται θα καταλάβει!

          Κι αντε,εχω αδικο,οι παικτες με αυτο που εκαναν ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ, τις πασουλες στην αμυνα επι 1 ωρα,πρωτα ρεζιλευουν τους ιδιους και μετα εμας.[/b]
          Ναι αυτό ήταν εκνευριστικό, γενικά χθες δεν υπήρχε κίνηση και τρεξίματα από την ομάδας μας, φαίνονταν οι περισσότεροι κουρασμένοι.

          Γιατι σιγα την μπαλαρα που επαιξε η Σουηδια.Ακομα και με μια αθλια Ελλαδα,δυσκολευτηκαν ασχημα,αμα προσπαθουσαμε λιγακι το λιγοτερο θα ηταν η ισοπαλια.[/b]
          Δεν έχεις και άδικο εδώ.

          Επίσης έλεος γιατί έβαλαν τον Αποστολάκη ως σχολιαστή δίπλα στον Βερνίκο;
          Star Citizen videos Star Citizen gallery

          Comment


          • Αφήστε την Τσεχία στην άκρη ρε αλήτες... Γαλλία και Πορτογαλία με τύχη τις κερδίσαμε; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, παίχτηκε μπάλα το 2004, απλώς όχι σε όλους τους αγώνες και σίγουρα όχι επί μεγάλα χρονικά διαστήματα - περισσότερο σε ξεσπάσματα ποιότητας βασιζόμασταν (βλ. ενέργεια του Ζαγοράκη πριν το γκολ στον αγώνα με την Γαλλία). Και ναι, είχαμε και τύχη όπως είπα, αλλά όχι μόνο αυτό.
            "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

            Comment


            • Συμφωνω απολυτα με το:

              Όταν όλοι παραδεχόμασταν ότι η διαχείριση του τίτλου του πρωταθλητή Ευρώπης είναι μία εξαιρετικά λεπτή υπόθεση, είναι 100% βέβαιο πως εννοούσαμε τον κίνδυνο υπερεκτίμησης των δυνατοτήτων μας.

              Εμείς όμως φτάσαμε στο εντελώς αντίθετο άκρο. Τις υποτιμήσαμε με τον πιο προκλητικό τρόπο και μοιραία πληρώσαμε αδρά το αντίτιμο. Επί δέκα ημέρες μας απασχόλησε περισσότερο κι από το Μακεδονικό ή το γκραν πρι του ?μαύρου χρυσού?, το πώς θα αντιμετωπίσουμε το 50% του Ιμπραήμοβιτς και τα περασμένα μεγαλεία του Λάρσον.

              Απο blog του contra.gr

              Comment


              • Tα ωραία του Euro.Βγαίνουν όλοι οι δημοσιογράφοι και λένε το μακρύ τους και το κοντό τους και στο τέλος βγάινουν και σωστοί παραποιώντας δηλώσεις τους...
                Το παίζουν κια γνώστες και μάγκες ενώ πρωτίστως αυτοί ευθύνονται για το θέμα της celebrity Εθνικής.
                Άντε μη θυμηθώ και τα προ τελικού του Μουντομπάσκετ(μεταμεσονύκτια τηλέφωνα,συνεντεύξεις κτλ άντε μετά οι παίκτες να παίξουν την επόμενη...)
                «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                Comment


                • ΠΑΜΕ ΡΕ ΕΛΛΑΔΑΡΑ Γ@ΜΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!! !!!!!!!!

                  Παίδες η Ελλαδάρα και που πέρασε είναι ΘΕΑ...Δεν έχω καμία προσδοκία και δεν είχα πριν αρχίσει το Euro!!!!Πάμε χαλαρά να κάνουμε ότι μπορούμε,δίχως άχγος,αυτό πρέπει να γίνει...Το μόνο που με στεναχώρησε είναι ότι δεν είχαμε @@ χθες...ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!!!!!!!!&# 33;

                  ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ...ΤΡΕΛΑΝΕ ΜΑΣ ΠΑΛΙ ΡΕ ΕΘΝΙΚΑΡΑ...ΠΑΜΕ ΤΕΣΣΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

                  Ναι ρε έτσι πρέπει να είμαστε,δεν θέλουμε γκρίνιες...Η Εθνικάρα είναι ΜΙΑ!!!!!!!!!&# 33;ΟΛΕΛΕΛΕΛΕΛΕΛΛΕ


                  Comment


                  • Μια χαρα τα λες ρε Laharl.
                    Ουτως η αλλως ποιος ζητησε να το ξαναπαρουμε ,ποιος εχει ΤΟΣΟ υψηλες προσδοκιες.Οι περισσοτεροι θελουμε να δουμε την Πρωταθλητρια Ευρωπης να υπερασπιζεται τον τιτλο,με ομορφη μπαλα κι ας μη περασει απο τους ομιλους.Απλα να μη φυγουμε με το κεφαλι κατω.Να μη δωσουμε δικαιωματα για σχολια του πως το πηραμε το 2004.
                    Κι οπως ειπες,εχθες μας ελειπαν τα @@...

                    Comment


                    • Εμένα αυτό που με ενόχλησε χθες δεν ήταν τόσο το ότι χάσαμε αλλά ο τρόπος που χάσαμε, χωρίς να κάνουμε στην επίθεση μια φάση της προκοπής, έναν καλό συνδιασμό από τον οποίο ίσως να έβγαινε κάτι, ένα γκολ. Το πρώτο γκολ οφείλεται κατά πρώτον στο ξέχασμα του Ιμπραίμοβιτς από τον Κυργιακο και κατά δεύτερον στην κλάση του Ιμπραιμοβιτς. Το δεύτερο γκολ, έτσι όπως εξελίχτηκε η φάση (μετά την φοβερή απόκρουση του Νικοπολίδη στο σουτ του Λάρσον) ήταν τσάμπα γκολ. Επίσης έχω να πατατηρίσω πως μετά την αλλάγή του Δέλλα και την αποχώρηση του από τον αγώνα το κέντρο της αμυνάς μας παρέπεε. Επίσης ίσως θα έπρεπε να βγει ο Καραγκούνης αλλά όπως είπαν και άλλοι, ήταν από τους ελάχιστους που προσπαθούσαν και τα έδιναν όλα, οπότε αν τον έβγαζε ο Ρεχάγκελ δεν θα ήταν και η καλύτερη επιλογή (παρά όπως είπα την κόπωση του παίχτη).

                      Από την επίθεση την μεγαλύτερη προσπάθεια την έκανε ο Χαριστέας, με 2-3 τρία καλά τρεξίματα για γκολ, αλλά και πάλι η θέση που είχε δεν ήταν αυτή που έχει συνηθίσει να παίζει. Τον Γκέκα δεν τον κατηγορώ και πολύ γιατί ουσιαστικά ήταν μπροστά μόνος του και οι άλλοι αποκωμένοι από αυτόν, δηλαδή υπήρχε απόσταση μεταξύ των γραμμών, όποιος έχει παίξει λίγο μπάλα καταλαβαίνει πόσο κακό είναι αυτό. Ο Κατσουράνης στο κέντρο, ήταν εκτός τόπου και χρόνου.Γενικά στην επίθεση βγαίναμε με κάτι μπαλιές διαβήτι του Μπασινά, φυσικά δεν είχαμε σχεδόν καθόλου χαμηλές κάθετες μπαλίες, που ο Γκέκας μάλλον θα τις εκμεταλλευόνταν με την ταχύτητα που διαθέτει.

                      Το γενικό συμπέρασμα: ήμασταν αργοί, στάσιμοι, χωρίς τρεξίματα, οι περισσότεροι παίχτες δεν έπαιζαν με πάθος, θέληση και καθαρό μυαλό για τη νίκη και σεβαστήκαμε παραπάνω απ' ότι έπρεπε τους Σουηδούς.

                      Όσον αφορά το Euro 2004 εκεί η εθνική έπαιξε πολύ καλύτερα απ' ότι χθες, δεν υπάρχει αμφιβολία ως προς αυτό. Ειδικά στους δύο αγώνες με Πορτογαλία και στον αγώνα με την Γαλλία ήμασταν καταπληκτικοί και σε όλους τους αγώνες βάζαμε μεγάλη πρόσπάθεια και θέληση.
                      Star Citizen videos Star Citizen gallery

                      Comment


                      • Συμφωνώ.Κι εγώ τα ίδια πάνω κάτω πιστεύω για το αγωνιστικό κομμάτι.Ωστόσο η φάση που ο Καραγκούνης πήρε πάνω του δύο σουτ και δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν τραγική σαν ενέργεια.Βέβαια υπάρχει και ένας κάποιος εγωισμός πλέον,ενώ στο προηγούμενο Euro(δυστυχώς οι συγκρίσεις είναι αναποόφευκτες)απουσίαζε κάτι τέτοιο...Ένας λόγος της επιτυχίας ήταν,κατά την άποψή μου πάντα,ότι υπερ πάντων ήταν η ομάδα και ο ένας κάλυπτε τον άλλο,κάτι που χθες αν και αμυντικά ίσχυε ως ένα βαθμό έχανε πολύ από το κέντρο και μπροστά.

                        Κάποιες φάσεις στην επίθεση ήταν απαράδεκτες.Να βγαίνει ο Τοροσίδης μόνος του και ο παίκτης με τη μπάλα να αρνείται πεισματικά να τον τροφοδοτησει κτλ.Γενικά πάμε πολύ για πλαγιες επιθέσεις και φαίνεται να μας λείπει αυτή η κάθετη μπαλιά που θα είναι επικίνδυνη για τον αντίπαλο.

                        Ας δούμε βέβαια και τα άλλα δύο παιχνίδια.Το κράξιμο καλό θα κάνει μάλλον.

                        Αν και ρε γμτ περισσότερο μου τη δίνει αυτή η ψυχολογία της Εθνικής.Όταν τρώμε γκολ παρατάμε το παιχνίδι ρε γμτ και κάνουμε πόση ώρα να επανέλθουμε.Είναι κατάρα αυτό το πράγμα και σαν πρόβλημα υπήρχε και στο προηγούμενο Euro.
                        «Should Shinobi fail before completing the mission, he will disappear before the dawn and vanish forever.»

                        Comment


                        • Συμφωνώ.Κι εγώ τα ίδια πάνω κάτω πιστεύω για το αγωνιστικό κομμάτι.Ωστόσο η φάση που ο Καραγκούνης πήρε πάνω του δύο σουτ και δεν κατάφερε να σκοράρει ήταν τραγική σαν ενέργεια.[/b]
                          Μου θύμισε ερασιτεχνισμό αυτή η ενέργεια, και όχι ποδόσφαιρο επιπέδου Euro. Mπορούσε κάλιστα να στρώσει μια πασούλα δεξιά στον επερχόμενο Κατσουράνη, από τη στιγμή μάλιστα που 2-3 Σουηδοί είχαν πέσει πάνω του (στον Καραγκούνη) αφήνωντας ελεύθερο χώρο στον Κατσουράνη. Ο Καρά προτίμησε να βαρέσει δύο μπουμ του καραγκιόζη και τα έκανε σκατά.
                          Star Citizen videos Star Citizen gallery

                          Comment


                          • Ανοιξα τη τηλοραση και επαθα. 2-0 οι Κροατες τους Γερμανους, δε τους χαλασε.
                            Do a barrel roll!

                            Comment


                            • Ανοιξα τη τηλοραση και επαθα. 2-0 οι Κροατες τους Γερμανους, δε τους χαλασε.
                              [/b]
                              Βασικά τους χάλασε το σκορ, απέναντι σ' αυτό το τσίρκο αμπαλοσύνης που λέγεται Γερμανία (και είναι και φαβορί, LOL) το 2 - 1 (κι όχι 2 - 0 όπως είπες) είναι κακό σκορ, ρίχτε κανά 5- 0 να το ευχαριστηθούμε!

                              Εν τω μεταξύ, απορώ πότε επιτέλους ο κόσμος θα καταλάβει ότι οι Γερμανοί απλούστατο δεν το κατέχουν το άθλημα, όπως και κανένα άθλημα γενικότερα. Στη θέση τους θα παραιτούμουν πλέον απ' τα προκριματικά διοργανώσεων όπως Euro και World Cup (για να μη μας λέει Γαλλάκια ο _Lloyd, αν και Mundial προτιμώ να το λέω ), θα έπαιζα κανένα φιλικό που και που, έτσι, για να λέω ότι έχω εθνική ομάδα και θα αφοσιωνόμουν στην οικονομία, πριν με περάσει όλος ο τρίτος κόσμος σε ακαθάριστο εγχώριο προϊόν.
                              "Can't talk shit with a tongue full of rug burn!"

                              Comment


                              • Δειξε μου τα σεντερ μπακ σου να σου πω ποιος εισαι.
                                Απτον Ματεους στον Νοβοτνι και τωρα στους Μετερσαχερ κ Μετζελντερ? Ρε ημαρτον που λεευ κι ο Γεωργιου! Αυτοι δεν στριβουν καν.

                                Ωραιος προπονητης ο Bilic. Μαρεσει πολυ. Για τον Γερμανο με το Η12 της βερνιλακ μαλλι, ΝΟ COMMENT
                                " You 're saying that you 're just here to add a bit of colour?

                                Authenticity sir, authenticity. "

                                Discworld (1995, PC/Playstation/Sega Saturn)



                                Comment

                                Working...
                                X